luni, 7 noiembrie 2022

MarYan - EDITORIAL (nr. 15) : EVENIMENTUL şi Procesul de ASCENSIUNE (PARTEA a 2-a).


MarYan : EDITORIAL (nr. 15)

 EVENIMENTUL

şi

Procesul de

ASCENSIUNE

 - PARTEA a 2-a -

(la Editorialul nr. 14 din 6 decembrie 2015 :

EVENIMENTUL, ca „Declaraţie de Dragoste”

şi „Piatră Cosmică de Hotar”)

 

 

După cum am afirmat în articolul anterior (ultima poVeste a zilei), anume că vom relua abordarea Editorialelor pe care le-am lăsat „în aşteptare“...

...Iată că, la exact 7 ani (fără o lună) ! de la ultimul Editorial, acum revin cu închiderea unei datorii, respectiv cu Partea a doua a Editorialului de acum 7 ani referitor la Momentul Evenimentului mult pomenit şi discutat/disputat...

Acum, după 7 ani („apocaliptici“, vorba poetului...:), situaţia este radical diferită de acele vremuri în care scriam cu mare entuziasm despre sosirea inevitabilă a acelui Moment, în care „romantismul“ spiritual se împletea cu speranţa în manifestarea cât mai rapidă a acestui Moment despre care Cobra vorbea destul de mult, pe atunci (când era şi mult mai credibil şi „în adevăr“, faţă de aceste vremuri) şi pe care văd, acum, că tot mai mulţi îl contestă tot mai tare...

Aşadar, CE este Evenimentul acesta ?

Deşi Fondatorii prin Sal Rachele au vorbit foarte mult de Alinierea Precesională din 21 decembrie 2012, apoi despre Saltul Galactic „condimentat“ cu două momente mai puţin cunoscute (trecerea unei comete pe lângă Planetă în 2017, care nu s-a mai produs din cauza distrugerii acesteia, între timp... şi sosirea planetoidului Nibiru prin 2030)...

...Ei bine, aceştia nu au vorbit prea mult despre acest Eveniment pe care şi Cobra îl reducea la emisia unei Unde din Centrul Galactic, şi cam atât.

Cei care au reuşit să întregească această imagine au fost cei de la GALACTIS (ah, ce vremuri!) care prin Alkesh au reuşit să creioneze o imagine cât mai clară a ceea ce urma să se manifeste (credeau ei, pe atunci, că prin 2015-2018).

Însă informaţiile detaliate care să explice cât mai precis ce ar putea fi am concluzionat că solicită cel puţin un articol separat şi dedicat Categoriei corespunzătoare („Saltul Galactic“) a blogului, pentru că este multă informaţie şi imagine care se cer detaliate, cum nu este cazul în acest scurt Editorial de închidere a acestui subiect deschis acum 7 ani.

Însă, ca idee, acum reamintesc doar elementul esenţial, legat de manifestarea unei Unde de Lumină şi Iubire emisă de „undeva“ şi care va ajunge la suprafaţa Planetei noastre pentru a infuza fiecare vieţuitoare prezentă pe acest corp planetar numit Terra sau Geea. Iar acest „undeva“ pare să fie chiar Centrul acestui Univers (Local), guvernat de către Cine altcineva decât GUVERNATORUL şi CREATORUL acestui Univers, cunoscut cu numele de DUMNEZEUL (LOGOSUL) ACESTUI UNIVERS.

Aici, ca paranteză, există diferite nivele de DUMNE-ZEI în Univers şi, mai ales, în OMNIVERS (totalitatea Universurilor existente în întregul COSMOS, numit şi CREAŢIE) care funcţionează prin existenţa şi manifestarea FIINŢEI SUPREME numite CREATORUL SUPREM sau, în alte texte, TOT CEEA CE ESTE.

Aşadar, ar fi posibil ca această Undă, în ultimă instanţă, să vină de la Însuşi Creatorul Suprem (din acea zonă-dimensiune ce transcede cele 12 dimensiuni ale acestui Univers) şi care are o primă „materializare“ în Centrul acestui Univers, în dimensiunea a 13-a (cea a Dumnezeului acestui Univers), apoi să fie treptat „condensată“ în fiecare dimensiune („inferioară“, ca frecvenţe de vibraţie) prin centre corespunzătoare (Mari Găuri Negre din Centrele locale ale Universului), până la nivele mai „simple“ de MetaGalaxii, Roiuri de Galaxii, până când această Undă ajunge în centrul Galaxiei noastre Calea Lactee...

...De unde, mai departe, este transmisă către Centrul Galactic local de care aparţine şi Soarele nostru RA, respectiv Steaua Alcyone din Sistemul Pleiadelor, de unde ajunge în Centrul Soarelui Sistemului nostru Solar (în Gaura Neagră din centrul Sistemului de aprox. 12 corpuri cereşti de nivel 6D numit Soare RA/Helios) şi, în fine, de aici, în centrul Planetei noastre, de unde o va direcţiona către fiecare fiinţă prezentă pe Planetă, după cum am precizat anterior.

Iată cum în câteva cuvinte am încercat să cuprind o imagine aş putea spune „fabuloasă“ a ceea ce înseamnă acest Proces (căruia orice atribut sau epitet îi este irelevant, faţă de grandoarea şi amplitudinea sa!) explicat cât se poate de concret pentru cei care au tot auzit de aşa ceva, dar care nu au studiat nicăieri ce reprezintă „asta“.

De aceea imaginea propusă de Cobra (care vorbea de „Unda Galactică de Iubire“) reprezintă doar o mică parte din imaginea de ansamblu, element ce ar putea fi mai cuprinzător în mesajul channell transmis de Lord Sananda prin Martie 2018 („Marele Eveniment se apropie!“).

Cât despre Momentul manifestării acestuia, aici este „buba cea mare“, căci nerăbdarea umanilor era mare şi pe atunci, acum vreo 7 ani, ca acum... ce să mai zic, de la nerăbdare s-a trecut la scepticism şi chiar negare masivă, după atâtea evenimente deloc plăcute care au lăsat sechele (urme) adânci în psihicul colectiv şi individual, cu multă tristeţe, până la depresie şi o neîncredere organic(izat)ă la tot ceea ce ţine de asemenea informaţii.

Da, coloraţii şi-au făcut bine treaba!, ca de obicei, implantând adânc şi activând cu mare forţă toate aceste energii şi vibraţii disonante şi dizarmonioase pentru delicatul psihic uman...

 


Acum să răspundem şi la întrebarea de ce considerăm că ORICÂND AR PUTEA AVEA LOC EVENIMENTUL ?

Din cercetările întreprinse pe atunci (cei mai vechi de pe blog ştiţi cum aveau loc, radiestezic), dacă în Decembrie 2015 parametrii spuneau că eram „aproape gata“ (vedeţi tabelul din prima Parte a acestui Editorial), la mai puţin de doi ani după aceea situaţia era şi mai clară :

Nr. crt.

DATA

Condiţii îndeplinite pt.

Manifestarea EVENIMENTULUI

la nivelul Sistemului nostru Solar (în %)

04

24 septembrie 2014

70

05

3 noiembrie 2014

75

08

1 ianuarie 2015

80

09

13 ianuarie 2015

85

13

10 februarie 2015

90

16

25 februarie 2015

95

24

14 aprilie 2015

97

27

30 mai 2015

98

30

9 iunie 2015

98,5

33

1 iulie 2015

99

34

14 iulie 2015

99,5

35

20 iulie 2015

99,8

36

27 iulie 2015

100 !


Nr. crt.

DATA

Condiţii  îndeplinite pt.

Manifestarea EVENIMENTULUI

la Nivel Galactic (în %)

03

24 iulie 2016

90

06

25 septembrie 2016

96

07

1 noiembrie 2016

98

08

12 noiembrie 2016

99

11

27 aprilie 2017

98 - 99

 

Astfel că, în prezent, lucrurile par a fi cu adevărat pregătite pentru acest Moment care, am repetat de nu ştiu câte ori, nu este dedicat doar acestei Planete, ci mai multora (între 7 şi 12 Planete din Galaxia noastră) care sunt, la fel, cuprinse în Procesul de Ascensiune Planetară în Conştiinţă şi care fiecare va beneficia de acest Val (Extra)Galactic.

Astfel, Declanşarea Undei Evenimentului din Centrul Universului solicită pregătirea deplină şi poziţionarea exactă a tuturor acestor Planete, şi nu doar a Planetei noastre – pe care, cu mintea noastră „egoistă”, o vedem a fi „unica” şi singura ce ar putea beneficia de această minunată „Dispensă Cosmică Divină”.

Sper că acum am fost suficient de clar şi aţi reţinut exact această idee care i-a zăpăcit pe atâţia preocupaţi de domeniu şi subiect („De ce nu mai vine odată mult-promisul Eveniment?“).

 

După cum am precizat mai sus, acest Moment implică nu doar Planeta noastră, ci între 7 şi 12 Planete din Galaxie care, în mod evident, sunt situate toate în banda Centurii Fotonice din cadrul Saltului Galactic aflat în curs de desfăşurare :


Aceasta implică o co-relaţie directă între manifestarea Undei Evenimentului şi Procesul de Ascensiune în Conştiinţă, atât la nivel Planetar, cât şi mai ales la nivel personal, a fiecărei Fiinţe prezente în zona Planetei Pământ (pe Pământ, la Suprafaţă, dar şi ÎN interiorul Planetei, în Reţeaua Agartha a Civilizaţiilor din Pământul Interior).

Pentru că acest Proces nu este realizat „la grămadă“ sau aleatoriu (întâmplător), pare-se că sunt anumite criterii care califică umanii pentru a se încadra pe Linia Ascensiunii, care au legătură cu mai mulţi parametri ai Fiinţei, printre care şi Karma Ancestrală (atenţie, nu cea din această viaţă, care trebuie rezolvată practic integral, ci  cea din toate încarnările, care ar solicita un grad de rezolvare de mai mare de două treimi), precum şi Nivele minime de Conştiinţă realizate la nivel Fizic şi Astral (de peste 5D)... ceea ce implică o creştere vibraţională clară în propriile structuri energetice ale Fiinţei, căci altfel, nu vom fi decât spectatori ai acestui Moment determinant în Evoluţia Sufletului.

Sigur că acest Moment va ajuta foarte mult umanii în acest sens, prin infuzia de Energie Divină (la propriu, venită, cum spuneam, din cele mai înalte nivele ale Divinităţii Absolute), energie ce va „îmbiba“ cu Lumină şi Iubire corpurile umanilor, însă nu obligatoriu!, deci numai ale celor ce se vor deschide acestor energii înalte şi frecvenţe intense...

Însă acest teribil ajutor divin de creştere vibraţională este doar o parte din rezolvarea problemei (Ascensiunii), căci cealaltă „jumătate de drum“ trebuie făcută de către fiecare, prin pregătirea pentru acest Moment... după cum am tot scris în toţi aceşti ani : MEDITAŢIE, RUGĂCIUNE, INTROSPECŢIA în propria Fiinţă şi orice alte metode personale şi particulare care au un unic scop : creşterea frecvenţei de vibraţie personală cu Ascensiunea în Conştiinţă, astfel ca acele aşa-zise „pachete/unităţi de conştiinţă“ (conceptualizate inclusiv de Fondatori) să fie atrase şi să infuzeze, după cum spuneam, corpurile Fiinţei (emoţional, astral, mental, eteric, cauzal, sufletesc şi toate celelalte).

 


De aceea nu doar acel moment este important ci, poate, mai important este timpul de dinaintea sosirii acestuia : TIMPUL PREGĂTIRII !

Şi, dacă umanii pe Planetă îşi acordă o mulţime de „Pregătiri“ pentru atâtea chestiuţe (considerate de ei ca fiind vitale), poate măcar acum, „în al 12-lea ceas“ să ne reamintim de importanţa pregătirii noastre şi să acţionăm în consecinţă, ducându-ne cât mai des posibil cu atenţia către Centrul Fiinţei fiecăruia, pentru o cât de scurtă re-conectare cu Fiinţa, adică cu Sinele Superioare (Supra-Suflet, Supra-Sufletul Maestru, Sinele Monadic, Sinele Buddhic/Christic şi celelalte...).

 


Deşi pentru mulţi dintre cei ce citesc, aici, acest material pentru prima dată, poate suna cel puţin „ciudat“, poate chiar „aiuritor“, poate că ar fi timpul să nu mai schimbe canalul (că „nu sunt pregătiţi“), ci să se înarmeze cu puţină răbdare şi să înceapă să studieze cam ce ar putea însemna ideile/conceptele astea ciudate despre care am tot scris aici, în acest articol şi deseori pe acest blog.

Poate că a sosit vremea reamintirii accelerate, printr-o atitudine deschisă, fără prejudecăţi şi preconcepţii închista(n)te.

Şi poate că a venit şi vremea să „o lăsăm mai moale“ cu spectacolul mayei (iluziei) planului fizic, pentru a ne focusa mult mai clar către noi înşine... mai ales că şi spectacolul exterior (al societăţii planetare) pare a deveni tot mai spectaculos, cu posibile „focuri de artificii“ care să se declanşeze în scurt timp (schimbări la vârf în ţări care contează în ecuaţia planetară globală) !

De aceea, acum, la finalul acestui scurt al doilea Editorial dedicat Evenimentului, haideţi să ne reamintim de toate acestea, căci, până la urmă, aici nu este vorba de a sta cu gura căscată la vreun „monden eveniment cosmic“ cu focuri de artificii şi nave-mamă galactice care să încingă vreo horă (extra)galactică... ci chiar de noi înşine, de vieţile noastre şi de ceea ce vom face pentru mult timp de acum înainte !

Căci următorul Salt Galactic va mai fi cam peste vreo 108 milioane de anişori (echivalenţi tereştri)...

Ce vom face atunci, pe unde vom fi ? Poate că asta depinde şi de ceea ce facem Acum şi Aici, în acest cu-tremurătoare Vremi !

De aceea, SUCCES-ul este, Acum şi Aici, mai util decât oricând !

Cu Bucurie, către Lumină (cea Divină) !

 

MarYan


3 comentarii:

  1. https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/2022/11/fuziunea-corpului-mai-jos-vibrational.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine Evenimentul, asa cum este denumita cea mai fireasca forma de revenire in Dumnezeu Creatorul, s-a petrecut in 2010. Asa ca te cred...
    Si iti inteleg singuratatea printre oamenii ce inca asteapta un salvator care sa digere in locul lor informatia, dupa care sa le-o puna direct in cioc.
    Asa o fi la păsări...🤣
    La oameni este diferit.
    Daca ai vedea cu câtă evlavioasa credință se bat intre ei religiosii sau adeptii altor cai spirituale pe net, ti-as recomanda sa nu-ti faci iluzii. Prea curând romanii nu se vor trezi. Se cred alesi si nobili...Cred ca tara li se cuvine.
    Asa au fost spalati pe creier, cu asta " defilăm".
    O țară se ingrijeste, se curăța, se iubeste asa cum iti iubesti casa.
    Cred ca fragmentarea dementa a venit de la religiile care au pus biserica in centru, ca si cum o biserica, o moschee, sau un templu ar fi esenta Creatiei. Excluzi din viata ta natura, ai parte de ziduri de piatra si bolovani, pentru ca Universul nu-ti mai reveleaza nimic. Te-ai inchis singur intre ziduri? Nu urla acum ca Dumnezeu nu-ti mai vorbeste.
    Monologul meu nu-ti este adresat. Ma incrunt din nou imaginar la poporul asta de oi inconstiente si spalate pe creier.
    Sa ai o tara cu patru anotimpuri, cu atata apa si peisaje de basm si sa nu te doară prostia de a nu-ti-o asuma....e semn de degenerare. Prostia si trufia merg mâna in mâna.
    Si s-a lucrat intens la asta. Pentru ca in ce fel domini popoarele altfel decat spalandu-le pe creier si transformandu-le in oi fara repere in noaptea mintii?
    E Timpul sa urcăm spre nivelurile noastre de constiinta, altfel o sa inghetam de la atata " iubire" si " evlavie"😃
    Ascensiune lină!

    RăspundețiȘtergere