luni, 18 noiembrie 2019

COBRA : RESETAREA FINANCIARĂ – 14 noiembrie 2019.




RESETAREA
FINANCIARĂ

14 noiembrie 2019





Nota MarYan :

Iată ce frumos lucrează lucrurile” (energiile Universului) : cam în perioada în care tocmai postam şi scriam despre rezultatele probabile ale Activării numite Declanşatorul de Argint (în Notele personale, mai ales cea de-a 2-a, din finalul articolului anterior, cel al ultimelor Actualizări la Declanşatorul de Argint din 11-11-2019)...

...Cam în aceeaşi perioadă a zilei (sau cu puţin timp înainte), Cobra tocmai postase rezultatele şi concluziile sale din perspectiva Rezistenţei – adică articolul prezent, pe care vă invit să îl studiaţi mai jos, în continuare.

Unul dintre cele mai interesante aspecte se referă la concluzia transmisă de către Rezistenţă, în privinţa atingerii MASEI CRITICE pentru această Meditaţie-Activare : se pare că aceasta NU ar fi fost atinsă, după cum am precizat şi noi, în expunerea din cea de-a 2-a Notă Personală, amintită mai sus...

...Întărită inclusiv de percepţia noastră în privinţa Puterii energiei create la Momentul Activării, ce pare a fi fost diminuată faţă de Meditaţia anterioară – deşi, ca număr total, această ultimă Meditaţie pare a fi fost mai cconsistentă cantitativ...

De aceea, revenim (doar) la acest aspect, al CALITĂŢII versus CANTITATE :
CE anume este mai important într-un Sistem ? şi ce contează mai mult pentru aceste Momente strategice, cum sunt aceste Meditaţii-Activări ?

După cum deja am precizat îndelung în acea Notă personală anterioară, opinia noastră este aceea că VIBRAŢIA şi Conştiinţa mai înaltă, deci CALITATEA, este elementul determinant, în timp ce CANTITATEA de elemente (numărul celor prezenţi, ca acţiune fizică şi atât) sau de greutate (ca, de exemplu, cantităţi de metale „semi-preţioase” achiziţionate) NU contează CU ADEVĂRAT, ci Vibraţia / Frecvenţa energetică din miezul acestor acţiuni şi INTENŢIA cea mai profundă din spatele acestora !

De aceea, în esenţă, ideea fundamentală se referă, încă şi încă odată, la realizarea unui Proces de TransFormare (TransMutare) reală, prin Infuzarea de Lumină, cu Frecvenţe mai înalte, în orice Sistem, inclusiv în cel Financiar Global.


Altfel, lucrând la acelaşi nivel energetic ce corespunde acelui Sistem (cu instrumentele sale specifice), nu facem decât să menţinem şi să întreţinem (prin energia atenţiei şi nu numai) acele frecvenţe-energii ce aparţin Nivelelor de Conştiinţă corespunzătoare acelui Sistem la care noi ne racordăm şi, repet, le întreţinem şi, mai mult, le întărim, dându-le şi mai multă tărie şi forţă brută – crezând, culmea, că „îl schimbăm”, când, în realitate, nu de puţine ori se ajunge ca acel Sistem să ne schimbe pe noi (ducându-ne către frecvenţa specifică respectivului Sistem)...

Aşadar, foarte pe scurt : pătrundem în acel sistem, inclusiv fizic (este ok şi aşa), însă atitudinea şi intenţia sunt reperele fundamentale de acţiune, şi nu acţiunile propriu-zise, care, oricât de „corecte” ar fi, dacă sunt realizate Mecanic, atunci şi rezultatul este pe măsură (ca, de exemplu, „cântările” din Biserici, în care angajaţii acestora cântă atât de evident pe „pilot automat”, încât se simte de la distanţă aceste automatisme – sigur, nu la toţi, dar cam la o mare parte dintre aceştia, atât de plictisiţi de aceleaşi vorbe repetate, poate, de mii de ori pe săptămână/lună !)...

Deci, în concluzie, nu pătrunderea într-un Sistem şi o acţiune ritualică, de tip Feng-Shui-istic, determină Succesul acesteia, ci, în primul rând, menţinerea conştientă a unei vibraţii de Lumină ce poate fi direcţionată către acel Sistem, cu intenţia clară de a-i creşte Nivelul de Conştiinţă.

Altfel, nu facem decât să intrăm într-un sistem de tip 3-4D foslosind instrumente de tip 3-4D, cu rezultate corespunzătoare, la nivel de 3D (un nivel primitiv, al celui care caută să câştige primul şi cât mai mult, în aspectele biologice şi de necesităţi primare) şi 4D (în care această Luptă nu numai că nu dispare, ci se amplifică, prin intensificarea polarizării, în cadrul Sistemului numit „Afaceri, ca de obicei”)...

...Până în punctul în care umanul oboseşte şi doreşte el însuşi să ajungă la limanul 5D-ului, unde lupta şi polarizarea sunt înlocuite cu Colaborarea şi Comuniunea, prin începerea integrării acestora în Inima Fiinţei Multi-Dimensionale.

Cu speranţa că cel puţin începem să Înţelegem, cu adevărat, ce înseamnă acest Proces şi CUM anume se realizează în modul cel mai eficient (aspecte asupra cărora chiar vom reveni, în articole ce evidenţiază Dimensiunile şi Nivelele de Conştiinţă ale Universului), acum haideţi să vedem şi restul aspectelor expuse de către Cobra, în articol, referitoare predominant la prefigurata Prăbuşire Financiară, preconizată, tot mai insistent în tot mai multe Linii Temporale probabile, a se produce în cursul anului viitor 2020... :






Activarea noastră „Declanşatorul de Argint” a atins aprox. 80% din Masa Critică.
Deşi nu ne-am atins obiectivul, realizarea noastră a fost semnificativă, căci va uşura, de acum înainte, Calea Planetară către Resetarea Financiară.

Zeci de mii de Lucrători ai Luminii au cumpărat argint, iar acest lucru va deveni sămânţa pentru  manifestarea Abundenţei lor viitoare, după cum voi descrie în detaliu în una dintre postările viitoare de pe blog.

La primele ore ale dimineţii în Europa, puţin după miezul nopţii din 11 noiembrie 2019, o anumită familie a cumpărat peste 100 de tone de argint pentru livrare imediată, la Casa de Schimb de la Sidney.

Acest lucru a scăzut preţul argintului, aşa cum poate fi văzut în următoarea captură de ecran de pe site-ul Kitco, unul dntre principalele site-uri de referinţă pentru preţul argintului :


Preţul argintului a crescut cu aproape 40% în câteva minute, înainte de a fi adus în jos, aproximativ o oră mai târziu.

Această ciudată cotaţie crescută a preţui argintului a fost ştearsă de pe site-ul Kitco după aprox. 12 ore, iar curba preţului argintului a fost redusă.

Familia” a comunicat că vor împărţi în mod egal tot argintul cu cei care au participat la Declanşatorul de Argint, la Momentul Resetării financiare şi a Evenimentului.

Personal, nu pot nici să confirm, nici să resping această afirmaţie...


Întrucât nu am ajuns la Masa Critică, Forţele Luminii nu pot încă interveni direct în Sistemul Financiar, în modalităţile preconizate, însă un efect imediat al acţiunilor noastre este reprezentat de o eliberare masivă de informaţii în privinţa prăbuşirii financiare ce va urma, în mass-mdia oficală, pe 11 noiembrie 2019.

Familiile Nobilimii Negre şi Iezuiţii au încurajat ca bula datoriei să se extindă şi orientează cu atenţie economia globală către o prăbuşire sistemică.


Ei fac aceasta pentru a-şi consolida Puterea şi pentru a introduce un Sistem Financiar Digital global şi centralizat, ce va avea un control total asupra finanţelor oamenilor.

Trebuie să înţelegeţi că politica bancară centrală mondială este dictată de către Banca pentru Decontări Internaţionale – BIS („Bank for International Settlements”) şi nu de căte FED („Federal Reserve Bank” : Banca Centrală – şi privată – a SUA), care este controlată (BIS) de către una dintre Familiile Nobilimii Negre, numită Familia TORLONIA.

Planul lor, pentru un Nou Sistem Financiar bazat pe crypto-monedă verde, este foarte bine descris aici.

De asemenea, modul lor de a provoca prăbuşirea vechiului Sistem financiar este descris aici.

JP MORGAN şi DEUTSCHE BANK sunt cei mai probabili declanşatori pentru pornirea prăbuşirii.

Cu câteva zile în urmă, a fost publicat acest articol despre Deutsche Bank.
Acest articol a fost repostat pe ZeroHedge, ceea ce a făcut să ducă Deutsche Bank direct în panică, aceasta publicând o dezminţire pe Twitter, postare care a fost ulterior ştearsă...

Forţele întunecate NU SUNT planificatorii iniţiali ai Prăbuşirii financiare, ci ei doar îşi adaptează planurile pentru deturnarea acesteia :



Motivul real care stă la baza Prăbuşirii Sistemice preconizate este dat de inechitatea distribuirii bunăstării şi explozia datoriei, ce a ajuns în punctul în care scoietatea devine nesustenabilă.

În termeni de fizică, cantitatea de energie de care Forţele întunecate au nevoie pentru a controla Societatea, creşte exponenţial până la punctul în care nu mai pot controla nimic, astfel că Sistemul (MATRIX-ul) se prăbuşeşte.

Atunci când se va produce acest lucru, Forţele întunecate vor încerca să orchestreze Prăbuşirea financiară, în timp ce Forţele Luminii (Mişcarea de Rezistenţă şi Confederaţia Galactică) îşi vor folosi Computerele Cuantice avansate pentru a sparge („hacking”) Computerul Bancar Mondial care este localizat la Cartierul General al Băncii JP MORGAN din New-York.




NOUL SISTEM FINANCIAR va fi introdus.

...Bazat pe productivitate, cultură şi abilitate.

Când anume se aşteaptă acest lucru, nu am libertatea ca să o spun, însă în spatele Scenei din cadrul multor Cercuri, discuţia despre „2020 Crash” („Prăbuşirea din anul 2020”) este cel mai important subiect de conversaţie...



Victoria LUMINII !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu