duminică, 27 februarie 2022

COLECTIVUL prin Oceana RYAN : TransMutarea Gândurilor şi Emoţiilor la Un Nivel Superior (1 februarie 2019).

COLECTIVUL

prin

Oceana RYAN

TransMutarea

Gândurilor şi Emoţiilor

la

Un Nivel Superior

 

(Traducere : JAWESCREATOR)

 

1 februarie 2019 –

 

 


Nota MarYan :

Acum, iarăşi după ceva timp de pauză, revenim cu un articol poate surprinzător pentru majoritatea celor care cercetează acest Univers Christalin... 

...Respectiv un mesaj venit de la Fiinţe Superioare care, după cum ne transmite chiar titlul, se referă la o Transmutarea gândurilor şi emoţiilor noastre la Un Nivel Superior !

Spuneam că acest articol ar putea suna pentru unii dintre voi „ca nuca-n perete” (traduceţi în engleză ca să fie şi mai clară „metafora” :) : cum dom’le?, taman acum să vorbim de meditaţii cu luminiţe şi relaxări profunde..., când nebunia este tot mai NeBună, p(l)andemia fiind depăşită deja de intrarea în scenă a „domnului război” ! (sau ce-o fi acesta – aspect pe care îl vom aborda rapid, de data aceasta, pentru a remarca ce fel de ATITUDINE putem avea în faţa acestei noi nebunii)... având loc, pe 24 februarie – vorba celui cu blogul „Trenduri economice”, Dan Diaconu – un moment foarte... interesant : „Ultima noapte de virus/p(l)andemie, prima noapte de război” (parafrazându-l astfel pe Camil Petrescu, cu al lui celebru roman ecranizat „Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război”) !

Cred că cea mai bună şi rapidă explicaţie în această privinţă se regăseşte în Nota personală din chiar mesajul anterior, ultim, postat în August 2021 („Darul de Împuternicire prin Iertare” – Arhanghelul Mihail prin Ronna Vezane, din 1 febr. 2019), oferit tot la această Categorie-Subiect („06. În Noua Energie”), în care, deja sufocaţi de nebunia plandemiei care părea că nu se mai termina, iată ce scriam pe atunci :

„De data aceasta chiar vom mai veni cu o serie de mesaje de acest gen, în perioada imediat următoare, tocmai pentru că Vremurile sunt atât de tulburi (vibraţional), considerând că avem nevoie „ca de aer” de informaţii dar mai ales de energii cu frecvenţe înalte şi încărcate cu Lumină, în care să ne „îmbăiem” atunci când lecturăm astfel de materiale... un fel de „duşuri energetice” care să ne mai „spele” vibraţional după atâtea texte şi pre-texte despre covizi, guvizi şi alte ne-bunii „colorate” (coloraţii/întunecaţii, cei care fac orice ca să menţină atenţia umanilor în zonele joase ale fricii, teluricului/pământescului/material(ism)ului şi grijilor de orice fel).

În acest fel, ne hrănim cu Lumină – la propriu – prin aceste texte selectate cu atenţie (vorba reclamei) pentru a nu introduce „gogoşi” în sistemul nostru digestiv (eteric) extrem de delicat, care suportă tot mai greu asemenea „prăjeli” (gogoşi-minciuni covidice), mai mult sau mai puţin „acide”...

De aceea, ţinând cont de acest aspect, dar şi de altele, am preferat să venim cu acest tip de informaţie, în marea de ştiri p(l)andemice – căci sunt destule, prea multe despre această PoVeste fără sfârşit a nebuniei covidice care, deja, are structurată suficientă (prea multă chiar) informaţie autentică şi cu opiniile ferm creionate ale marii majorităţi a umanilor, la fel de clar structurate.”

