miercuri, 29 ianuarie 2020

COBRA : Zori de zi ALBAŞTRI (20 ianuarie 2020).



Zori de zi
ALBAŞTRI

20 ianuarie 2020





Nota MarYan :

Iată şi ultima actualizare a lui Cobra – un Raport la Activarea/Meditaţia în masă a Erei Vărsătorului, propusă de către acesta pentru 11/12 Ianuarie 2020...

...În care ADEVĂRUL DIVIN al acestui mesaj, din perspectiv noastră, se situează undeva pe la 75%, ceea ce înseamnă „aproape bine”...

Însă, din perspectiva noastră, cel mai important este faptul că mai toate subiectele atinse de către Cobra în acest articol sunt cât se poate de „fierbinţi”, cu probabilitate mare de veridicitate prezentă în multe dintre afirmaţiile sale din acest Raport (Ex. : situaţia cu Chimera, cu Bombele Plasmatice de tip Toplet, inclusiv în privinţa situaţiei cu Soarele Betelgeuse şi cu o altă activare a lui Kundalini Planetar – la care şi noi subscriem)...

...În timp ce, acolo unde au fost obiecţii, le-am şi exprimat, precum poziţia faţă de Prima Directivă a Principiului non-intervenţiei la Suprafaţa Planetei.

Aşadar, fără prea multe comenturi, haideţi să vedem poziţia lui Cobra şi a Rezistenţei faţă de ceea ce se petrece, acum, la suprafaţa Planetei, acolo unde, în prezent,oala stă să dea în clocot”, pare-se (după cum poate fi observat de către oricine, inclusiv prin minima cercetare a mass-media oficiale) :






Meditaţia Erei Vărsătorului a avut un mare succes pentru că am ajuns la Masa Critică, deşi abia aprox. 150.000 de persoane au participat în mod activ.

Acest lucru a fos suficient cât să ne împingă peste pragul energetic, în următoarea Fază a Spargerii Compresiei, Sub-faza Elevării Bulelor din Faza de Nucleaţie (numărul III din diagramă) :


În această sub-fază se va observa o creştere exponenţială a Bulelor Raiului pe Planeta noastră, aflată în Carantină.

Aceste Bule ale Raiului reprezintă Lumină pură nedistorsionată din Continuum-ul Spaţiu/Timp, fiind emanaţii ale Sursei, libere de Anomalia Primară, aparţinând celei de-a 11-a Dimensiuni din această zonă planetară a Continuum-ului Spaţiu/Timp.

Acest lucru înseamnă că, practic, va fi din ce în ce mai multă Lumină prezentă la suprafaţa Planetei, care va creşte în mod exponenţial, din ce în ce mai repede, până când aceasta va „exploda” în Spargerea Compresiei.

Astfel că, acum, am intrat în mod oficial în ultima fază de dinaintea Evenimentului !




Ca urmare a Activării/Meditaţiei noastre a Erei Vărsătorului, Bombele Plasmatice de tip Toplet situate la toate nivelele, cu excepţia ultimului nivel, au fost îndepărtate !

Toate entităţile Chimera din Baze subterane, care trăiau în corpuri fizice de păianjeni, au fost cu succes eliminate.

Încă există un mic grup de păianjeni plasmatici Chimera, care se află şi aceştia în ultima fază de eliminare.




Grupul fizic Chimera este foarte mic, dar încă destul de puternic, deşi a suferit o pierdere semnificativă de putere în zilele din preajma conjuncţiei Saturn-Pluton.

Există încă un mic grup principal al Chimera în DARPA, dar iată că directorul DARPA, Steven Walker, tocmai şi-a dat demisia, în mod efectiv, exact pe 10 ianuarie 2020, de ziua Eclipsei Lunare ce a precedat Activarea/Meditaţia noastră.

Steven Walker a contribuit la dezvoltarea Reţelei Matriceale de Control ZION.

Acest grup al Chimera din DARPA îşi extinde o parte din influenţa sa şi în această zonă.

Tocmai s-a anunţat un progres major în dezvoltarea Tehnologiilor Cuantice de Reţea.

Există un al doilea grup al Chimera, chiar mai mic, în cadrul Comandamentului Spaţial al SUA, şi este interesant de menţionat că noul Şef al Comandamentului Spaţial American şi-a preluat poziţia la doar două zile după Activarea noastră...

Scopul Comandamentului Spaţial al SUA nu este Dezvăluirea, aşa cum cred unii, în mod eronat, aceasta fiind creată ca o forţă de apărare a Chimera, împotriva Confederaţiei Galactice (Confederaţie care a preluat, deja, spaţiul sub-lunar iar, în prezent, spaţiul orbital din preajma Pământului Near Earth Orbital Space”).


Odată cu trecerea timpului, pe măsură ce Flota Confederaţiei Galactice se va apropia tot mai mult de Suprafaţa Planetei, vor exista tot mai multe contacte.
Ca urmare, ne va fi din ce în ce mai uşor să înţelegemPrima Directivă (Principiul non-intervenţiei) este o minciună şi o construcţie a programării mentale archonice !

(Nota MarYan : Ca de obicei, şi în acest fundamental aspect este vorba despre NUANŢE şi CON-TEXTE : despre CINE doreşte să intervină şi în CE context...
Până la urmă, dincolo de atâtea argumente şi idei, rămân informaţiile transmise chiar prin Cobra, de către Rezistenţă şi Confederaţia Galactică, care ne PoVestesc cum, în funcţie de Masa Critică atinsă în cadrul Meditaţiilor în Masă, vor putea interveni şi aceştia la suprafaţa Planetei.
Or, dacă nu ar fi fost vorba de un astfel de Principiu – derivat, de altfel, din modul de funcţionare a Universului, pe Rezonanţă şi Afinitate – atunci probabil că, deja cu mult timp înainte, Forţele Luminii ar fi intervenit pe Planetă, „în forţă”, pentru a-i spulbera pe Întunecaţi, favorizaţi şi de tehnologia Luminii, net superioară formelor tehnologice primitive, de tip 3-4D, ale „coloraţilor”... dar, cu ce preţ şi, mai ales, „Pentru ce ?”, adică „Cui prodest ?” – vorba romanilor...)




Un alt semn că suntem aproape de Momentul Dezvăluirii este cel oferit de aşa-numita întunecare a lui Betelgeuse.

BETELGEUSE este un Soare din Constelaţia Orion, iar întunecarea acestuia este un semn al sfârşitului dualităţii, pe măsură ce triangularea lui Orion se apropie de finalizare.

Se preconizează că Betelgeuse va deveni o SuperNovă în următorii 100.000 de ani, iar întunecarea sa actuală este un semn că ar putea deja iniţia Faza de Supernovă.

O undă gravitaţională din regiunea Betelgeuse, primul semn potenţial al exploziei supernovei, a fost detectată la doar două zile după Activarea noastră.

Dacă veţi avea ocazia de a merge afară, într-o noapte senină înstelată, aţi putea vedea că Orion nu mai pare familiar, deoarece Steaua din stânga-sus este mult mai slabă decât era, de obicei.
Aceasta este Betelgeuse...

Curba de lumină a lui Betelgeuse este actualizată, în mod regulat, aici.




Energiile din preajma Activării/Meditaţiei Era Vărsătorului au fost atât de puternice, încât au activat chiar şi un aspect al lui Kundalini Planetar, astfel că mai mulţi vulcani de pe Planetă au început să elibereze cenuşă în atmosferă, pentru a elibera presiunea (geologică) în sus.

Vulcanul TAEL din Filipine a erupt CHIAR ÎN MOMENTUL Activării/Meditaţiei noastre, declanşându-se chiar cu 7 minute înainte de începerea Meditaţiei programate.

Alerta de nivel 2 a fost emisă la 19 minute după începerea Meditaţiei noastre, tocmai în momentul în care majoritatea oamenilor încheiau cele 20 de minute din Meditaţia recomandată.


Alerta a fost ridicată la nivelul 4, cu o oră şi jumătate mai târziu, iar în acest moment încă se află în acea poziţie.

Această eliberare a activităţii vulcanice este, de fapt, un lucru bun, deoarece disipează o mare presiune care a fost menţinută în Reţeaua Energetică Planetară şi, astfel, este oprită manifestarea mai multor potenţiale cutremure mortale şi alte evenimente cataclismice.


  

Pentru a răspunde la întrebarea pe care mulţi umani o pun, povestea mai adâncă din spatele asasinării lui Soleimani se referă la schimbarea regimului din Iran, pentru menţinerea Sistemului Petro-Dolar.

Iranul deţine a doua presă (maşină de imprimat) pentru dolarii americani (US dolari), iar Trezoreria SUA şi FED urăsc concurenţa, atunci când creează dolari din... aer (bani fiat).

Prăbuşirea treptată a Sistemului financiar nu mai reprezimtă o opţiune, astfel că, atunci când va avea loc prăbuşirea acestuia, aceasta va fi bruscă şi brutală...

În prezent, întregul Sistem Financiar Global a devenit dependent de injecţiile de lichiditate ale FED şi, dacă acesta ar înceta operaţiunile financiare de tip repo, atunci întregul Sistem s-ar prăbuşi imediat.

Surse afirmă că, în spatele scenei, FED ajută cu lichiditate pentru a menţine la suprafaţă inclusiv băncile şi instituţiile financiare europene şi chineze, prevenind astfel declanşarea colapsului general.




Energii Cosmice extrem de puternice, care intră acum, pe Planeta aflată încă în carantină, vor începe, în fine, să înlăture trilioane şi trilioane (mii de miliarde) de entităţi reptiliene care încă există în Planurile Plasmatic şi Eteric ale Planetei, ca ultimă rămăşiţă a invaziei din 1996.

Multe dintre aceste entităţi intră în aurele umane „rupte” (N.MY. : Aceasta înseamnă că „membrana” sau „anvelopa” exterioară ce înveleşte aura umană, nu mai este întreagă, precum o plasă de tip reţea, ci aceasta este „sfâşiată”, iar prin acele locuri pătrund diverse entităţi ce „posedă” respectiva entitate umană), influenţând astfel comportamentul acelor umani...

Marea majoritate a acestor entităţi vor fi înlăturate în săptămânile şi lunile următoare, ceea ce va reprezenta o mare uşurare pentru umanitate !




Unele dintre aceste entităţi au fost şi sunt, încă, persoane de control care mi-au infiltrat echipele. Însă Rezistenţa a activat un protocol foarte precis şi eficient pentru a elimina persoanele compromise din reţeaua mea, acest proces fiind, în prezent, în mare parte complet.

Astfel, se activează o nouă și mult mai pură infrastructură, care acum este pregătită să ajute în misiunea noastră de a aduce Era Vărsătorului.


Grupul anterior Cobra de pe Facebook, „Cobra Etheric Liberation” („Eliberare Eterică Cobra”), recent deturnat şi redenumit, în prezent, „Working together for Gaia's – etheric – and physical – liberation now” („Lucrând împreună pentru Eliberarea eterică şi fizică a Geei, acum”), nu are nicio legătură cu Mişcarea de Rezistenţă şi, dacă v-aţi alăturat vreodată acestui grup, cu speranţa de a contribui la Misiunea noastră, acum este un bun moment de a-l părăsi, dacă vă simţiţi ghidaţi în acest sens.

Acesta va posta videoclipurile principale pentru viitoarele noastre Meditaţii / Activări.




Pe de altă parte, este de menţionat şi faptul că sunt la un nivel de comunicare continuă cu fondatorii acestui uimitor site, care postează constant Meditaţii în masă, actualizate, ce sunt extrem de necesare în actuala situaţie Planetară, situată în continuă Transformare.

Pagina oficială a „Frăţiei Trandafirului” o puteţi vizualiza aici.

Pregătire Pentru Schimbare” („Prepare For Change”) este o organizaţie globală care a fost creată cu ocazia Conferinţei Cobra din Laguna Beach din anul 2013, având scopul de a pregăti populaţia de la Suprafaţă pentru viitoarele Transformări Planetare.



Aceştia m-au rugat să transmit că, un site fals şi impostor numit „Pregătiţi Pentru Schimbarea Conducerii” („Prepare For Change Leadership”), nu are nicio legătură cu organizaţia realăPrepare For Change”.

Este interesant de menţionat că, aspecte similare care mi se întâmplau în culise, s-au întâmplat şi cu Corey Goode şi David Wilcock, aşa cum se poate afla din interviurile acestora...


Este inutil să mai adaug că următoarele săptămâni şi luni vor fi foarte interesante şi, cu siguranţă, deloc plictisitoare, întrucât ne vom „afunda” tot mai mult în energiile din Era Vărsătorului ce se apropie.

Zorii Albaştri, zorii Noii Ere, sunt chiar aici !...

...Şi, pentru finalul raportului Activării/Meditaţiei Erei Vărsătorului... când Albastrul va veni... în fulgerul Momentului... tot ceea ce este Făcut va fi Des-făcut...


Victoria Luminii !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu