luni, 28 septembrie 2020

COBRA : Scurt Mesaj către Populaţia de la Suprafaţă (23 septembrie 2020).



Scurt Mesaj
către
Populaţia
de la Suprafaţă
(23 septembrie 2020)





Nota MarYan :

Deşi acest mesaj al lui Cobra, venit dinspre Forţele Rezistenţei, sună foarte „dramatic”, la prima vedere, totuşi, perspectiva noastră nu este chiar pe acelaşi ton, datorat observaţiei noastre în privinţa „calităţii” acestui mesaj...

...Care, ca de obicei, deja cum ne-am „obişnuit”, acesta nu pare să mai iasă nicicum din acea „bandă de Adevăr Divin” de 70%.

Unde ar fi relevant acest aspect ?

Aceasta ne sugerează că, în fapt, aceste lupte care chiar se dau între Forţele Luminii şi cele ale întunericului nu ar fi, totuşi, la acest nivel de acutizare la care sunt expuse de către Cobra, într-un mod de-a dreptul dramatic – aceste încleştări dramatice au loc deja de ceva timp, putând fi anumite „vârfuri” ale acestui continuu şi tensionat Război, mai ales în această perioadă în care configuraţiile astrologice disonante (tensionante) sunt în plină manifestare (după cum veţi vedea din mesaj).

Dar ceea ce rămâne ca mesaj relevant pentru acest moment este acelaşi îndemn la MEDITAŢII, pe fundalul acestor momente astrologice, care pot ajuta, chiar şi cu acea „picătură” (de Lumină) a fiecăruia care ar putea să facă acea „diferenţă” din configuraţia generală a desfăşurărilor de forţe care, iată, în prezent sunt tot mai încleştate, pe măsură ce Linia Temporală Planetară curge către un deznodământ tot mai clar ! :

 



În spatele Scenei din urmă cu câteva ore au apărut câteva escaladări militare drastice, care în prezent (N.MY. : Din ziua de miercuri, 23 sept. 2020) se manifestă sub forma unui Război pe scară largă între Confederaţia Galactică şi Flota Draconiană în Spaţiul sub-lunar, pe de-o parte, şi, de asemenea, între forţele Mişcării de Rezistenţă şi cele ale Complexului BreakAway Illuminati (IBC) în Baze Subterane.

Nu se poate spune nimic, în acest moment, despre operaţiunile de la Suprafaţa Planetei, deoarece toate acestea sunt, încă, clasificate.

Deşi rezultatul final al acestui Război este dat de o înfrângere clară a Draconienilor şi a Illuminati din IBC, energia acestui conflict ar putea precipita evenimentele de la Suprafaţa Planetei, precum o violenţă crescândă în rândurile membrilor populaţiei de la Suprafaţă, precum şi ca o violenţă dinspre Cabală către umanitatea de la Suprafaţă.

Vor exista două vârfuri ale acestui conflict, primul fiind în preajma momentului de maxim al Cuadraturii (N.MY. : Unghi de 90 de grade între cele două Planete, ceea ce înseamnă maximum de dizarmonie şi tensiuni) MARTE-SATURN din 29 septembrie 2020, ora 21:49 UTC (N.MY. : Pentru România înseamnă ora 00:49 a zilei următoare, 30 septembrie) iar al doilea în preajma momentului de maxim al Cuadraturii MARTE-PLUTO de pe 9 octombrie 2020, ora 13:09 UTC (N.MY. : ora 16:09 ora României).


Forţele Luminii solicită tuturor celor care se simt îndrumaţi să se alăture zilnic Meditaţiilor FLOAREA VIEŢII, fiecare după cum poate. Acestea au loc zilnic la fiecare patru ore la 12 a.m., 4 a.m., 8 a.m., 12 p.m., 4 p.m. şi 8 p.m. UTC.

(Nota MarYan : Timpul UTC sau Timp Universal Coordonat este echivalentul lui GMTGreenwich Meridian Time – care înseamnă, pentru România, 3 ore mai târziu decât timpul universal UTC expus.)

Conjuncţia Saturn-Chariklo din 21 septembrie 2020 a însemnat un maxim al Carantinei pentru această Planetă – atât ca şi Carantină Planetară, cât şi în privinţa Covid19-ului – iar, în prezent, Forţele întunecate îşi pierd zilnic din aderenţa (puterea) la Suprafaţa Planetei.

Există încă un mare potenţial ca forţele Cabalei să încerce să impună noi blocaje de tip Covid pentru aprox. o săptămână şi un potenţial moderat ca aceştia să încerce să impună restricţii pentru următoarele 3 săptămâni.

Drept urmare, Forţele Luminii solicită tuturor celor care se simt ghidaţi ca să participe la Meditaţia zilnică de la ora 21.30 UTC, pentru a contracara blocajele (restricţiile) de tip Covid.


Victoria LUMINII !


UP-DATE :

Aici aveţi expuse Instrucţiunile pentru Meditaţia Cuadraturii Marte-Saturn de pe 29 septembrie 2020 (N.MY. : Adică, repetăm, pentru România înseamnă miercuri, 30 septembrie 2020, ora 00:49) cu Timpul exact pentru diferite zone.


 

6 comentarii:

  1. Varianta tradusa a Up-Date-ului:
    https://evak2019.blogspot.com/2020/09/meditatia-floarea-vietii-prima.html

    RăspundețiȘtergere
  2. From Cobra -The Great Quantum Transition Part 2, by Disclosure News, Lev.

    Many people sometimes have to force themselves to live. Although, despite overall apathy, depression can not just to kill time. It should be used for self-knowledge, spiritual self-improvement, health promotion, creativity, and participation in works for the Common Good.

    And at the end a few very important points…

    A lot of people keep asking, when is the Event going to happen? When the Light Forces will win the final victory and complete the Great Quantum Transition?

    This is a very wrong position. “When?” is a question of a 3D body, not a 14-dimensional Soul.

    The endless questions “When?” confuse the focus of attention and effort on the stagnant energy of endless waiting for an Event. This is the best gift for the Black 3D Matrix creators and programmers. They are very satisfied that for many it is easier to die than to change.

    The Higher Light Hierarchy expects other questions from people: “How else should I help others?”, “Am I ready for the Transition?”, “How should I change my soul, thoughts, feelings with my inner work for the Great Quantum Leap?”

    The date of the Event depends only on how people themselves respond by their deeds and thoughts to these questions.

    RăspundețiȘtergere
  3. sojounerbe25 septembrie 2020 la 11:55 AM
    https://www.youtube.com/watch?v=7LqKB4E0xAo

    Video important care explică ACTIVAREA ADN-ului (în viitor) pentru a ne avansa împotriva vaccinului pentru a ne transforma în ......?
    Video bun. Dacă nu puteți păstra atenția asupra acestuia, mergeți la minutul 25:00, deoarece începe să explice timpul / lipsa timpului și efectele modului în care umanitatea poate fi afectată de ceea ce vine.

    Dumnezeu să ajute !
    Portalul

    RăspundețiȘtergere
  4. Mesaj de actualitate:

    "Vanturile Schimbarii sunt deja ceva normal pe Pamant, in aceste vremuri, insa in luna octombrie ele vor fi mai puternice, fiindca este vorba de CURATARI MASIVE PENTRU NOI TOTI.
    Un mod prin care se pot manifesta aceste curatari il reprezinta varianta in care tu “faci curatenie” la modul constient in anturajul tau, in relatiile tale, in activitatea ta profesionala sau in alt domeniu ale vietii tale. Este posibil ca anumite lucruri/ situatii/ relatii/ proiecte sa fi ajuns la final si astfel, tu sa le pui punct definitiv. De asemenea, este posibil sa faci curatenie generala in casa ta, in biroul tau, etc.
    Este o energie foarte puternica legata de curatari in aceasta luna si este direct legata de ceea ce suntem pe punctul de a incepe/crea nou in viata noastra. E ca si cum ar fi nevoie sa faci curatenie intr-o incapere, sa scoti/arunci tot ceea ce nu-si mai are locul in acel spatiu, ce nu se mai potriveste, ce nu iti mai doresti, astfel incat sa faci loc pentru a aduce ceva nou in incaperea respectiva.
    Iar daca unii dintre voi va ganditi: ”Eu tot trec prin curatari de la inceputul anului!”, atunci va raspund ca acum scoateti ultimele lucruri “de aruncat”, inainte de a aduce Noul in “spatiul” respectiv.
    Este interesant, pentru ca tema curatarilor este una valabila de ani de zile (si va fi si in continuare, pentru ca planeta se schimba intr-un ritm accelerat), insa in octombrie curatarile vor fi sustinute divin, vor decurge - surprinzator! - cu usurinta si gratie si va vor conduce rapid catre Nou. Vechiul pe care il curatati din diverse domenii ale vietii voastre va fi inlocuit foarte repede cu energia noua pe care v-o doriti.
    Asadar, nu fiti suprinsi daca simtiti dorinta de “a face curatenie” in viata voastra in cursul octombrie. Curatenia pe care o faceti acum are legatura directa cu ceea ce se va intampla in viata voastra in lunile urmatoare."
    Sursa: Lee Harris
    Traducerea: Mihaela Dan

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca tu spui cuiva:"mi-e dor de tine"si persoana in cauza nu simte acelasi lucru..e o risipa de energie..
    Daca imbratisezi pe cineva care nu tine sa te imbratiseze..e o risipa de energie..
    Daca tu gatesti cu dragoste ce sti mai bun si cineva nu este recunoscator..e pierdere de energie..
    Daca comunici prietenos cu cine nu te intelege..e pierdere de energie..
    Energia pozitiva e benefica cand are un flux liber,se schimba cu alta energie pozitiva,e ca o spirala ascendenta.
    Daca nu se face schimbul energetic,te vei simti obosit,trist,fara sa sti de ce.
    De aceea e bine sa te inconjori de persoane pure,care te apreciaza si iti permit sa fi tu insuti in toata splendoarea ta!

    Mariam Capbun

    De astazi, 10 octombrie pana sambata 17 octombrie, avem o perioada foarte grea, dpv al Focului, al relatiilor si al sanatatii.
    Urmatoarele zodii vor fi cele mai afectate, dar nu numai, insa la ele energia este cea mai dificila:
    Rac, Balanta,Berbec,Capricorn.
    Avem Soarele in Balanta in aspcet negativ cu Luna neagra in Berbec.
    Aspectul perturba Focul in toate formele posibile.
    Va rog sa urmariti, zodiile mai sus mentionate, gafele, alunecarile, piedicile, intarzierile sau chiar absentele de acolo unde ar trebui sa fim, facem, actionam.
    E complexă astrograma
    E si marte retrograd quadratura cu saturn, pluto si jupiter

    RăspundețiȘtergere
  6. Hop-ul dinaintea celei de-a 4-a dimensiuni

    Corey Goode Update: „Anshar-ul a inițiat din nou un contact fizic direct cu mine”. 11/09/2019 Sursă: Liniște în furtună (Corey Goode) După mai multe luni de contact minim (cu excepția unei stări de vis), Anshar au inițiat din nou contact fizic direct cu mine. Sursă - Sphere Being Alliance de Corey Goode, 9 noiembrie 2019 Au explicat că trebuie să fiu fără îndrumarea lor de ceva timp pentru a-mi permite mie și celor apropiați să experimentăm energiile cosmice primite. Aceste energii și sinele nostru superior au servit pentru a facilita dezvăluirea distorsiunilor noastre egocentrice, pe care trebuia să le recunoaștem și să le procesăm.

    Ka-El-Lil, unul dintre bătrânii Anshar pe care i-am întâlnit în cele trei zile de ședere în orașul lor, a explicat că multe comunități de lucrători în lumină se simt prinși în ego și în propriile lor distorsiuni. El a subliniat că majoritatea cred că o sursă exterioară îi persecută și îi angajează în saluturi negative sau atacuri vizate ale celor apropiați. Cu toate acestea, nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Întorcându-ne și uitându-ne spre interior, am putut vedea unde rezidă toate problemele noastre.

    Am ajuns la un punct în care energiile cosmice primite ne afectează comportamentul și percepțiile. Ka-El-Lil a spus că starea noastră reacționară actuală ne face să nu fim conștienți de sinele nostru superior și de conștiința lui Hristos care se întoarce. Ei sunt responsabili pentru a ne aduce în discuție nesiguranțele, traumele și fațetele personalității, pe care le-am suprimat și negat. Ka-El-Lil a declarat că acum este momentul să ne concentrăm asupra acestor distorsiuni, deoarece cu cât așteptăm mai mult, cu atât va fi mai greu să scoatem din aceste stări, mai ales că energiile cresc și mai mult în 2020.

    Ca de obicei, Anshar mi-a subliniat distorsiunile și comportamentul reacționar și mă îndrumă înapoi în alinierea cu ele și starea vibratorie a conștiinței lor de grup. Se așteaptă la mai multe descoperiri personale odată ce procesez cele mai recente dezvăluiri despre distorsiunile mele recunoscute. Ka-El-Lil a declarat că acest lucru le va permite să împărtășească următorul strat de informații despre modul în care omenirea poate trece la o conștiință de densitate a 4-a mai puțin dramatică și dureroasă. Voi împărtăși mai multe despre Anshar în următoarele săptămâni. Mulțumesc, Corey Goode.

    https://operationdisclosure1.blogspot.com/2019/11/corey-goode-update-anshar-initiated.html

    RăspundețiȘtergere