duminică, 9 septembrie 2018

TANAAZ : LUNA NOUĂ din 9 Septembrie 2018 (ora 21.01 , a României).



TANAAZ

LUNA NOUĂ
din
9 Septembrie 2018





Nota MarYan :

Iată-ne în pragul unui nou Moment de LUNĂ NOUĂ, adică al unui "Nou început de Ciclu Lunar" de aprox. 28,5 de zile...

...care, după cum deja aţi putut observa, va avea loc chiar în această ultimă seară de week-end, la o oră (pentru România) numai bună de receptat şi, eventual, de MEDITAT pe Tema acesteia !

Pentru aceasta, iată că venim cu Mesajul mai meta-fizic oferit de aceeaşi Tanaaz (cea cu care deja v-aţi "obişnuit", probabil, cei care cercetaţi acest blog de ceva timp), fără însă a omite, acum, punctarea linkului către un astrolog român, ADRIA (Adriana, de fapt), a cărei competentă expunere astrologică a poziţiilor astrale ale acestui Moment o puteţi vedea aici, alături de alt articol al acesteia, privind influenţele acestei Luni Noi în relaţie cu fiecare "semn astrologic" în parte (repetăm : acest aspect, de "semn astrologic", se referă doar la poziţia Soarelui în Astrograma Natală, eventual la poziţia Ascendentului, şi nimic mai mult – fiind, astfel, ca şi Horoscopul Chinezesc, mai mult o "Astrologie a Generaţiilor", generală şi strict orientativă).

Şi, pentru că deja noi "am aruncat un ochi" cu ocazia pregătirii acestui material, am obsevat oportunitatea acestui Moment : de mai mare putere de Materializare a Visurilor noastre pe care le purtăm, cu siguranţă, fiecare dintre noi (mai mult sau mai puţin ascunse sau ne-conştientizate) şi care, acum, prin Proiectare Conştientă, mai ales în Momentul de Lună Nouă, acestea pot primi o Forţă mult mai mare de Materializare (precum o Cometă care trece prin dreptul Soarelui şi primeşte, astfel, un Impuls de Deplasare prin Cosmos, mult mai intens decât până în acel moment).

De aceea, acum nu ne rămâne decât să ne urăm SPORNICIE la Lucru (prin Meditaţie, Vizualizare Conşţientă sau, de ce nu, Simplă Visare) în acel Moment de Conjuncţie (Aliniere) între Soare, Lună şi Pământ (în această ordine)...

...Pentru ca Visele (VISURILE) fiecăruia să capete mai multă Forţă în a deveni parte tot mai relevantă din NOUA REALITATE a fiecăruia dintre noi şi care, printr-o sinergică integrare, va determina Noua Realitate Planetară Colectivă, aflată în curs de construcţie – în funcţie de Trările şi Visurile (Aspiraţiile – Intenţiile) Fiecăruia !

Şi, aşa cum există Urarea Anuală "Un AN NOU Fericit !", acest Moment poate fi la fel de bine ajutat prin îndemnul lunar şi aparent paradoxal : "O LUNĂ NOUĂ cât mai îmPLINită !".

SUCCES ! :






De ce (anume) te mai (sus)ții ?

Poate că te ții de trecut, de o idee, îndoieli, temeri, nesiguranță, regrete, de ce ar trebui să ai și ce ai avea ; poate că ții mai mult decât poți duce


Luna Nouă din Septembrie 2018 cade în data de 9 în Semnul Fecioarei și îți cere să pui jos toată greutatea și să intri în lumea imaginației tale, în lumea în care orice este posibil.

Luna Nouă a fost mult timp venerată ca un moment puternic pentru reglarea in adâncurile umbroase ale minții umane, ale corpului si sufletului.

Este timpul să acceptăm întunericul și să respectăm tot ceea ce suntem și tot ceea ce devenim.

(Nota MarYan : "Acceptarea întunericului" se referă la fapul de a nu-l mai ascunde "sub covor", respingînd ideea prezenţei acestuia, prin "afirmaţii-mantre" mentale care doar eludează Realitatea şi aruncă Fiinţa într-o Hologramă i-reală... dar, în acelaşi timp, nici nu trebuie hrănit cu atenţia fricilor noastre – ci doar observat şi iubit, trimiţându-i Iubirea Compasiunii pentru a se putea Trans-muta în Energia Originară de Lumină.)




Luna Plină primește de obicei cea mai mare atenție, dar Luna Nouă este cu adevărat mult mai puternică decât îi acordăm noi credit.

Este un moment în care sub-conștientul nostru devine mai activ și visele noastre devin transcedentale.

Visele noastre sunt un Portal către o lume diferită și au o înțelepciune căreia adesea nu-i acordăm atenție.

Acest lucru nu include doar visele pe care le avem când dormim, dar şi visurile noastre zilnice, visurile noastre dornice și locurile în care mintea noastră călătorește, atunci când căutăm o scăpare.

(Nota MarYan : Aceasta este ceea ce se numeşte IMAGINAŢIA CREATOARE, cea care nu doar "visea cai verzi pe pereţi", ci, în acelaşi timp, este şi faza în care sunt proiectate Energii în Planul Astral ce pot ajuta, la un moment dat, la materializarea Proiectelor în Planul Fizic.)

Toți avem Speranțe și Vise și, într-un fel, așa ne menținem curiozitatea pentru viață.

Visele noastre sunt conectate la imaginația noastră, iar imaginația noastră este acolo unde toate lucrurile sunt posibile !

Imaginația te poate duce acolo nimic altceva nu te poate.
Imaginația ta poate crea scene, poate călători în locuri îndepărtate și te poate duce indiferent unde vrei să mergi…




Luna Nouă din Septembrie 2018 ne cere să scăpăm pentru o clipă din Ţinutul Viselor "de Zi cu Zi".

Ne cere să renunțăm la toate bagajele grele pe care le purtăm, astfel încât să ne putem regla Puterea Imaginației noastre.

Când eram copii, ne-am imaginat to felul de lucruri când ne jucam.
Nu conta ce era, tot ce conta era faptul că noi credeam și, prin această credință, am reușit să creăm.


Această Lună Nouă ne cere să facem același lucru.

Această Lună Nouă ne reamintește că, prin imaginația noastră și cu adevăratul sens de auto-credință, putem crea și transforma visele noastre în Realități.

Deoarece această Lună Nouă se încadrează în semnul pământesc al Fecioarei, există o natură practică și pentru această Lună Nouă, care ne va permite să ne luăm visurile și să le aplicăm în lumea reală.

Această Lună Nouă ne va ajuta, de asemenea, să porționăm lucrurile în pași mai mici, mai ușor de gestionat, astfel încât să putem integra visurile noastre în Realitate.


Există Lumea Visului și a Imaginației noastre și apoi există Lumea Reală, iar aceste două nu se potrivesc întotdeauna, dar există un mod de a găsi echilibrul.

Pe măsură ce creștem, ne pierdem mirarea copilărească și ne oprim în a acorda atenție imaginației noastre.

Cu toate acestea, dacă privim ceva mai profund, putem vedea că există înțelepciune în imaginația noastră.

Nu este totul joc copilăresc.
Există o înțelepciune în care visăm și imaginăm.
Imaginația noastră ar putea fi un mesager pentru noi, un semn sau o idee despre Calea și Scopul nostru.

Cu toate schimbările recente din Cosmos, poți folosi această energie a Lunii Noi pentru a scăpa în lumea visurilor tale.

Explorează profunzimile imaginative ale minții.
Ce găsești ?
La ce visezi ?
Ce îți imaginezi ?




Această Călătorie poate fi un semn pe care trebuie să te concentrezi sau sunt următorii pași pe care ai nevoie să îi faci în viață, chiar acum.

Această călătorie prin inima imaginației tale îți va arăta ce energii trebuie să aduci în viața ta, în prezent.

Ia-ți un moment să visezi, un moment ca să vizualizezi, un moment să te imaginezi acolo unde vrei să fii imaginat, și apoi lasă vibrațiile blânde ale Lunii Noi să-ți ia viziunea și să te ajute să transformi, ceva din ea, în Realitate.

Deci, lasă tot ce ții și fă Călătoria prin Gaura de iepure.
Permite minții tale să hoinărească.

Permite imaginației tale să te ducă unde ai nevoie să mergi, apoi, atunci când te întorci, folosește Luna Nouă din semnul pământesc al Fecioarei să îți aduci Viziunile la Viață !


TANAAZ



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu