vineri, 31 decembrie 2021

MarYan : PoVestea / CuVântul ZILEI (132) pentru 31 decembrie 2021 – „Sculaţi, gazde, nu dormiţi / VREMEA e să vă TREZIŢI !”.

  

MarYan

 PoVestea / CuVântul

ZILEI (132)

pentru

31 decembrie 2021

  Sculaţi, gazde, nu dormiţi /

VREMEA e să vă TREZIŢI !

 


 

De la „Ajunul Crăciunului”, iată-ne ajunşi în „Ajunul Revelionului”, unul al Anului ce „stă pe prag”, să apară...

...Anul 2022, căruia chinezii i-au acordat, astrologic, vibraţia TIGRULUI de APĂ (de la 1 februarie 2022 până pe 21 ianuarie 2023) – un AN al Pro-sperităţii dar şi al Pro-vocărilor... (important este că este Pro...:).

Cel puţin în aceste PoVeşti/ CuVinte ale Zilei mă străduiesc să fiu cât mai eficient, fără foarte multă poezie (metafizică), realizând că Energia Timpului este tot mai preţioasă în aceste Vremuri, pentru fiecare...

Spuneam în postarea anterioară (PoVestea nr. 131) despre provocările acestei perioade şi despre potenţiale de manifestare în lunile următoare ale unor Momente cu adevărat extra-ordinare, prefigurate deja de ceea ce se petrece în aceste momente pe Planetă... însă, deocamdată, doar la nivel mai sub-til, energetic-vibraţional.

Da, acum în Vremea sărbătorilor de Iarnă, energia este iarăşi foarte intens zbârnâitoare, pivotând în jurul Momentului Solstiţiului de iarnă 2021 (din 21 decembrie), ce a adus alte valuri energetice majore, deja (re)cunoscute de tot mai mulţi umani, despre care am scris şi noi îndelung, pe blog (şi care sunt intens celebrate în Pământul interior, de Fiinţele de tip 5D din Reţeaua Agartha).

 


Aceste Momente pare că nu au venit „dintr-o dată”, ci au fost cumva pregătite de perioada anterioară acesteia...

Iată, pentru a pătrunde şi în zona vibraţiilor mai eterate, în continuare venim cu mai multe materiale-atenţionări despre această perioadă pregătitoare a finalului de An 2021 ce pre-figurează complexa şi potenţiala dezvoltare explozivă a anului ce stă să vină.

Într-un articol de la început de Decembrie 2021, „Etapele finale ale Procesului nostru de purjare de 40 de zile”, Patricia COTA-ROBLES ne atenţionează :

Ființele de Lumină ne-au transmis că acest proces de epurare (purjare) de 40 de zile implică, în mod specific, demontarea, prăbușirea și dizolvarea nenumăratelor structuri sociale care au manipulat, controlat și au suprimat masele Umanității timp de eoni de timp.

Acest Proces de epurare de 40 de zile a început atunci când am intrat în Portalul Luminii 11:11, la data de 11 noiembrie 2021 și va fi fructificat în timpul Solstițiului din Decembrie 2021.

 În ciuda faptului că suntem sau nu conștienți de amploarea a ceea ce se întâmplă prin toate nivelurile de conștiință de pe Planeta Pământ, noi ne îndreptăm înainte în Lumină, în moduri care afectează fiecare persoană, loc, stare și lucru de pe Pământ.

Ființele de Lumină ne transmit că această fațetă a Planului Divin se desfășoară într-o Ordine Divină perfectă și că întreaga noastră cooperare deliberată cu Compania Cerului are succes în moduri miraculoase.

Ființele de Lumină ne-au transmis, atunci când am început acest proces, că cel mai puternic lucru pe care Lucrătorii în Lumină îl pot face, pentru a ajuta la faza de dezmembrare din cadrul acestui Plan Divin, este să aprindă FLACĂRA VIOLETĂ în, prin și în jurul tuturor paradigmelor învechite din trecut care se prăbușesc și cer ca Voința Lui Dumnezeu și Conceptul Imaculat pentru această fază a Procesului de Înălțare a Pământului să fie Dumnezeu împlinit victorios în Ordine Divină perfectă.

Modelele (Matricile) nou-nouțe care sunt, acum, eliberate în Straturile Mentale și Emoționale ale Mamei Pământ sunt codificate cu un NOU Plan de contingență pentru Vindecarea și Transfigurarea Mamei Pământ și a întregii Vieți care evoluează la nivelul ei.

Compania Cerului ne-a transmis că nivelul de Lumină sclipitoare, conținută în aceste noi modele, va fi perceput la nivel conștient de către Umanitatea Trezită, doar dacă vom fi capabili să ajungem tot mai sus în frecvențele Conștiinței Unității prezente, acum, în fiecare Flacără a Inimii.

 


La fel, Judith KUSSELL ne punctează elemente asemănătoare în mesajul său de la sfârşitul lui Noiembrie 2021, „Marea Separare” :

Ne aflăm în mijlocul unor schimbări imense și, într-adevăr, acestea sunt, acum, cu adevărat simțite.

Este o schimbare a conștiinței, așa cum NU am mai experimentat ​​până acum.

A debutat la începutul lunii Noiembrie (n.tr. 2021) și acum crește cu adevărat și va escalada.

Aceasta este Schimbarea în Adevărul Cine și Ceea Ce Suntem noi cu adevărat și, astfel, ultimele restricții, Vălurile Amneziei și vechea Matrice dispar acum, pentru acele suflete care aleg să îmbrățișeze această schimbare.

Anul 2022 este anul Marii Separări, în Unitate, a sufletelor care aleg să evolueze și au evoluat și a celor care nu fac acest lucru.

 


Mai departe, iată şi perspectiva Dianei CANFIELD, tot la final de noiembrie 2021, în articolul său „Linia Temporală a Creatorului Divin a sosit” :

Suntem, acum, la începutul unei NOI Linii Temporale.

Această Linie Temporală este una a păcii, a bucuriei și a Noului Pământ.

Pentru a ne alătura acestei linii temporale, tot ceea ce urmează să facem este să vedem asta cu ochiul minții noastre, cu Al Treilea Ochi.

Concentrați-vă pe Noul Pământ, unde totul este în pace și funcționează ca Unul.

Armonia și IUBIREA abundă pe întreaga Planetă.

Aceasta este linia temporală care vine, aceasta este noua linie temporală pe care noi o creăm.

Am simțit această linie temporală în noaptea Eclipsei de Lună din 19 Noiembrie 2021.

Am simțit un val uriaș de iubire, pace și bucurie curgând prin mine.

 


Şi, ultimul dar nu cel din urmă articol este ultimul al Sophiei LOVE, Sfârşitul vechiului, începutul noului din 27 decembrie 2021, care creionează aceleaşi imagini ale supra-punerii Liniilor Temporale ale Vechiului şi Noului, în aceste Vremuri puţin (mai mult decât) „aiuritoare” din perspectiva celor care nu înţeleg şi mai ales nu SIMT ceea ce se petrece în aceste Vremuri :

Ați încetat să mai predați cheile vieții voastre. V-ați hotărât să le păstrați.

Acum doar de voi depinde să vă activați toate funcțiile vehiculului și să-l conduceți voi înșivă cu o deplină autoritate. Autoritatea deplină are nevoie de o hartă și de un plan.

Pe această dezvoltare este nevoie să vă concentrați acum.

Căci vechea lume s-a încheiat, iar prăbușirea ei a început cu luni, chiar ani în urmă. Dorința voastră de a vă elibera de ea a garantat că așa va și fi.

Deși nu sunteți responsabili de escortarea fizică a acestor controlori ai vechii lumi – lumina și intenția voastră a pavat calea ca alții să o poată face.

Ei pleacă acum.

Vor pleca, pleacă și au plecat.

A fost un proces și au trecut ani de zile până la încheierea lui.

Matricea construită de ei pentru plăcerea lor, se dezintegrează.

Într-o bună zi va fi vizibilă doar în cărți, fotografii, înscrisuri și înregistrări...

Dar nu astăzi.

Astăzi este încă peste tot în jurul vostru – totuși, această iluzie se clatină.

Ca un bordei de paie, cel mai mic vânt îl va culca la pământ.

Vântul se apropie.

Este recomandabil să vă pregătiți pentru stricăciunile pe care le va provoca.

În orice caz, amintiți-vă că ceea ce nu va rămâne în picioare – nu poate rămâne.

Frecvența voastră este cea care declară că este aşa.

Din nou, lucrurile se vor accelera enorm de mult dacă vă concentrați mai degrabă pe noua lume decât pe ceea ce se întâmplă în ultimul capitol al celei vechi ...

Povestea include o prezentare publică a modului în care lucrurile au decurs. Acest lucru nu va lipsi atunci când va sosi.

Așa că, atenția voastră asupra cine ce a făcut și când, NU vă ajută nici pe voi, nici procesul vostru de creație. Veți primi toate răspunsurile.

Nu vă temeți și nu vă îndoiți de rezultat.

Deși lucrurile pot apărea atât înfricoșătoare cât și îndoielnice, nu sunt.

Știți că sunteți Lumină.

Știți că sunteți Iubire.

Aceste adevăruri vă aduc la lumină iluminarea.

Aceste adevăruri umplu atmosfera, furnizând frecvența necesară Noii Lumi.

 


Cam acesta este modul de funcţionare al acestor PoVestiri, cu idei principale din Mesaje care par a fi autentice, credibile şi care au ceva de transmis, în mod real.

În acest caz, informaţiile converg către aceeaşi idee de bază, referitoare la această perioadă şi la apropierea a „ceva” monumental de puternic şi de intens, de atât de mult timp aşteptat !

De aceea ar putea deveni tot mai credibil şi cu acoperire, ceea ce spuneam în urmă cu aprox. 1 an, referitor la această „fereastră de oportunitate” în care deja funcţionăm, iniţiată din cursul lunii noiembrie 2021, până prin martie 2022, cu potenţial crescut de a se manifesta anumite procese aflate în aşteptare de a se derula... şi care, iată, par a primi confirmare prin aceste creşteri masive în frecvenţe energetice înalte, încă de la începutul acestei perioade, din cursul lunii Noiembrie 2021.

Din această perspectivă, ceea ce se petrece în lume, chiar în acest moment, poate fi privit şi din altă perspectivă, una care este mult mai înaltă ca şi înţelegere şi care con-duce către o stare mult mai „energizantă” decât trăirile induse de ceea ce ne arată strada şi ştirile oficiale...

 


Aici este un aspect extrem de important de subliniat, referitor la aceeaşi PoVeste a ATENŢIEI noastre : Unde anume o direcţionăm?... către care aspecte şi subiecte principale îi dăm Direcţie şi Sens ?...

Altfel spus : ne focusăm (concentrăm) pe subiectele dramatice de la ştirile „oficiale” ale media ofic(n)ale, cu toată pleiada de nebunii şi (mega)viruşi ai fricii/panicii/terorii asupra a ceea ce se petrece pe planetă?...

...Sau ne centrăm atenţia cât mai mult posibil la „inimioară”?, adică în Centrul Fiinţei, acolo unde mijlocul „tornadei” manifestă o linişte deplină, relaxantă şi hrănitoare, apelând la instrumente ajutătoare în creşterea vibraţiei (ale frecvenţelor vibratorii ale corpurilor emoţional, mental, astral ş.a.), precum apelarea la Conştiinţa FLĂCĂRII VIOLET, cu rol primordial terapeutic.

Aşadar, în aceste Vremuri atât de tulburi şi extrem de turbionare, cel mai la „îndemână” rămâne aceeaşi abordare a conectării la propria Fiinţă care Suntem (Sinele Divine ale Sufletului/Supra-Sufletului), acolo unde (re)găsim tot ceea ce ne dorim şi, mai ales, ceea ce „avem nevoie” pentru a ne simţi mult mai în armonie cu noi înşine şi cu Vremurile tot mai provocatoare.

Deci, la final de PoVeste, articol şi chiar de an (calendaristic – revedeţi articolul corespunzător amintit în PoVestea anterioară), dragi prieteni, esenţial este să ne re-amintim iar şi iar, rolul şi Sensul (căruia i se spune „Scopul”) Prezenţei noastre Aici şi Acum, pe această chiar frumoasă Planetă albastră, în aceste momente care ne solicită la maxim tot ceea ce am acumulat ca şi Cunoaştere şi mai ales experienţă metafizic-spirituală, pentru a putea fi ceea ce (ne-)am promis să fim : faruri de Lumină şi Iubire în mijlocul Uraganului/Taifunului care, acum, este în plină acţiune devastatoare !...

...Şi, inevitabil, apare întrebarea-întrebărilor : CE FACEM, Acum, cu tot ceea ce am agonisit ca şi vibraţie ? : alegem să punem în practică, cu Forţă şi determinare, ceea ce am acumulat ca experienţă şi pentru care ne-am pregătit de mulţi eoni (mii şi mii de ani)... sau alegem să fim purtaţi de Valul dominant uriaş, tsunami al fricii ce întunecă şi mai tare bruma de Lumină ce apăruse pe Planeta noastră dragă...

A FI sau A NU FI ?... aceasta este Întrebarea !

 


Cu această Întrebare în gândul şi Sufletul fiecăruia, ne des-părţim şi de acest an, 2021, care va intra în analele istoriei (personale, a fiecăruia) ca unul dintre cei mai „dureroşi” pe care i-am suportat în această dureroasă societate umană terrană, pregătind Anul... 2022, care şi acesta ar putea intra în analele istoriei galactice şi chiar universale ca Anul Zero al Pământenilor...

Despre care Zero ar putea fi vorba ?

Răspunsul îl poate oferi doar fiecare pentru sine însăşi/însuşi, la Momentul (pe)Trecerii dintre Ani...

În rest, BUCURIE ! şi...

...LA MULŢI ANI ! ! !

 

MarYan


8 comentarii:

  1. Multumesc f mult pt acest articol minunat, potrivit și binevenit. Mulțumesc pt grija pentru noi, cititorii tai.
    Când te- ai referit la știrile " oficiale" mi- a venit în minte ofic( anale)...
    Sa fie o trezire a noastră, a gazdelor, în Iubire și Iertare.
    La mulți ani frumoși!

    RăspundețiȘtergere
  2. La Multi Ani si multa recunostinta pentru munca dv.

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani speciali, incepand cu anul zero ! Grigore

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim mult pentru articol !!

    LA MULTI ANI !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca nu dispar definitiv,complet si total iudeo-masonii,jidanii,khazarii si iezuitii inseamna ca nimic nu se va schimba in bine,cu-adevarat...

    RăspundețiȘtergere