vineri, 1 mai 2020

MarYan : „IEŞIREA din UMBRE” (1 mai 2020).




„IEŞIREA
din
UMBRE”

– 1 mai 2020 –





După documentarul din postarea anterioară, de ieri, expus într-o serie de 11 episoade – „PLANUL DE SALVARE A LUMII („The fall of the Cabal - End of the world [as we know it]”) – astăzi, de 1 Mai „muncitoresc”, continuăm cu un alt documentar asemănător, care de data aceasta se focusează pe o ţintă specifică...

...Anume, Controlul mass-media mondiale asupra minţii umane, prin care se realizează cea mai dură programare pe care umanitatea a suportat-o vreodată !




Iată ce ne transmit realizatorii acestui documentar (printre care s-ar afla şi foşti cascadori de la HollyWood) :
                
„Documentarul „Out Of Shadows” („Ieşirea din Umbre”) ridică masca asupra modului în care mass-media și industria de la Hollywood manipulează și controlează masele răspândind propagandă prin tot conținutul de filme, ştiri de la televizor sau ziare.

Scopul nostru este să trezim publicul larg, aruncând lumină asupra modului în care am fost mințiți cu toții și "spălați pe creier" de un inamic ascuns, cu o agendă sinistră.

Acest proiect este rezultatul a doi ani de multă muncă, transpirație și multe lacrimi a unei echipe profesioniste de filmare.

A fost produs și finanțat în mod independent și este disponibil pe mai multe platforme diferite, fiind gratuit pentru oricine îl poate urmări.

Oameni patrioți au realizat acest documentar cu unicul scop de a scoate Adevărul la iveală.”




Iată ce important este şi acest documentar care, alături de cel anterior („Planul de Salvare a Lumii”) punctează şi mai clar cât de adânc este controlul realizat de către aceşti teribili „Controlori de Sistem” ai Minţii colective a uman(oiz)ilor care, precum ne arată foarte clar seria de filme „Matrix”, aceştia nu reprezintă altceva decât „Baterii ale Matrix”-ului în care sunt afundaţi şi doar consumă ceea ce Controlorii le vâră „sub nas”.

De aceea, acum venim şi cu acest mesaj video, de acest 1 Mai 2020 – care pare-se că are şi alte rezonanţe decât acea stupidă şi comunistoidă PoVeste „muncitorească” (fiind, se pare, data de înfiinţare a Ordinului Illuminati în 1776 de către Adam Weishaupt , deci fix acum 244 de ani) care merge şi mai adânc în Istorie, trecând prin sărbători druidice (celtice) de tip „Beltane”, ce au legătură cu Focul şi cu Soarele, deci cu credinţele zoroastriene ale vechilor perşi, arieni...

...Altfel spus : ce zi mai potrivită am putea găsi ?, decât această „Beltane” a unui 1 Mai în care se celebra (şi încă se celebrează, la anumite nivele...) Focul şi Soarele, pentru a vedea şi înţelege mai bine cum putem accesa „IEŞIREA DIN UMBRE”, pentru a accesa mai clar „Planul de Salvare a Lumii”...


Aşadar, iată documentarul, tradus în limba română :





MarYan


4 comentarii:

  1. AstralTraveler4 mai 2020 la 12:26 AM


    Corupția poate fi cauza principală a isteriei de virus inutile ...

    - Alfred Lambremont Webre @alfredwebre / 3 mai 2020

    "Mărturie foarte importantă din partea mai multor directori funerari din New York cu privire la suspiciunile lor justificabile cu privire la diagnosticarea falsă a COVID-19 la moarte. certificate pentru a păstra numerele. "

    https://www.projectveritas.com/news/breaking-funeral-directors-in-covid-19-epicenter-doubt-legitimacy-of-deaths/

    - Am auzit corect? / 3 mai 2020

    https://www.youtube.com/watch?v=RRA9b1MhAFc

    - Alfred Lambremont Webre @alfredwebre / 3 mai 2020

    "ÎNCHEI UN BLOCUL NECURBAT ACUM! Vancouver, BC Canada Duminică, 3 mai 2020 - Vă rugăm să împărtășiți - premierul canadian Trudeau se ciocnește în mod ilegal cu criminalul de război al genocidului pentru vaccinare, pentru a instala vaccinuri în masă în Canada, împotriva faptelor de sănătate publică și Carta drepturilor."

    https://twitter.com/alfredwebre/status/1257056913142906880
    (Vă rugăm să derulați sus.)

    The Portal

    RăspundețiȘtergere
  2. Căutătorul de informații3 mai 2020 la 23:52


    Există unele diferențe între Cobra și Icke De exemplu, Icke afirmă că nu există deloc virusul, dar este foarte pozitiv faptul că milioane de oameni sunt în acord cu Icke pe site-ul London Real, deoarece Icke expune 5G.

    https://londonreal.tv/1000000-fighting-for-freedom/

    Youtube cenzurează pe oricine expune 5G. De aceea, David Icke a fost interzis de pe youtube și de ce David Wilcock înflorește pe youtube, deoarece David Wilcock afirmă că 5G nu este o amenințare, în timp ce David Icke expune 5G ca o adevărată amenințare. Este adevărat că Wilcock expune pe Bill Gates. 5G trebuie să fie într-adevăr „cartea as” pentru forțele întunericului, deoarece încearcă atât de disperat să împiedice expunerea 5G.

    Forțele ușoare au tehnologie care poate combate 5G. Apoi, există populația de suprafață, care sperăm că va ajuta să împiedice din ce în ce mai mult forțele întunecate pe măsură ce conștientizarea planurilor lor se desfășoară. Youtube cenzurează persoanele care expun 5G, dar internetul este ceva care, ca un întreg net, nu poate fi controlat de forțele întunecate.

    The Portal

    RăspundețiȘtergere
  3. Rajah3 mai 2020 la 20:00

    Cu o zi înainte de acest interviu, Facebook a șters profilul lui David Icke.
    A doua zi YouTube a urmat și a șters toate videoclipurile sale și întregul său canal.
    Este foarte evident faptul că acest tip de cenzură face parte din ordinea mondială totalitară fascistă care este în curs de desfășurare în momentul de față. De asemenea, este evident că ființele și entitățile din spatele acestui sistem nu vor să auziți adevărurile pe care David le spune.

    Din fericire, o platformă independentă pentru libertatea digitală a fost adusă la viață la
    https://londonreal.tv
    și au transmis un video minunat cu David mai devreme.

    Destul de genial, pe măsură ce intră în escrocheria coronavirusului, rolul 5G și „grila inteligentă” joacă în viitorul planificat pentru această planetă, precum și adevăratul motiv al vaccinărilor.

    Merită să-ți faci timpul, iar dacă nu ai peste 3 ore, fă-ți singur o favoare și cel puțin urmărește ultima jumătate de oră. Dar, dacă este posibil, urmăriți totul.

    Videoclipul poate fi găsit aici:
    https://londonreal.tv/1000000-fighting-for-freedom/
    https://londonreal.tv/1000000-fighting-for-freedom/

    Vă rugăm să vizionați și să le împărtășiți.


    Lumină, dragoste și unitate !

    The Portal

    RăspundețiȘtergere