Acum, dacă înlocuim ideea de „p(l)andemie” şi „minciuni covidice” cu „invazia” şi „războiul de eliberare”, vom avea aceeeaşi situaţie şi explicaţie de mai sus, aplicată acestui moment care, iată, iarăşi ne sufocă cu o maree/aflux de ştiri ce au doar un singur scop : să ne scoată din mediul nostru (ceea ce, în esenţă, ar fi chiar util, de multe ori) însă pentru a ne introduce în zona toxică a ştirilor teribile despre război, invazie şi iar Război... cu mobilul precis de a induce şi a amplifica FRICA !... aceeaşi Frică de care am vorbit de atâtea ori...

Aşadar, până la (re)venirea noastră în acest Univers Christalin prin(tr-un) nou/noi articol(e) dedicat(e), cu o seamă de informaţii ce pot oferi şi o altă perspectivă a ceea ce se petrece acum, în lume, haideţi să ne „duşăm” şi cu ceva Lumină, adusă şi oferită nouă, cu drag, de aceste minunate Fiinţe de Lumină din dimensiunile mai înalte şi de care uităm atât de uşor, prinşi nebuneşte în nebunia manipulării totale din această Hologramă (ce devine tot mai „nashpa”, pe moment), numită „Viaţa pe Pământ” în anul de graţie 2022 după Christ(os) :

 


  

Îndrumarea acestei săptămâni de la MAEŞTRII ASCENSIONAŢI, GALACTICI, ELEMENTALII PĂMÂNTULUI, BĂTRÂNII FAE, LEGIUNILE ANGELICE, ARHANGHELI și alte FIINŢE DIVINE cunoscute sub numele de COLECTIV :

 

Salutări, dragilor !

Vorbim din acest loc frumos, oceanul, și vă salutăm pe toți cu Iubire.

Este o mare plăcere pentru noi să vorbim din nou cu voi astăzi.

Doar pentru o clipă am dori să vă atragem atenția asupra acestei frumoase Lumini strălucitoare care apare, pe măsură ce fiecare val se retrage, și revine înapoi în ocean.

Așa că observați pentru un moment toată Lumina strălucitoare care rezultă odată ce valul revine.

O puteți vedea pe nisip — arată ca niște electroni minusculi.

Este analogia perfectă, metafora perfectă pentru aceasta.

 

Iată bucăți minuscule de lumină strălucitoare !, un fel de particule subatomice...

Și din aceasta sunteți făcuți, și din aceasta este făcută experiența voastră exterioară. Pentru că totul, după cum ştiţi, începe la un nivel energetic, menține o frecvență energetică – indiferent de forma exterioară pe care o poate lua pentru un timp – și apoi revine din nou la energia pură nemanifestată.

Și așa este cu toate !

Chiar și emoțiile voastre.

Chiar și gândurile voastre.

Le puteți TransMuta la un nivel superior, astfel încât lucrurile să nu dispară complet la nivel fizic ?

Desigur !

Desigur, faceți aceasta, pentru ca acestea să nu fie nevoite să dispară înainte de a reface aspecte din viața voastră.

De exemplu, aceasta se întâmplă atunci când vă vindecați fizic, fie că vă vindecați corpul, fie că vă vindecați conexiunea cu o persoană iubită, fie că înțelegeți cine sunteți și de unde veniți, finanțele, viața profesională, casa voastră… totul !

Deci, chiar acum, dacă vreți să vă uițați la acele bucăți de lumină strălucitoare, oriunde, le-ați putea vedea în aceste imagini.

Și imaginați-vă acele puncte sclipitoare, minuscule de Lumină, cum rezonează cu fiecare celulă a ființei voastre și cu fiecare particulă a acesteia... cu fiecare celulă a corpului fizic și cu fiecare particulă din corpul mental, spiritual şi emoțional.

Astfel că, primiți atât de multă Lumină chiar acum, încât deveniți o persoană nouă !

Așa că acum aduceți în discuție o anumită zonă din viața voastră pe care v-ar plăcea să o reînnoiți, să o refaceți, să o vindecați sau să o ridicați la un nivel superior.

Orice ar fi, țineți-o în mâini pentru un moment – doar ca pe un fel de ceașcă în mâinile voastre.

Și țineți-o sus, astfel încât, Lumina care se revarsă pe Planetăîmputernicească fiecare particulă a acestei situații, cu această Lumină Divină Superioară.

 

Deci, nimic nu rămâne neschimbat !

Nimic nu este așa cum a fost.

Acum se întâmplă la un nivel superior.

Și ceea ce vom face pentru voi toți în acest moment, este să vă asistăm energetic, astfel încât, orice impedimente în acest sens – orice înțelegeri vechi, orice contract vechi sufletesc, orice sentimente vechi de pierdere sau lipsăsă fie atrase în Lumina în care toate acele blocaje vechi sunt dizolvate chiar acum.

Așadar, s-ar putea să doriți să închideți ochii sau, în timp ce vă uitați la valuri, permiteți-vă să fiți în această frumoasă aliniere cu această Lumină sclipitoare.

Dacă simți asta, e minunat – dacă nu, nu vă faceți griji !

Lumina încă ajunge la voi. Soseşte de ceva vreme.

 


Așadar, țineți în mâini acea imagine, acea situație, acel sentiment prin care treceți și spuneți : „DA !Luminii, în timp ce lucrăm cu voi.

Dizolvăm barierele și blocajele din aceasta și din alte vieți...

Lucrând cu Sinele vostru Superior și obținerea permisiunii sale, pentru a vă ajuta să permiteți mai multă Lumină în corp, minte și emoții.... în spirit și, prin urmare, în fiecare parte a vieții voastre, inclusiv în aceasta.

Deci, avem permisiunea Sinelui vostru Superior – minunat !

[Către Sinele Superior] Vă mulțumim, dragilor !

Tocmai turnăm acea Lumină în jos... umplerea tuturor chakrelor, a tuturor sistemelor energetice...

Se revarsă în aura voastră, apoi strălucirea voastră dincolo de aceasta... umple totul atât de perfect.

Umpleți-vă casa, spațiile de lucru, dacă lucrați acum... toate legăturile voastre cu cei dragi şi chiar şi cu cei de care nu sunteți foarte iubiți – [cei pe care] nu îi înțelegeți prea bine sau nu vă plac foarte tare – este în regulă !

Umpleți și aceasta, astfel încât să nu mai fiți atașați de situații care s-au întâmplat în trecut sau care au loc acum și pe care le simțiți că sunt o problemă.

Doar eliberați toate acestea... eliberarea sentimentului de lipsă, de dezechilibru... nesiguranța și incertitudinea acestor zile.

Lăsați aceasta să plece...

Pentru ca voi să curgeți cu ceea ce Sinele vostru Superior știe deja, dragilor.

Și aceasta înseamnă că sunteți o FIINŢĂ DIVINĂ care trăiește într-un cumul de experienţe dar care nu a fost niciodată definită de nicio experiență, la niciun nivel.

Informați de aceste experienţe – fiind asistaţi în atingerea unui nivel mai înalt de Înțelepciune Divină și de autocunoaștere – dar nu pe deplin modelați de niciuna dintre acestea...

Doar renunțați la aceasta.

Nu vă mai identificați cu experiențele sau cu rolurile.

Vă permiteți să vedeți :

Știți, că totul face parte din această Hologramă gigantică care se numeşte Pământ și Existență Planetară”.

Uitați-vă la aceste bucăți de lumină strălucitoare !

Toate acestea se întâmplă în fiecare particulă a ființei voastre.

 


Acum Bucurați-vă pentru aceasta !

Mulțumiți !

Mulțumiți !, căci toată această Lumină este un aspect al Spiritului vostru DivinPuterea voastră, Prezența Sufletului vostru care revine în corp, unde nu a mai fost de ceva vreme, pentru că vibrația voastră nu a fost suficient de mare pentru a rezista Puterii acelei Lumini.

