duminică, 26 decembrie 2021

MarYan : PoVestea / CuVântul ZILEI (131) pentru 26 decembrie 2021 – CRĂCIUN-ul P(L)ANDEMIC 2021 şi Meditaţia / Activarea din 21 decembrie 2021.

  

MarYan

 PoVestea / CuVântul

ZILEI (131)

pentru

26 decembrie 2021

 CRĂCIUN-ul

P(L)ANDEMIC

2021

şi

Meditaţia / Activarea

din

21 decembrie 2021

 

 


 

Iată-ne la un nou CRĂCIUN, în aceeaşi PoVeste pe care am devoalat-o şi decriptat-o într-o serie de articole încă de acum exact 7 ani...

...(MOŞ) CRĂCIUNUL şi ANUL NOU : Noi, de fapt, (PE CINE) CE Sărbătorim în Timpul „SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ” ?” de la final de Decembrie 2014, aspecte detaliate în 10 articole (subiecte) pe care le puteţi cerceta (sau re-lua, după caz, pentru re-memorare) din articolul principal amintit mai sus.

De aceea acum nu insistăm pe detalii, ci re-amintim cum CRĂCIUN-ul, în esenţă – ca orice aspect din Universul polarizat (dual), specific primelor patru densităţi-dimensiuni (din cele 12 ale Universului Local din cadrul Cosmosului/OmniVers-ului) – poate fi privit atât din perspectiva „părţii pline”, cât şi a „părţii goale a paharului”...

Din perspectiva metafizică, a unei conştiinţe (mai) înălţate, Crăciunul poate fi văzut (perceput) doar ca un alt Matrix, de data aceasta unul religios, prin care masele de umani sunt controlate să urmeze strict anumite ritualuri şi proceduri care să respecte întocmai acest moment, pentru „a-L bucura pe Dumnezeu”, în care elementele de dogmă religioasă se împletesc cu cele comerciale, din care cel mai mult de câştigat, la propriu, o au afaceriştii / comercianţii ce-şi amplifică exponenţial vănzările şi, evident, câştigurile, în aceste perioade.

Acest aspect este din ce în ce mai evident în prezent, chiar şi faţă de acum 7 ani, când scriam seria de articole, umanii părând a fi tot mai treji (şi ca număr, şi ca intensitate a trezirii) pentru a percepe tot mai limpede aceste aspecte...

Însă, pentru a crea o imagine cât mai holistică, este cazul să abordăm şi aspectul „celălalt”, prin care putem vedea acest Moment ca o ocazie anuală de a trăi şi exersa Starea de Bucurie la alte nivele, mult mai intense, prin re-amintirea situaţiei cu „Naşterea domnului Iisus Hristos” în aspectele sale cele mai profunde, respectiv potenţiala Naştere şi ReNaştere a Conştiinţei Christice în fiecare Fiinţă încarnată pe Planetă, care în aceste Vremuri capătă, cel puţin teoretic, mai mult contur şi potenţial de manifestare.

Deşi nu suntem deloc în acord cu nebunia „cumpărăturilor cu orice preţ” şi a „darurilor aduse de Moş Crăciun” şi de ceilalţi simpatici Egregori creaţi... totuşi, exersarea Actului de A DĂRUI, fiecare după cum poate şi „îşi permite”, reprezintă un aspect mult mai important decât motivul religios sau tradiţional expus... iar dacă acest act (de a dărui, „făcând daruri”) este şi Conştient, înţeles în profunzimea contextului real în care are loc, atunci Trăirea unui astfel de Moment poate fi parcursă cu mai multă Graţie şi Bucurie decât majoritatea umanilor care doar execută mecanic Tradiţia, precum preoţii ce „cântă” rugăciunile, cu maximă plictiseală...  

 

În acest context general (re)creionat, manifestarea acestui Moment de „Crăciun P(l)andemic” al anului de graţie 2021, cu restricţiile şi toate nebuniile aferente, nu mai apare ca fiind o situaţie atât de dramatică, ci doar un alt moment prin care Contextul general (sau Universul) vine cu anumite situaţii ce solicită intens umanii, scoţându-i, cum altfel, iar şi iar, tot mai des, din starea de confort, pentru a înainta cu mai multă determinare, chiar dacă zgâlţâielile sunt tot mai intense, către o mai mare Conştientizare a ceea ce se petrece cu noi, în aceste Vremuri.

De aceea, noi personal NU „deplângem cu tristeţe şi durere” aceste Momente de limitare a „manifestărilor tradiţionale ale Crăciunului”, căci în toată această „problematică” stă şi un mare ajutor, acela de a oferi umanilor timp de reflecţie la ceea ce se întâmplă în lume, cu ocazia de a înţelege mai bine Sensul celor petrecute, fără a mai fi, ca de obicei, „carnea de tun” a Administratorilor Matricii – de fapt, a MATRIX-urilor, fiind vorba de mai multe MATRICI (Holograme 3D de control), după cum am amintit, dintre care, în cadrul Matrix-ului general Planetar, cea a Crăciunului este una dintre cele mai puternice, depăşită fiind doar de Matrix-ul Paştelui, al „Răstignirii Domnului Iisus Hristos”.

 


Acum revenim la „oiţele” noastre, pentru a introduce acest Moment general în cel actual : aşadar, avem o zisă Pandemie (nebunie a unei manipulări incredibil de puternice ! – nu ştiu dacă cea mai mare din istoria Planetei, dar una dintre cele mai puternice ce a fost experimentată vreodată pe Planetă) care acum se supra-pune cu un moment Tradiţional (care, şi acesta a fost creat tocmai pentru a controla, anual, de vreo două mii de ani, aceleaşi mase de umani menţinute în ignoranţă şi agresate permanent de virusul fricii/terorii – în cadrul unor Vremuri îngrozitor de întunecate, cărora nu degeaba li s-a spus Ev Mediu întunecat de cel puţin 1.000 de ani)...

...Toate acestea supra-puse peste acest Moment astronomic-astrologic al Solstiţiului de Iarnă din acest an, 2021, în care Energiile Cosmice sosite din Soarele Central sunt mai puternice decât oricând !

Pe acest şi mai complex fundal, Meditaţia / Activarea din 21 decembrie de la ora 18.00 , a României, care a avut loc la propunerea lui Cobra, pare-se că a fost, de data aceasta, ceva cu adevărat... important, căci aceasta a fost una dintre cele mai puternice Meditaţii în masă care au avut loc până acum.

Dincolo de detalii de măsurători ale energiilor (ce au permis confirmarea, şi de către noi, a ATINGERII, cu lejeritate,  a MASEI CRITICE a umanilor ce au meditat pentru manifestarea obiectivului principal al MeditaţieiPRIMUL CONTACT şi INTERVENŢIA DIVINĂ), da, putem confirma şi noi puterea energiilor implicate şi investite în timpul Meditaţiei, ce au fost (re)simţite ca un Vortex atât de intens, încât părea că nimic nu s-ar putea opune acestuia... cu maximă centrare pe Inimă, Locul şi Sensul principal şi al acestei Activări / Meditaţii.

De aceea, dincolo de rezervele noastre amintite în Nota Personală din articolul lui Cobra al Meditaţiei, referitoare la „chestiunea extra-terestră” a „Federaţiei Galactice (a Luminii)”, acum noi ne bucurăm că acest moment a adus împreună mai mulţi Umani în a fi la Unison pentru MAI BINELE PLANETEI, a SOCIETĂŢII UMANE şi, implicit, a FIECĂRUIA dintre noi, cei încarnaţi pe Planetă !

Da, acest lucru este poate cel mai important şi poate fi Cadoul de Crăciun cel mai de preţ pe care ni l-am făcut unii altora, în cadrul Colectivului Uman, pentru ca aceste Momente (ale Crăciunului şi  „Sărbătorilor de Iarnă”) să fie pe-trecute şi trăite într-o vibraţie mai înaltă şi intensă, atât faţă de contextul general al celor încă „adormiţi”, cât şi inclusiv faţă de momentele anilor anteriori.

 


Cum am spus de multe ori în Conferinţe, dar şi pe acest blog, una dintre diferenţele între umani constă în capacitatea fiecăruia de a privi perspectiva... dar depinde din ce perspectivă... căci, dacă reuşim să ne ridicăm „pe vârfurile picioarelor” (pentru început, apoi urmează ridicarea „pe coama dealului”, apoi „pe vârful muntelui”), reuşim să vedem dincolo de „capetele” celorlalţi din faţa noastră... să percepem perspectiva holistică a Sensului în care se îndreaptă uriaşul „curent uman”, „fluviul” care se mişcă, aparent, extrem de haotic dar care este atent direcţionat, de pe margini, de „câini” şi „lupi”... şi depinde de fiecare, tot mai mult, de cine simte să asculte şi în ce parte să se deplaseze... până când grosul „turmei” începe să schimbe Direcţia şi Sensul, la început discret, in-sesizabil, apoi tot mai clar !

Da, cam aşa se petrece în această perioadă, în care energia este tot mai intensă şi, deşi curentul general încă pare a fi cel „dezastruos”, care duce doar spre gura prăpastiei, se pare că traseul este deja schimbat în mod clar şi că „turma umană” se îndreptă tot mai mult şi este tot mai aproape de „limanul păşunii grase” în care fiecare se va putea odihni şi relaxa în voie...

Sigur, m-am exprimat metaforic, încercând să creionez ca într-un tablou, în imagini, realitatea potenţială ce devine tot mai manifestă, a unei tot mai probabile Eliberări ce va începe să se facă remarcată, la început discret, în plan social, încă din prima parte a anului viitor, 2022.

Astfel, există un tot mai mare potenţial ca în primele luni, spre Martie / Aprilie / Mai, până prin Iunie 2022, să apară germenii unor reale schimbări care, de data aceasta, vor face loc adevăratelor TransFormări radicale pe care le tot visăm şi aşteptăm, dar nu de ani sau din această Viaţă, ci de mult mai mult timp !

Însă de reţinut este faptul că toate acestea sunt potenţiale din ce în ce mai puternice în câmpul cuantic colectiv, prin întărirea tot mai intensă a Liniilor Temporale (şi ele cuantice) ce expun un alt tip de viitor, care însă pot fi modificate oricând, prin intervenţii de tot felul...

...Însă sperăm că, de data aceasta, vigilenţa „veghetorilor” va fi maximă şi, mai ales, că nu vor interveni anumite „negocieri” ce vor determina alte decizii din partea anumitor facţiuni ale Federaţiei ce ar putea duce la acţiuni din partea lor care, în acest scenariu, ar putea iarăşi modifica Balanţa (de Putere) între „Facţiunile Luminii” şi Facţiunile manifeste pe Planetă, ale întunecaţilor („Facţiunile întunecaţilor”)...

 

Deocamdată atât... vom reveni cât mai curând cu alte detalii în acest sens...

Cu LUMINĂ şi BUCURIE în priviri,

 

MarYan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu