miercuri, 18 octombrie 2023

MarYan - CuVântul (PoVestea) Zilei : 199 pentru 17 octombrie 2023 - Operaţiunea „Furtuna Al-Aqsa“ riscă să cuprindă întreaga Lume !

 MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 199

pentru

17 octombrie 2023

 Operaţiunea

Furtuna Al-Aqsa

riscă să cuprindă întreaga Lume !


 

După o altă îndelungată perioadă, revin iarăşi „la butoane“ pentru a vedea ce se mai întâmplă acum, în aceste Vremuri, iată, mai mult decât Tulburi...

...Amplificate teribil prin tulburarea/nebuloasa din Gaza şi Israel, cu risc de Război extins, nu doar Regional !...

...Iar aceasta în contextul unei perioade astrologice interesante, cu o Eclipsă Inelară de Soare determinate de Luna Nouă în Balanţă care tocmai s-a produs sâmbătă seara, pe 14 octombrie 2023, la ora 20.55 , a României (după cum ne detaliază aceeaşi Adriana Tănasă pe site-ul ei specializat în informaţii de acest  gen : aici).

 


Toate informaţiile le expun succint, după cum ştiu şi înţeleg că timpul este preţios pentru orişicine. De aceea, după punctarea sumară a acestui aspect (ale cărui detalii le puteţi parcurge în materialul astrologic al Adrianei, şi nu numai), mai departe ajungem la subiectul RĂZBOIULUI...

Însă, acum nu mai avem doar o poVeste despre ceea ce se întâmplă în Ucraina, ci cel puţin două părţi : Ucraina/Rusia şi Gaza-Israel / Orientul Mijlociu.

În privinţa a ceea ce se petrece în Ucraina/Rusia, pe frontul Ucrainean, lucrurile nu mai par a fi atât de „fierbinţi“ precum cu ceva timp în urmă totuşi au apărut şi acolo o seamă de evoluţii, ale căror detalii le puteţi observa aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

Vedeţi, astfel, cum situaţia de pe frontul ucrainean evoluează în acelaşi stil de vals, în care ucrainenii par a se împotmoli tot mai tare... mai ales că, din urmă, vine şi mai tare Noul Val (chiar de tip tsunami) al Războiului din Orientul Apropiat/Mijlociu, cu Gaza ca Vârf de lance.

Oare se apropie Armaggedon-ul ?, se întreabă unii...

 



 



Pentru a putea răspunde la această deloc banală întrebare, haideţi mai bine să vedem şi perspectiva „oficială“ a situaţiei actuale explozive din zona Fâşiei Gaza şi, prin extenso, a întregului teritoriu israelian actual.

Iată, aşadar, un punct/orizont de vedere asupra situaţiei actuale existente pe acolo şi, mai ales, a „cauzelor“ care ar fi dus la acest Moment :

- „Care-i faza cu Fâşia Gaza ? Mic ghid despre «cea mai mare închisoare în aer libeOfiţer israelian ameninţă un reporter ÎN DIRECT : «Ar fi bine să spui lucruri bune. Ai înţeles ? Dacă nu, vai de voi !»r din lume» (Al Jazeera)“,

- „Operaţiunea «Furtuna AL-AQSA» : Cum a încălcat Israelul linia roşie de Ramadan. Atacul Hamas este, de fapt, o răzbunare“...

...Dar şi aici, aici, aici şi aici.

Situaţia în Fâşia Gaza a fost în săptămâna care a trecut cu adevărat cutremurătoare, de-a dreptul zguduitoare (vedeţi aici şi aici imaginile elocvente ale distrugerilor de locuinţe din Gaza), cu atâta suferinţă generată de „momentul Hamas“ din sâmbăta de 7 octombrie 2023 :

- „Human Rights Watch confirmă : «Armata Israelului foloseşte fosfor alb în Gaza»“,

- „Amnesty International condamnă blocada Israelului asupra Fâşiei Gaza : «Pedeapsa colectivă a populaţiei civile echivalează cu o crimă de război»“,

- „Fostul premier al Israelului îşi dă arama pe faţă : «Nu ne pasă de civilii palestinieni, de bebebeluşii din incubatoare! Daţi-le voi curent !»“,

- „Tragedie umanitară în Gaza. ONU critică ultimatumul israelian : Este «o condamnare la moarte». Pe jos, cu măgarul sau maşina, 1.2 milioane de «ANIMALE UMANE» palestiniene sunt trimise în pribegie. INTERNETUL SE ÎNCHIDE SÂMBĂTĂ“.

Între timp, situaţia evoluează, tensiunea crescând tot mai mult (precum cotele apelor înaintea unei inundaţii), cu fiecare zi şi chiar oră : aici, aici, aici, aici şi aici.

De aceea, iată, cum am amintit mai la început, deja se vorbeşte despre Armaggedon-ul biblic (locul unde ar urma să aibă loc Războiul final al Sfârşitului Lumii, cel expus în Apocalipsa lui Ioan) şi, în mod explicit, că „În Israel a început Războiul tuturor Războaielor!...

 


Şi totuşi, aşa să fie ?

Haideţi, mai înainte de orice altă afirmaţie, să ne reamintim cum cele mai multe informaţii care au venit dinspre naraţiunea Ucraineană au fost falsuri cu acte în regulă mass-media occidentală mincinoasă, controlată, a fost sursa continuă a poVeştilor/snoavelor spuse fie „la foc de tabără“, vara, fie „la gura sobei“, iarna, dar cu acelaşi rezultat : „minţiţi!, minţiţi!, că ceva tot se va lega de creduli şi naivi“...

Ei bine, acelaşi mecanism stă şi la baza construcţiei poVeştii ce vine acum chiar de la Mămica lor, din Orientul celor „1001 de poVestiri“, cu această Snoavă spusă chiar de Păcală :

- „Hamas dezminte categoric că ar fi ucis copii şi ar fi atacat şi decapitat civili «Cele trei minciuni» denunţate de palestinieni“,

- „Misterul celor 40 de bebeluşi. Un număr cu semnificaţii ascunse ?!“,

- „Ofiţer israelian ameninţă un reporter ÎN DIRECT : «Ar fi bine să spui lucruri bune. Ai înţeles? Dacă nu, vai de voi !»“,

- „Raport bombă ! Netanyahu ştia de planurile HAMAS cu trei zile înainte de atac, dar a ordonat armatei să se retragă“,

- „Prima victimă de război este întotdeauna Adevărul“,

- „Moartea post-adevărului“.

 




Informaţii ar fi chiar mult mai multe, venite din surse diverse şi mai ales una de dincolo de „surse“... însă acum cel mai important este de sintetizat următoarele idei esenţiale :

- Putem minimiza şi chiar anula aceeaşi frică/panică/groază de eventuale riscuri nucleare, căci cele vreo 200-400 bombe nucleare (oricum ne-recunoscute de către oficiali) ale Israelului nu par să mai fie în Israel, ci probabil la loc sigur (sau cel puţin aşa „a şoptit o păsărică“), pentru a se evita, probabil, orice risc real din nebunia de acolo.

- Aşa cum Al-Qaeda împreună cu puiuţii ei ISIS şi alte derivate reprezintă creaţia pură a Cia-ului american (chestie deja „clasică“, recunoscută chiar şi semi-oficial), pentru a controla traficul de droguri în special din Afganistan (şi nu numai) şi să fie „fruncea terorismului islamic“... la fel şi Hamas pare să fi fost creat de către drăgălaşul echivalent mozaic evreiesc, Mosad-ul, cu acelaşi echivalent rol ca şi la Al-Qaeda, să facă trebile murdare de prin zona evreiască... astfel că deja vă puteţi da seama cam despre ce ar fi vorba, când ne amintim de „acuzele“ oficialilor evrei care spun că Hamasul deţine „oraşul de sub oraş“, adică o uriaşă reţea subterană de sub întreaga Gaza, locul în care cică „arabii“ hamas ar fi depozitat rachetele şi armele de luptă anti-evreieşti.

Păi dacă aceştia chiar sunt creaţie mosadică, răspunzând la comenzi ebraice, atunci ideea că aceste deja celebrele tuneluri subterane duc la baze subterane unde au loc chestii legate de adrenochrom şi alte ne-bunii cu copii şi multe alte chestii, poate nu mai apare doar ca un S.f. fără de sfârşit, ci începe să capete sens, inclusiv toată această Snoavă pusă în scenă Acum, cu scop de a stârni un Război (Mama Războaielor) la început local, apoi Regional (Libanul, Siria şi mai ales Iranul stau la cotitură, ca buni preteni, de-altfel), apoi... Doamne-Doamne cu marea Mila Sa, vorba Poetului.

- Riscul de Război la scară mare, în acest Moment, nu pare să fie deloc mare (cam 30%, conform cercetărilor, ştiţi voi ce şi cum...), însă pentru noi, românaşii, Aici şi Acum importă o altă idee : Riscul de Război (de gherilă) în Europa, Acum, este cam de 50-60% !

Şi, dacă realizaţi că un risc de 70% înseamnă iminenţă de atacuri, poate înţelegeţi şi cam cum stă treaba cu hoardele „migratorii“ de arabi şi negri ADUŞI în Europa de structuri specializate !

Partea bună, însă, pentru România, stă chiar în slăbiciunea ei : suntem atât de periferici, încât nu contăm nici măcar în acest Scenariu (că nici măcar statut de Colonie nu mai avem, la bietul nivel în care am fost aduşi vorbim strict de Politica globală, nu de Rădăcini Ancestrale Locale şi de alte Potenţiale...), căci altul este „target“-ul (ţinta) : Europa Occidentală, cu vârf în Franţa, Germania, Belgia-Olanda, Ţările Nordice (vedeţi aici, aici şi aici).

Acum, fiecare ştie ce ar putea face, ca eventuală pregătire...

 





De fapt, între noi, românii, şi evenimentele în desfăşurare în Israel ar putea exista totuşi, o legătură puternică, una chiar directă !

Haideţi, în acest sens, mai întâi să vedeţi o scurtă informare din 12 octombrie 2023 de pe pagina de Telegram a lui Dan Diaconu, care sună cam aşa :

Serghei Glaziev ne aduce în atenție un element deosebit de interesant. În ciuda dezastrului din Ucraina, există un domeniu care merge surprinzător de bine. Dacă vă gândiți la agricultură, vă înșelați/ E ceva care merge mult mai bine decât agricultura. N-o să ghiciți ! E vorba de zona construcţiilor rezidenţiale.

În Ucraina există o finanţare care pare a nu avea sfârşit pentru rezidenţiale. Se ridică întregi cartiere de blocuri, iar asta e ceva de-a dreptul inexplicabil. Cifrele pe care le avem sunt clare : din punct de vedere demografic, avem un dezastru !

Țara a scăzut de la o populaţie de 41 milioane de oameni la aproximativ 22 milioane. Cea mai mare parte au emigrat. De asemenea, foarte mulți au murit. În aceste condiții vine natural întrebarea : de ce se construieşte atâta ???

Oare se fac locuinţe pentru cei care urmează să se întoarcă în Ucraina?

Nu, presupunerea e cât se poate de incorectă ! Cei care au fugit sunt subiectul unui decret recent de-al lui Zelenskyi care-i bagă la bulău în cazul în care se vor întoarce în Ucraina.

Cu alte cuvinte, li s-a trântit ușa-n nas, fiind o probabilitate mică să se mai întoarcă cineva acolo.

Ei bine, cu toate acestea este o finanţare teribilă pentru construcţia de locuinţe rezidenţiale.

Pentru cine ? Ghici ciupercă ce-i !“

Pentru a înţelege şi mai bine despre ce este vorba cu această poVeste, re-citiţi (sau citiţi, după caz) materialul din Partea 6B a serialului Vremurilor Tulburi („NovoRusia şi Noua Ordine Mondială“), în care pe la mijlocul acestui pre-lung articol citam dintr-un material rusesc „Nebesnîi Ierusalim“ („IERUSALIMUL CERESC“) exact despre subiectul constituirii unei zone locuite doar de evrei în sudul Ucrainei, numită chiar aşa, Noul Ierusalim !

 






Ca imaginea să fie şi mai complexă, iată un fragment din alt mesaj (chiar de azi, 17 oct. 2023) de pe Telegram al aceluiaşi Dan Diaconu :

Poate vă întrebați ce-a căutat Ciolacu în Israel. De fapt Ciolacu nu s-a dus în Israel, ci a fost chemat acolo, ceea ce e o nuanță interesantă.

De ce totuși a fost chemat? Puțini știu că între România şi Israel există un protocol secret semnat încă de pe la începutul anilor 2000 privind primirea a până la 3 milioane de refugiaţi din Israel în România.

Surprinși ? N-ar trebui să fiți, asta se știa de mult timp. Era un secret aproape public.

De altfel, de-a lungul timpului, piaţa imobiliară autohtonă a fost una vibrantă, un rol important avându-l investitorii israelieni. Fiind mai isteți, în timp ce românii - înainte de intrarea în UE - vindeau prostește pământul aproape gratis, evreii cumpărau.

Așa s-au vândut la prețuri derizorii milioane de metri pătraţi de pământ bun.

Iar imaginea ce ar putea completa perfect puzzle-ul actual ne transmite o informaţie venită din „zona serviciilor“ româneşti, anume că nu întâmplător există un blocaj foarte interesant şi inexplicabil al utilizării prin exploatare a resurselor minerale subterane (minereuri cu tot felul de metale preţioase şi pământuri rare, gaze naturale, ape geo-termale) şi terestre (păduri, ape ş.a.) din zona Ardealului, ca şi cum acesta este pus de-oparte, (p)rezervat pentru altcineva decât locuitorii zonei, ardelenii români sau chiar de către români, ci... aţi ghicit, poate, pentru evreii care într-un viitor deloc îndepărtat vor veni aici ca să-şi ia în primire proprietăţile cumpărate în ultimii 20-30 de ani... teritoriu care ar urma să se afle în legătură, cumva, cu statul maghiar... care apoi s-ar uni, într-un anume fel politic, prin teritoriile de la Est (Moldova), cu Noul Ierusalim din sudul ucrainean !

Sună iarăşi SF ? Eu sper din toată inima să fie doar SF şi atât, însă se pare că depinde şi de noi ca toate cele de mai sus să rămână doar la stadiul de scenariu.

Până una-alta, legătura dintre cele două (po)Veşti de mai sus şi nebunia actuală din Israel şi Gaza este dată tocmai de poVestea cu Ciolacu, care arată că s-ar putea ca acest „Război“ să fie semnalul pentru cunoscători şi cei (mulţi) implicaţi că s-a intrat într-o altă Etapă/Fază de aplicare a acestui Scenariu pentru Khazarii cei răbdători de-a lungul istoriei, să se re-întoarcă în zonele lor de origini de acum vreo 1.000 de ani !

Iarăşi sună ne-buneşte... dar, deocamdată atât, căci lucrurile sunt în mişcare la fel de nebună, iar orele şi zilele următoare vor aduce noi date de cercetat.

Până atunci, să ne bucurăm de Prezenţa fiecăruia cu Sine însăşi/însuşi, în cât mai multă PACE de care este mare nevoie pe Terra-Geea, în aceste Tulburătoare Vremi !

 

SUCCES !

 

MarYan


Un comentariu:

  1. Egiptul AMENINȚĂ că ne trimite UN MILION DE REFUGIAȚI islamiști pe cap!
    https://www.nationalisti.ro/egiptul-ameninta-ca-ne-trimite-un-milion-de-refugiati-islamisti-pe-cap/

    RăspundețiȘtergere