Dar acum este... foarte frumoasă !

Acum priviți din nou la ceea ce ați ținut în mâini.

Este plin de Lumină superioară.

A fost transmutat şi transformat.

Mulțumiți pentru aceasta și trageți-l în inima voastră și continuați să mulțumiți ! Și când vă gândiți la această problemă, nu vă veți gândi :

O, aceasta este o situație proastă ! Aceasta e în stare proastă. Sunt nemulțumit/ă” de aceasta sau aceasta... „Nu este suficient” sau „Nu este suficient la timp”...

Veți spune doar :

Uite, te binecuvântez și îți mulțumesc !” „Consideră-te transmutată !”.

Sau aţi putea spune : „Consideră-te Divin reÎnnoit în toate privințele !

 


Da, acesta sunteți voi : TransFormaţi !

Și prin puterea Naturii, puterea acestui Univers, exemplificată atât de frumos prin puterea Oceanului, acum realizați pe deplin - înțelegeți pe deplin : toate lucrurile sunt într-o stare de reÎnnoire constantă.

Nimic nu rămâne niciodată la fel.

Toate lucrurile au continuitate.

Totul în viața voastră se îmbunătățește și devine din ce în ce mai bun în fiecare minut !

Ați putea face din aceasta una dintre noile voastre mantre :

Fiecare parte din viața mea continuă să se îmbunătățească, în fiecare zi !

Mulțumesc !

Toate acestea continuă să se miște la o vibrație mai înaltă și una mai plină de Bucurie !

Frumoșilor, dragilor.

Vă mulțumim fiecăruia dintre voi.

În special ca și Comunitate, sunteți atât de puternici.

Și atât de frumoși de privit !

 

NAMASTE !

 

SURSA : https://www.ascensiontimes.com/post/a-message-to-lightworkers-february-18-2022

prin

https://jawescreator.gitlab.io/2022/02/20/colectivul-schimbarea-gandurilor-emotiilor/



2 comentarii:

  1. Chiar dacă e atata nebunie in aceasta lume pot spune cu mana pe inima ca sunt fericit pentru tot ceea ce am familie,prieteni și multa iubire.....namaste.

    RăspundețiȘtergere
  2. https://youtu.be/FqUHD_WE79Y

    Ce este o resetare ?

    Reglarea unui mecanism prin care un proces este programat pentru a o porni de la "început" cu aceeaşi parametri sau din contră diferiți.

    Resetarea oamenilor este în strânsă legătură cu resetarea ( defrişarea copacilor ). Gândiți-vă doar la un singur arbore secular,cât biotop ar atrage,acesta ar fi o principală sursă de hrană,combustibil,habitat şi multe altele.Dar acum gândiți-vă la păduri întregi ce ecosistem bogat ar fi.Arborii produc fructe cu care se pot hrăni deopotrivă şi oamenii şi viețuitoarele.Acesta este RAIUL.

    Oamenii şi muşuroaiele de oameni sunt prinse în oraşe pentru că doar acolo există o sustenabilitate concepută artificial de către controlori.Din când în când stăpânul de sclavi distruge muşuroaiele de oameni prin război.Războiul este generat de către egregorul de egouri umane.Este un lAD declanşat automat pentru ca ființa să acceadă la profunzimea sufletului.
    Oamenii sunt ca furnicile sau ca albinele dintr-un roi,când li se strică muşuroiul,ce fac ele ?! O iau de la capăt.Sigur sunt şi pierderi de vieți.

    Starea unei națiuni depinde de fiecare om în parte.Fiecare dintre noi poate să o înflorească prin aportul său.Să nu ne mai lăsăm antrenați să devenim carne de tun ! Fie ca faptele noastre să ne păzească de război şi să conştientizăm că slujirea aproapelui este cea mai înaltă formă de dumnezeiască iubire...

    https://youtu.be/SgHWSJBlnas

    RăspundețiȘtergere