duminică, 12 septembrie 2021

MarYan : De la CORONA-prostie la În-CORONA-rea propriei ÎNŢELEPCIUNI (Pandemice) DIVINE (12 septembrie 2021).

 

MarYan

De la

CORONA-prostie

la

În-CORONA-rea

propriei

ÎNŢELEPCIUNI

(Pandemice)

DIVINE

 – 12 septembrie 2021

 

 


Nota Bene (personală) :

Acest articol a fost scris, dintr-o „răsuflare”, în data de... 23 septembrie 2020 (!), adică, iată, chiar acum un an de zile...

...Intenţionată a fi o PoVeste a Zilei (nr. 129) pentru acea zi din 2020.

De ce abia acum îl postez ?

Nici mie nu îmi este foarte clar de ce a „aşteptat” atâta timp Eliberarea (editorialistică), însă se pare că acum chiar a fost Momenul, mai ales sau poate tocmai pentru că acum chiar pătrundem la un alt nivel cu acest Blog, în care resetările vor fi chiar puternice...

...De aceea, acum, nu spunem ca reclamă, ci chiar ca o Realitate : staţi pe aproape şi veţi afla !

Până la următoarele actualizări, haideţi să vedem ceea ce scriam acum un an, idei şi imagini pe care le găsesc a fi la fel de actuale... sau poate chiar mai actuale decât atunci ! :

 

 


 

Deşi am afirmat, cu vreo două luni în urmă (N.B. : Deci, prin Iulie 2020...), că voi veni cu mai multe detalii despre ceea ce înseamnă acest manipulator Moment numit „Pandemia cu Corona-Virus” (înlocuit, pe ne-observate, cu „Pandemia de Covid-19”)...

...Pare-se că Viaţa a avut propriile sale raţiuni de a mă ţine, momentan, mai departe de toată această luptă a argumentelor pro şi contra pentru a demonstra validitatea „teoriilor conspiraţioniste” sau a variantei oficiale, atât de intens prezentate în mass-media oficială, în frunte cu fostul coleg, actual „Comandant al Acţiunii”, dr. Arafat (şi Raed).

Este evident pentru cei care urmăresc, de ceva timp, acest blog „Univers Christalin”, inclusiv prin postările din ultimele luni, de după apariţia acestei CRIZE, care este „Punctul” şi „Orizontul” nostru „de vedere” în aceste privinţe (inclusiv din PoVestea anterioară : „CORONA-Pandemică şi Starea de continuă ALERTĂdin 20 mai 2020).

Pentru că site-uri gen „Ieşirea din MATRIX” şi alţii au venit cu o maree informaţională în această privinţă, chestiunea a devenit foarte clară, inclusiv din punct de vedere al abordării acestei ultime uriaşe manipulări, care, de data aceasta, este gândită pentru a crea controlul global şi definitiv în întreaga societate umană – exact ca în filme tematice, de tip „S.F.”, precum „EQUILIBRIUM” (de care am mai amintit, în trecut).

Acum, la mai bine de 4 luni de la venirea în contact cu informaţiile despre acest subiect, al Corona... (ceva, fiecare după cum doreşte să o completeze), probabil că fiecare dintre noi a ajuns să îşi formeze o opinie, mai mult sau mai puţin apropiată de Realitatea Divină, al Adevărului Divin (cel mai înalt).

 


De aceea, acum, noi nu reluăm toată această paradă informaţională, ci sintetizăm, foarte pe scurt, Povestea actualizată :

- Corona-Virusul, re-denumit, în scurt timp, ca şi „Covid-19” / „SARS-Cov2”, este un virus Real, creat în laboratoare internaţionale (dintre care cel din Wuhan, China, este doar unul dintre acestea) ca instrument pentru un astfel de moment-oportunitate pentru Cabală, de instaurare a unei Noi Ordini Mondiale, având ca pretext această „pandemie” / pan-prostie faţă de ceva in-vizibil şi total ne-controlabil de către o fiinţă umană normală.

- Acest pre-text a declanşat, în cascadă, suita de măsuri preconizate de Cabală (Forţele Întunericului – pentru cine încă nu ştie ce înseamnă „Cabală”, adică Forţe ascunse, „murdare”, cu intenţii ascunse, de control şi manipulare a maselor umane), prin punerea în aplicare imediată a Agendei principale de instaurare a Controlului total asupra întregii populaţii de la Suprafaţa Planetei.

 

Acum vine întrebarea fundamentală : de ce Acum ?

Ei bine, răspunsul l-a oferit Cobra, încă din ultima parte a anului trecut, 2019, când vorbea de facţiunile Cabalei care se luptă între ele, pentru supremaţia Agendei facţiunii câştigătoare... şi se pare că, iată, facţiunea de tip „nazi”, cu toate planurile preconizate (pe care le vedem expuse, zi de zi, în media oficială), a avut câştig de cauză...

...În timp ce Forţele Luminii câştigă luptă după luptă, în subterane, eliberând din ce în ce mai multe părţi din frumoasa noastră Planetă, apropiind, astfel, Momentul Eliberări Planetare... în tandem cu Forţele extra-terestre ce înaintează, din Orbita Sub-lunară a Pământului, către Suprafaţa acestuia (de observat : Rezistenţa înaintează din subteran spre Suprafaţă, în timp ce Forţele extra-terestre, de pe Orbită către Suprafaţă : oare cine vor ajunge primele, ca să-i vadă pe bieţii umani, cei debusolaţi şi... corona-prostiţi ?).

 


Acum, dragi prieteni, haideţi să ne aşezăm puţin, să respirăm cât putem noi de adânc (ca să eliberăm cât mai multe dintre blocajele emoţionale şi multitudinea de frustrări generate de această „galactică” minciună...) şi să ne re-amintim, cu cât mai înaltă Înţelepciune :

- Acest Moment nu a venit „Întâmplător” – înţelegeţi cu adevărat acest lucru ? cu adevărat ne-întâmplător : la nivel de Suflet, umanii au cerut „ceva” care să accelereze PROCESUL de ELIBERARE PLANETARĂ de sub controlul Întunericului !... şi, într-adevăr, soluţia  a venit, iată, în forme deloc previzibile şi, din ne-fericire pentru umani, deloc comode şi relaxante – sub forma unei ACCELERĂRI teribile a intenţiei de control planetar...

...Care i-a făcut pe mulţi semi-adormiţi sau „letargici”, abia treziţi dar încă ne-hotărâţi dacă să se trezească sau nu (din patul Morţii şi al uitării) să se trezească, în fine, sub şocul avalanşei de minciuni şi manipulări ce i-a forţat să-şi activeze propria intuiţie şi cunoaştere interioară (aspect prea puţin observat de către media alternativă ci, culmea, tot de media oficială, prin disperarea de a evidenţia că doar o treime din populaţie mai susţin „măsurile corona-protecţiei”, în timp ce ceilalţi, adică aprox. 2/3 din umani, au început să realizeze uriaşa minciună care li se serveşte continuu, zi şi noapte).

Îmi cer scuze pentru „colegii de evoluţie” care aşteptau venirea „colegilor extra-tereştri”, pentru Eliberare şi declanşarea Evenimentului, aşteptând şi cercetând (eventual cu luneta) în confortabilul fotoliu (fie din living-room-ul vilei din vreo staţiune de lux, fie din garsoniera modestă de periferie a vreunei metropole aglomerate) : dacă Trezirea rapidă a cât mai multor umani pentru Misiunea Divină (pentru Ascensiunea Planetară şi Personală) pentru care au sosit, prin încarnare, pe această atât de frumoasă Alb-Astră Planetă, înseamnă şi tot acest „Corona-Spectacol”.. atunci, „Aşa să fie !”, chiar dacă pentru „veterani”, care de zeci de ani aşteaptă „momentul izbăvitor”, asta înseamnă „costuri suplimentare”, decontate sub formă de Timp şi Energie a Răbdării... 


Acum, sper că aţi înţeles că această PoVeste nu reprezintă o apologie / justificare a unei manipulări uriaşe, ci doar o EXPLICAŢIE care se doreşte a fi cât mai simplă şi un-ificatoare (din partea unuia ca mine care doar a solicitat să fie „căţărat” într-un „Copac” cât mai înalt, pentru a putea recepta o Viziune cât mai cuprinzătoare a Bătăliei/Războiului aflat în plină des-făşurare, dincolo de detaliile Luptelor Tactice din teren)...

De aceea, de fiecare dată când „ne ia Valulindignării şi al furiei / frustrării / revoltei şi a dorinţei de intervenţie imediată, de tip „gata, ajunge, mergem să-i luăm pe sus pe aceşti satanişti”... amintiţi-vă că, fără acest (dramatic) MOMENT de TREZIRE, (prea) mulţi ar fi dormit în continuare, în contextul sosirii Mult-Prea-Aşteptatului-VAL-al-EVENIMENTULUI !

De aceea, poate că va căpăta mai mult SENS şi Rost ceea ce vom spune acum : pentru Viaţă, pentru Univers şi Divinitate / Dumnezeu, mai important decât Eliberarea Planetară imediată şi rapidă (pentru relaxarea umanilor planetari), mult mai importantă este TREZIREA acestora şi îndreptarea lor către împlinirea propriei MISIUNI (PERSONALE) pentru care s-au încarnat Aici şi Acum !

Şi, înainte de a mai „blagoslovi” cu eventuale ne-mulţumiri şi alte furii pe cei care pun în scenă acest simpatic filmuleţ (al manipulării), de proastă calitate, în frunte cu penibilii locali (gen arafaţi, tătari şi alţi orbani – N.B. : asta era scris, repet, prin Septembrie 2020), mai bine v-aţi aminti că toate acestea sunt PENTRU BINELE CEL MAI ÎNALT AL PLANETEI ŞI AL UMANITĂŢII şi că acest Proces mai trezeşte câte un „adormit”, pe undeva pe Planetă, exasperat de minciunile ce-i saturează creierii, pentru a accentua Masa Critică a Trezirii Planetare...

...Ceea ce, din această Înaltă perspectivă, duce doar la mai multă Recunoştinţă şi Graţie pentru tot ceea ce se întâmplă pe Planetă, cu înalta stare de Mulţumire şi Bucurie aferente – ceea ce înseamnă, foarte concret, mai multe vibraţii înalte şi profund rezonante cu Intensele Energii coborâte pe Planetă din adâncul COSMOS-ului, chiar din CENTRUL DIVIN al acestui LOCAL, dar atât de interesant UNIVERS...

Şi, dacă v-aţi săturat de „vorbe frumoase”, haideţi să apelăm la „chestiuni concrete” : deşi lucrurile par a fi „tot mai rele”, noi vă transmitem că LUMINA pe Planetă este tot mai bine reprezentată, NIVELUL de CONŞTIINŢĂ fiind mai înalt decât oricând, din ultimele zeci de mii de ani, în timp ce perspectivele sunt extra-ordinare, totul fiind teribil de accelerat !

Adică :

- NIBIRU, planetoidul-vagabond dintre Soare şi Sirius, ce apare la fiecare 3.600 de ani prin preajma Pământului, deşi Fondatorii îl „vedeau” pe lângă Pământ prin 2030 (Ianuarie), ultimele cercetări îl arată a fi prin preajma noastră mult mai repede, până în 2025 (poate 2024), ceea ce înseamnă, în mod clar, o trans-formare majoră a vieţii pe Pământ (păi, atunci când vedem cu ochii liberi cum trece pe lângă Pământ o chestie care este cam o treime din diametrul Planetei noastre, cum am putea trece „falnici şi fără păs” peste aşa monumental moment ?, ce va lăsa inclusiv urme adânci în vibraţia eterică Planetară).

- EVENIMENTUL : cercetările repetate (din ultimii 2 ani) au arătat cam acelaşi lucru – faptul că anul viitor, 2021, pare a fi cel mai bun moment pentru a trăi, în fine, acest „CEVA” ce este atât de greu de de-finit în vorbe, chiar şi în Cu-Vint-e (însă, ca de obicei, „nimic nu este bătut în cuie”, astfel că această probabilă Linie Temporală este atât de fluidă, încât, iarăşi, „Orice este Posibil!). 


Iar celor asemenea nouă, cei care am obosit atât de tare de la toate acestea, că ne vine să ne luăm „concediu fără plată” (unul cosmic, pe una dintre pleiadienele planete exotice, pentru re-încărcarea bateriilor)... ei bine, Mesajul este acelaşi şi acelaşi : CENTRAREA în FIINŢĂ, fiecare cum ştie şi poate (Meditaţie / Rugăciune sau orice alte forme), reţinând că Acţiunea în Planul fizic, al dualităţii/polarităţii, duce în mod (absolut) automat, la o Re-acţiune egală şi de „semn contrar” – aviz amatorilor (profesionişti/profesioniste) cu „lupta pentru pace”, pentru „ecologizarea mediului” şi „salvarea copiilor” : nu spunem că acestea nu sunt importante şi nu trebuie acţionat şi în acest sens, însă, oameni buni, CRAMPONAREA doar la aceste aspecte nu doar că nu va rezolva problema/problemele, ci doar le vor amplifica, prin con-centrarea energiei asupra lor, ceea ce le va oferi mai mult „combustibil” acestor dis-funcţionale situaţii – în timp ce Forţele specializate în acest sens vor acţiona, făcându-şi treaba cât mai eficient şi cu „profesionalism”.

De aceea, strigătele unora despre „salvarea mediului” şi a copiilor (şi doar atât, rămânând la statutul de strigăte răguşite pe site-uri dedicate/alternative), nu rezolvă nicio problemă, ci doar amplifică diz-armonia.

 

Aşadar, ce-i de făcut ?

Simplu şi eficient : dacă nu te angajezi în structura Rezistenţei pentru a acţiona în mod activ (sună ca o glumă ne-reuşită...:), poţi înceta cu lamentările diz-armonice şi să acţionezi direct vibraţional, MEDITÂND în mod activ sau pro-activ pentru rezolvarea acestor probleme, oferind, în mod concret şi real, ENERGIE şi susţinere Forţelor de intervenţie, planetare şi extra-planetare...

...Altfel, aruncându-te în faţa „Forţelor de ordine” (adică de represiune”) ale statului respectiv, nu faci nimic altceva decât să devii, simplu şi în mod gratuit, doar o banală ţintă pentru Armele acelea simpatice, ştiţi deja, Scalare şi bine calibrate, care nu au nevoie decât de o simplă poză sau de o locaţie, chiar şi „de serviciu”...

(Nota Bene : Între timp lucrurile s-au mai schimbat, umanii ce se opun acestei nebunii p(l)an-demice sunt tot mai mulţi, mai informaţi şi determinaţi, astfel că în prezent se pot crea mobilizări înţelepte, inclusiv prin manifestaţii PAŞNICE (a la GANDHI, în India), dar mai ales uniri inteligente ale Forţelor, prin Asocieri prudente dar pline de forţă în impactarea mediului social, la nivel juridic – ce vor fi expuse şi pe blog, la timpul potrivit.)

Acum, eu nu vă sugerez să vă ascundeţi prin vreo scorbură şi să nu mai scoateţi nciun sunet, de teamă să nu fiţi identificaţi de scanerele (cum spuneam, scalare) ale cabaliştilor... ci doar fac apel la „Înţelepciunea şarpelui”, alături de „Pacea şi Blândeţea Porumbelului” la care făcea apel şi Isus, acum vreo 2.000 de ani, de a acţiona cu maximă ÎNŢELEPCIUNE, pentru a maximiza cât mai mult eficienţa Acţiunii prezente, de ELIBERARE (şi ASCENSIUNE), Planetară şi Personală !

 



Din toate aceste imagini se poate deduce, în mod direct şi evident, faptul că cea mai înţeleaptă ATITUDINE pentru aceste Vremuri pare a fi cea adoptată de către acel uimitor GANDHI care, pentru acele vremuri ale anilor 1945 părea a fi „nebunie curată” : NON-VIOLENŢĂ în faţa cetelor de ordine ce ameninţau cu armele acea masă dez-ordonată şi cu mâinile goale, fără nicio apărare... alta decât Atenţia focalizată pe rezolvarea non-violentă a problemei, şi NU de a Răspunde cu furie şi indignare la violenţa „forţelor de ordine”...

Acea Lecţie de non-violenţă a lui Gandhi este atât de magistrală, dar incredibil de ACTUALĂ, arătându-ne MODUL DE ACŢIUNE în 5D-ul la care aspirăm şi tânjim tot mai mulţi... dar pe care îl îndepărtăm cu fiecare furie, ne-mulţumire şi izbucnire de frustrare pe care o permitem să se exprime atunci când lucrurile par să o ia razna, în mijlocul manipulării ordinare de tip „Covid-19” sau alte Arme Biologice (căci, cred că deja ştiţi, covid-ul ăsta este numele de cod al acestei arme biologice create, după cum spuneam în prima parte a acestui articol, în mai multe laboratoare ale Cabalei, din mai multe ţări, spre deosebire de banalul şi ne-vinovatul Corona-virus de tip gripal)...

Deci, dragi prieteni şi colegi de (R)Evoluţie, haideţi să lăsăm odată toate (f)iţele de „deştepţi în ale Evoluţiei” şi să începem să acţionăm în Sensul pentru care am venit, Aici şi Acum : IUBIRE, IUBIRE şi iarăşi IUBIRE (Ne-condiţionată), prin cel mai accesibil şi intim instrument de lucru : BUCURIA, cea care izvorăşte DOAR din Interiorul fiecăruia, pe care nu trebuie să o cumperi chiar de nicăieri şi pe care NIMENI, NICIODATĂ, nu ţi-o poate fura / lua fără propriul tău accept, OM-ule !

 


Aşadar, în CONCLUZIE : vrei să fii parte la Schimbarea şi, mai ales, la TRANS-FORMAREA care are loc, în prezent, pe şi în întreaga Planetă, ca pregătire pentru fantastica Viaţă care este atât de aproape de noi, încât aproape că o atingem cu mânuţele divine ?...

În acest caz, fără prea multe „fiţe”, haide lasă prostiile („Ştirile de la ora 5/17.00” şi alte furii / frustrări / ne-mulţumiri / enervări) şi pune-te pe treabă : Meditaţie / Rugăciune, Bucurie, Vizualizarea Noii Vieţi care, deja, o putem SIMŢI ca fiind tot mai reală şi autentică !

 

Cu Speranţă şi cu aceeaşi continuă ÎnCred-ere,

  


MarYan

4 comentarii:

  1. Bună ziua, MarYan!

    Mă surprind că multă bucurie sau tristețe din lumea aceasta mă fac adeseori să uit cu desăvârșire de tema expusă în articol. Privesc situația de parcă aș fi pe altă planetă. Citind ce ai scris, mă face să mă întreb dacă nu cumva refuz să abordez această situație, sau poate totuși o minimalizez conștient și construiesc în alte direcții, unde mai sunt situații grele de disipat.
    Folosesc adeseori, spre nedumerirea interlocutorilor, îndemnul de a-și folosi înțelepciunea șarpelui. Am zâmbit când am citit acest îndemn.
    Poate ai starea să ne inviți la videoconferințe susținute de tine. Sunt convinsă că ar fi minunate.
    Plec azi luând cu mine îndemnul de a fi mai prezentă în cele ce îmi sunt date.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mesajul Gosiei pentru semințele stelare în vremuri de criză


    "Nu subestimați niciodată puterea pe care o aveți. Ca indivizi și ca colectiv. În mijlocul celor mai mari provocări, TU ești arma. Singura armă de care se tem. Stai curajos și nu te teme. Privește opresorii în ochi și adună focul ca să se ridice împotriva lor. Totul depinde de asta. Pe focul tău să stai pe pământ, să rezisti și să te ridici! Nu renunța niciodată. Destul e destul!

    Victoria nu este garantată și nici sigură. Niciodată nu este. Dar nu ne ridicăm să câștigăm, ci pentru că vrem să ne împotrivim celor care ne supun și ne abuzează. Nu-i lăsa! Lupta este departe de a fi terminată. Va costa vieți, va însemna mai multă suferință, dar nu murim cu toții oricum? Alege CUM vrei să mori. Lupți pentru ca ceea ce știi în inima ta să fie corect sau lupți ca totul să fie îngropat sub pătura confortabilă a ignoranței și predării ?"

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit și recitit acest minunat articol de multe ori.
    Mi- a transformat starea ( cam jalnica) în bucurie și speranța.
    Mulțumesc și celor care au postat comentarii atât de inspirate.
    Aștept în continuare învățăturile universal valabile.
    Pe un zid scria " Abia aștept sa nu mai aștept!", asa ca ma surprind zâmbind la amintirea aceasta.

    RăspundețiȘtergere