miercuri, 31 iulie 2019

MarYan : PoVestea ZILEI (120) pentru 1 august 2019 – LUNA NOUĂ în LEU din 1 august 2019 (ora 06.12 , a României).



PoVestea ZILEI (120)
(pentru)
1 august 2019

LUNA NOUĂ
în LEU
din
1 august 2019





Acum, suntem iarăşi la mică distanţă de o altă LUNĂ NOUĂ, una care are loc în dreptul Constelaţiei Leului, la o oră „foarte de dimineaţă”...

...Anume, la ora 06.12, pentru România – astfel că, poate că pentru mulţi dintre cei care citiţi acest mesaj, acest Moment ar putea fi deja „la trecut” (însă, ca de fiecare dată, ne re-amintim cum Timpul – energia temporală – nu este „pierdut”, ci chiar poate fi re-accesat, oricând).

Şi iarăşi, pentru fixare, re-memorăm :

LUNA NOUĂ este Momentul de Conjuncţie pe Harta astrologică a Cerului văzut de pe Pământ, în care Soarele şi Luna sunt în conjuncţie, adică sunt exact în acelaşi punct de pe Cer(c) – în acest caz, la 8.37 în Leu (adică, la 8 grade şi 37 de minute de arc de cerc, în dreptul Constelaţiei Leului, privit dinspre Pământ).

Această conjuncţie înseamnă, din punct de vedere astronomic, faptul că Pământul, Luna şi Soarele sunt poziţionate pe o aceeaşi linie (de fapt, bandă, în acest caz), în ordinea expusă : privind de pe Pământ, este evident că următoarea care este în linie/bandă este Luna, apoi, la mare distanţă, apare şi Soarele.

Şi, pentru că, de această dată, centrele astrelor nu sunt poziţionate pe linia centrală a acestei benzi, atunci acestea nu sunt poziţionate exact „în linie”, astfel că, de data aceasta, Luna nu va mai acoperi Soarele (situat, după cum am precizat, în planul îndepărtat, în spatele Lunii) ci va fi un „defazaj” între cei doi aştri – aşadar, nu va mai fi nicio Eclipsă, nici măcar una parţială...

Cam acestea ar fi explicaţiile astronomic-astrologice în privinţa acestor perioade de Lună Nouă care, împreună cu Luna Plină, marchează elementele de reper ale adevăratului Calendar, cel Astrologic, prin care omul este (re)integrat în Ritmurile Cosmice ale Vieţii (Locale) din acest colţ de Galaxie (căci, peste acest Ciclu, se suprapun multe alte Cicluri şi Ritmuri, mult mai extinse).




Însă ceea ce dorim a mai aminti, acum, şi cu aceastî ocazie – înainte de a cita articolul aceleiaşi Adria, cu aspectele esenţiale ale acestui moment – se referă la importanţa şi, mai ales, la RELEVANŢA acestui moment astrologic.

Poate că unii ar putea spune ceva de genul : dacă aţi afirmat punctual că „Astrele pre-dispun” (deci, NU „dispun”/decid/aleg, precum o Fiinţă umană suverană şi re-împuternicită) şi că, pentru o asemenea Fiinţă, ajunsă la un anumit nivel (de evoluţie şi de conştiinţă), nu mai este importantă poziţionarea acestor astre, la un moment dat...

...Atunci, de ce să ne mai încărcăm memoria şi mai ales atenţia şi cu aceste momente, pentru „noi, cei deja situaţi în 5D” (dacă nu cu ambele picioare, atunci cu ceva mai mult de jumătate) ?

Răspunsul, aici, este foarte simplu şi clar, sperăm : aşa cum, inclusiv Maeştrii Ascensionaţi (şi, deci, eliberaţi), aflaţi într-o continuă „Eră de Aur”, studiază şi cercetează detaliile unor Momente Cosmice cel puţin „interesante” care se activează în cazul Pământului (precum aceste perioade de Alinieri Precesionale şi, mai ales, de Salturi Galactice)...

...Ei bine, la fel de relevant credem că sunt, pentru Fiinele umane încarnate pe această Planetă, aceste Momente de Lună Nouă (dar şi de Lună Plină), care ne oferă TONUL pentru RITMUL („muzical”) al următoarei perioade de 28,5 zile, pe undele căreia toată lumea „valsează”, conştient sau nu...

Însă, cel mai important aspect rămâne faptul că, în aceste Vremuri de Transformări Planetare, în contextul parcurgerii Centurii Fotonice Galactice, valurile pregătitoare ale Valului Evenimentului vin, ritmic, inclusiv prin Portalurile de Lună Nouă şi Lună Plină – căci, în ultimă instanţă, chiar asta şi reprezntă aceste Momente : PORTALURI temporale prin care se infuzeazî noi energii pe Planetă, mixate cu energiile Temei oferite de Constelaţia în dreptul căreia are loc acest moment.

De aceea, sperăm că acum s-a înţeles şi mai bine relevanţa şi importanţa unor astfel de momemte de mare ajutor – căci, oricât de „evoluaţi” ne-am crede şi/sau simţi, acestea sunt pur şi simplu OPORTUNITĂŢI de creştere, în continuare – exact precum surferul care, deşi aflat pe valuri înalte, nu-l refuză pe unul şi mai înalt, care apare la orizont !


Iar acum să trecem, rapid, în „revistă”, cele mai relevante informaţii referitoare la Tema acestei Luni Noi, oferite de către acelaşi astrolog, „Adria” (ADRIANA TUDOSA), în articolul său despre acest Moment („Facă-se Voia Ta, Doamne”) – care, iată, este şi mai bine aspectat şi particularizat de intrarea în mişcare directă a lui MERCUR (guvernatorul mentalului), în Rac, exact în preajma acestui moment de Lună Nouă, respectiv de la ora 06.58, a României.




Dar haideţi să vedem câteva idei relevante din articolul Adriei :

„Această Lună Nouă are loc cu Soarele şi Luna în fuziune pe gradul 8:37 Leu şi energizează Casa a XII-a în harta acestui moment astral, o scenă (Leu) ascunsă în care ne putem întâlni cu Dumnezeu, putem alege Voia lui Dumnezeu sau la polul opus (mutabilitatea Casei a XII-a) – vom continua să ne auto-sabotăm singuri, doar acumulând karma.

Cum Luna Nouă este asociată cu noi începuturi, în semnul fix de foc al Leului, aceste “începuturi” trebuie să fie îndrăzneţe, luminoase, măreţe, regale.

Temele Leului, semnul ce îmbracă această lună nouă, ţin de căldură, creativitate, iubire, copiii, inimă, fast şi ceremonii, teatru (de multe ori dramatic), speculaţii, hobby-uri, mândrie, drepturi egale pentru toţi.

Această lună nouă în Leu aduce oportunităţi legate de aceste teme (noi moduri de a iubi, de a relaţiona, de a ne exprima creativitatea, unicitatea, de a ne aduce aminte de divinitatea din noi, de a vedea binele acolo unde încercăm să dramatizăm, exagerăm, etc.).

Leul este un foc veşnic, este dătătorul de viaţă, este împăratul.
Suntem Copiii Focului, pentru că Dumnezeu este un Foc mistuitor.

Facă-se voia mea”, spune leul mic (el se crede foarte important) şi îşi arde întreaga energie pentru a face pe plac ego-ului, mândriei, dorinţei de a domina, în timp ce Leul cel mare îşi arde întreaga energie pentru a fi în acord cu Voinţa Divină, fiind inspirat şi ghidat în permanenţă de Cer, iar „Facă-se Voia Ta şi nu voia mea” îl apropie de Divinitate.

Iar această Lună Nouă în Leu oferă oportunităţi pentru a sacrifica acest leu mic (egoism, mândrie, minte inferioară) şi să ne legăm de mintea divină, să ne subordonăm Christului din noi.

Leul se exprimă  prin verbul „a vrea”, iar această lunaţie ne ajută să înţelegem că fiecare acţiune de-a noastră trebuie să fie în acord cu Voinţa Divină : „M-am pogorât din Ceruri, a zis Christ(os), nu ca să fac voia Mea, ci voia Celui ce M-a trimis pe Mine(Ioan 6, 38).

Când acceptăm să facem Voia lui Dumnezeu, când ne folosim de înţelepciunea eternă şi divină ascunsă în noi, cursul vieţii noastre se poate schimba, urcăm lăsând deoparte linia orizontală, pe care ne târăsc forţele karmice.

Luna Nouă în Leu poate fi un pas important către Împărăţia (leu) Divină din noi, poate fi o oportunitate pentru vindecare, pentru trezire spirituală, pentru a învăţa să ne iubim pe noi, dar şi vieţile noastre, pentru compasiune, iertare, pentru un nou proiect creativ, pentru dezvoltarea unui hobby.

Mă iubesc şi mă accept aşa cum sunt,  aleg să mă iubesc pe mine însumi, aleg să îi iubesc pe cei din jur aşa cum sunt, le accept deciziile” este cea mai bună Reţetă pentru Suflet.

O Lună Nouă în Leu ne aminteşte că rolul nostru principal nu poate fi interpretat decât de către noi şi ne arată Calea.

Luna Nouă în Leu, condusă chiar de Soarele în Leu, ne spune că progresul karmic depinde de folosirea calităţilor pozitive ale acestui semn, în timp ce mândria exagerată, aroganţa, ego-centricitatea, falsa valoare, blochează şi întârzie evoluţia.




Această Lună Nouă în Leu pune un accent deosebit pe adevărata măreţie, împărăţie, neam, clan, dobândirea bogăţiei materiale.

Acuma sunt testate loialitatea şi valorile familiei, moştenirile în familie, lăcomia, generozitatea, suspiciunile în relaţia cu ceilalţi, hoinăreala dintr-un loc în altul fără a avea un scop precis.

Este timpul unor încercări, fie pe plan afectiv sau familial, fie de sănătate.
Este timpul în care multe “schelete” ies la suprafaţă, aprinzând multă furie în familii.

Este şi momentul descoperirii unor secrete legate de familie, dispariţii în familie, membrii unei familii, tot ceea ce este ascuns poate fi descoperit într-un mod neaşteptat, şocant chiar.

Poate fi şi momentul unor drame (Leu) în familie, aduse în prim-plan şi care aprind multă furie în foarte mulţi oameni (casa a XII-a).

Este recomandat să rămânem răbdători în această perioadă, să nu ne aventurăm în acţiuni riscante, să nu lăsăm mândria, ura şi răzbunarea să ne conducă viaţa.

Fiecare Lună Nouă „munceşte” pentru viitorul nostru, pentru creşterea noastră spirituală – iar această lunaţie ne ajută să înţelegem că fiecare acţiune de-a noastră trebuie să fie în acord cu Voinţa Divină : „Facă-se Voia Ta şi nu a mea” devine Rugăciunea cea mai scurtă, dar şi cea mai grea...

Semnul Leului este condus de Arhanghelul Mihail – este cel mai bun moment pentru a cere îndrumare, protecţie de la acest Arhanghel.”


Cu aceeaşi BUCURIE de celebrare a acestui Moment ce jalonează PORTALUL LEILOR, 


MarYan

Un comentariu: