miercuri, 8 august 2018

TANAAZ : PORTALUL LEULUI din 8 August 2018 (3 august 2018).


TANAAZ

PORTALUL
LEULUI
din
8 August 2018

(3 august 2018)





Nota MarYan :

Iată că, în fine, reluăm "contactul" cu "Noul Univers Christalin", după aproape două săptămâni de tăcere totală – ca perioadă de acomodare într-un ţinut, cât se poate de "exotic" şi provocator, situat la mii de Km depărtare de Teritoriul Românesc...

...Şi nu oricum, ci această re-conectare o realizăm, iată, într-o zi interesantă – cea a PORTALULUI LEULUI din 08.08.18 !

Fiind atât de prins cu zisa "acomodare", nu am mai avut timp să mă "actualizez" cu ultimele evoluţii astronomice şi astrologice, însă astăzi am avut un impuls teribil de intens şi irepresibil (de neoprit) de a intra, în fine, pe blog şi de a cerceta "ultimele evoluţii".

Şi este fascinant să descopăr acest Moment, de astăzi, imediat după ce am perceput un fenomen care, efectiv, m-a lăsat "mască" : pur şi simplu nu am realizat, şi nu realizez nici acum, unde "s-au volatilizat" vreo 1-2 ore !

A fost extrem de fascinant totul : mă uit la ceas (la cel de pe smart-phone, dar şi la cel de la laptop), totul pare ok, zic că mai am vreo 2,5 ore până la ora 17.00 , mă mai învârt pe ici, pe colo – întrebându-mă, în acelaşi timp, de ce (re)simt un fel de slăbiciune (ca şi când aş fi încărcat cu o energie extrem de puternică, căreia abia îi pot face faţă), cu o stare ciudată de ameţeală... apoi, când am considerat că a trecut vreo jumătate de oră, privesc ceasul de la telefon, apoi pe celălalt, şi rămân "mut" : era exact ora 17.00.

Prima idee care mi-a venit în minte (adică, în traducere : mintea s-a întrebat), a fost : "Unde s-au volatilizat vreo 1,5 ore, chiar 2 ore ?".

În acele moemnte eram dincolo de uluială şi de uimire, pur şi simplu nu mai puteam gândi (normal) ca, în momentul ulterior, să simt nevoia imperioasă de a intra pe Net ca, după doar câteva zeci de secunde, să ajung la acest articol, pe care vi-l prezint (sau re-amintesc, după caz), şi vouă...

Am expus în detaliu acest Moment, atât pentru a înţelege mai bine cum funcţionează SIN-CRONIC-ITĂŢILE prin acest Univers, deci şi pe Planetă, cât mai ales pentru a veni cu o altă confirmare că, într-adevăr, astăzi, 8 August 2018, chiar a fost (şi, mai ales, ESTE) "ceva" – fie că se numeşte"Portal (Siriusian) al Leului" sau altfel...

Sunt multe aspecte din articol, ale lui Tanaaz, care pot fi comentate şi nuanţate (ca, de exemplu, importanţa "capitală" acordată Soarelui Sirius pentru evoluţia Umanităţii şi ca Pol Spiritual al Universului, în condiţiile în care Fondatorii ne transmit de ceva timp faptul că în Sistemul Siriusian lucrurile – şi evoluţiile "benefice" şi "malefice" – sunt cam amestecate... sau că Tanaaz ar putea aprofunda distincţia între Compasiune şi Empatie, astfel că "empatia" de care vorbeşte atât de mult în partea a doua a articolului ar fi, de fapt, COMPASIUNEA ş.a.)...

...Însă, acum, când mai este atât de puţin din această zi a Portalului Siriusian al Leului, haideţi să vedem ce ne PoVesteşte, Tanaaz, în această privinţă :






PORTALUL LEULUI este considerat o Poartă în Ceruri și în Tărâmurile Superioare ale Conștiinței.

În această perioadă, energiile de frecvență mai ridicată de la Sirius sunt trimise pe Pământ, pentru a ajuta la avansarea rasei umane și pentru a ridica conștiința Planetei.

Portalul Leului este activat în fiecare an pe 8 august, când Soarele, Sirius și Pământul se deplasează în anumite puncte de pe Cer.

În acest timp, este mai ușor să accesezi tărâmurile superioare și să primești descărcări de la îngeri, mesageri și persoanele dragi plecate de cealaltă parte.

Este, de asemenea, un timp favorabil pentru vindecarea rănilor adânc îngropate și deschiderea atât a chakrei inimii, cât și al celui de-al treilea ochi.


Dar ce anume se petrece în Cosmos, care ne permite să experimentăm acest lucru  ?

Portalul "LionsGate" implică trei jucători cheie : Soarele, Pământul și Steaua Sirius.

SIRIUS a fost mult timp cunoscut ca fiind “Soarele nostru spiritualși este venerat de multe culturi antice ca un loc de conștiință superioară.

Se crede că Ființe cu frecvență înaltă locuiesc pe Sirius și că asta este casa celui mai pur tip de iubire.

Multe triburi shamanice antice credeau și faptul că Sirius este Poarta spre Cer și că sufletele noastre merg acolo, odată ce ne îndepărtăm de corpurile noastre fizice.

Sirius este, de asemenea, considerat a fi mult mai avansat din punct de vedere tehnologic decât Pământul, și multe Semințe Stelare care au amintiri de origine din Sirius susțin că au acces la tehnologii care nu sunt pe cale de a fi descoperite pe Pământ.


Chiar dacă Portalul Leului are loc pe 8 august 2018, el este pus în mișcare din  luna Iulie.

Pe 4 iulie 2018, energia Soarelui și a lui Sirius se aliniază.

Acum, ambele stele sunt foarte departe, dar privind la cer, par că se îmbină între ele.

Îmbinarea energiilor lor a fost văzută ca fiind foarte bună și a fost considerată un moment în care Soarele nostru ar fuziona cu energia lui Sirius pentru a-și îmbunătăți energia și nivelul de frecvență.

Pentru toată luna Iulie, anticii au privit cum Soarele nostru a fost nghițit" de magnificul Sirius si s-a crezut că, în acest moment, Soarele nostru a experimentat un tip de “moarte”.

Anticii au privit cum aceste două corpuri cerești apar ca unul și s-au întrebat ce secrete și mesaje îi șoptește Sirius Soarelui nostru.


Apoi, în prima săptămână din August, Sirius și Soarele se vor ridica din nou, ca stele separate.

Aceasta a fost o perioadă bună și a reprezentat o renaștere măreață și deschiderea Portalului Leului.

Sirius se va alinia în Centura lui Orion, Soarele va fi in Constelatia Leului (de aici și numele de Portalul Leului) şi impreună, Soarele nostru fizic si Soarele spiritual vor radia pe Pământ, activând aceste frecvențe înalte.




Deși data ridicării lui Sirius și a Soarelui poate alterna de la an la an, 8 august este încă considerată data cea mai bună și cea mai importantă a acestui Portal, deoarece este perioada când Soarele și Pământul se aliniază direct, în mod opus, unul față de celălalt.

Această opoziție este cea care permite Soarelui nostru nou-născut, care a fost scăldat în energia glorioasă Siriusiană, de a trimite fascicule de înaltă frecvență direct pe planeta Pământ.

Aceste Frecvențe înalte pot face mai ușor ca locuitorii Pământului să primească  actualizări, descărcări și înțelepciune, și cunoștințe înalte.

Această energie de înaltă frecvență este în mare parte recepționată prin chakra inimii și prin al treilea ochi.

Este obișnuit ca în jurul perioadei Portalulul Leului să se primească vindecări ale inimii, deschideri ale inimii și trezirea celui de al treilea ochi.

Deoarece această energie este atât de ușor accesibilă, a face ritualuri și a lucra la inima ta și la chakrele din al treilea ochi poate fi extrem de eficient și de puternic.

Este și un moment puternic pentru a face munca de eliberare, pentru a ajuta la curățarea de orice blocaje care ar putea fi prezente.


Chiar dacă chakrele inimii și a celui de al treilea ochi sunt activate întotdeauna în perioada Portalului Leului, în 2018 se pare că și chakra din spatele gâtului nostru va fi activată.

Această chakră puțin cunoscută se numește Chakra Cerebel și este extrem de sensibilă la energiile psihice și energiile empatice.

Empații sunt în creștere pe Planeta Pământ și asta pentru că avem nevoie disperată de mai multă iubire, empatie, compasiune și înțelegere.

Mesajul cel mai important al Portalului Leului din 2018 este să îmbrățișăm aceste calități empatice și să ne gândim că le putem folosi pentru a ajuta la servirea Planetei.

Energia din acest Portal este de a onora darurile empatice și de a ști că ele pot fi mai degrabă o sursă de putere, decât o slăbiciune.

Trăim într-o lume care arată că empatia nu este întotdeauna încurajată, dar dacă undele Siriusene ne pot spune ceva, este că Iubirea domnește peste tot.

De fapt, singurul lucru care este real, singurul lucru care este lăsat atunci când dezbrăcăm ego-ul, este Iubirea.

Cu cât putem iubi mai mult prin durerile și prin supărările noastre, cu cât putem ierta mai mult, cu atât mai mult ne putem deschide inimile ființelor cu care împărțim această planetă, cu atât avem șanse mai mari să creăm o lume mai bună, pentru noi și pentru fiecare.

Iubirea înseamnă într-adevăr de a ne accepta unii pe alții și de a avea încredere că, deși putem avea valori diferite și moduri diferite de viață, suntem cu toții aici în propria noastră Călătorie și suntem cu toții aici ca să ne învățăm și să ne arătăm reciproc calea.

Iubirea nu înseamnă să îngădui să devii un preș de ușă sau să tolerezi un comportament rău, ci să recunoști și să accepți oamenii exact pentru ceea ce sunt aceştia.

Este vorba de a accepta fără judecată și de a vedea că există mult mai mult pentru fiecare și oricare dintre noi, decât ceea ce vedem.

Toți suntem tăiați din același material, toți suntem făcuți din același lucru și ne întoarcem cu toții în același loc.

Toți am fost aleși să ne naștem pe Pământ pentru a ajuta Planeta, pentru a ne ajuta unii pe alții și pentru a ne aminti că, chiar dacă suntem în mod constant distrași de diferențele noastre, suntem cu toții unul și același.

Suntem aici într-o Călătorie unică, o călătorie pentru a găsi iubirea, pentru a ne găsi pe noi înșine și a lăsa această Planetă într-o formă mai bună decât cum era când am găsit-o.

Nu trebuie să facem nimic eroic, nu trebuie să navigăm cele șapte mări, tot ce trebuie să facem este să ne găsim Calea noastră spre Adevăr. Căci, atunci când ajungi la Sămânța Adevărului care trăiește în interior și o deschideți, tot ceea ce vei găsi este Iubire.


În timpul Portalului Leului, protejează Chakra Cerebel prin curățarea zilnică.

Pentru a face acest lucru, permite pur și simplu ca apa caldă să lovească spatele gâtului și să repeți următoarea mantră sau să o scrii pe a ta :

Este sigur pentru mine să-mi deschid inima, este sigur pentru mine să văd prin ochii mei.
Este sigur pentru mine să mă aplec către tot ceea ce simt.
Căci, atunci când o fac, îmi găsesc Puterea mea, găsesc Adevărul meu și găsesc ceea ce sunt ghidat să fac.

De asemenea, este recomandat să meditezi în perioada Portalului Leului, pentru a te ajuta să te deschizi și să primești mesaje intuitive și informații.


Un PORTAL al LEULUI cât mai fericit !


TANAAZ



prin

Un comentariu:

  1. Bună dimineaţa drag prieten ! Nu eşti singurul care simnte "de-fazarea" Cu această stare mă confrunt de un an ,cînd pentru prima oară am conştientizat că ceva în ceasul meu biologic se deplaseajă levogir. CUM ? -Orele de culcare corespundeau cu ceasul din perete sau ceasul oricărui device la care priveam şi era în adeqvată relaţie cu ceasul interior.....toate bune şi frumoase pînă cam în acelaşi timp dar al anului trecut -perioada iulie-august 2017 ,pe la ora 20 mă cuprindea un nefiresc somn sau apăsătoae stare de somnolenţă oriunde eram sau orice activitate desfăşuram. La început am crezut că e o stare de apatie trecătoare...dar acea trăire se manifestă fără încetare şi în prezent. Cum e şi "normal" pentru omul ancorat în tot felul de probleme de interes general sau personal şi cum în pofida decalării orei în ora de vară ,deci decalată,pînă atunci acest fapt era privit ca ceva normal ca fiinţa fizică şi cea psihoemoţională să se adapteze la acest curs. Dar de fapt e un decalaj de 3 ore dacă punem la socoteală întoarcerea timpului de pe cadranul ceasului.Dar şi trezirea se face -la mine- cam în jurul orei -actuale ,de pe cadranul ceasului la ora 4 . La trezire parcă aş fi dormit ca un om "normal" care merge la culcare în jurul orelor 22-23 şi se trezeşte a doua zi dimineaţa în jurul orei 6. Acest decalaj de 3 ore -ora de vară,şi 2 ore ,ora de iarnă,cea normală de altfel,la mine a devenit un aspect normal.Nu-ţi spun că am făcut în unele cazuri cînd chiar am fost implicat în unele activităţi care necesitau rezolvare urgentă să "fiu treaz" după ora 20 ,concentrîndu-mi toată atemţia la activitatea în sine,nu s-a putut,era ca şi cum cineva mi-ar fi decuplat atenţia,acuitatea simţurilor de la concentrarea pe activitatea în sine pînă la sentimentul că fac totul anapoda şi că dacă nu o amîn pentru dimineaţa următoare,rezultatele vor fi un dezastru. În urmă cu trei ani alături de un cerc de prieteni din oraş am căpătat abilitatea -după toate lecturile ,aprofundările şi trecerea de la prezentarea online a Tehn.Keshe la construcţia efectivă de dispozitive şi cum eu am atelierul pe terasa sufrageriei,zilele de vară fiind tot mai greu de suportat afară,acolo spre seară ,după orele 18-19 lucrez pe terasă,cu gîndul că răcoarea serii mă vigorează şi în restul de timp pînă ce soarele lasă locul întunericului am timp aproape 3 ore să mai lucrez.... da de unde ?.... starea de moleşeală,lipsa de concentrare şi toate cele mă forţează să pun punct lăsînd totul întro cruntă dezordine pînă ziua următoare pînă cînd după ce se luminează binişor să reiau activitatea ......scuze pt.detalierile ...poate inutile,dar am observat că şi amici,prietenii,-unii dintre ei se confruntă cu aceleaşi devansări orare. Iar tu acum îmi confirmi în mod "oficial" ceea ce după unele lecturi de pe situri-le spirituale ni se semnalează de ani de zile. Diferenţa o face doar receptare personală de la un individ la altul.Sînt foarte de folos acest tip de articole deoarece aduc clarificări în confuziile sau temerile fiecăruia vis a vis de schimbările interioare cărora nu se pot opune. Mulţumesc ! NAMASTE PRIETEN BUN !

    RăspundețiȘtergere