miercuri, 2 februarie 2022

MarYan : LUNA NOUĂ în VĂRSĂTOR din 1 februarie 2022 (ora 07.46 , a României) cu începutul ANULUI NOU CHINEZESC (Anul TIGRULUI de Apă). SEMNIFICAŢIA unor astfel de Momente Astrale „speciale”.

 

MarYan

 LUNA NOUĂ

în VĂRSĂTOR

din

1 februarie 2022

(ora 07.46 , a României)

cu începutul

ANULUI NOU CHINEZESC

(Anul TIGRULUI de Apă)

 

SEMNIFICAŢIA

unor astfel de

Momente Astrale „speciale”

 


 

Iată-ne în faţa unui alt moment astral „interesant”, pregătit cumva încă de acum două săptămâni (prin Momentul de Lună Plină – a Lupului ! – în Rac din 18 ianuarie 2022)...

...Respectiv, marţi, 1 februarie 2022, la ora 07.46, a României, are loc momentul exact de LUNĂ NOUĂ însoţit de iniţierea Noului AN CHINEZESC, cel al TIGRULUI de APĂ.

După cum vedem, acesta este iarăşi un moment cel puţin interesant, cu atât mai mult cu cât este însoţit de Momentul ANULUI NOU Chinezesc.

De la început vă transmit să nu vă speriaţi de toate aceste denumiri şi concepte, pe care de data aceasta, după cum am evidenţiat şi în titlul articolului, le vom cerceta ceva mai în profunzime în ultima parte a acestui mesaj.

Aşadar, luând-o „la rând”, întâi să vedem ce este cu acest Moment de Lună Nouă în Vărsător : ca de fiecare dată, reamintim că acesta semnifică aspectul astrologic şi astronomic evident în care pe Cer(c)ul Zodiacal al Pământului (adică pe Cerul pe care îl privim de la Suprafaţa Planetei, din acest loc al Zonei Româneşti, la acel moment de 07.46 , ora României), deci Soarele şi Luna par a se suprapune, fiind pe aceeaşi linie aproximativă (în CONJUNCŢIE unul cu celălalt, în care evident, „linia astrologică” imaginară dinspre Pământ atinge întâi Luna şi apoi Soarele).

Deşi am expus acest aspect de zeci şi zeci de ori (poate de sute de ori), revenim de fiecare dată pentru a înţelege că acest moment astrologic este determinat de un aspect cât se poate de concret, fizic, astronomic, prin anumite poziţionări ale corpurilor cereşti, în acest caz cele mai importante pentru noi : SOARELE, astrul sistemului nostru Solar şi „uriaşul” care ne influenţează cel mai profund şi în mod direct şi LUNA, satelitul „natural” situat cel mai aproape de Planeta noastră dragă.

 


Dar să o luăm uşurel, evidenţiind, deja în stilul „tradiţional” al acestui gen de articole din acest „Univers Christalin, acele relevante articole ce explică pe înţelesul tuturor, zicem noi, ce anume reprezintă acest Moment, prin interpretări pe care le găsim a fi cât se poate de pertinente, prin aceiaşi profesionişti astrologi ai acestui domeniu, respectiv Adriana Tudosa şi Tanaaz :

- „Lună Nouă în Vărsător – 1 februarie 2022, ora 07.46 , a României : „Lampa lui Aladin...” de Adriana Tudosa,

- „Lună Nouă în Vărsător din 1 februarie 2022 şi zodiile” (detalierea aspectelor pentru fiecare Constelaţie Zodiacală), tot de Adriana Tudosa şi

- „Astrologie intuitivă : Lună Nouă în Vărsător – 2022”, de TANAAZ.

Din perspectiva sa, Adriana Tudosa vede acest Moment ca un fel de... LAMPĂ a lui ALADIN (:).., PoVestindu-ne, foarte pe scurt din articolul său (al cărui link îl puteţi accesa de mai sus pentru a studia în linişte întregul articol) :

Fiecare avem la dispoziţie o Lampă a lui Aladin (subconştientul nostru –înţelepciunea eternă şi divină din noi), dar este necesar să devenim conştienţi de existenţa acesteia, să ne asigurăm că duhul lămpii nu trebuie să ne ghicească dorinţele ci noi să le formulăm cu claritate, pentru a fi auzite.

Aşa, legaţi de puterea miraculoasă divină din noi (Duhul Lămpii lui Aladin), putem înfăptui lucruri minunate.

Aşa cum Aladin găseşte lampa, o curăţă şi eliberează duhul lămpii care îi spune : „Dorinţa ta este poruncă pentru mine”, această Lună Nouă în Vărsător activează „Lampa lui Aladin” din fiecare dintre noi şi ar trebui să fim foarte atenţi ce cerem, deoarece Universul este gata să ne îndeplinească orice dorinţă.

 


De asemenea, şi TANAAZ, la fel de citată şi expusă pe blogul nostru, punctează aspectele esenţiale ale acestui Moment din perspectiva a ceea ce reprezintă această Lună Nouă în Vărsător:

„Luna Nouă reprezintă începutul unui nou ciclu lunar, iar această Lună Nouă este cu atât mai puternică, cu cât aduce începutul Anului Nou Lunar.

Anul Nou Lunar este sărbătorit de multe culturi din întreaga lume și este un moment al noilor începuturi.

Chiar înainte de începerea Anului Lunar, mulți își fac timp pentru a curăța casa, a reduce dezordinea și a pentru a aduce energie proaspătă în casele lor.

Trecutul este iertat și este, de asemenea, încurajată o nouă mentalitate inspirată.

Deoarece aceasta este o Lună Nouă în Vărsător și deține o energie puternică a aerului, orice acțiune pe care o întreprindem pentru a aduce energie nouă în viața noastră este posibil să inspire noi moduri de gândire, idei strălucitoare și o minte mai limpede.

Poți face acest lucru prin eliminarea dezordinii și creând spațiu în mediul tău sau făcând o „detoxifiere a gândirii”, în care te concentrezi pe liniște, mai degrabă, decât să-ți lași mintea să sporovăiască la nesfârșit...

MERCUR va fi, în continuare, retrograd sub această Lună Nouă, ceea ce înseamnă că este bine să avem puțină răbdare când vine vorba de a sări total înainte.

Atunci când Mercur este retrograd, putem simți că facem pași mai degrabă înapoi decât înainte.

Această energie retrogradă va fi de scurtă durată, deoarece la doar câteva zile după această Lună Nouă, pe 3 Februarie 2022, Mercur va reveni în mişcare directă.

După această dată putem începe să simțim efectele complete ale oricăror energii proaspete pe care această Lună Nouă ni le-a adus în cale.

Celălalt factor important sub această Lună Nouă este influența lui Saturn.

SATURN va plana aproape de Luna Nouă în Vărsător, exercitându-și influența.

Saturn poate elibera, uneori, o energie dură, dar asta doar pentru că vrea să ne asumăm responsabilitatea pentru noi înșine și pentru acțiunile noastre.

Acesta ne solicită să punem întrebările grele și să ne asigurăm că ceea ce spunem că ne dorim și comportamentul nostru sunt în concordanță.

Putem fi forțați să ne confruntăm cu ceva pentru care nu ne-am asumat responsabilitatea în viața noastră sau putem descoperi că ne confruntăm cu o provocare care este necesară pentru a ne atinge obiectivele.

Dacă doreşti să-ţi asumi niște angajamente pe termen lung în viața ta, această Lună Nouă ar fi momentul perfect pentru a-ți stabili niște intenții.

Apoi, după poziționarea directă a planetei Mercur, acesta ar fi momentul perfect pentru a lua măsuri în privința lor.

Sub această Lună Nouă în Vărsător, întreabă-te :

Cum îmi pot extinde mintea pentru a vedea lucrurile într-un mod nou ?

Cum pot elimina convingerile autolimitante și îndoielile de sine, pentru a face loc unor noi oportunități ?

În general, Luna Nouă în Vărsător este despre limpezirea minților noastre, astfel încât să le putem extinde către orizonturi mai mari și mai strălucitoare.”

 


Dar iată cum, deja aţi observat din titlu, astăzi nu avem doar acest Moment de Lună Nouă în Vărsător, ci, poate mai relevant, începutul Noului An Chinezesc, Anul Tigrului de Apă.

Pentru că şi în alte numeroase articole, în care aminteam de un astfel de moment, am explicat cât mai detaliat posibil ce semnifică acest aspect, un „An Nou Chinezesc” (ca exemplu, aici : „Noul An Astrologic Chinezesc : Bivolul Alb de Metal şi Devoalarea Pandemiei” din 11 febr. 2021), acum nu re-intrăm în detalii, ci doar sintetizăm cât mai pe scurt : un An Nou Chinezesc, în esenţă, celebrează Momentul în care se încheie 13 Cicluri Lunare, ca cel de acum, cu durata fiecărui Ciclu Lunar de aprox. 28,5 zile.

Şi, pentru că azi s-a încheiat cel de-al 13-lea ciclu lunar al Anului Bivolului de Metal, început pe 12 febr. 2021 şi încheiat chiar la momentul începerii acestui nou Ciclu lunar, de azi, marţi, 1 febr. 2022, ora 07.46 a României, acesta a dat tonul unei noi serii de 13 Cicluri Lunare care, împreună, constituie un Nou An Astrologic „chinezesc” (după cum spuneam într-un alt articol dedicat, ideea de „an chinezesc” nu se referă la faptul că aceste aspecte ar aparţine chinezilor, ci faptul că aceştia le-au „revelat” şi sistematizat în această formă, de mii de ani).

 

Bun, acum haideţi să cercetăm şi câteva minime repere în privinţa caracteristicilor acestui An Nou „chinezesc”, cel al TIGRULUI de APĂ (cu durată între 1 febr. 2022 şi 21 ian. 2023), în abordarea aceleiaşi Tanaaz (ale cărei informaţii complete le puteţi lectura în articolul acesteia, Astrologie Chineză : Anul Tigrului de Apă 2022) :

TIGRUL este un animal feroce, brav și curajos, semnalând că acest An Lunar care urmează este unul în care ne putem învinge temerile și ne putem atinge obiectivele.

Nu există vis prea mare sau aspirație prea mare în Anul Tigrului !

Anul Tigrului ne permite să profităm de propria noastră putere interioară și să descoperim că nu există ceva ce nu putem realiza, atunci când ne concentrăm la acel ceva.

Dacă ai vise mari, un obiectiv îndrăzneț sau un proiect pe care ai vrea să-l demarezi, anul Tigrului oferă încrederea și sprijinul de care ai nevoie pentru a-l realiza.

Ține minte, totuși, că Tigrul este o creatură răbdătoare care are nevoie de timp pentru a-și urmări prada și pentru a face mișcarea.

Deși putem sări și putem face pași îndrăzneți, este benefic, de asemenea, să avem răbdare și să avem încredere că lucrurile se vor alinia la momentul perfect.

La fel cum tigrul își vânează prada, putem face mișcări calculate și, de asemenea, să avem răbdare și să așteptăm ocazia perfectă pentru a face saltul...

În Astrologia Chineză, se spune că Anul Tigrului aduce schimbări bruște și poate schimba echilibrul de putere și bani.

Putem vedea acest lucru manifestându-se în lumea din jurul nostru, pe măsură ce începem colectiv să revizuim ceea ce prețuim cu adevărat.

Valorile noastre sunt în curs de revizuire și, odată cu această revizuire, putem descoperi că începem să dăm prioritate lucrurilor și modurilor noi de A Fi în propriile noastre vieți.

Tigrul nu este doar o creatură puternică și curajoasă, ci și una foarte intuitivă...

Are un al șaselea simț ascuțit și este capabil să perceapă lucruri din mediul său pe care noi nu le putem percepe.

În Anul Tigrului, putem prelua unele dintre aceste abilități intuitive și le putem folosi pentru a ne dirija deciziile tot înainte.” 

 


După tot acest periplu printre informaţiile referitoare la aceste Momente astrologice, Acum şi Aici haideţi să iniţiem, cel puţin pentru început, câteva idei despre ce anume semnifică aceste Momente ASTROLOGICE, corelat cu semnificaţia unor Momente din perspectivă NUMEROLOGICĂ.

Şi, dacă am vorbit de NUMEROLOGIE, haideţi să vedem şi această abordare referitoare la acest an, 2022, cu o aplicaţie practică foarte... interesantă şi mai ales importantă pentru ziua de 22 februarie 2022, din „orizontul de vedere” al aceleiaşi TANAAZ, cea cu care, deja, începem să ne obişnuim aici pe blog (deşi obişnuinţa, ca şi tradiţia, este „moartea” vieţii autentice, trăite spontan şi în modul „viu”, cu ochi „proaspeţi” ai perpetuumului Început...) :

- „Previziune Astrologică intuitivă pentru Anul 2022” şi

- „Codul numeric 222 şi Semnificaţia Spirituală a zilei de 22 februarie 2022”.

Iar acum, înainte de a pătrunde şi în „orizontul nostru de vedere”, iarăşi vă solicităm atenţia distributivă de a cerceta cel mai relevant material în această privinţă, pe care l-am expus într-o PoVeste de acum aproape 7 ani : „PoVestea Zilei (nr. 52) pentru 2 august 2015 : ASTROLOGIA şi NUMEROLOGIA”.

 


Acum, în fine ajunşi la Momentul „explicaţiilor”, vă liniştim cu asigurarea că nu ne vom lungi prea tare, străduindu-ne să fim cât mai concişi şi „la obiect”.

Începând cu subiectul cel mai „actual”, respectiv Astrologia, vă mai propunem o ultimă cercetare colaterală, ca o re-amintire la ceea ce scriam chiar în ultimul articol din această categorie, referitor la semnificaţia ASTROLOGIEI („Luna Plină cu Eclipsă de Lună în Taur din 19 noiembrie 2021, ora 11.00 , a României) :

„...din punct de vedere ASTROLOGIC, aici avem de-a face cu manifestarea unor energii puternice ale unor Fiinţe-FONDATORI (Fiinţele care animă corpurile cereşti respective) din a căror inter-acţiune rezultă alte energii emise spre Suprafaţa Planetei care impactează şi amprentează energiile/aurele umanilor încarnaţi la Suprafaţă...

...Asta ca să răspundem celor care văd Astrologia doar ca o ciudăţenie sau o „pseudo-ştiinţă i-relevantă”... când, iată, se pare că noi încă nu suntem suficient dedeasupra Vremilor” şi a „Valurilor Vieţii” (pentru a ne elibera suficient de mult de influenţele acestor energii astrologice), căci încă „facem surf” pe acestea, fiind „clătinaţi” (de către energii) într-un sens sau celălalt, în funcţie de natura energiilor ajunse pe Planetă...

...Repet : ELIBERAREA de aceste influenţe (inter-ferenţe, când acestea sunt diz-armonioase) are loc doar în momentul Eliberării personale, prin ASCENSIUNE / ÎNĂLŢARE în Conştiinţă, moment când, ajutaţi şi de activarea Corpului de Lumină MerKaBa(h), „ne luăm zborul” şi scăpăm, astfel, de tangajul / jocul permanent al plutirii pe Valurile energiilor transmise (însă, totuşi, nu ne putem izola de fluxul energiilor Cosmice venite, dar nu mai suntem loviţi atât de puternic de influenţele directe, mai ales cele diz-armonioase).”

 


Aceste detalii din acest articol, ca subliniere şi completare la argumentele generale din PoVestea anterior expusă în August 2015 („Astrologia şi Numerologia”), sperăm că sunt cu adevărat relevante şi ajutătoare în procesul de conştientizare, mai ales pentru cei care, din pură ignoranţă (ne-înţelegere generată din ne-cunoaştere) atacă continuu această Ştiinţă Regală, una care acum vreo 500 de ani era considerată ca fiind cea mai importantă materie de studiu în Universităţile Occidentale de prestigiu (cele la care acum românaşii puiandri se înghesuie să plătească bani „grei”, pentru a cumpăra Diplome de prestigiu... dar asta-i altă PoVeste).

Însă, în esenţă, recapitulăm esenţa informaţională expusă chiar la începutul acelei PoVestiri din 2015, în care specificam cât se poate de limpede : „Dumnezeu propune / Astrul pre-dispune / Dar doar Om-ul dispune (decide-alege)” !

De aceea este atât de important să înţelegeţi cât mai clar şi limpede semnificaţia tuturor acestor PoVeşti astrologice expuse inclusiv pe acest blog (dar mai ales pe atâtea alte site-uri care ne inundă cu poveşti, la propriu, unele cu reale valenţe literare, dar doar atât)...

...pe care unii le adoră şi le iau la propriu ca informaţie, permiţându-le să le pătrundă în conştient şi subconştient şi să le influenţeze viaţa în mod real, mult mai mult decât este cazul (ca pre-dispoziţie)... în timp ce alţii le neagă cu vehemenţă, considerându-le a fi simple „prostii” fără nicio valoare şi, evident, ca aparţinând „new-age”-iştilor manipulatori :)...

Pentru cine vede doar materie şi energie emisă de materie (precum „văd” chinezii, de exemplu) şi cam atât, apare ca fiind logic ca acele fiinţe să trăiască în acea înţelegere limitativă a ceea ce este şi ce oferă Astrologia, la modul general...

Însă, dacă percepeţi şi chiar simţiţi că nu sunt „prostii” ideile care afirmă că fiecare corp ceresc este animat de o conştiinţă, un FONDATOR (fiinţe de înalt nivel de conştiinţă, de obicei situaţi  în cea de a 12-a Dimensiune a acestui Univers Local), care emite permanent energii de cea mai înaltă putere şi forţă, prin Centrul său, situat în Centrul obiectului ceresc (fizic sau eteric sau astral sau la alt nivel de vibraţie), ce are în centrul său geometric câte o Gaură Neagră conectată cu Anti-Universul corespunzător (un Anti-univers construit din anti-particule, postulat în mod concret şi cât se poate de precis de (Astro)Fizica cuantică), Gaură Neagră ce emite permanent Radiaţii X şi Gamma (la nivele rezonabile, nu atât de intense precum cele emise de Quasari sau din Centrele Galaxiilor)...

...Ei bine, în acest caz toate acestea capătă Sens şi o Logică a Bunului-Simţ (Simţul cel Bun / Percepţia cea bună) prin care astrologia este văzută / percepută ca un instrument de ajutor oferit de către aceste Fiinţe divine (Fondatorii) ce „întrupează aceste corpuri cereşti şi care ne ajută, astfel, să mergem pe Calea propusă de aceştia... exact ca o „Vibraţie de fond” sau rezultantă a energiilor emise de către aceştia ce inter-acţionează, pe Cer(c)ul Pământului, în configuraţii mai mult sau mai puţin armonice şi care PRE-DISPUN la anumite manifestări pe care fiecare uman alege să le urmeze... sau nu.

Punct.

De aceea, dragi prieteni, atunci când, cam la 14 zile, are loc alinierea periodică a Găurii Negre din centrul Soarelui nostru RA cu teoreticaGaură Neagră” a satelitului nostru Luna SELENA (vom vedea în alt articol cât de „natural” este Satelitul nostru Selenar) şi cu reala Gaură Neagră din mijlocul Soarelui interior situat în Centrul Pământului nostru... atunci apare ca, iarăşi de bun simţ în această logică triadică, faptul că rezultă anumite efecte puternic resimţite pe planeta noastră, de fiecare dată (reluăm : la momentul de Lună Plină, Pământul este între Soare şi Lună, iar la Lună Nouă, ca la acest Moment expus aici, Luna este în faţa Soarelui, privită de pe Pământ, în această ordine pe acest aliniament).

Într-un limbaj ceva mai „tehnic”, putem spune că aspectele evidenţiate în configuraţiile astrologice ale unui anumit Moment, inclusiv unul ca acesta expus în acest articol, toate acestea sunt HOLOGRAME create, după cum precizam, prin inter-acţiunea energiilor acestor Fondatori ce guvernează aceste corpuri cereşti, cărora le sunt atribuite calităţi ce sunt proiectate în Holograma Planetară în mod armonios sau dizarmonios, în funcţie de configuraţiile astrale pe care le realizează cu celelalte planete (repetăm, pe Cerul/Cercul văzut de pe Pământ, deci fiind vorba permanent de o raportare).

 


Cât despre NUMEROLOGIE, aspectele ar putea fi şi mai complexe în percepţie şi conştientizare, însă, după ce înţelegem mecanismul de funcţionare şi a acestei Ştiinţe, percepţia se simplifică foarte mult, devenind cât se poate de „elementară”.

Dacă în cazul Astrologiei vorbim de influenţe astrale ale Fiinţelor-Fondatori prin radiaţiile emise de către aceştia prin intermediul Găurilor Negre din centrul Sorilor interiori din Centrul corpurilor acestora (Radiaţii X şi Gamma, care, după cum am mai precizat, sunt mult mai slab emise decât cele ale Quasarilor şi a emisiei specifice din Centrul galaxiilor ce creează aşa-numitele CENTURI FOTONICE în centrul căreia, cea din Galaxia noastră, ne situăm şi noi, în această perioadă)...

...Ei bine, în cazul NUMEROLOGIEI, influenţele sunt strict determinate de CONŞTIINŢELE celor implicaţi în acel Spaţiu care determină acea „realitate” sau, mai simplu spus, de toţi cei care CRED şi au o părere despre această „realitate” a Ştiinţei numerelor care ne influenţează în maniera expusă în articolele respective.

Şi mai simplu spus, precum în articolul din PoVestea noastră (nr. 52) din anul 2015, noi le dăm (sau le luăm) Puterea numerelor, în funcţie de Credinţa noastră, a fiecăruia, în această privinţă.

Aici este precum în Biblie, unde se vorbeşte la început de „CuVânt-ul care Zideşte”, adică de Vibraţia care poate materializa, efectiv, în funcţie de puterea exprimată prin vibraţia de fond a acestui CuVânt...

Altfel spus, în cazul Cifrelor, în momentul în care noi acceptăm efectiv că acel moment (zi sau an sau alt Moment) are vibraţia de fond X (o anumită cifră, de la 1 la 9, rezultată prin însumarea unor numere cât se poate de convenţional stabilite), noi ne branşăm, inclusiv inconştient, la Puterea Universală exprimată de acea Cifră... căci, într-adevăr, după cum spune şi Tanaaz, „Numerele deţin cheia creării Universului”, acestea exprimând, în formă de cod / cifru („code”/„cipher”, ca sinonime pentru „cifră”, în lba. engleză), simboluri ale configuraţiilor geomerice fundamentale care stau la baza structurării Universului (vedeţi, în acest sens, „Cheile lui ENOH” sau/şi „Cubul lui METATRON” cu geometriile fundamentale care stau la baza construcţiei întregului Univers).

(Iarăşi) altfel spus : pe o fundaţie („materie primă fundamentală”) nu doar reală, ci chiar primordială (cifrele) se construiesc programe / coduri / cifruri / chei (ca exemple, „data naşterii” sau a unei anumite zile, precum cea din 22.02.2022) care nu reprezintă o REALITATE UNIVERSALĂ, determinată de DUMNEZEU (prin Planul Său Divin, al Arhitectului Prim) sau FONDATORI (configuraţii astrologice ale Fiinţelor ce guvernează aştrii respectivi) sau alte FIINŢE DIVINE ce materializează ceva... ci, pur şi simplu, prin aceste date / numere se construieşte o Hologramă generată de o convenţie numită Calendar (care poate integra o anumită ritmicitate ce respectă Ritmurile Cosmice... sau nu, fiind pur convenţional).

 

Ei bine, această HOLOGRAMĂ (de tip FRACTALIC), generată de una sau mai multe minţi (prin conceperea Calendarului respectiv), inter-acţionează cu minţile umane ale celor care folosesc acel Calendar, introducându-i efectiv în acea Hologramă, alcătuită la rândul ei din multe alte holograme mai mici („hologramă în hologramă în hologramă...” etc.), în acest fel creându-se Timpul şi datele calendaristice, cu iluzia Timpului uman (atât de frumoasă, dar atât de... iluzie).

Am realizat această îndelungată digresiune penru a înţelege mai bine ceea ce deja am expus şi acum repetăm în mod apăsat : Numerologia NU exprimă o Realitate Universală, ci pornind de la o creaţie a uneia sau mai multor minţi, creează realităţi (holografice) determinate de cifre care sunt reale, autentice, dar care nu au fost Programate conform cu Planul Divin pentru acel moment, ci au rezultat din jocul creaţiei minţilor umane şi care generează o HOLOGRAMĂ care îi înglobează pe cei care cred în aceasta (şi care, foarte important, această Realitate Holografică Numerologică, creată din acel Calendar, poate fi introdusă, la un Moment dat, în Planul Divin, instant adaptat... căci, în mod evident, cine poate fi mai flexibil, inclusiv în intervenţii, decât Divinitatea ?...). 

 

Iar concluzia finală, a acestei imagini cu numerele, ar putea fi aceasta : dacă „vibraţia de fond” a cifrei rezultate din „jocurile minţii” (conform cu ritmul impus de calendarul respectiv) este „în ton” cu ceva ce căutăm şi credem că ne este de folos, atunci un astfel de moment numerologic ne susţine cu toată puterea vibraţiei fundamentale a cifrei respective... dar dacă nu credem în aceasta, sau ignorăm acest lucru, toate acestea vor trece pe lângă noi, precum „gâsca prin apă”...

Şi ca aplicaţie practică, concretă : pentru că 22 februarie 2022 este o dată numerologică cel puţin interesantă care va capta multe minţi cu atenţia, ce vor „hrăni” holograma numerologică a acestei zile cu energie din belşug, este de presupus că acea zi va fi „energizată” mai mult decât în mod normal (mai ales că cifra 2 este cea a energiei, deci şi acest Simbol (cifra 2) va amplifica, la rândul său, acest moment)... de care şi noi, dacă suntem atenţionaţi (inclusiv prin astfel de articole), putem beneficia dacă ne „branşăm” în modul conştient la acest Moment...

...Căci, în esenţă, asta facem prin aceste articole de tip astrologic-numerologic : atenţionări cum că la orizont apar noi oportunităţi sau riscuri de care este util să ţinem cont, şi în niciun caz fatalităţi în faţa cărora ar trebui să ne resemnăm...

Multe ar mai fi de adăugat, însă vă las pe fiecare dintre voi să continuaţi cu alte „aplicaţii practice” ale celor expuse până acum, urmând ca noi să ne oprim, în fine, ca să nu obosim prea tare cetitorul :).., poate deja „dezorientat” de cele expuse până acum, mai ales în cazul în care vine pentru prima dată în contact cu un asemenea gen de informaţie...

 


Aşadar, ce să mai spunem, acum şi aici ?

Poate, eventual, LA MULŢI ANI ! şi în limba chineză (glumind :)...

...Dar, mai ales, aceleaşi bine-venite urări de spornicie la tot ceea ce ne-am propus să construim în acest An al Tigrului care, de Apă fiind, avem mai multe şanse să nu ne „înghită”, ci să reverse asupra noastră potop de Abundenţă !

BUCURIE !...

...şi spor(nicie) la ARMONIZAREA noastră cu Astrele (pentru a elimina dez-astrele) şi cu Cifrele/Numerele, prin (CON)CENTRAREA în LUMINĂ !

 

MarYan



Un comentariu: