marți, 30 ianuarie 2024

MarYan – Vremuri Tulburi : 7. Războiul Spiritual al Forţelor Întunecate cu Forţele Luminii în UKRAINA – 7A : KHAZARIA vs TARTARIA de pe TERRA INFINITA – 30 ianuarie 2024.

 

MarYan

Vremuri Tulburi

7. Războiul Spiritual

al

Forţelor Întunecate

cu Forţele Luminii

în

UKRAINA

 7A :

 KHAZARIA vs TARTARIA

de pe TERRA INFINITA

 – 30 ianuarie 2024 –

 

(continuare din Partea 6B

Iată-ne ajunşi, în fine!, la ultima parte din această Epopee a Vremurilor Tulburi, dar şi aceasta împărţită în două episoade...

...Episoade care vor explora subiecte cel puţin interesante şi mai ales, hai să le spunem, „inedite“, ce au ca prim rol provocarea limitelor de cunoaştere şi înţelegere ale umanilor, aceasta implicând atât informaţiile formale, dar mai ales pe cele ne-formale, ce parvin din zone considerate a fi „tulburi“, ale informărilor terestre „ne-convenţionale“ sau chiar mai puţin terestre...

Altfel spus, mai simplu, vom poVesti abordarea alternativă a evenimentelor de pe Terra din perspectiva mesajelor unor fiinţe din alte dimensiuni ale universului şi/sau extra-terestre.

De aceea, avertizându-vă despre „cum stă treaba“, cei total sceptici la acest gen info vor putea pleca liniştiţi la alte activităţi, satisfăcuţi că au fost avertizaţi „să nu îşi piardă vremea cu prostii gen teorii ale conspiraţiei aiurit(oar)e“...

 


Şi, după cum am decis de ceva Vreme, am stabilit (sper că de comun acord) că a trecut vremea poeziilor şi înfloriturilor stilistice prin colorate vorbe... acum este Vremea CuVânt-ului (pentru curgerea gândului), adică informaţii cât mai simplu şi clar expuse.

Aşadar, să purcedem şi în această ultimă etapă a Călătoriei noastre, chiar dacă acum pare tardivă, când deja subiectul nostru – intervenţia în Ucraina a lui Putin prin această Operaţiune militară Specială – pare a se încheia, dacă nu cumva chiar s-a încheiat prin „baterea palmei“ în cadrul tratativelor secrete care ar avea loc de ceva timp...

Pentru că în Partea anterioară, a 6-a, am expus în două episoade poVestea Cabalei şi a lui Putin, cam ce-i cu toată tărăşenia asta, acum nu mai insist în privinţa aspectului conceptual, legat de CABALA, Mafia Khazară şi Illuminati, ci doar re-amintesc prin câteva idei fundamentale, expuse elegant şi destul de concis în aceste două materiale :

- „Triada întunecată a Mafiei Khazare“ şi

- „Teorii ale conspiraţiei. Totul despre Illuminati“.

Un aspect esenţial al poVestirii noastre actuale se referă la „dilema Putin“ : este/a fost al Luminii sau al Illuminati-lor acest atât de controversat Putin ? Jocurile CUI a făcut prin această intervenţie în Ucraina din Februarie 2022 ?

Aceasta-i (veşnica) întrebare(a) : A FI sau A NU FI ?!...


Iată, ca un fel de „intro“, şi câteva idei despre MAICA RUSIA, cea MESIANICĂ, văzută de atât de mulţi din zona slavă ca având un rol, cum spuneam, Mesianic, ceva de genul (zicerea unui preot grec, pe 31 ianuarie 2022 Părintele Elpidie în dialog la distanţă cu reporterul din media alternativă Stefanos Damianidis) :

Rusia va fi prima dintre ultimele trei regate ale acestei lumi, ale acestei forme de lume, ca să fiu mai precis. Şi acum are puterea şi autoritatea de la Dumnezeu să devină Antihristul lui Antihrist.

(Şi, ca paranteză de la care nu mă pot abţine, acelaşi preot „văzător (cu duhul)“ ar mai fi avut şi o altă zicere : NATO luptă pentru pace tot aşa cum Pfizer luptă pentru sănătatea noastră. Este, zic şi eu, şi nu numai eu, extrem de inspirată această veritabilă butadă !)

Dar şi mai multe aspecte referitoare la subiectul de mai sus sunt observate în acest articol : „Ce spun Sfinţii Părinţi despre Al Treilea Război Mondial, despre Rusia şi China şi despre Guvernul Global al lui Anti-Hrist !“ 

Revenind rapid la Putin şi poVestea sa, majoritatea informaţiilor venite din sursele alternative transmit cum că şi acesta, ca şi Zely şi toţi ceilalţi „conducători“ (adică şefi puşi de Fiii Cabalei ca să joace rolul păpuşelelor), nu ar fi decât un astfel de „controlat“ şi executant al ordinelor Cabalei.

Iată doar două scurte mostre în acest sens, care ar argumenta foarte simplu ideea aceasta :

- „Putin urmează regulile OMS : Fără un test PCR, participanţii nu pot avea acces la Forumul Economic de Est al Rusiei. La conferinţa lui Putin, obligatoriu al doilea test PCR. Vaccinul pare să nu conteze deloc“ şi

- „Edward Slavsquat : Moscova, «oraş inteligent» până în 2030 – Planul creării unui paradis biometric“.

Însă, cel mai relevant în acest sens, cred că rămâne articolul expus în ultimul episod din Partea anterioară (6B), cu informaţii extrem de dure despre trecutul masonic al lui Putin (să spunem... „primul Putin“:) : „Invazia Ucrainei (Şefii lui Putin)“.

În acelaşi timp, (re)apar şi informaţii opuse, care ne transmit cam „pe dos“ faţă de cele de mai sus : „Putin rupe tăcerea : Lumea este condusă de Reptilieni. Elita mondială nu este umană, este formată din hibrizi cu sânge rece“.

No, amu‘ ce să mai zici de toate aceste info care se cam „bat cap în cap“, încât situaţia pare ciudată : este laie sau bălaie (el, Putinel) ? Alb sau Negru ?

 


Probabil că acum este timpul să intrăm direct şi chiar abrupt în informaţiile de pe „surse ne-convenţionale“, cum se spune, adică din zona Mesajelor channel (canalizate). Iar aici, după cum am atenţionat de multe ori pe acest blog, este nevoie de un profund discernământ şi extrem de multă atenţie în „a cerne grâul de neghină“ şi „a separa oile de capre“, vorba evangheliştilor, pentru a nu se ajunge la informaţii care doar deturnează de pe Calea Adevărului (Divin, Cel Mai Înalt)...

Deşi am fost şi sunt extrem de sceptic şi reţinut în ceea ce se transmite prin Suzanne Ward de către Matei, fiul ei decedat, cu multe informaţii pe care le-am găsit a nu fi prea conforme cu realitatea, am avut surpriza (plăcută) de a constata că cel puţin în 2 mesaje despre Ucraina şi situaţia de acolo, transmise în acea perioadă, informaţiile ar avea o veridicitate mai mare, mai apropiată de Realitate.

Astfel, în mesajul Adevărul despre conflictul din Ucrainadin 4 aprilie 2022 (dar şi în prima parte a acestuia, din 22 martie 2022) se transmit informaţii destul de limpezi în această privinţă, cam aşa :

„Timp de decenii, facţiunea Rothschild a Illuminati, cunoscută acum mai mult sub denumirea de Statul Profund sau Cabala, și-a centrat activitățile în Ucraina.

Aceste activități se referă la controlul guvernelor ţărilor din Uniunea Europeană, producția și depozitarea de arme chimice şi bio, spălarea banilor, piratarea computerelor la nivel global, propaganda în rețelele sociale, traficul sexual, pedofilia şi întemniţarea oamenilor (mai ales tinerilor) pentru fi folosiți în ritualuri satanice.

Unele persoane din Statele Unite şi din alte ţări sunt puternic implicate financiar şi în controlul economic al acestei țări.

Ruşii nu au intrat în Ucraina pentru a cuceri acea ţară.

Scopul lor a fost să distrugă sutele de obiective plasate în acel teritoriu unde se desfășurau activități de genul celor menționate mai sus, activități care erau, în marea lor majoritate, mascate.

Illuminati le ascunseseră în special în zone rezidenţiale sau de afaceri.

Am aflat de la cei din Nirvana, care monitorizează ceea ce se întâmplă pe Pământ, că multe containere pentru război biologic, cu efect mortal, au fost depozitate în subsolul acelui spital bombardat de ruşi și pe care mass-media l-a mediatizat copios și repetat.

1) Forțele speciale extraterestre din agențiile de informații – care au aflat și cunoșteau acele locații – ne-au spus că preşedintele ucrainean Zelensky a fost înştiinţat din timp de către Vladimir Putin că va lovi acel spital, cerându-i să-l evacueze, motivându-i și cauza pentru care a ordonat aceasta.

Zelensky, care este o marionetă a Illuminati, nu a ținut seama de avertismentul primit, și l-a ignorat total.

Luptele au produs o mare tristeţe trupelor şi civililor din ambele ţări – deoarece este vorba de un conflict între familii slave, cu aceeași rădăcină și care, de secole au conviețuit pașnic.

Adevărul despre cauzele reale și scopul invaziei rusești nu mulți oameni îl cunosc.

Nu se cunoaște, pentru că nu s-a dorit, popularizarea faptului că, de exemplu, trupele terestre ruseşti au eliberat peste 1.000 de oameni care erau ţinuţi captivi în tuneluri (de pe teritoriul Ucrainei) de către Iluminati, cu scopul de a fi sacrificaţi în ritualuri.

După eliberarea acestor captivi, tunelurile au fost distruse de către trupele ruseşti prin explozie, măsură care a contribuit la apropierea zilei în care planeta va fi eliberată de orice forţe ale întunericului.

2) Cât despre dublura (sosia) lui Putin, vă informez că ea a fost pregătită de câţiva ani de către Illuminati, care au avut în vedere lichidarea adevăratului Putin şi înlocuirea lui, pentru că acesta a refuzat să lucreze cu ei.

Dublura a fost supusă unor operaţii plastice (ca să semene cât mai bine cu cel pe care urma să-l înlocuiască), după care i s-au transferat în creier informațiile originalului, și a exersat pentru a deprinde gestica, obiceiurile, modul de a vorbi etc, totul pentru ca nimeni să nu bănuiască înlocuirea.

Ca măsură de precauție, veți putea observa că noul Putin evită societatea, se întâlnește cu cât mai puțini oameni și preferă să stea cât mai retras.

După ce, cu doi ani în urmă s-a înfăptuit asasinatul, dublura lui Putin a înlocuit cu succes originalul, comportamentul «noului» Putin fiind foarte asemănător cu al celui adevărat.

După scurt timp, în care s-a conformat ordinelor primite, «Putin» a început să se îndepărteze de Illuminati şi să colaboreze cu Forţele Luminii.

Se poate spune că personajul «a văzut Lumina» cu adevărat.

Mai explicit : noul Putin a ales să-şi ridice nivelul vibraţiilor (în special al celor feminine) acceptând îndrumarea sufletului.“

 

Aşadar avem o seamă de informaţii în care apare zugrăvită o altă imagine a lui Putin, altfel decât cea cunoscută în media tradiţională şi chiar cea alternativă, în care apar şi poVeşti cu sosii ale acestuia şi, mai ales, despre evoluţia personajelor reale (şi Putin cel original, dar chiar şi sosia sa !) către LUMINĂ, cea DIVINĂ (şi nu cea rece, făcătura luciferică care îi păcăleşte pe atât de mulţi să semneze Pacte la nivel de Suflet).

 


Acum ajungem la alte informaţii venite de la o sursă pe care doream de foarte mult timp să o punctez aici pe acest blog Christalin, info venite dintr-o sursă „stelară“, adică surse Pleiadience din zona (sistemul solar) Taygeta şi transmise prin cea cunoscută sub numele de Gosia.

Subiectul este prea vast pentru a-l expune acum, însă ideea este, foarte pe scurt, aceasta : pleiadiencele noastre (Swaruu – Yazhi, Athena şi multe altele) ar transmite de pe Nava-Mamă pleiadiană a rasei lor, localizată pe Planeta Erra, în principiu, din Sistemul stelar Taygeta ce ar aparţine Constelaţiei Pleiadelor şi al cărui Soare Taygeta se roteşte în jurul Stelei centrale Alcyone.

Chestiunea nu pare a fi deloc simplă, căci nu prea poţi „prinde“ capătul firului (energo-informaţional), totul desfăşurându-se pe computer, pe Internetul nostru pământean, acolo unde se pun şi întrebările şi vin şi mesajele (răspunsurile).

Dacă iniţial chestiunea părea „safe“ şi „curată“, din punct de vedere al perceperii fiinţelor de la capătul celălalt, este mult mai dificil... cu atât mai mult cu cât gradul de Adevăr Divin găsit a fi în aceste mesaje variază nepermis de mult : unele au valoare bună, însă altele îmi sugerează că informaţiile ar putea veni de la „altceva“, din care nu exclud nici Inteligenţa artificială...

Însă haideţi să vedem câteva mesaje care par a fi veridice, cu nivel bun-acceptabil de Adevăr şi care ne arată aceeaşi poVeste despre Putin şi Ucraina, cu detalii interesante în acest sens.

Dar să o luăm pe rând.

Astfel, în Mesajul transmis pe 27 februarie 2022 (deci la foarte scurt timp de la declanşarea evenimentului din Ucraina pe 22 febr. 2022), Swaruu X – de fapt este vorba de Athena, cea de-a X-a (a 10-a) Swaruu din Grupul de fiinţe Swaruu, aceasta fiind o Funcţie spirituală şi nu numai – ne po-Vesteşte următoarele :

„Printre numeroasele lucruri esențiale pentru acest război despre care publicului occidental nu i se spune este că unul dintre obiectivele invaziei este preluarea controlului asupra instalaţiei nucleare de la Cernobîl, deoarece radiațiile continuă, deoarece vasul de izolare compromis al reactorului este fisurat şi se scurge.

Această fisură s-a agravat în ultimele luni și nimeni nu vorbește despre asta.

Există, de asemenea, un element foarte puternic de interese de dominaţie non-umană în regiune, deoarece genetica poporului ucrainean, mai ales slav, are rădăcini în afara Pământului.

Există puţine locuri pe Pământ care sunt distinct „ET” din multe motive, Ucraina este unul dintre ele. Ceea ce doresc ei este să compromită forţa creativă interioară şi spiritul poporului slav din Ucraina.

Există, de asemenea, factorul existenţei bazelor DUMB și nevoia ambelor părți, Rusia și NATO, de a domina zona, deoarece acele DUMB-uri se conectează la Bucegi, Gizeh (Egipt) şi altele din întreaga lume.

Ucraina este plină de DUMB-uri antice şi moderne.

Mai mult decât atât, Ucraina se află pe linii importante, ceea ce o face un punct de energie terestră şi un nod de unde energia curge peste tot, energie care este generată de acolo și, odată cu războiul care continuă, o transformă negativ.

Dar aici punctul important este poporul ucrainean însuşi. Ceea ce vor ei este populaţia, ce anume generează în comparație cu alte populații.

Asta pe mai multe planuri. Deci asta vor ei, să ţintească spiritul.


Cufundă Ucraina în deznădejde şi asta ar trage cu ea şi restul lumii, acest lucru fiind accentuat pentru că poporul slav este foarte puternic în capacitatea sa creatoare, fiind unul dintre cei mai puternici, fie că știe, fie că nu știe, indiferent dacă pare matriceal sau nu.“

 

Într-un mesaj ulterior, aceeaşi Swaruu X (Athena) vine cu imagini suplimentare în data de 2 martie 2022 (mai trecuseră câteva zile după 22 februarie 2022, momentul „invaziei“ lui Putin în Ucraina) :

„Revenind la situația conflictului din Ucraina, da, văd posibilitatea unui război lung şi sângeros, precum Balcanii, precum invazia rusă a Afganistanului în anii 1980 și ca Vietnam pentru SUA.

...Acum se spune că Polonia furnizează arme Ucrainei, ceea ce înfurie Rusia, acest lucru făcând situația extrem de volatilă, unde este nevoie doar de un simplu steag fals undeva, la fel ca Golful Tonkin (Vietnamul marcând începutul intervenției SUA, 2 august 1964) pentru a începe o confruntare de război directă între NATO și blocul rus.

Pentru a stabili Noua Ordine Mondială, acest lucru ar avea un sens total, deoarece ar distruge civilizaţia occidentală pe care nu o doresc, ştergând oraşe şi culturi întregi așa cum am văzut deja că pot face și aşa cum au făcut cu Tartaria.

Acest lucru indică o NOUĂ RESETARE, „Apelarea, aşa cum o numesc ei în engleză.

Pentru că militar vorbind, strategia pe care o văd aici clar este următoarea :

- Război de uzură între Rusia şi Occident, niciodată nuclear (pentru că nu poate fi, și chiar dacă s-ar putea, nu ar fi în interesul lor pentru scopurile lor) în care ei uzează forţele militare, industriale şi economice ale Rusiei prin confruntarea cu Vest.

Adică : Dintre cele 3 blocuri de putere din lume astăzi Occident-NATO / Rusia / China ceea ce vor controlorii este să lase China în control ca şi centru al Noii Ordini Mondiale, așa că ceea ce trebuie făcut este să se confrunte cu Rusia împotriva Occident-NATO, într-un război de uzură care îi subminează capacitățile de personal și capacitățile sale militare în toate privințele, precum și moralul propriului popor.

Atunci ai avea două blocuri slabe, Rusia şi Occident-NATO, rănite și slabe.

Și apoi China apare ca fiind total dominantă, unde Rusia și/sau NATO de Vest ar avea o capacitate mică sau deloc de a răspunde și ar fi învinse rapid de forțele armate masive ale Chinei.“

 


Pe 3 martie 2022, în ziua următoare, Yazhi, o altă fiinţă cel puţin interesantă de pe acea Navă-mamă taygetană / pleiadiană (care ar îngloba cunoştinţele / conştiinţele tuturor Swaruu-urilor anterioare), ne vorbeşte foarte clar despre Putin, Cabală şi intervenţia în Ucraina, amintind tangenţial şi de Karistus (vom vedea puţin mai încolo ce este cu această rasă a Sistemului nostru Solar) :

„Acum știu că ies teorii în favoarea lui Putin. Ei spun că el luptă împotriva Statului Adânc şi că Ucraina a fost un cuib de Illuminati din cauza legăturilor politice și de afaceri în care fiul lui Joe Biden, Hunter Biden, este foarte implicat, printre altele.

Ceea ce pot adăuga este că Putin nu lucrează împotriva Statului Adânc, ci face parte din Statul Adânc însuşi, care joacă ambele părţi, controlează ambele părți ale tuturor, ca în al Doilea Război Mondial, printre atâtea alte locuri.

Putin doar îşi joacă rolul.

Dar, ca punct final, Putin își joacă doar rolul, cel dictat de sus de stăpânii săi, el fiind doar un alt avatar pentru a controla o regiune și nu are putere reală în măsura în care li se spune oamenilor.“

„Yazhi : Putin este Cabala... așa cum a fost întotdeauna.

Karistus ştie că este Cabala, într-o anumită măsură.

Rusia luptă împotriva facţiunilor non-umane din Ucraina. Nu înseamnă că Rusia este „bună”. Este doar „umană”, aşa că este vorba doar de o luptă a Cabalei împotriva forţelor reptiliene dure, cunoscute în acea regiune sub numele de VLASH.

Ei sunt în vârful Cabalei Pământului, dar sub Federaţie. Dar nu primesc direct ordine de la Federație, ei cred că sunt independenți, dar nu sunt.

Și Vlash sunt legaţi de Ucraina prin Biden şi monopolul său care practic face ca Ucraina să devină proprietatea sa.

Și având licență de a fi acolo, hibrizii săi și agenții Vlash direcți, majoritatea în subteran, îşi iau reşedinţa sau se mută în Ucraina subterană şi de acolo domină nu numai Ucraina, ci întreaga regiune, punând o ameninţare primară pentru Rusia însăşi.

Și anumite facţiuni ale lui Vlash lucrează cu anumite facţiuni ale NATO.

Deci, acesta este încă un alt nivel al luptei care are loc, în mare parte, în subteran nimic nu este alb și negru, și este extinderea facţiunilor reptiliene din SUA în Ucraina, prea aproape de ceea ce Putin simte că este curtea lui din spate.

Războiul se desfășoară la toate nivelurile, de la simplu monopol al gazelor şi poziţii politice şi strategice, până la o „încăierare“ non-umană mai extinsă pentru controlul teritorial.

Într-un fel, Cabala luptă împotriva facţiunilor mai putrede ce aparţin tot de Cabala. Deci situația este foarte complicată...

Putin este Cabala, da, dar amintiți-vă cum Cabala are şi Pălării albe şi Pălării negre. Dar el este tot Cabala, asta e un dat !

Aceeaşi persoană, membră a Cabalei, poate face lucruri bune şi apoi lucruri rele lucruri bune care arată foarte rău și lucruri rele care arată bine.“

 


În cazul în care doriţi suplimente informaţionale cu alte detalii despre intervenţia în Ucraina şi acţiunile armatei ruse pe acolo (pe alocuri supra-punându-se până la detaliu cu „rapoartele“ transmise de Matei prin Suzanne Ward din „Nirvana“), puteţi studia, pe îndelete, aici (mesaj din 20 martie 2022) şi aici (mesaj din 3 aprilie 2022).

 


Mai departe, subiectul devine şi mai „extra-terestru“, prin faptul că nişte extra-terestre (pleiadiencele taygetance) vorbesc despre alţi extra-tereştri, de data aceasta din Sistemul nostru solar, respectiv rasa numită KARISTUS de pe Jupiter !

Mai multe informaţii despre ce-i cu această rasă de fiinţe din sistemul solar, ca şi civilizaţie de densitatea a 6-a de pe JUPITER (dar mai ales despre Jupiter, în mod mai detaliat), găsiţi într-o altă transmisie pleiadiană din 13 ianuarie 2022, aici.

Însă detaliile cu adevărat relevante despre rasa jupiteriană Karistus le putem lectura din acest mesaj al pleiadiencelor din 18 ianuarie 2022, din care extrag mai jos câteva idei găsite a fi extrem de semnificative :

„Karistus revendică Pământul pentru că era al lor, înainte de sosirea lyranilor, adică cu 200.000 de ani în urmă.

Un alt aspect este că Karistus îi văd pe lyrani ca pe ei înşişi, adică Karistus, conform istoriei, legendelor şi credinţelor lor, ar reprezenta originea rasei lyrane, prin urmare ei văd ca un act de invazie ceea ce face Federația, care (fie vorba între noi) este prea permisivă cu ceea ce se întâmplă pe Pământ.

De aceea, Karistus nu sunt de acord cu Federaţia. Pentru Karistus, toate rasele din spaţiu care au aspect uman nu sunt decât variante ale lor ori chiar Karistus înşişi.“

„Trăiesc în dimensiunea 6D, dar pot trăi și se adaptează repede și la condițiile din dimensiuni inferioare lui 6D.

Se poate afirma că ei sunt cea mai avansată civilizaţie şi rasă din acest Sistem Solar.

Probabil din acest motiv ei se consideră nişte mentori şi îndrumători de neînlocuit.

Dar, repet, ei nu vor să cucerească Pământul ci doar să aibă dreptul de a-l ajuta şi proteja pentru a-i accelera evoluţia atât de mult încât să ajungă civilizațional la nivelul lor.

Ei spun că dacă Pământul ar fi rămas sub controlul lor, nimic din ceea ce se întâmplă acum la voi nu s-ar fi întâmplat.

Mai pot adăuga că ei au multe seminţe stelare pe Pământ.“

Problemele cu Federaţia şi cu rasele întunecate (malefice) de pe Pământ, inclusiv hibrizii, durează de mii de ani.

Pot spune că Karistus este una dintre cele mai active şi militante rase, care luptă în favoarea omenirii pământene.“

 


De fapt, în mesajul lor din 18 februarie 2022, pleiadiencele exprimă chintesenţa informărilor lor referitoare la Putin, Rusia şi Operaţiunea militară specială a Rusiei în Ucraina, cam în felul următor :

„Gosia: Şi care este rolul lui Putin aici, având legături cu Karistus ?

Swaruu X (Athena): Karistus spune că Putin este al lor şi că are mâinile legate şi că nu controlează tot Kremlinul, cu atât mai puțin toată Moscova și cu atât mai puțin toată Rusia. Și că face ce poate.

Karistus nu a emis o declarație cu privire la incidentul în curs.

Dovezile indică faptul că el face parte din aceiaşi Illuminati şi Cabala.

Dovezile se bazează pe multe lucruri, cum ar fi sprijinul său pentru plandemie, printre altele, şi atitudinea sa faţă de relaţia cu Taygeta.“

 


Aici este ceva mai mult de poVestit, legat de acţiunile şi intervenţiile acestei rase alături de cea a pleiadiencelor taygetance, care, deşi ar părea aiureli/abureli pentru marea majoritate, la un studiu atent şi o receptivitate maximă (de a fi în starea de ascultare a ceea ce vine din interiorul Fiinţei), parcă-parcă nu ar fi chiar atât de ciudat ceea ce se transmite aici...

Într-adevăr, încă din anii trecuţi, din mesajele altui neconvenţional, Cobra, ca mesager al Rezistenţei Planetare, vorbea de contactele personale ale lui Putin şi ale armatei Ruse cu Forţe pleiadiene, cel puţin în privinţa intervenţiei ruse în Siria, despre care am scris destul, inclusiv din articolele lui Cobra, traduse aici pe blog. Încă de pe atunci se remarca faptul că Putin era nu doar în contact, ci şi într-o anume coordonare cu aceste forţe „extra-planetare“ care doresc să ajute civilizaţia terrană în lupta sa de eliberarea de sub teroarea draco-reptiliană.

Cam acesta pare a fi şi mesajul actual al pleiadiencelor din Taygeta, care ne spun în esenţă că Putin nu a intervenit în Ucraina pe 22 februarie 2022 de capul său, ci la solicitarea şi impulsul ferm al rasei KARISTUS de pe Jupiter...

Pentru mine, personal, acest aspect l-am perceput altfel, nu doar ca o informaţie curioasă, ci ca o mare confirmare a informaţiilor care mi-au parvenit în săptămâna de după 22 februarie 2022, când, pe cale neconvenţională, s-a transmis faptul că acea intervenţie a „îmbunătăţit“ Linia Temporală Planetară a Umanităţii din acel moment cu cel puţin 10 procente, ajutând la o ajustare a energiilor la un nivel mai bun decât până în acel moment.

Pe atunci nu prea ştiam cum să iau această informaţie, aflat mai ales sub influenţa potopului de remarci despre „invazia lui Putin în Ucraina“ cea nevinovată...

...Însă, în timp, acea idee s-a întărit şi a devenit tot mai plauzibilă, pe măsură ce aflam de numeroasele laboratoare biologice subterane americane din Ucraina (peste 40) care lucrau la crearea a numeroase arme biologice (cu conexiuni inclusiv cu covid-19 şi alte nebunii, precum şi cu păsări infestate care să lovească doar „gena slavă“) şi nu doar biologice !, cu o Mare ofensivă ordonată pentru începutul lui Martie 2022 de către Zelensky (de fapt, de NATO) în Doneţk-ul asediat din 2014, cu alte numeroase potenţiale victime...

Toate acestea au arătat că intervenţia în Ucraina a fost şi este, cel puţin deocamdată, cu adevărat o Operaţiune Specială, inclusiv militară, dar care are mult mai multe obiective să le spunem „discrete“, care a ajutat nu doar situaţia generală a ruşilor, ci chiar pe cea planetară, privind din aceste perspective.

 


Iar dacă vom privi şi mai „de sus“, informaţiile oferite sunt şi mai interesante, căci se vorbeşte şi de controlul unor foarte interesante ARTEFACTE, de genul :

- „CHIVOTUL LEGĂMÂNTULUI“, de care vorbesc taygetancele într-un mesaj din 15 martie 2022 („Să fie Chivotul Legământului Ark of Covenant»] cauza războiului din Ucraina ?“) sau

- „ARCĂ SPAŢIALĂ“ îngropată în zona Herson mult-disputată într-o ştire scrisă de Dr. Michael Salla pe 3 martie 2022 şi postată pe „Exo-arheologie“, care, în câteva cuvinte, sună cam aşa :

Ştirile au confirmat că armata rusă a capturat orașul-port ucrainean și regiunea (oblastul) HERSON, unde se pretinde că ar fi îngropată o antică Arcă Spaţială.

Potrivit a două surse independente, Arca spaţială este îngropată sub Parcul Naţional «Oleshky Sands», care se află la doar 25 km (15 mile) est de Herson.

Se spune că arca spațială se activează și se prevede că va începe în cele din urmă să zboare în aer.


La fel, taygetancele pleiadience vorbesc şi despre un alt obiectiv de mare valoare – BAZĂ SUBTERANĂ – situat în Crimeea cea „recuperată“ de către ruşi (căci mizele sunt clare, nu doar geo-politice şi demografice, ci mai ales ezoterice), într-un mesaj din 14 octombrie 2021 („Atlantida şi Lemuria – Invazia pe Venus“) :

„Yazhi: Revenind la Bazele Taygetane, nu a existat doar Lemuria, Polinezia Franceză de astăzi și sub apă.

Mai târziu au existat baze taygetane în ceea ce este acum Ucraina, Rusia, Letonia şi Lituania, cu influență asupra ţărilor nordice scandinave, cu sprijinul bazelor Engan din Norvegia, Suedia şi Finlanda de astăzi.

BAZA TAYGETANĂ cea mai mare de pe Pământ, istoric vorbind, nici măcar nu a fost cea din Lemuria, a fost Baza din Ucraina, mai exact în CRIMEEA, astăzi Rusia acolo unde încă mai sunt vestigii pe care Cabala vrea să le ascundă, ca anumite piramide, Reactoare de Energia Punctului Zero (Free Energy) şi întregi oraşe subterane cu tehnologie avansată.“

„Yazhi : Pentru că este cel care a avut cea mai mare influență asupra Pământului. Cel mai mare şi mult mai recent este Ucraina din Crimeea. Să zicem, se poate interpreta că din cauza Bazei taygetane din Lemuria au fost declanşate o serie de evenimente care s-au încheiat într-un război interplanetar cu distrugerea lui Tiamat şi formarea actualului 3D.“

„Yazhi : Mai este (o bază subterană) una în sudul Crimeei, la nord de Yalta, este cel mai apropiat oraș.

Totuși există și alte deschideri către acea intrare, tot la sud de Crimeea.

Locul acela intra-terestru este foarte mare dedesubt.“

 


Şi ar mai fi şi alte „argumente“ de acest gen, despre care voi scrie (mai ales) în al doilea articol al acestei a 7-a Părţi din această Serie a Vremurilor Tulburi (care articol va fi şi ultimul, în fine!), care are legătură cu existenţa unui uriaş PORTAL situat în lacul de acumulare al Niprului de la nord de Kiev, cu un rol esenţial în dinamica intervenţiilor forţelor mai „colorate“ (întunecate) pe Planeta Terra...

...Însă acum, în ultima parte a acestei Părţi din Serialul nostru, abordarea merge către o direcţie pe care am evitat-o până acum pe blog dar care, din acest punct al acestui articol, va fi un subiect mult mai des atins : TARTARIA.

Poate că o parte dintre voi, cei ce studiaţi (şi) aspecte esenţiale ale vieţii şi căutaţi să vă informaţi din toate direcţiile, aţi mai auzit de Tartaria şi de tartarieni, însă încă există destule persoane care nu prea au idee sau cărora pur şi simplu nu le spune nimic acest cuvânt...

Aşadar, ce ar fi aceşti Tartarieni ?

Foarte pe scurt, aş putea preciza de la început ce NU sunt aceştia... „tartari(eni)inu sunt tătari – rasa mongoloidă ce ar fi moştenit Imperiul Mongol al lui Genghis-Han şi care ar fi rămas până în zilele noastre prin Crimeea, în primul rând (vedeţi aici, aici, aici, aici, aici şi aici), aşa cum ar sugera traducerea actuală a termenului de „tartar“ sau „tartarian“... şi nicidecum locuitorii Tărtăriei, localitate din zona noastră de prin Ardeal, de lângă Sebeş (celebră, însă, prin „Tăbliţele de la Tărtăria“, considerate de către unii ca fiind „prima scriere cunoscută din lume“... mă rog, naţionalism ieftin, când realizăm cum este cu „history“, această colecţie continuă de minciuni absolut ordinare, atunci totul devine extrem-extrem de relativ în privinţa „trecutului istoric“).

Şi atunci, ce este TARTARIA ?

Haideţi să o luăm uşurel, întâi cu un mesaj „subţire“ al aceloraşi pleiadience din Taygeta, care prin Noiembrie 2020 veneau (prin Aneeka) cu primele informaţii despre acest subiect (mai mult de „intro“), cam aşa :

Chestiunea este că așa-zișii experți de astăzi cred că Atlantida a fost un oraș sau un continent și asta este fals. Atlantida a fost o civilizaţie planetară. Adică a fost peste tot Pământul, ca astăzi.

Aşadar, Tartaria se referă doar la regiuni din cadrul aceleiaşi civilizaţii a Atlantidei.

Doar că ATLANTIDA însăși avea ca puncte principale sau capitale un oraş mare sub apa Triunghiului Bermudelor, altul în Turcia, altul în Africa (Ochiul Saharei), printre altele.

Iar TARTARIA se situa, conform datelor, în principal în zona din SIBERIA din Rusia până în nordul Chinei şi Mongolia.

Dar sunt regiuni ale aceleiaşi civilizaţii.

 


Deja începeţi să întrevedeţi legătura dintre acest subiect de acum şi chestiunea rusă cu Operaţiunea Specială şi atât de complexă, în care, de fapt, a fost vizată RUSIA în ansamblul ei şi, în mod special, SIBERIA cu toate misterele şi bogăţiile sale îngropate...

Haideţi să vedem, mai departe, mai multe detalii oferite de taygetance, informaţii care par a avea o bună acoperire prin nivelul de Adevăr Divin reieşit din aceste materiale, inclusiv din mesajele din 2 iunie 2022 („Tartaria, o civilizaţie ştearsă din istorie“) şi 20 septembrie 2022 („Minciunile istoriei umane – Călătoria în timp nu este aşa cum credeţi“), venind de la Swaruu Athena, unde se evidenţiază esenţa poVeştii noastre, cu detalii semnificative „pe toate gusturile“:

„Se pare că (Tartaria) a existat cu adevărat și că a dispărut destul de recent, doar de vreo 100 de ani (!).

Deci ceea ce am ca date este aceea a exploziilor nucleare care au avut loc, se pare că sunt doar detonaţii chimice de mare putere. Și fotografiile detonațiilor nucleare pot fi falsificate sau pot să nu aibă un indice de radiație așa cum li se spune.

Poate exista și un procent de bombe murdare, adică o mare detonaţie convenţională dispersează radiaţia cu intenția de a afecta o întreagă zonă.

Acum un alt lucru, semnalele de la frecvențele detectate în înregistrări de zeci de ani indică faptul că detonările mari ale bombelor nucleare mai mari din familia «bombelor cu hidrogen» sunt cu adevărat arme energetice despre care ei mai târziu spun că sunt nucleare pentru a speria oamenii şi pentru a dezinforma despre adevărata natură a detonației.

Adică, cu tehnologia armelor energetice, devine inutil și depășit să încerci să folosești arme nucleare. O armă energetică are capacitatea de «a distruge planetele», deci depășește capacitățile unuia nuclear.“

„Asta se folosea în Tartaria ?“

„Acest lucru se potrivește, de asemenea, cu faptul că centralele atomice nu generează electricitate sau doar revin ca surplus și că acestea drenează energie din Reţeaua electrică / eterică a Planetei, deoarece adevăratul lor scop este de a terra-forma Pământul.

De aceea acestea sunt construite pe Liniile Ley şi folosesc radiaţia de uraniu ca metodă de control al frecvenţelor pentru că sunt foarte scăzute, pentru a scădea energia planetei şi a o dispersa de-a lungul Liniilor Ley.“

„Tartarii au intrat în subteran când au fugit de invazia vestului, care include Rusia.“

Hyperboreea. Cred că are legătură cu Tartaria.“

„Nu numai Hyperboreea din nord, ci și Shangrila și alte orașe mitice ascunse în Himalaya, precum şi în vastele stepe din centrul Rusiei, care este Siberia Inferioară.“

„Am văzut întreaga zonă de pe Google Earth și este plină de cratere. «Lacuri» circulare.

Am văzut și multe «Ruine».“

„Sau să luăm istoria care, împreună cu religia, limba şi literatura, constituie nucleul moştenirii culturale a unui popor.

Din nou, comuniștii s-au amestecat fără rușine.

De exemplu, la 9 august 1944, Comitetul Central al Partidului Comunist, cu sediul la Moscova, a emis o directivă prin care ordona Comitetului Provincial Tatar al partidului să procedeze la o revizuire detaliată a istoriei Tartariei, pentru a lichida deficienţele şi erorile grave, de natură naţionalistă, comisă de scriitori şi istorici individuali în tratarea istoriei tătarilor.

Cu alte cuvinte, istoria tatarilor trebuia rescrisă – adică, trebuia falsificată – pentru a elimina referirile la războaiele ruseşti şi a ascunde faptele cursului real al relaţiilor dintre ta(r)tari şi Rusia.

Acesta nu a fost un caz izolat. În fiecare zonă musulmană din URSS, istoricii, la ordinul Partidului Comunist, au rescris istoria pentru a distorsiona faptele, astfel încât ruşii să apară întotdeauna într-o lumină bună.

Aceia au fost cu adevărat îndepărtaţi şi distruşi, astfel încât generațiilor prezente și viitoare de musulmani li se va refuza pentru totdeauna posibilitatea de a cunoaște faptele adevărate ale națiunilor lor trecute.”

Harta, foarte greu de găsit, a detonărilor testelor de bombe nucleare din Uniunea Sovietică“ :


„Majoritatea au fost «teste» subterane.

Deși mi-ar lua mai mult timp să dezvolt manual o hartă folosind PS-ul cu datele pe care le am aici, locaţiile detonaţiilor corespund (aproape) perfect fie cu locurile cu vechi DUMB-uri (baze militare de mare adâncime), fie cu intrări subterane, fie cu marile oraşe antice ale Tartariei.“

„Uau ! Au mers după ei. I-au eliminat de pe suprafaţa Pământului !

„Se susține că detonaţiile subterane au fost făcute cu bombe concepute pentru a produce unde de şoc în jos și că bombele erau cu energie comprimată (traducere directă din rusă) și nu atomice.

Și urmau să distrugă un duşman al Rusiei (cea „modernă“, controlată deja de Cabala Khazară), duşman ascuns în caverne adânci.“

„Ceea ce mă face să concluzionez circumstanțial că supravieţuitorii războaielor de exterminare a tartarilor au intrat în subteran acolo unde civilizaţia lor avea deja facilităţi.

Corespondența dintre siturile arheologice plus siturile vechilor DUMB-uri dezvăluie că acestea nu au fost detonări «de test», ci au fost efectiv atacuri împotriva locuitorilor acelor locaţii.

Împotriva Hiperboreei – Tartariei !

„Ceea ce am descoperit acum, mișcându-mă puțin în lateral, este că există dovezi destul de puternice în multiple documente, picturi şi descrieri care indică faptul că locuitorii din regiunea Siberiei de Sud (Tartaria) erau de statură foarte înaltă, de 2,5 până la 3 metri.

Una dintre date provine din descrierile lui Marco Polo care spune că s-a aflat în prezența unui şeic local sau a Regelui Marii Tartarii care era foarte înalt și care i-a oferit aur în schimbul a ceva neprecizat.

Există o gravură cu asta, o imagine veche.“

Această hartă îl plasează pe Marco Polo chiar în Marea Tartarie“ :


„Da, accept că există dovezi ale existenței unor ființe înalte, oameni giganţi sau foarte înalţi pe Pământ pentru că există deja prea multe date și obiecte pentru a nu fi adevărat, pe lângă faptul că am înregistrări de umanoizi înalţi care trăiesc pe Pământ, mai ales Atlas în Pleiade, dar rareori atingeau 3 metri înălţime.

Da, încă lipsesc mai multe date.

Dar totul indică faptul că, foarte recent, au şters o civilizaţie foarte avansată, până la punctul în care încă ar putea exista supravieţuitori ascunşi în subteran.“ 


„De asemenea, voi explica de ce călătoria în timp susține că ceva nu este în regulă cu cronologia oficială și de ce, în ciuda călătoriei menționate, datele nu corespund sau nu sunt înţelese.

Întreaga poveste este greşită şi corectată, astfel că nimic nu rezistă la o analiză mai atentă și mai detaliată.

De exemplu, nu numai că nu Edison a inventat becul, pentru că se spune că a furat invenția de la Tesla, dar nici Tesla NU a inventat becul, ci mai degrabă a fost un om de ştiinţă mexican pe nume Francisco Javier Estrada MURGUIA, pe la anul 1860.

Deci, practic totul este în afara timpului și plasat într-o cronologie greşită.“

„Ar trebui să menționez, revenind la Tartaria, că unii cercetători umani ajung la concluzia că domeniile Tartariei au ajuns până în sudul american, în California, nu numai în Alaska, Canada şi SUA continentale în nord.

Federația nu are datele înregistrate cu denumirea de Tartaria, dar în traducere au pus-o ca Hyperboreea de Sud sau Rusia non-ţaristă, sau Imperiu Asiatic.“

„Ceea ce am văzut în acest sens este că istoria umană este complet inventată doar prin utilizarea unor personaje sau evenimente care sunt puse din nou în diferite momente ale istoriei, doar pentru a îndeplini o naraţiune.

Și nu numai că orele şi datele nu corespund, dar totul se întâmplă într-un interval de timp mult mai compact.

Adică, ceea ce s-a întâmplat în ultimii 2.000 de ani s-a petrecut de fapt în mai puţin de 600 de ani sau chiar şi mai puţin de atât.“

„Se spune că istoria este scrisă de învingători și acesta nu este doar întregul adevăr, dar este şi mai grav pentru că învingătorii care scriu istoria nu numai că răsucesc (re-interpretează) evenimentele după cum vor ei, ci și în mod deschis și nerușinat inventează personaje şi situaţii care pur și simplu nu s-au întâmplat niciodată, iar pe altele le şterg definitiv.

Acest tip de date poate fi găsit doar prin intervenția uneia sau mai multor nave spaţiale cu capabilităţi de salt în timp care au înregistrat istoria umanității cu hărţi frecvenţă-masă-gravitaţie.

Iar rezultatul este că acum se vede clar că întreaga naraţiune despre de unde vine umanitatea, ce s-a întâmplat şi ce nu s-a întâmplat este total falsă.“

„Un exemplu în acest sens este un salt pe care l-am făcut cu mama când eram mică. Am mers să vedem evenimentele din jurul construcției zidului lui Hadrian în Scoţia în epoca romană, de unde tocmai am zburat în alte părţi ale Europei, doar pentru a vedea ce se desfășura simultan acolo, care ar corespunde picturilor renascentiste sau Renaşterii, cu o eroare de circa 1500 de ani între hărţile gravitaţionale şi cele istorice terestre.

Am văzut cum construiau acel zid. Dar, în acelaşi timp, în Franţa avea loc Renaşterea.

Zidul a fost construit din anul 120 până în anul 122, în timp ce, dacă mergeai la Paris, era acolo muzică barocă şi picturi renascentiste.“

„Un alt exemplu în acest sens este adăugarea a 300 de ani pe care Vaticanul i-a impus calendarului gregorian, practic sărind de la anul 700 la anul 1000.

Se mai spune că ar fi avut de-a face cu controlul populaţiei în care oamenilor li s-a impus în mod fals că ajungeau la anul 1000 şi deci la Sfârşitul Timpului, modificând și drenând astfel populația de resurse (din moment ce au crezut că lumea se apropie de sfârșit).

Care „miroase” din nou ca o scuză pentru a face o Nouă RESETARE, una dintre multele care au existat. Pentru că nu au avut loc doar resetări mari, ci multe mici resetări locale, ceea ce încurcă și mai mult liniaritatea poveștii.“

 


Mda, s-a adunat ceva informaţie, şi condensată şi şocantă pentru unii, cel puţin...

Iar dacă vă întrebaţi care ar fi legătura între toate „chestiile“ astea şi Vremurile Tulburi cu Operaţiunea specială „a lui Putin“, haideţi să mai lecturaţi încă un mesaj, scurt dar la fel de interesant al „fetelor de la Taygeta“ (nu de la Căpâlna, cele cu tulnicele – glumind niţel :), apărut în 24 martie 2022 şi care spune ceva de genul „nimic nou sub soare“ („Ceea ce se petrece în Ucraina este la fel ca întotdeauna“) :

„În istorie ce se întâmplă când acumulezi secole dacă nu milenii de istorie scrisă de învingători? Se acumulează minciună după minciună. Și pentru a susține atâtea minciuni inventează și mai multe minciuni. Și ajung să-i șteargă pe cei care pot expune aceste minciuni.

Ca și în Tartaria, simplificând totul. Nu se potrivește narațiunii lor, așa că este suficient pentru a-i invada şi a-i şterge din existenţă. Nu numai cu Tartaria, se întâmplă cu nenumărate alte lucruri și oameni și civilizații.“

RUSIA a fost folosită din 1917 ca inamicul Occidentului, prin faptul cum Cabala (Bilderberg) controlează ambele părţi de atunci, deoarece Rothschild şi Rockefeller au finanţat revoluţia bolşevică a lui Lenin din 1916-17.

De atunci, Rusia este a lor.

Este doar unul dintre cele două braţe ale gândirii dualiste ale Cabalei care controlează Pământul, având o parte împotriva celeilalte, controlând întotdeauna ambele părţi.“

 


Da, dragi umani, cam aceasta este ideea, una în care Rusia are în spate o istorie de care nu prea am avut habar (ca şi celelalte zone, de fapt), în care umanii caucazieni (piele albă, păr roşu, ochi albaştri – precum la Genghis-Han, de exemplu) co-existau cu „urieşi(Novaci, în folclorul românesc) de cel puţin 3 metri înălţime (unii vorbesc de uriaşi de peste 5 metri din acea zonă a Tartariei Siberiene) care ei ar fi construit Marele Zid chinezesc“.

(De fapt, acesta este un zid tartarian de apărare împotriva atacurilor... chinezilor !, aspect evidenţiat de dispunerea zidurilor în partea de sus a Marelui Zid : mai scunde spre Nordul „barbarilor“ de tartarieni, în timp ce către Sudul „apărătorilor“ chinezi, acestea erau mai înălţate şi cu ferestruici specifice veghetorilor şi acţiunii militare, pentru atac şi/sau, mai ales, apărare !).

Pentru a înţelege mai bine acest subiect şocant, pentru „începătorii“ în ale cunoaşterii, haideţi să studiaţi mai în profunzime aceste imagini foto şi video (youtube, rumble ş.a.), începând cu Harta Tartarului, aici, împreună cu un articol în limba română (în care prea multe info în română nu veţi descoperi, ţinând cont de sărăcia informaţională de pe Net în privinţa subiectului, ci ceva mai mult doar în format video) : „O mare enigmă din istoria Imperiului Rus : unde a dispărut «Tartaria», un imens teritoriu din Europa şi Asia ?“.

De aceea informaţiile text despre subiect sunt mai mult în limba engleză – fiecare traducându-le după putinţa sa – eu propunându-vă, de mai mult timp, acest infam dar util Google Translate unde cu „copy“ (copiat) şi „paste“ (lipit) aduceţi textul în chenarul programului care vi-l traduce automat şi tot mai satisfăcător, din aceste materiale : aici („Putin a declasificat arhivele tartariene“!), aici („Tartary aka Tartaria – un Imperiu pierdut în istorie. Cândva era mai întins decât Rusia...“), aici („Imperiul pierdut al Tartariei“) şi aici („În interiorul «Imperiului Tartarian», QAnon-ul arhitecturii“ – surprinzător în aparenţă, venind de la Bloomberg, agenţie de ştiri khazară care se va vedea că nu se dezminte prin atitudinea abordată în articol).

Cât despre imagini video (şi foto), iată câteva mostre şi în acest sens : aici, aici, aici şi aici...

...În timp ce aici puteţi cerceta câteva idei despre Electro(-Magneto)-Cultura, adică metoda tartariană de cultivare a unor vegetale uriaşe folosind bare/fire de cupru ce colectează energia eterică din jur, generând acele să le spunem „culturi agricole prin energie liberă“ (free energy).

Chiar mai multe informaţii puteţi vedea şi cerceta pe îndelete pe acest canal de Telegram, numit chiar aşa : „Tartar Italia Channel“, unde numai timp să aveţi, căci informaţiile derulate din prezent înapoi, vă vor oferi imagini din toate faţetele posibile şi pe toate gusturile.

Însă cel mai important video îl găsesc a fi acesta, de doar 5 ore (! :), intitulat cât se poate de relevant, „Istoria pierdută a Pământului Plat“ (TERRA INFINITA ?)...

Acum chiar că totul devine dincolo de bizar : peste informaţii legate de o civilizaţie pierdută şi de „pierderi de timp“ (secole întregi, poate mai mult de 1 mileniu !) din ultimii 2.000 de ani, acum se aduce vorba şi de... Pământ Plat ?

Chiar aşa, domnilor ? Razna, nu alta ! :)...

(Deşi nu mi-am propus să vin cu detalii în acest material, sunt nevoit să precizez de pe acum că acest „Pământ Plat“ nu se referă la vreo „plăcintă terestră“ de genul „blat de pizza“ care s-ar roti aiurea în spaţiu pe orbita sa în jurul Soarelui cunoscut, alături de rotundele Venus şi Marte, aşa cum o „văd“ mulţi dintre cei ce „fac mişto“ de această poVeste...

...Ci de o Suprafaţă plată, acoperită de „ceva“ - i se spune „Dom“ sau „Firmament“ – un fel de „crater“ uriaş, alături de alte numeroase „cratere“ pe o Planetă gigantică, mult mai mare decât ni s-a „povestit“ până acum.

Deocamdată este suficient ca informaţie, meditaţi la această imagine propusă : ar fi posibil aşa ceva în acest Univers atât de puţin cunoscut ?)

 


Ei da, dragi prieteni umani, totul se leagă ca, pornind de la nebunia lui Putin din Februarie 2022 cu Operaţiunea „lui“ Specială, să parcurgem domenii mai „discrete“, trecând puţin prin vastul teritoriu siberian al Rusiei unde se ascund secrete teribile cu aceşti tartarieni (despre care evident că voi mai scrie, aceasta fiind doar o „deschidere de cerc“) – „băieţi buni“ aceşti urieşi care ne-au susţinut în luptele noastre cu forţele întunecate reprezentate, în acele vremi, de forţele „Imperiului KHAZAR“ nu întâmplător localizat în zona estică a Rusiei europene, la marginea „Imperiului TARTAR(IAN)“ de dincolo de Munţii Urali (se transmite că acesta ar reprezenta ultima fază a unui Spaţiu extrem de întins care îşi spunea „Federaţia ALBĂ“ / „Regatul ALB“)...

...Pentru ca, prin conexiune, să ajungem la idei legate de Pământul Plat, despre care unii poate că aţi mai auzit, dar pe care probabil că marea majoritate nici nu le-aţi băgat în seamă, aruncându-le la categoria „prostii infantile“ sau „manipulări ale cabalei pentru cei care nu au ce face cu timpul“.

Şi totuşi, poVestea noastră din această perspectivă este abia la început – şi noi am fost atât de uimiţi să primim informaţii legate de un Adevăr Divin şocant de mare (peste 80%) în cazul acestor informaţii care chiar păreau poveşti pentru copii, la prima vedere...

De aceea acum nu mai insist, căci s-a adunat destulă informaţie în acest articol şi este cazul să ne oferim un mic respiro pentru chiar ultimul articol al seriei, care va sosi în scurt timp.

Până atunci, haideţi să ne bucurăm de prezentul acestor Vremi care, oricât de Tulburi ar fi, sunt atât de provocatoare şi, mai ales, ne-plictisitoare, stimulându-ne în mod dramatic capacitatea fiecăruia de extindere a NIVEL-elor de CONŞTIINŢĂ !

SUCCES, prieteni umani !


(continuare în Partea 7B)


MarYan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu