miercuri, 29 noiembrie 2023

MarYan - CuVântul (PoVestea) Zilei : 200 pentru 29 noiembrie 2023 - Război (doar) în Palestina ?

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 200

pentru

29 noiembrie 2023

 Război

 (doar) în

Palestina ?


 

Acum revin, în luna lui Noiembrie 2023, cu aceeaşi poVeste care tinde să devină lunară...

...Deşi îmi propun să fie cel puţin săptămânală, dacă nu mai deasă. Cel puţin există o speranţă care va avea (sau nu) acoperire în realitate.

Şi nu doar de frecvenţă a postării ar fi vorba aici, ci în primul rând de calitatea informaţiilor transmise care, prin linkurile omniprezente, vă ajută să vă formaţi imagini cât mai clare, limpezi şi sintetice, dar şi rapid conturate, fără prea multe alambicuri (detalii) informaţionale.

Haideţi să vedem ce iese...

Pentru aceasta, haideţi să cercetăm, foarte rapid, care este situaţia generală prin această minunată lume veche şi nouă, în acelaşi timp...

 


În ISRAEL chestiunea este tot mai solicitantă : după ce pe la începutul „Crizei“ se părea că situaţia este dramatică şi că merge inexorabil către un Al Treilea Război Mondial (vedeţi aici, aici, aici, aici, aici şi aici)...

...Situaţia pare să se fi „norm(aliz)at“ şi pe acolo într-un JOC de uzură între aceiaşi actori bine stabiliţi, precum pe Tabla de Şah din Ucraina, în rolurile bine distribuite : evreii cu pumnii (daţi), iar palestinienii cu şuturile primite peste tot, mai ales în „fesele“ informaţionale : vedeţi aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

Însă nu doar palestinienii ar fi „ciuca bătăilor“, ci şi bieţii români (măcar din considerentul existenţei unui fost premier român cu acelaşi nume predestinat, de „ciucă“...:), care însă subiect nu este absolut deloc amuzant, ci extrem de grav şi corelat cu poVestea care se desfăşoară, în prezent, în UCRAINA (şi de care am amintit mai clar în poVestea anterioară) : vedeţi aici, aici (de subliniat primul comentariu redat cu roşu), aici şi aici.

Pentru că lucrurile sunt destul de precis conturate în aceste articole linkate, nu cred că mai este cazul să insist în a repeta aceleaşi idei spuse până acum, care ne arată acelaşi Vals al Actorilor de pe un picior (deşertic) pe celălalt picior („de plai“), pe baza aceloraşi Planuri ordinare şi mai ales ticăloase (care, apropos, nu au nimic de-a face cu vreo echilibrare karmică şi alte justificări de-ale frăţiorilor)...

 


Dar nu doar în Ucraina treaba merge înainte, precum în afaceri („business as usual“, adică „afaceri ca de obicei“ - vedeţi şi aici, aici, aici, aici şi aici), ci şi în Restul Lumii, vorba românului : aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

Însă situaţia „în lume şi la noi“ devine tot mai interesantă... când INTELIGENŢA ARTIFICIALĂ (zisă mai nou şi GENERALĂ) se aşează tot mai comod pe capul nostru, şi chiar la propriu : aici, aici şi aici.

De fapt, aici este vorba de aceeaşi dementă obsesie de control al „păpuşilor politice“ de care ne este tot mai mare sictir, la propriu : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici...

...Fără a uita, însă, şi domeniul privilegiat al BANILOR şi BĂNCILOR, unde asaltul este tot mai intens şi „pe faţă“ : aici şi aici...

 


Însă nici durerea noastră iniţială, a P(L)ANDEMIEI waxxinice nu este uitată şi lăsată deoparte, căci apar noi informaţii despre genocidul produs în 2020-2022, în paralel cu alte aberante măsuri luate „preventiv“ în pofida oricărei urme de „urgenţă medicală“ : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici...

...Deşi nu pare a fi vorba strict doar de waxin şi covid-eală, căci şi alte „nuanţe“ de sănătate sunt implicate în continuul efort de distrugere a rasei umane : aici, aici, aici, aici şi aici.


 

Iată cum, „din goana calului“, am atins puncte esenţiale pe tabla de bord a situaţiei naţionale şi internaţionale cel puţin acum, scurt şi la obiect, cum s-ar spune.

Ideea este că, într-adevăr, marea majoritatet dintre voi aveţi habar de câte ceva din toate acestea, însă aici şi acum realizăm împreună o Sinteză a poVestirii noastre comune, străduindu-ne să îi găsim nu doar esenţă informaţională, cât mai ales SENS şi ROST : care este Rostul la toată această Zbatere (care a devenit Viaţa în acest Matrix tot mai infernal) ?

De fiecare dată, dragi prieteni, iar şi iar, este Vital şi esenţial să Revenim la Origini, la Fiinţa care Suntem fiecare dintre noi, re-centrându-ne iarăşi, cât de puţin, în Noi Înşine (adică, mai concret şi tehnic spus : în sau către Sinele Superioare multi-dimensionale).

Este „ex-erciţiul“ (sau, de ce nu, „in-erciţiul“) nostru de zi cu zi, cel mai important aspect pe care îl avem de făcut pe aici, prin Planul ăsta Fizic.

Cu o singură şi esenţială condiţie : să ne asigurăm, nouă înşine, (supra)Vieţuirea în acest Plan (Fizic), chestiune care devine tot mai dificilă, pe fondul agresiunilor tot mai dure, şi care chestiune solicită tot mai multe Resurse de INTELIGENŢĂ şi, mai ales, ÎNŢELEPCIUNE !

Cu adevărat, am ajuns să afirm că Arta de A Trăi în Planul Fizic (şi nu oricum, ci chiar Frumos!) nu este pentru orişicine, în aceste Vrem(ur)i !

 


Aşadar, până la următoarea (şi ultima din acest an) lună, una hibernală, haideţi să ne exersăm talentul existent în fiecare de a ne re-aminti de noi şi de Rostul nostru pe aici...

Fie ca să stoarcem cât mai multă Bucurie din fiecare Clipă trăită pe aici, pe acest Magic Tărâm al Tatălui/Mamei Divine care se cere explorat, într-o stare de Sănătate cât mai bună !

 

SUCCES !

 

MarYan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu