joi, 28 noiembrie 2019

COBRA : NOUL SISTEM FINANCIAR (28 aprilie 2012).




NOUL
SISTEM
FINANCIAR

28 aprilie 2012





Nota MarYan :

După momentul Meditaţiei / Activării numite „Declanşatorul de Argint”, din 11-11-2019, despre care am scris pe larg, în cadrul articolului lui Cobra despre expunerea rezutatelor acestei activări („Resetarea Financiară” din 14 noiembrie 2019)...

...Cobra aminteşte, printre altele, de un articol din anul 2012, despre NOUL SISTEM FINANCIAR.

Exact acel articol îl expunem acum, în această postare din acest Univers Christalin, pentru a putea observa şi viziunea acestuia şi, implicit, a Mişcării de Rezistenţă, în privinţa acestui subiect, de acum mai bine de 7 ani, din 2012.

Exceptând up-grade-urile inerente – legate de construirea unui Sistem Financiar Cuantic – bazele conceptuale ale acestuia rămân cam aceleaşi, cu Fondurile Globale de Decontare (re-distribuire a fondurilor / abundenţei către toţi umanii de pe Planetă) deţinând, mai mult sau mai puţin, sumele fabuloase expuse în acest articol...

Aşadar, haieţi să vedem ce anume implică acest Moment mult-aşteptat al Evenimentului, din perspectiva financiară, cea atât de preocupantă pentru marea majoritate a umanilor de pe Planetă :






Cea mai mare parte a informaţiilor de aici provine din Surse de mare „adâncime” din economia ocultă şi se referă la restructurarea Sistemului Financiar din întreaga lume.


RESETAREA

Acest lucru se va petrece la momentul Evenimentului, fiind, în fapt, o parte a operaţiunii.


ZIUA 1-a

Atunci când Masa critică a presiunii va fi exercitată asupra Rezervei Federale, aceasta va fi obligată să ramburseze datoriile pe care le datorează oamenilor din cauza operaţiunilor sale frauduloase.

Având în vedere că Rezerva Federală („FED”-ul din SUA) nu are bani pentru a rambursa datoria, aceasta va intra în faliment. Acest lucur va declanşa o Reacţie în lanţ către BIS, FMI, Banca Mondială şi toate Băncile Centrale din întreaga lume, care vor da faliment.

Volatilitatea extremă a pieţelor va duce la o prăbuşire a pieţei bursiere la nivel mondial. Bursele se vor închide, inclusiv NYSE („New-York Stock Exchange” – bursa New-Yorkeză).

Toate instrumentele financiare, cum ar fi „schimburi implicite de credite şi opţiuni” („options and credit default swaps”), vor fi anulate.

Toate conturile din umbră vor fi închise şi aduse la zero.
Toate conturile publice bancare ale Cabalei vor fi confiscate.
Toate execuţiile ipotecare vor fi îngheţate, precum şi toate datoriile publice şi private (credite ipotecare, împrumuturi, datorii cu cardul de credit).


ZIUA 2-7

Băncile vor fi închise şi va fi multă incertitudine şi confuzie.

Unele afaceri vor fi închise temporar, altele dintre cele care rămân deschise pot accepta numerar (în tranzacţii), în timp ce altele vor accepta doar monede de aur sau de argint.

Cardurile de credit nu vor fi acceptate, deoarece Sistemul se va opri.
S-ar putea să existe probleme moderate în lanţul de distribuţie – de aceea este înţelept să faceţi stocuri de alimente şi combustibil...




RE-EVALUAREA

DUPĂ APROXIMATIV O SĂPTĂMÂNĂ
DE LA MOMENTUL EVENIMENTULUI

Ar mai putea exista uşoare probleme în lanţul de distribuţie.

Noul Sistem Financiar va fi introdus. Acesta va fi susţinut cu aur Yamashita.
Acest aur va fi păstrat în locaţii care încă nu vor fi dezvăluite.

Aurul Yamashita nu va fi tranzacţionat pe pieţele deschise.
Coşul de valute, precum dolarul american, euro, lira britanică, francul elveţian, yenul japonez şi yuanul chinezesc vor constitui baza acestui Nou Sistem.

Băncile care nu au avut legături puternice cu Rezerva Federală şi nu au dat faliment se vor re-deschide.

Acestora nu li se va mai permite ca să perceapă dobândă.
Toată contabilitatea lor va fi pe deplin transparentă pentru public.

Piaţa bursieră nu se va mai re-deschide.

Re-evaluarea va avea loc.
Aceasta înseamnă că ratele de schimb dintre diverse monede se vor modifica, dar nu în mod drastic.

Acestea vor reflecta mai aproape de realitate productivitatea naţiunilor.

Dinarul irakian nu va câştiga foarte multă valoare, contrar speculaţiilor multor oameni (N.MY.: Speculaţii existente în acea perioadă, a anilor 2012).

Notele de la Rezerva Federală, bancnotele Euro şi alte bancnote vor fi acceptate pe scară largă, fiind eliminate treptat, în câteva luni, până la tipărirea unor noi bancnote.

Toate acordurile echitabile de afaceri, contracte şi responsabilităţi din întreaga lume vor fi menţinute valide şi vor fi respectate, în timpri ce acele acorduri de afaceri care implică interacţiuni criminale sau frauduloase cu Cabala, vor fi anulate şi închise.




CÂTEVA SĂPTĂMÂNI MAI TÂRZIU

Multi-naţionalele vor fi obligate să-şi cumpere acţiunile iar acest lucru le va obliga efectiv să intre în faliment...

Acestea vor fi „sparte” în părţi mai mici, iar părţi sănătoase din acestea vor fi naţionalizate în ţările în care funcţionează acele părţi.

Existenţa FONDURILOR GLOBALE de DECONTARE va fi apoi prezentată în mod public.
Aceste fonduri includ aproximativ 70 de trilioane (70 de mii de miliarde) de dolari, de la vechi patrioţi contectaţi cu Militarii Pozitivi, 100 de trilioane (100 de mii de miliarde) de dolari de la Societatea Dragonul Alb şi de la Grupurile Templierilor, 120 de trilioane (120 de mii de miliarde) de dolari de la Mişcarea de Rezistenţă, iar 10 trilioane (10 mii de miliarde) de dolari de la Trustul Saint-Germain.

Fondurile Globale de Decontare vor include, de asemenea, toţi banii şi activele Cabalei.


Fondurile Globale de Decontare vor fi utilizate în mai multe scopuri.
În primul rând, toate datoriile naţionale, publice şi private, vor fi achitate în întreaga lume.

După aceea, tuturor oamenilor li se va restitui tot ceea ce Cabala a furat de la ei, în decursul timpului.

Apoi vor fi eliberate Fonduri de Prosperitate pentru finanţarea de proiecte umanitare, de mediu şi de noi tehnologii avansate.

O parte din banii de la Trustul Saint-Germain vor merge direct la Lucrătorii în Lumină, restul finanţând proiecte legate de declanşarea Primului Contact.




Un comentariu: