marți, 19 mai 2020

MarYan : „PĂMÂNTUL după 1.000 de ani” („After Earth”, 2013) şi Eliberarea FRICII / TERORII.



PĂMÂNTUL
după 1.000 de ani
(„After Earth”, 2013)
şi
Eliberarea
FRICII / TERORII

Pericolul este real,
Frica este doar o alegere





Aţi dori să vedeţi o posibilă imagine a Planetei Pământ de după vreo 1.000 de ani ? (o variantă post-apocaliptică, după războaie ce au devastat Planeta şi au impus evacuarea ei de către supravieţuitori)...

Dacă DA, atunci aveţi ocazia să observaţi detalii ale Pământului re-devenit „virgin” după un mileniu de evoluţie debarasată de rasa umană – în acest film propus acum, de noi : „After Earth” („1.000 post Terra”).

Însă nu aceasta este motivaţia principală ce a stat la baza „ofertării” acestui film pe acest blog Christalin – asta după ce articolul anterior expune un alt film din Categoria celor Tematice, cu mesaj profund – ci, după cum realizaţi chiar din titlul articolului, are legătură cu cel mai fierbinte subiect al Actualităţii Planetare : problematica FRICII care poate ajunge până la nivel de Teroare psihică ce paralizează efectiv corpul fizic...

Sună cunoscut pentru oricare dintre cei care cercetaţi acest blog, atunci când vă raportaţi la nebunia/pandalia „Pandemiei de Corona-Vi(ru)s” ?, fie în cazul vostru, într-un anumit moment al acestei nebune perioade sau în cazul celor cu care inter-acţionaţi – şi care, nu puţini, au avut episoade medicale cunoscute sub numele tehnic de „ATAC de PANICĂ”, cu care personal m-am confruntat în mod direct, în structura de urgenţă medicală în care acţionez, în acele perioade în care informaţiile despre „periculozitatea virusului ucigaş” produceau aceste Atacuri de Panică pe bandă rulantă, cu oameni şocaţi şi dezechilibraţi ce veneau într-o asemenea stare fizio-patologică, de părea că urmează, inevitabil, să moară...

...Când aceştia sufereau doar de un „banal” Atac de Panică care era depăşit, în scurt timp, prin rapida liniştire a minţii, care uneori putea dura şi mai puţin de un minut !

Astfel de situaţii fizio-patologice le puteţi observa şi în acest film, la eroul adolescent ce trece printr-un intens Proces de Iniţiere în această Probă a Fricii / Panicii / Terorii la care el părea că nu stă cel mai bine...




Poate că şi acest film, ca şi altele expuse aici, deja a fost vizionat de către o mare parte dintre cei care cercetează (pe) acest blog, însă noi recomandăm, cu cea mai mare „căldură”, ca să îl re-vedeţi, acum, poatecu alţi ochi” (adică : cu un alt nivel de percepţie şi conştientizare), când Frica Planetară pare să fie cel mai mare simptom la acest Moment al evoluţiei noastre ca Umanitate.

Dar, înainte de a intra şi în alte detalii ale filmului, haideţi să vedem, rapid, prezentarea generală a acestuia şi link-urile de unde îl puteţi urmări, pentru cei dornici de mai multe imagini şi mai puţine cuvinte :

After Earth” sau „1.000 post Terra” este un film S.F. de aventură dramatic american din 2013. Este regizat de M. Night Shyamalan, acesta fiind și autorul scenariului alături de Gary Whitta, pe baza unei idei originale a lui Will Smith.

Filmul prezintă un tată care este militar și pe fiul acestuia după ce se prăbușesc pe Pământ cu o navă la o mie de ani după ce evenimente catastrofice au forțat umanitatea să părăsească Planeta Terra în căutarea unui nou cămin.

Fiul adolescent trebuie să-și salveze tatăl său muribund, cercetând singur terenul ostil, unde se confruntă cu creaturi extrem de evoluate și cu un animal extraterestru nemilos, de-a lungul drumului său de a recupera baliza de semnalizare, singura lor salvare și, de asemenea, trebuie să dovedească că se poate ridica la înălțimea reputației tatălui său de soldat legendar.

Acesta este al doilea film după „În căutarea fericirii” (2006), în care interpretează cei doi actori, tată și fiu în viața reală, Will și Jaden SMITH ca Cypher și Kitai Raige. (Will Smith, de asemenea, este producător prin intermediul companiei sale Overbrook Entertainment.)”



Link-uri către film :




Ca şi în cazul articolului de prezentare a filmului TomorrowLand” („Lumea de dincolo de mâine”), când am intrat în anumite detalii, prin evidenţierea unor momente-cheie punctuale din acel film...

...La fel facem şi acum, de data aceasta ajutaţi de un articol de pe un site „inteligent” – numit chiar aşa : Trezirea Inteligenţei – în care anumite idei cu relevanţă metafizică, ce evidenţiază anumite veritabile „Iniţieri” la nivele spirituale, sunt expuse detaliat, inclusiv cu clipul însoţitor al acelui Moment.

Înainte de aceasta, haideţi să mai punctăm şi noi, foarte pe scurt, faptul că problematica FRICII, abordată deja pe blog în mod repetat (prin suita de articole-Editoriale pe această temă, „FRICA şi Nivelul de Conştiinţă”, dar şi prin altele, de genul „Amplificarea Marii Frici”), ei bine, această Temă este chiar fundamentală pe Calea creşterii noastre spirituale, pentru a putea accelera Procesul ASCENSIUNII...


...Acest aspect fiind evidenţiat, de fiecare dată, cu acea imagine metaforică a Balonului (adică fiecare dintre Noi, ca Fiinţe cu diferite frecvenţe energetice) care se Înalţă spre zone mai rarefiate, în măsura în care aruncăm din balastul (pietrele grele) ce atârnă de nacela balonului (fricile fundamentale din noi, care ne blochează inclusiv în exprimarea noastră ca Fiinţe Divine).

Iar pentru cei dornici de a aprofunda acest subiect (fundamental, repet), inclusiv prin cuvinte, dar şi imagini (poze), vă asigurăm că vom reveni cu cel puţin un articol pe această temă, în care vom vedea conexiunile acestei primare emoţii negativeFRICA – cu zone din Creier foarte clar delimitate...


...Co-relarea Fricii cu CREIERUL LIMBIC (sau Sistemul Limbic, cel care realizează conexiunea dintre zona sub-conştientă, inferioară topografic, a Măduvei Spinării cu Trunchiul Cerebral şi Zona Conştientă, cea mai înaltă anatomic, a Emisferelor Cerebrale), unde sunt procesate emoţiile şi, mai ales, cu CREIERUL... REPTILIAN (situat, foarte interesant, chiar în Centrul Creierului Limbic), cea mai veche structură cerebrală unde se procesează, pentru corpul fizic, reacţii fiziologice primare, de tip „animalic”, legate de Alimentaţie, Sexualitate, Ego(ism) şi... Frică !

Sună cunoscut ?...




Aşadar, haideţi să vedem detaliile expuse în articolul de pe site-ul „Trezirea inteligenţei”, pentru a înţelege şi mai bine relevanţa absolvirii acestei INIŢIERI (Eliberarea / Detaşarea de FRICĂ) atât de importantă în evoluţia noastră ca şi Fiinţe aflate în curs de ASCENSIUNE în aceste Vremuri atât de provocatoare, în care, printre ultimele ARME din arsenalul folosit de către Controlorii draco-reptilieni (împreună cu lacheii lor umani) ai MATRICII sunt aceste Arme,de distrugere – psihică – în masă”, care provoacă blocajele în Evoluţie prin instrumentul paralizant al FRICII / PANICII / TERORII organizate, iată, până la Nivel Planetar (la un nivel atât de mare/macro-scopic, cu un pretext atât de mic/micro-scopic : un virus de câţiva nano-metri, pe care nu îl poate vedea nimeni...) :

Pericolul este (sau poate fi) real, Frica este doar o alegere...

Filmul After Earth” (2013) este o Călătorie în interiorul fiinţei umane, o luptă cu emoţia care a înrobit omul şi a reuşit să îl aducă pe calea controlului.

Iniţierea avea loc pentru a reuşi să depăşeşti această emoţie care este o creaţie a minţii pentru a te proteja de o posibilă distrugere a corpului - un instinct animalic, o luptă cu regnul animal, care este adânc înrădăcinată în sub-conştientul uman. Odată ce ai fost iniţiat, totul este văzut în alt fel.

În multe filme se prezintă acest mesaj : frica poate fi învinsă atunci când ea este pusă faţă în faţă cu moartea.


Am selectat patru clipuri din filmul „After Earth”, în care se prezintă eliberarea Sufletului şi călătoria lui spre Eliberare :

1. „«Invizibilitatea» sau «Iniţierea» este când nu mai există nicio urmă de teamă în tine.
Cei mai mulţi dintre tipi îngheaţă de frică.
Este din cauza cortexului cerebral care caută un răspuns pe care nu-l are (vezi, până şi creierul tău ştie că eşti terminat).
Chiar acum sângele tău se umple cu adrenalină, indiferent că ştii asta sau nu.
Inima îţi bate mai repede. Îţi este puţin mai greu să respiri.
Sistemul tău neurologic îţi spune să fugi, dar genunchii îţi sunt prea slabi ca să se mişte.
Şi, oricum, este prea târziu. Porii pielii tale s-au deschis deja. Secretă o cantitate imperceptibilă de feromoni în aer.
Şi la ce te poţi gândi este doar când o să te ucidă.
Te vede, puştiule.”



2. Următorul clip este despre accesul prin vis în lumea de după moarte, prezentat în film foarte clar.

Se foloseşte o şoaptă pe care o auzi în vis, după care eşti trezit în vis.
Această scenă din film este pe o plută (sufletul), care pluteşte pe un râu (râul vieţii).
Este timpul să se trezească, dar el este încă în vis, el este treaz în vis.

Întrebarea din această scenă este următoarea :
Eşti speriat (frică) ?
Nu, sunt doar obosit.”
„E bine. Ţi-ai umplut inima cu altceva.”
„Am memorat o parte din «Moby Dick»” (O Balenă i-a distrus barca Căpitanului Ahab şi i-a devorat un picior, iar acum acesta vrea răzbunare.)

„Tot ceea ce înnebuneşte şi chinuie mai mult”...
„Tot ceea ce tulbură liniştea lucrurilor”...
„Tot adevărul cu răutatea din el”...
„Toate crăpăturile care înnebunesc”...



3. Următorul clip este despre telepatie, care poate fi aplicată şi pe cale emoţională, cu eficienţă mult crescută atunci când eşti legat sentimental de cineva.



4. Următorul clip este cel în care omul învinge frica prin moartea finală, el transcende spre ceva nou.

Frica de moarte nu se mai poate atinge de el :
Concentrează-te asupra momentului prezent, ACUM.
Văz, Sunet, Miros. 
Ce SIMŢI ?”
(El a trecut „dincolo”, este în catharsis – ca în comă).

I se revelează şoapta din scena anterioară (a 3-a) :
Eşti în continuare în cutia aceea (creierul uman / mintea / corpul uman).
Este timpul să ieşi.

Urmează lupta finală cu frica, iar noi cu toţii vom învinge.
Noi vom trece dincolo, iar frica de moarte nu va mai putea să ne simtă.”




MarYan

5 comentarii:

  1. Inca din anii 1960-70 marele astrofizician Carlos Munoz Ferrada a descoperit si calculat caracteristicile principale ale orbitei eliptice a planetei "rosie" Herkolubus care in februarie 2021 se va apropia foarte mult de Terra.Sunt afirmatii ale unor ezoteristi care arata ca aceasta apropiere de Terra va genera activarea mega-vulcanilor "adormiti" de pe Terra care vor determina modificarea completa si integrala a reliefului Terrei,incendii nemaivazute ca intensitate si intindere precum si imense valuri tsunami,inalte de circa 900-1500m care vor matura efectiv continentele.Va rezulta o cu totul alta lume...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măi oameni buni, este de-a dreptul comic (dincolo de latura manipulatorie) ca să veniţi cu "grozăviile" astea pre-monitorii, într-un articol în care vorbim pe îndelete despre Eliberarea de Frică... sau poate că doriţi un astfel de Test, cumva ? :)...

      Întâmplător, aţi nimerit peste blogul unuia care chiar în Decembrie 2012 (ştiţi, momentul ăla cu "Sfârşitul Lumii") lansa o carte intitulată cam aşa :
      https://www.cesan.ro/inaltarea-in-lumina-a-pamantului/
      ("Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012"),
      în care am scris îndelung despre "Profeţii" şi alte de-astea (citiţi cuprinsul şi veţi înţelege).
      Chiar am citat acolo destule pre-viziuni "apocaliptice", făcând şi distincţia între "apocalips" şi "apocalipsă" ş.a.

      Printre astea, am amintit şi despre Herkobolus (sau cam aşa ceva), acea Planetă roşie, din păcate confundată de către "băieţi interesaţi" cu NIBIRU, ce urma să facă praf Planeta noastră dragă... dar cu un mic detaliu : şi acel astro-fizician Carlos, şi alţii, previzionau "dezastrul" pentru fix în Decembrie 2012, odată cu "sfârşitul lumii" prognozat.

      Aşa că, fără a o mai lungi prea mult, treaba este foarte simplă şi precisă.
      Reţeta este banal de simplă : se ia una bucată "profeţie" de la "ezoteriştii lu' Peşte", care doar se mai fardează uşor, pe ici şi colo, şi care, esenţial, se actualizează "up-grade"-ul cu anul în care se lansează astă "ciorbă re-încălzită".
      Iar în acest caz treaba este şi mai simplă, că doar se inversează ultimele două cifre din an : în loc de 2012 iaca 2021... :).

      În rest, numai de bine, şi, rogu-vă, dacă nu aveţi determinarea să lucraţi PENTRU trans-mutarea Fricilor exacerbate în prezent, la nivel planetar, măcar meditaţi îndelung înainte de a mai arunca pe piaţă PoVeşti ce provoacă Frică şi creează responsabilităţi. Inclusiv karmice...

      Spor !

      Ștergere
    2. Marele astronom si fizician chilian Carlos Munoz Ferrada nu s-a ocupat niciodata de-a lungul intregii sale vieti(nascut in ianuarie 1909-decedat la 17 octombrie 2001)cu profetiile catastrofice si nici nu a afirmat vreodata ceva despre 2012!!!.Dimpotriva,a studiat din punct de vedere pur stiintific relatiile complexe si interdependenta intre structura specifica geofizica(geologica) a Terrei si planetele Sistemului Solar elaborand Teoria GEODINAMICII.A studiat deasemenea Golful De Fonseca din Honduras si vulcanii sai precum si Lacul Ilopango.Descoperirile sale stiintifice asupra Planetei HERKOLUBUS le-a transmis,oficial, catre ROYAL ASTRONOMICAL ASOCIATED of LONDON.Dansul a prevazut cu precizie - intr-un articol publicat in ziarul din Conception- de 2(doua) ore marele cutremur care s-a produs in 1939 in Chile si care s-a soldat cu peste 60.000 de victime.De atunci, de fiecare data cand iesea din locuinta sa din orasul Villa Alemana autoritatile il arestau pentru"alterarea ordinii si cauzare de neliniste"!!!A aratat ca planeta Herkolubus este de circa 6 ori mai mare decat planeta Jupiter,se misca pe o orbita eliptica caracteristica cometelor cu coada intre Soarele nostru si un Soare Negru aflat la 32 miliarde km si nu respecta legile fizice celeste conventionale.O data cu apropierea sa de Terra la 14 milioane de km apreciata a se produce spre sfarsitul lunii februarie 2021 efectele exercitate de atractia gravitationala imensa asupra placilor tectonice ale Terrei vor fi cu siguranta insemnate sau,posibil,catastrofale.A aratat deasemenea ca Planeta Herkolubus straluceste in gama infrarosu-de unde si denumirea de Planeta Rosie- dar ca dupa anul 2018 ea va putea fi vazuta in mod permanent si in conditii obisnuite ca un Al 2-lea Soare.De altfel au aparut in ultimul timp nenumarate fotografii facute in diferite locuri de pe planeta in care se vad cu claritate,2 Sori!Sigur ca se vor gasi destui ,mai ales dinspre cei foarte apropiati de autoritati care sa ne explice imediat ca sunt doar niste banale iluzii optice datorate conditiilor atmosferice speciale!!!
      Am publicat acest comentariu numai din dorinta ca cititorii acestui foarte interesant blog sa fie cat mai corect informati si nicidecum spre a crea,dezvolta si intretine frica si panica pe care le consider extrem de paguboase si periculoase!ADEVARUL trebuie spus indiferent de consecinte!!!
      Cu stima si respect pentru administratorul blogului precum si pentru toti cititorii sai.

      Ștergere
  2. A trecut izolarea și vol II încă se lasă așteptat.:)
    Cu drag și spor la eliberarea de frica,
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
  3. F.interesant,am să studiez.Cu atât mai mult că este vorba de FRICĂ.

    Foarte bine făcut mi s-a părut JOHN WICK 1,2 şi 3.Acuma nu ştiu cât de mult şi profund înțeles spiritual,dar este vorba de A ABONDONA RĂUL şi A LUA CALEA BINELUI,cu atât mai mult cu cât joacă în film ezoteristul KEANU REAVES,a cărui faimă inspiră groază( BAU-BAU ) în rândul taberei opuse.
    Mi-ar fi plăcut să fie comentat un asemenea film,savurez înțelesurile spirituale,acolo este ÎNTUNECIMEA mult mai densă,mafia este ierarhic structurată cu pioni infiltrați în toate straturile societății de la recepționer la primar de oraş,ei plătind serviciile cu monede de aur neoficiale în baza propriilor legi paralele cu ale constituției de stat.

    Finalul este apocaliptic,dându-se de înțeles că fiecare chip de pe stradă întâlnit,are un al doilea chip ascuns,ca membru cu "drepturi depline" în mafiei.Practic nu există oameni de bine,ci doar înrolați în MAFIE,aşa cum vedem azi :

    - toate televiziunile,
    - toți doctorii laşi,
    - toți ziariştii,
    - toată poliția,
    - toate suoermarketurile,
    - toate videoclipurile ( satanice ),
    - toți politicienii,
    - toți meteorologii,
    - ş.a.m.d.

    Sunt ai MAFIEI,şi deci duşmanii noştri,care ne sug sângele.
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere