marți, 15 noiembrie 2022

MarYan - EDITORIAL (nr. 16) : Dincolo de (aparentele) blocaje.

 

MarYan : EDITORIAL (nr. 16)

Dincolo de

(aparentele) blocaje


 

După revenirea pe acest tărâm „editorialistic“, astăzi reintru abrupt în situaţia generală...

...Pe care mă voi strădui să o prezint şi din perspectiva pe care o denumim, în general, ca fiind cea „din spatele scenei“.

Şi chiar este nevoie de aşa ceva, în condiţiile în care, pentru cei ce urmăresc evenimentele politice globale, ceea ce se petrece în aceste zile nu pare a suna prea bine pentru Mişcarea de Eliberare Planetară... sau cel puţin aşa se vede, la prima mână...

În săptămâna care a trecut (7-13 noiembrie 2022) au avut loc câteva evenimente cu adevărat de importanţă globală, ce par a fi total separate, dar care, totuşi, ar putea fi conexate, într-un fel sau altul.

Primul şi cel ce a captat atenţia tuturor a fost reprezentat, în mod evident, de alegerile din SUA, unde, după show-ul mediatic şi asigurările inclusiv ale presei mainstream (cea oficială, controlată 99,9%) că „valul roşu“ republican va curăţa totul în calea sa la Washington... ei bine, situaţia nu s-a aşezat deloc în „prezicerile“ pre(a mult)-zise...

Astfel, iată idei preoaspete de după terminarea acestor „alegeri“, dar şi din ziua de azi, când rezultatele finale se conturează mult mai clar :

- „Alegerile din SUA : Cel mai prost rezultat posibil“ de Adrian Pătruşcă,

- „Nici Biden, nici Trump ! A câştigat America profundă (Sabah)“,

- „Se conturează o surpriză de proporţii la alegerile din SUA : Republicanii nu mai sunt siguri nici pe obţinerea majorităţii în Camera Reprezentanţilor“ şi, de ce nu ?,

- „Arma secretă cu care Biden vrea să arunce în aer Candidatura lui Trump în 2024“.

După ce s-a previzionat că Republicanii lui Trump vor face „prăpăd“ în rândurile Democraţilor („progresiştii“ LGBDT-işti şi, cel puţin unii dintre ei, cam „satanişti“) cu valul lor cel roşu (culoarea cu care sunt identificaţi Republicanii), iată că situaţia se schimbă dramatic, cu menţinerea majorităţii democrate în Senatul SUA şi creşterea exponenţială a şanselor ca până şi Camera Reprezentanţilor să ajungă cu majoritate democrată... după ce, înainte de „alegeri“, scorul republicanilor părea a fi cel puţin zdrobitor !

De fapt, chiar aşa pare a se întâmpla în realitatea reală, nu cea falsificată de aceiaşi „democraţi“ cu aceleaşi scule ce falsifică pentru programul „Dominion“, pe care le-au folosit îndelung şi la alegerile anterioare, din 2020 : Republicanii lui Trump ar fi obţinut un scor între 70 şi 80%, ceea ce conduce la un rezultat de mai puţin de 30% pentru Democraţi ! :


 

Aşadar, ce s-a întâmplat cu aceste „rezultate oficiale“ ce arată cu totul altceva ?

Simplu, cum spuneam mai sus, se cheamă „Dominion“, acelaşi Sistem informatic ce fură fix „cum vrea muşchii lui“, adică ai celor ce controlează acest Sistem, drăgălaşii de democraţi... Iar în condiţiile în care un aparat ce facilitează acest „biznis“ este chiar ieftin (se vinde cu 8 dolari!), atunci treaba chiar este uşor de înţeles !


Şi, ca treaba să fie treabă, băieţii s-au antrenat îndelung în Noiembrie 2020 (când l-au debarcat pe Trump), (re)făcându-şi încălzirea pentru 8 noiembrie 2022 cu o săptămână mai devreme, în Brazilia, unde exact aceeaşi poVeste se repetă „la indigo“...


Într-adevăr, vorba unui pesimist de pe un forum, în ritmul acesta ajungem să nu mai vorbim nici măcar formal de „alegeri libere“ în „lumea democraţiilor occidentale“, ci doar de un uriaş show („circul“ romanilor) care va fi difuzat din 4 în 4 ani, în fiecare ţărişoară, ca apoi doar în câteva „blocuri politice“ de tipul UE şi SUA...

Şi, dacă ce se întâmplă în SUA şi Brazilia (stat BRICS !) nu este de-ajuns, iată că şi în Rusia se tulbură cam tare apele în aceste zile, în care Putin acţionează într-un mod considerant „şocant“ de mai toţi observatorii, ruşi sau neruşi, alegând să se retragă din Herson-ul Ucrainei (una dintre capitalele regionale din sudul Ucrainei, printre primele zone ocupate după Februarie 2022) într-un mod considerat cel puţin „nedemn“ sau de-a dreptul „ruşinos“ ! :

- „Hersonul - un moment de escaladare şi de prelungire a Războiului din Ucraina !“ de Ion Cristoiu şi

- „Putin a schimbat din mers strategia în Ucraina. Ce înseamnă de fapt Retragerea ordonată din Herson“.

...încât ideologi ai Kremlinului ce-l adulau în scrierile lor au ajuns să ceară, direct şi fără ocolişuri, capul acestuia („să fie ucis“) :

- „Se ascut cuţitele la Kremlin. Dughin, atac frontal la Putin...“ şi

- „Atac fulminant al lui Dughin împotriva lui Putin. Filosoful rus sugerează că liderul de la Kremlin ar trebui să fie ucis“.

 

Până aici situaţia generală nu pare deloc a fi prea „roză“...

Însă, fără a mai apela la alte floricele stilistice, haideţi să ne reamintim de contextul general global – în care, apropos, factorul extra-terestru este vital, deloc de neglijat (de fapt, este chiar cel care determină tot acest show mediatic, creat şi manifestat pe baza controlului şi manipulării exercitate asupra societăţii umane de mii şi zeci/sute de mii de ani).

Aşadar : Ce se întâmplă, de fapt ?

În Est, în zona Rusă / Ucraineană, pare-se că negocierile de „pace“ (armistiţiu) încep să dea rezultate (căci, da, se pare că au loc astfel de negocieri, la un nivel de dincolo de vârfurile politice vizibile) :

- „Retragerea ruşilor din Herson nu e ceea ce pare : Un expert militar din Ucraina explică de ce“,

- „Se schimbă discursul în SUA : şefa Trezoreriei vorbeşte despre încetarea războiului din Ucraina şi explică efectele mutării“,

- „Biden nemulţumit că militarii îl îndeamnă public să preseze Ucraina să stea la masă cu Rusia“,

- „The Wall Street Journal : Washingtonul l-a sfătuit pe Zelenski să regândească unele obiective precum preluarea Crimeii de la Rusia“ şi

- „Întâlnire secretă SUA-Rusia, în Turcia. Şeful spionilor ruşi negociază cu americanii“.

 

Astfel că, în această cheie, „mişcările de trupe“ (la propriu) de pe frontul ucrainean din zona Niprului, cu Hersonul în prim-plan, pare a face parte dintr-o  ecuaţie mai amplă, cu mişcări tactice (cele de moment) pe fondul unei acţiuni strategice cu viziune mult mai întinsă, în timp, decât se crede în prezent.

De aici fiecare înţelege ce poate...

Ca element ajutător, iată ce transmitea Fulford la pen-ultimul mesaj al său, de acum o săptămână (tradus aici), printre altele :

Rapoartele Agenţiei de ştiri ruse Tass confirmă, la rândul lor, că un acord secret negociat între Illuminati Gnostici şi WDS (White Dragon Society - Societatea Dragonul Alb) este pus în mișcare.

Acordul este de a reveni la un acord între Frederic cel Mare şi Ţarul Rus de a folosi râul Nipru ca graniţă între zonele lor de interes respective.


Tass raportează acum că Rusia îşi evacuează trupele şi cetăţenii pe malul lor (stâng) al râului.
Alte rapoarte rusești confirmă că Scholz susține «găsirea unui limbaj comun cu preşedintele rus Vladimir Putin».“

Iar această informaţie nu a venit doar de la Fulford, ci pare-se că este confirmată din mai multe surse.

 

În acelaşi timp, haideţi să vedem şi această (po)Veste :

- „Cursa pentru Casa Albă : Trump va face Marele Anunţ. Fostul preşedinte a chemat presa la reşedinţa sa

...Pentru a înţelege că, poate chiar în aceste zile, aceste mişcări aparent haotice şi chiar ciudate ar putea reprezenta catalizatorii unor mişcări dramatice mult-aşteptate (co-relate, poate, cu EBS şi alte mişcări de stradă – inclusiv prin devoalarea hoţiei alegerilor americane, care se vede deja „de pe Lună“, după cercetarea şi strângerea temeinică a dovezilor de furt „calificat“)...

...Mai ales că :

...Ceea ce înseamnă că un alt „cap“ al Mafiei Khazare a fost îndepărtat (informaţiile transmit că ar fi fost ucis, poate cu o pilulă, nu că ar fi murit „de bătrâneţe“), altă mişcare ce ar putea cataliza foarte mult evenimentele (apropos, ca paranteză, pare-se că Familia Rotschild-zilor sunt urmaşii Familiei Imperiale Khazare care pe la anul 965 au fost alungaţi de ruşi din... Ucraina actuală, inclusiv sudul Rusiei, fugind în Germania unde au continuat să funcţioneze întemeind actuala Familie/Dinastie, iniţial numită Bauer).

 

Toate acestea ne evidenţiează că totul se accelerează, rămăşiţele Mafiei Khazare (cabaliştii controlori) se grăbesc de nu mai ştiu de ei înşişi, simţind şi chiar văzând cum apa începe să le ajungă deja pe la gât... şi, de aceea, acţiunile lor apar a fi tot mai haotice şi bruşte, apărute de niciunde :



Asta poate şi pentru că ?... :


Nu ştim deocamdată. Vom trăi şi vom vedea sau, mai bine spus, trăind şi văzând... dar, mai ales, Făcând – cam ceea ce am tot expus pe acest blog de atâta Vreme : totul se accelerează, amintiţi-vă de lucrul cu propria Fiinţă !

Nu mai este timp de joacă şi palavre !

Succes !

 

Cu acelaşi DRAG,

 

MarYan


Un comentariu:

  1. Da! foarte bună sinteza. Felicitări.
    Cred ca urmează o perioadă de incertitudini pentru pinguinii negri care au fost foarte hotărâți anul acesta cu Ucraina si au băgat multe lemne pe foc.
    Faptul că nu se mai bagă lemne pe foc (război) e un lucru bun.
    Demența unor factori de decizie internațională care cred ca totul se rezolvă azi doar cu un război devastator e o idee greșită in care cred.
    De ce?
    Pai ideea resetului prin devastare totală a mai fost in Razboiul Mondial 2.
    Câștigătorii acelui război sunt astăzi șefii lumii, sau au fost până azi, deci au condus lumea din 1945 până in 2020 de când a început declinul lor vizibil.
    Deci 75 de ani de liberalism democratic.
    Ce trebuie azi sa devastezi lumea ca in 1945 e o forță imensă pe care nu o are nimeni.
    Azi nu se mainduc războaie ca in 1945.
    Azi e dovedit ca câțiva hackeri pot pune sistemul energetic al unei țări, câțiva teroriști pot semăna panică etc..
    Dar ei se gândise să distrugă toată Moscova si sa omoare toți rușii.
    Ei asta este demență.
    Iar occidentul colectiv care susține asta a arătat slăbiciunea ca lumea nu i se închină.
    Oricum populația occidentală nu e de acord cu elitele care ne conduc, undeva, nu știu.
    Pe de onparte ne distrug pe noi oamenii in occident cu tehnologiile digitale gen covid.
    Apoi vor sa distruga un popor si o cultură.
    Asta este genocid.
    Genocid televizat si încurajat.
    Nu e asta suficient încât să afirmăm ca deja trăim o lume demența?
    Ne întrebăm cum ieșim din demență, nu cum ascensionam, sau cum ridicăm vibratia.
    A ieși din nebunia colectivă a elitelor noastre e o adevărată spiritualitate.
    Altfel ajungi să te cerți și războiești zilnic.
    Eu nu pot accepta campaniile media si reclamele de a te sinucide prin vaccin sau de omorât ruși live.
    Am văzut o grămada de video cu oameni fericiți ca se injecta si transmitea live, similare cu masacrele rușilor legați in satele din Ucraina recente.
    Dacă un polonez a zis ucrainienilor sa plece acasă l-au bătut in Polonia. Da. Ucrainienii deja fac legea in Polonia.
    Urât lucru într-o țară cica din UE.
    Acel UE din 2007 nu mai există.
    Ăsta e unul ce mai mult seamănă a un Schengen Militar cu SUA și atât.
    Ce urmează?
    Incertitudini.
    Singurul care are certitudini am vazut ca e Xi.
    Cam e singurul care știe ca stă pe o constantă. Momentan.
    Erdogan nu mai e in centrul atenției.
    Putin luptă și el cu incertitudinile.
    Biden și a asigurat marginalizarea lui Trump, și caută un succesor.
    Exploziile rusești in Ucraina continue de ieri si azi au pus capac la multe planuri. Si da se negociază pace prima data din februarie.
    Situația din Brazilia chiar da de gândit.

    Concluzia personală este ca acum încep jocurile ascunse.
    Încep cu șantajul la ăștia care au bani ca ei știu cum i-au făcut.
    Deci nu vom afla nimic în perioada următoare până nu se gata jocurile ascunse.
    Izolat poate mai sare cate unu cu bani sa piarda tot ca FTX.



    RăspundețiȘtergere