luni, 31 iulie 2023

MarYan – Vremuri Tulburi : 6. Rolul Cabalei şi a Jocurilor (de culise) în Războiul Rusia–SUA (BRICS–Occident) – 6B : NovoRusia şi Noua Ordine Mondială (NOM) – 31 iulie 2023.


MarYan

Vremuri Tulburi

6. Rolul Cabalei

şi a Jocurilor (de culise)

în

Războiul Rusia-Occident

6B : NovoRusia

şi

Noua Ordine Mondială (NOM)

 – 31 iulie 2023 –


 

(continuare din Partea 6A)

 

Dacă până acum, în acest vast material în serie al Vremurilor Tulburi, a răzbătut faptul că Ucraina este „Vrăjitoarea cea rea“ iar Rusia ca fiind „Zâna cea bună“ (deşi rolurile acestora se cam leagă în acest fel, în mai multe aspecte)...

...Haideţi acum să vedem şi chestiunile mai puţin luminoase şi zâmbitoare ce vin dinspre RUSIA, pentru a Vedea şi mai clar imaginea de Ansamblu.

Încă din Partea 3A-1 (şi nu numai) a acestei Serii, referitoare la elementul politic al acestui subiect, remarcam aspecte mai puţin drăgălaşe ce au legătură cu Situaţia politico-socială din RUSIA şi care, în mare, sună cam aşa :

- „Rusia, într-un abis demografic, dar Putin continuă să trimită tinerii la moarte în Război“,

- „RAS-PUTIN RADE CU SPUTNIK. Morţii şi feţele nevăzute ale Dictaturii Vacciniste din Rusia“,

- „Edward Slavsquat : vaccinarea coercitivă anti-COVID în Rusia“,

- „Şi ruşii mor subit, nu-i aşa ?“,

- „Masochismul Moscovei cu OMS. Nu există semne de retragere a Rusiei din OMS – Discursul ministrului adjunct al Sănătăţii din Rusia la Adunarea Mondială a Sănătăţii“.

Dar, ca lucrurile să fie cât mai clare în privinţa eternului nostru subiect waxxinist, iată ce spunea acelaşi Ben Fulford într-un Raport al său din 25 aprilie 2023, cam aşa :

...Ceea ce este mai puțin cunoscut, este că și o doborâre a statului profund rusesc este iminentă.

Yevgeny Prigozhin, fondatorul companiei militare ruse Wagner, spune că «o comunitate de elite apropiate de stat care operează independent de conducerea politică a statului», sabotează activ efortul de război din Ucraina.

Acum, surse ruse ale FSB care investighează vaccinul Sputnik din Rusia au aflat că Alexander Ginsburgomul din spatele efortului de a vaccina toţi ruşii – este un agent al Mafiei Khazare de rang înalt.

Se spune că este rudă cu Warburg, Sassoons, Windsor, Bourbons şi alte Familii Regale Europene.

Aceleași surse rusești, care ne-au spus iniţialSputnik este un vaccin tradiţional anti-gripal dezvoltat de Rusia, spun acum că nu este. Anchetatorii au analizat comenzile pentru vaccin și au descoperit că 30 de contracte diferite au dus la un «furnizor unic» pentru «zeci de milioane» de doze.

Furnizorul unic nu este identificat, dar, FSB notează că vaccinurile au fost plătite folosind valută străină.

Ei adaugă că toate contractele au trecut printr-o companie rusă cunoscută sub numele de Gamalea, a cărei «conducere de vârf este numai de origine evreiască».

De asemenea, FSB confirmă : «Toate vaccinurile, Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Sputnik V sunt făcute după acelaşi principiu».

Ei spun că sunt «vaccinuri care modifică ADN-ul menite să modifice genele oamenilor din clasa inferioară».“

Cam aşa a funcţionat poVestea wacsinistă şi în Rusia, acolo unde se părea că lucrurile mergeau altfel decât în „barbarul Occident wacxinist“...

Şi, de fapt, lucrurile erau (şi sunt) încă şi mai „complicate“ în „Ecuaţia Digitală“ a Controlului de Stat (Kabalistic) :

- „Planurile Rusiei de digitalizare : Rubla digitală, oraşele sigure, vaccinuri lunare şi dezvoltarea durabilă“,

- „MAI - Agentură Putinistă ! Rusia lui Putin va introduce cărţile de identitate digitale la fel ca România lui Iohannis şi Bode. Urmează rubla digitală“,

- „Rusia adoptă portofelul şi banii digitali. Criticii spun că măsura va duce la o «închisoare în aer liber»“,

- „Cea mai mare bancă a Rusiei a sponsorizat evenimentul Cyber Polygon al lui Klaus Schwab, care a decretat că şi Internetul are nevoie de un vaccin“,

- „Rusia se îndreaptă spre o dictatură feroce : au lansat Sistemul Oculus“.

În plus, avem şi informaţii despre interese negociate „pe sub mese“ între americani şi ruşi în legătură cu UKraina, ceea ce zăpăceşte şi mai intens minţile simple şi care funcţionează dual (alba/neagra) : aici, aici, aici şi mai ales aici : „CIA şi Vladimir Putin ar fi avut o înţelegere cu privire la regulile războiului din Ucraina, chiar înainte de invazie (Newsweek)“.

 


Vedeţi, aşadar, cum situaţia generală socio-politică nu este deloc „roză“ nici prin Rusia, acolo unde încă se dau lupte intestine pentru controlul Puterii, până la nivelul „luptelor de stradă“ pe care tocmai le-am văzut pe 24 iunie 2023 pe drumul spre Moscova şi despre care vom vorbi în scurt timp...

...Nu înainte însă de a puncta şi despre exponentul de vârf al Puterii din Rusia, PUTIN, la ora actuală probabil cel mai cunoscut uman de pe Terrra şi cel mai controversat, care nu prea lasă indiferent pe nimeni, împărţind marea majoritate a umanilor în „pro-putinişti“ şi „anti-putinişti“... deşi există şi „neutri“, nu puţini – după cum există şi categoria de „ţări neutre“ faţă de Rusia (adică nici „amicale“, nici „ne-prietenoase“, după cum sunt împărţite acestea de către Kremlin).

Deşi occidentalii îl prezintă pe Putin ca pe un bătrânel gata să crape acuş-acuş, cu o mulţime de boli neuro-degenerative (iată, aici : „Ultima apariţie a lui Vladimir Putin, halucinantă ! Tremura şi se ţinea de masă. Nu a mai fost văzut aşa niciodată : „E bine ?), se pare că, atunci când apare vreun Moment reprezentativ precum Discursul Preşedintelui despre Starea Naţiunii Ruse de anul acesta, din 21 Februarie 2023, atunci re-descoperim un tip foarte puternic şi cu multă „vână“ în ceea ce spune şi transmite...

Cum s-ar putea explica chestiunea aceasta ?

Simplu, ca orice „ne-muritor“ (de rând), şi acesta are propriile lui sosii (şi poate chiar şi clone) !

De aceea este greu să spui CINE Este şi, mai ales, CÂND apare adevăratul Putin, cel care pare-se că trăieşte, iată, bine-merci, continuând să tragă de hăţurile ce direcţionează înaintarea Căruţei numite (Novo)Rossia !

Acum, o întrebare-cheie ar putea fi următoarea : CINE este Putin, ce urmăreşte acesta prin toate acţiunile din Ucraina şi, de fapt, de pe întregul Glob ?

Până la urmă, este Omul Luminii sau Omul Cabalei ?

A FI sau A NU FIaceasta-i întrebarea !

 


Informaţiile care au ajuns către mine au oferit un răspuns foarte... nuanţat, însă destul de clar, în acest sens.

Iată ce se scria despre Putin cu ceva timp în urmă, cam aşa :

- „Legătura personală a lui Vladimir Putin cu evreii“,

- „Conexiunea khazară Rusia - Ucraina“,

- „Şi dacă Putin face jocul Americii şi al globaliştilor ?! «Genistul» ce dez-amorsează bomba Ucraina“,

- „Modul în care un miliardar, prieten cu Putin, a «fentat» sancţiunile UE : schema gândită alături de bancă“,

- „Discursul preşedintelui rus Vladimir Putin la Forumul Economic Mondial 2021“ (iată, un discurs la FEM-ul Davosian al lui Schwab în 2021 !, deci o inter-acţiune relativ „proaspătă“, chiar înaintea celebrei „invazii în Ucraina“).

Însă cel mai interesant articol (unul lung, cât un întreg Serial) este cel de pe blogul „worldcrimesyndicate.blogspot.com“ în care, într-un fel de Serial despre „sindicatul crimei“ al Familiei Pallavicini (vă re-amintiţi, poate, că aceasta este una dintre Familiile Nobilimii Negre intens pomenită de către Cobra în mai multe mesaje, printre care aici, aici şi aici)...

...Ei bine, printre numeroasele poze cu feţe nobiliare moderne expuse, apare în deloc puţine locuri şi subiectul nostru, Putin, însă mult mai tinerel, subţirel... ce mai, Prâslea cel Voinic, care căuta (şi se pare că a găsit „din greu“) Merele de Aur pe la Curţi Europene nobiliare şi extrem de... masonice, adevărate vârfuri ale Cabalei ! :

- „Invasion of Ukraine (Putin's Bosses)“ („Invazia Ucrainei – Şefii lui Putin“), cu traducerea asigurată, ca de obicei, prin „copy“ şi „paste“, aici pe Google Traducere.

Şi totuşi, CE s-a întâmplat între timp ?, căci iată, chiar şi înainte de „Invazia brutală în Ucraina a criminalului de Putin“, acesta devenise ţintă furioasă şi directă pentru exponentul de frunte al Cabalei din Occident, respectiv George Soros :

- „Tu cu cine ţii : cu Biden sau cu Putin ?“ şi

- „Putin şi Xi Jinping, ţinte ale Davosului ! George Soros cere lichidarea lor“.

Însă parcă şi mai ciudat a apărut intervenţia directă a lui Putin în Constituţia Rusă re-vizuită în 2020, în care acesta a introdus amendamente directe, dintre care una extrem de bizară pentru un Cabalist înrolat : „Putin vrea să-l bage pe Dumnezeu în Constituţia Rusiei“...

...Anume, prin faptul că „liderul Kremlinului vrea să introducă în Constituţie noţiunea de «Credinţă în Dumnezeu»” (păi, dacă apare Dumnezeu pe undeva prin „Biblia Ţării“, Constituţia, Cabaliştii vor mai avea şi ei vreun loc pe undeva ?), de asemenea „să interzică şi căsătoriile între persoane de acelaşi sex“ (ceea ce s-a şi întâmplat, între timp, legiferat şi în Parlamentul Rus) !...

...Plus situaţia de neconceput legată de trans-sexuali în care „Putin a semnat legea ce interzice schimbarea de sex“ ! (adică de-a dreptul anti-LGBDT şi... alte litere ?)

Doamne, asta este Blasfemie totală şi „pe faţă“ la adresa tuturor Ca(ni)baliştilor Planetari !

Iar „infecţia“ pare să se fi produs de ceva timp, de când acest Putin s-a tot fâţâit pe la Muntele Athos, cu vizite în fiecare an ! Vă puteţi imagina aşa ceva ?

De aceea, remarcile la adresa lui Putin (altele decât cele de până acum) dintr-un articol ca acesta : „Germania est delenda“ („Germania trebuie să fie distrusă“) nu mai miră aşa de tare, prezentându-l pe Putin din ipostaza Ţintei Perfecte care trebuie să fie executată...

...Aşa cum romanii, acum vreo 2.000 de ani, încheiau orice discurs (în Senatul Romei şi nu numai) cu această frază : „Cartagina est delenda“ (Cartagina, ca duşmanul de moarte al Romei la acea vreme, Trebuie să fie distrusă !), la fel, în prezent, toţi umanii ar trebui să Strige într-un glas : „Putin est delenda“, „Putin trebuie să fie distrus“ – acesta a devenit Ţinta Planetară în care toţi trebuie să tragă, la foc automat şi continuu !

Ajunşi în această fază pare a fi clar că „ceva s-a petrecut aici, dom‘le, că nu dezerta ăsta de nebun de pe Corabia Cabaliştilor, aşa, de florile mărului“...

Voi ce credeţi : pare normală această schimbare radicală de atitudine, din partea unui soldat care începe să lupte împotriva fostei armate din care îşi primea regulat „tainul“ ? Sau poate că este doar o luptă „de faţadă“ ?... sau doar una „parţial color“... sau una atât de amestecată, încât nu mai ştiu nici Scenariştii „care cu cine e ?...

Oare Subiectul nostru a schimbat Luntrea (şi Puntea de Comandă) ?... sau doar a permis ca în Jocul său să intre şi alte Forţe (unele de care umanii încă nu au habar) ?... şi despre care vom vorbi pe îndelete în ultima Parte a acestei Serii (fără Sfârşit, parcă).

 


Acest Joc pe perechi şi chiar „la grămadă“ (ordonată), cu mai mulţi (adică mai multe „capete“) este evidenţiat şi mai clar de Piesa de Teatru din Rusia de pe 24 iunie 2023 ce a acaparat întreaga atenţie a Mapamondului (din diverse motivaţii, căci unii interesaţi din Occident stăteau cu ochii pe TV ca la Finala Mondială de fotbal) : REBELIUNEA lui PRIGOJIN.

Ce titlu fain pentru un roman best-seller, başca ecranizat „în direct şi la o oră de vârf“ !

Ca de obicei, „analiştii“ esperţi au apărut imediat ca să îşi dea cu presupusu‘, unii într-un mod oarecum competent (vedeţi aici, aici, aici şi aici), dintre care remarcile lui Cozmin Guşă par a fi mai echilibrate şi parcă mai orientate înspre zona veridică :

- „«Ţarul, valetul şi bucătarul», adaptare după «Sultanul şi lovitura de stat» !“ şi

- „Putin trebuia să scape de Prigojin, altfel risca să se facă de râsul lumii. Ţarul de la Kremlin a folosit o înscenare de doi bani !“.

Iată însă că, în acelaşi timp, au apărut şi alte „informaţii“ ce nuanţează şi mai mult scenariul Zilei Ruseşti de Sânziene (24 iunie), cu „detalii“ şi actori nou introduşi în Ecuaţie :

- „Prigojin trebuie să-l asasineze pe Zelenski pentru a fi iertat de Putin“ (zice tabloidul occidental „The Sun“),

- „Ce amestec are Negustorul Morţii în Rebeliunea Wagner ?“ şi

- „Chiar aşa ? CIA nici usturoi nu a mâncat în Rebeliunea Wagner ?“.

Însă cel mai interesant mesaj vine de la un comentariu la un articol pe aceeaşi temă („Cum plănuieşte Putin să se răzbune pe Prigojin : «N-ar trebui să-şi rezerve cazare într-un azil de bătrâni»“), care sună, în aspectele esenţiale, cam aşa (ca şi continuare şi completare la ultimul articol expus mai sus) :

PRIGOZHIN şi PUTIN au jucat un JOC. Au întins o capcană.

Astăzi au fost trimise mesaje către Comandamentele militare ruseşti că Prigozhin a fost un atu şi nu trebuie atins.

PUTIN îl putea aresta sau ucide pe PRIGOZHIN în orice moment... dar NU A FĂCUT-O !

Ce se întâmplă ?

Prigozhin este un TRIPLU AGENT care lucrează cu RUSIA, MAREA BRITANIE și SUA...

Și a fost racolat de CIA+ MI6 apoi RE-RACOLAT de FSB.

Ce informaţii are Prigozhin împotriva CIA şi MI6 ?

(Oare să aibă legătură cu) SISTEMUL MONDIAL de SPĂLARE a BANILOR, conectat la COMPLEXUL INDUSTRIAL-MILITAR al SUA ?

Ce date are despre NATO ? ONU ?

Ceea ce se știe acum este că Prigojin este un Agent Triplu, iar Serviciile secrete rusești știau cu mult timp în urmă despre ultima încercare de lovitură de stat a MI6, CIA şi Regimul Rockefeller-s de a prelua RUSIA în „Red Russian Maidan“ („Maidanul Roşu Rusesc“).

Și acum (26 iunie 2023), Grupul Wagner are peste 18.000 de forţe în estul Ucrainei și 7.000 de forţe militare la doar 100 de mile de capitala Ucrainei, Kiev...

...În timp ce PUTIN trage Sfori în spatele Scenei și întinde o Capcană.

Războiul INFORMAŢIONAL.

Panică la PENTAGON.

MI6 condus de CIA (Regimul Rockefeller-s & Rothschild-s al Celui de Al 4-lea REICH) stau în spatele Loviturii Militare WAGNER-Group împotriva lui Putin şi a Rusiei.

PUTIN ştia de-a lungul timpului că Grupul Wagner urma să dea o lovitură de stat militară.

În ultimele două luni, Grupul Wagner a început să facă evaluări militare false și să-i dea lui Putin rapoarte militare false că Ucraina rupe liniile și atacă masiv, în timp ce unitățile reale de infanterie rusesti spuneau că Grupul Wagner minte și oferă intenționat informații nereale cum că Ucraina ar câștiga războiul în mari zone ale acesteia.

Se ştia că Yevgeny Prigozhin a investit puternic în corporaţia din Marea Britanie sub investitori și companii subsidiare, fiind conectat la BLACK-ROCK CIA Rockefeller OPS), în timp ce Companii din „Fortune 500“, conectate la „Comitetul 300“, au ajutat să distribuie bani către Yevgeny Prigozhin în operațiunile de spălare a banilor.

Grupul WAGNER obținea informaţii de la INTEL UK şi CIA MI6.

La fel cum TRUMP şi Armata SUA folosesc TEORIA JOCURILOR pentru a doborî Deep State, aşa şi PUTIN a declanşat, de asemenea, Operaţiuni de Teoria Jocurilor împotriva Grupului WAGNER și i-a lăsat să intre în război și să-și dezvolte Agenda.

Mişcările Teoriei Jocurilor arată ULTIMA CARTE a CIA.

Operaţiuni NATO DARPA+MI6 care includ unităţi militare ruseşti.

Pălăriile Negre au fost plantate în interiorul Sistemului Federaţiei Ruse...

Acum Mlaştina a fost expusă în RUSIA : SFÂRŞITUL REGIMULUI Deep State.

PLANUL MI6 SE PRĂBUŞEŞTE.

Ultima Carte : CIA, NATO, MI6 – PLANUL DE DISTRUGERE A RUSIEI A EŞUAT. MI6, NATO, CIA, Rockefellers, Rothschilds, sunt ÎN PANICĂ deoarece ultimul lor Plan de a distruge Rusia A EŞUT.

În Spatele Scenei, ALIANŢA MONDIALĂ Zâmbeşte.“

 


Deci, din aceste „poVeşti“ de (aparent) can-can iată cum încep să apară informaţii foarte interesante care ne arată, încă odată, cât de încâlcite şi atât de amestecate sunt Jocurile care se fac, nu doar la Washington, Londra, Paris, Bruxelles sau Beijing, ci chiar şi la Moscova !...

 


Până acum am văzut că în Ucraina chestiunea este foarte amestecată, în timp ce şi în RUSIA lucrurile nu par a fi deloc albe sau negre, nici măcar deschise la culoare, cu atât mai puţin roze... căci şi acolo „penetrările“ Cabalei s-au înfăptuit „la greu“, fără jenă sau „greţuri“, uneori dimpotrivă, căci până la venirea lui Putin la putere şi în primii săi ani de „domnie“, RUSIA era un „No Man‘s Land („Tărâmul Nimănui“), un fel de „Far West“ american al anilor 2000 !

De aceea nu le-a fost greu deloc americanilor cabalişti să implementeze la alte Nivele de acţiune PLANURILE, cele care arată cam aşa :

- „Fost spion MI6 :  În timpul erei Elţin, America credea că Rusia era deja în mâinile ei. Băieţii de la Harvard au intrat acolo şi au cumpărat şi au jefuit majoritatea resurselor. Asta până în 1999. Şi apoi a intrat Putin şi a pus capăt treptat.“,

- „Corneliu Vlad : O nouă polaritate mondială : «Casa duşmanilor» şi «Casa partenerilor» (I)“,

- „Corneliu Vlad : O iluzie intens periculoasă : Dezintegrarea Rusiei“,

- „Moscova vine cu o teorie paranoică : motivul pentru care americanii vor să ocupe Rusia“,

- „După ce-au băgat SUA-n rahat, RAND schimbă pagina“,

- „Douglas MacGregor, despre planurile eşuate ale SUA de a distruge Rusia“...

...până la nivelul de „Moment al Adevărului“, care arată şi acesta cam în acest fel :

- „Chronicling : U.S. Government’s Planning WW 3 in Europe“ („Cronică : Planificarea Guvernului SUA pentru Al Treilea Război Mondial în Europa“)

şi, mai ales

- „Europe Reveals Map BREAKING-UP RUSSIA into 41 new countries“ („Europa dezvăluie HARTA : RUSIA spartă în 41 de ţări noi !“) cu traducerea posibilă aici.

Cam de asta pare a fi vorba, prieteni, de nici mai mult nici mai puţin decât de ruperea celui mai întins Stat de pe Glob în mai multe ţări, pe care Cabaliştii îl vedeau la un „optim“ de 41 de bucăţi (adică 40 de hoţi în faţa lui Aladdin :) !

 


Şi totuşi, dacă doriţi să aveţi o imagine din altă perspectivă a Rusiei decât din cea a media oficiale, iată un articol care oferă nu doar câteva alte idei, ci o cu totul altă Viziune a ceea ce ar putea fi RUSIA, ca Rol şi Sens în contextul actual geo-politic planetar :

- „Adevărul despre Rusia, ceea ce Elita nu vrea ca tu să ştii“.

 


Am preferat să fiu cât mai schematic şi mai puţin „intervenţionist“ în poVestea aceasta, căci fiecare articol este suficient de lung şi, per ansamblu, dacă mai scriam şi eu comentarii (la comentarii) „la greu“, acum aveam un adevărat roman-fluviu pe care pe unii i-ar putea obosi...

Deci, din aceste informaţii aparent „brute“, însă sper că suficient de clar sintetizate, rezultă o imagine mult mai complexă a Situaţiei generale din zona Frontului Ucrainean.

Însă, după cum am mai spus pe blog de mai multe ori, inclusiv şi mai ales în cursul acestei Serii, s-ar părea că MOTIVUL pentru care s-a declanşat NEBUNIA aceasta (care a intersectat finalul altei nebunii, cea a Plandemiei) este sintetizată, iarăşi, într-o serie de articole care, pentru început, sună cam aşa :

- „Decodificarea enigmei ucrainene : Khazaria Antică şi manipularea statului profund – Trecutul misterios al Ucrainei“ şi

- „Cine sunt Kazarii şi influenţa lor malefică în istorie“.

În acest fel, aveţi o imagine mai concretă a CINE ar fi reprezentanţii de frunte ai CABALEI Pământene, Khazarii, cei care NU au de-a face cu evreii istorici, sefarzii (care au genele şi culoarea pielii la fel ca şi palestinienii arabi), ci cu rasa khazară mongoloidă de acum multe sute şi mii de ani...

Şi ce şi-a propus „MAFIA KHAZARĂ“ în ultima sută de ani, oare ?

Evident, să aibă o Ţară a lor, una faină, nu deşertică !, dacă se poate cu cernoziomul (pământul gras bun producător) dintre cele mai bune din lume, cu verdeaţă şi păduri muulte... Oare pe unde ?

Unii zic că aceasta ar corespunde cu ROMÂNIA (ca şi „Grădină a Maicii Domnului“...), alţii că UCRAINA ar avea cel mai cel cernoziom... dar, de fapt, vorbim de bucăţi de teritorii ce aparţineau aceluiaşi Spaţiu în vremea Regatului Ancestal de pe teritoriul Geto-Daciei, cel al Pelasgilor şi Ramanilor (strămoşii Geto-Dacilor).

Însă ideea este că, în prezent se petrece ceva care pare a fi reprezentat, tot mai limpede, de acţiuni concertate pentru punerea în practică a unui PLAN din ce în ce mai vizibil ce a început prin depopularea masivă a Ucrainei („la pachet“ şi în paralel cu cea a României, acolo unde încă de acum câţiva ani, prin 2015-2017, până la apariţia „chestiunii ucrainene“, se constata cea mai mare rată de emigrare din lume la români, mai mult şi decât în Siria cea bombardată !) :

- „Shocking extent of Ukraine’s unrelenting Demographic Collapse“ („Amploarea şocantă a colapsului demografic continuu din Ucraina“, cu posibilă traducere aici).

De aceea FULFORD aminteşte în Rapoartele sale din lunile trecute în mod repetat de acest aspect : unul din 16 Mai 2023 în care îl citează pe Colonelul Douglas MacGregor (fost consilier la Pentagon), unde acesta vorbeşte de vreo 18 milioane de ucraineni rămaşi în Ucraina, ceea ce se cam leagă şi cu alte surse ce vorbeau acum vreun an (în vara lui 2022) de aprox. 20-21 de milioane ucraineni rămaşi prin Ucraina (nu „pozele oficiale“, ci situaţia reală din teren, cea din teritoriile rămase în Ucraina, fără Donbas, Crimeea şi Sudul ocupat al Ucrainei)...

...În timp ce, într-un alt Raport din 25 Aprilie 2023, Fulford puncta printre altele, amintind că :

Din acest motiv, Wagner Prigozhin spune că statul rus previne în mod deliberat încheierea războiului. Ei vor să depopuleze şi mai mult Ucraina pentru a o transforma într-o patrie pentru Mafia Khazară.

Cu alte cuvinte, toate aceste state marionete (Ucraina, Lituania, Estonia, Kazahstan etc.) create ca parte a Proiectului de re-construcţie a IMPERIULUI KHAZAR ar putea fi demontate.

Israelul, celălalt stat khazar, se confruntă și el cu o criză existenţială.

Ce vrea să însemne, mai clar spus, acest „proiect de reconstrucţie a Imperiului Khazar“ ?

Păi iată ce se precizează, în acest sens, de ceva timp prin anumite „colţuri“ ale media alternative, dar într-un mod cât se poate de limpede şi fără ocolişuri / subtilităţi inutile :

- „Proiectul MARELUI ISRAEL EUROPEAN“,

- „Zelenski : Ucraina va deveni «MARELE ISRAEL» ! Viziunea de tip mesianic a liderului evreu de la Kiev analizată de Cristian Unteanu“,

- „The Times of Israel scria în 2014 : Planul Secret pentru un «AL DOILEA ISRAEL» în Ucraina!“ („Israel’s Secret Plan for a «Second Israel» in Ukraine“),

- „Ecumenical Alliance Seeks to Declare Kiev as «New Jerusalem»“ („Alianţa Ecumenică încearcă să declare Kievul drept «NOUL IERUSALIM»“) cu traducere aici,

- „Războiul rabinilor cu Rusia lui Vladimir Putin şi anunţul evreilor că vor acţiona pentru refacerea Ucrainei ca un «Mare Israel»“...

 


...Şi, mai ales şi în mod special :

- „Небесный Иерусалим / Nebesnîi Ierusalim“ („IERUSALIMUL CERESC“), text în limba rusă cu posibilitatea de a-l traduce aici.

Fără prea multe înflorituri, haideţi să dau aici o mână de ajutor la traducere şi să vin cu cele mai reprezentative idei din acest text cel puţin interesant, nu se ştie prea bine de către cine a fost scris (cele mai proaspete articole din Bibliografia acestui articol sunt din vara-toamna lui 2019, deci acesta ar fi scris prin anul 2019) :

IERUSALIMUL CERESC (de asemenea, Noul Ierusalim, Israel 2.0, Noul Israel) este un proiect al cărui scop este formarea unui stat evreiesc în cadrul Ucrainei pe teritoriile celor cinci Regiuni din Sud : ODESA, DNIPROPETROVSK, ZAPOROJIE, HERSON şi MYKOLAIV.

Proiectul este pe termen lung, termenii lui sunt stabiliţi de către Consiliul Binefăcătorilor, timpul fiind descris până în 2049 şi chiar după 2060.[1]“

Descrierea proiectului :

Potrivit lui I. Berkut, autorul ideii și directorul executiv al proiectului [2][3][4] – Designul NOULUI IERUSALIM «5 + 5 + 5», începând din 2014 :

- Primii 5 ani se referă la dezintegrarea şi descompunerea Sistemului existent după anul 2014, următorii 5 ani se referă la distrugerea şi fragmentarea Sistemului după anul 2019, iar următorii 5 ani, după anul 2024, se referă la reformatarea Sistemului.

Anul 2029 este primul pas pentru «Noul Ierusalim».

Astfel, până la sfârşitul anului 2029, aproximativ 5 milioane de evrei sunt aşteptaţi să sosească în Noua PATRIE MAMĂ pentru construirea NOULUI IERUSALIM [5].“

Prim-ministrul Israelului B. NETANYAHU a discutat deja cu actualul prim-ministru al Ucrainei V. GROYSMAN (repet, textul ar fi din anul 2019), despre organizarea relocării şi aşezării evreilor, precum şi despre posibila asistenţă economică şi politică în implementarea proiectului, cu D. A. MEDVEDEV din Federația Rusă, pecum şi cu Jared KUSHNER, consilier principal al Preşedintelui american Donald Trump şi membru al influentei organizații evreieşti Chabad Lubavitch.

Proiectul primește sprijin de la personalităţi publice cunoscute, politologi şi analişti [6] : V. Pozner, Y. Kadmi, V. Solovyov, E. Satanovsky, D. Gordon, D. Dzhangirov, M. Pogribinsky, R. Bortnik [7].“

„Este de remarcat faptul că, în ciuda amplorii proiectului, acesta nu este acoperit nici în lume și nici măcar în presa locală ucraineană (adică canalele media centrale), cu foarte rare excepții.

Aproape toate informațiile despre implementarea proiectului provin de la directorul său executiv Igor BERKUT.

Interviuri video ale lui I. Berkut, care acoperă progresul proiectului, sunt postate pe canalul YouTube «Rassvet».“

„Anunțul oficial al proiectului Noului Ierusalim este planificat să fie făcut după adoptarea Legii privind Descentralizarea Ucrainei în 2021-2022.

În iulie 2019, Elveţia a alocat 25 de milioane de euro, inclusiv în scopul descentralizării Ucrainei [8].“

„Proiectul Noului Ierusalim a început la începutul anului 2017 odată cu debarcarea în portul Odessa a primului grup de imigranţi din Israel, condus de I. Berkut [2, 19:40].

Acest grup de 183 de pionieri evrei a sosit în Ucraina din Haifa (Israel) pentru a pune prima piatră în temelia Ierusalimului Ceresc pe pământul fertil din sudul Ucrainei.“

Conducerea Noului Ierusalim va fi încredințată «Consiliului Binevoitorilor / Binefăcătorilor» format din 12 lideri [9]...“

„Se preconizează crearea a două capitale în Noul Ierusalim [10]: prima, capitală politică şi de afaceri, va fi situată în orașul de astăzi Dnipropetrovsk și va fi numită în consonanță cu proiectul Noului Ierusalim.

A doua capitală, cea culturală, va fi amplasată în Odesa și se va numi „ADESSA”.

„Proiectul Noului Ierusalim este consiliat de ministrul polonez de finanţe Leszek BALCEROWICZ [11][12], care, împreună cu I. Berkut și alți participanți, este autorul reformelor economice din Ucraina.

Potrivit autorilor reformelor, depopularea populaţiei ar trebui să devină baza bunăstării cetăţenilor viitoarei Ucraine :

«Principiul principal al reformei este că, cu cât populaţia este mai mică, cu atât PIB-ul pe cap de locuitor este mai mare. Prin urmare, principala cale de reformă este o scădere progresivă constantă a populaţiei ţării», admite I. Berkut [13][14].“

„În conformitate cu aceste reforme, în anul 2017 ministrul Afacerilor Sociale politicianul A. Reva a spus [15][16] :

«Nu doar că sunt prea mulţi ucraineni, dar încă mănâncă prea mult».

V. Groysman, la rândul său, a găsit curajul și pentru prima dată în istoria Ucrainei a declarat [17][18] :

«Ucrainenii studiază prea mult».

Eu (I. Berkut) și V. Groysman, înțelegem amândoi că :

„Pentru un copil ucrainean, aceasta ar trebui să fie «ziua kavun», «ziua tsibuli», «ziua broderiei» ; pentru un copil evreu, aceasta ar trebui să fie «ziua fizicii», «ziua chimiei», «ziua programării».”

„Într-un alt videoclip [20], directorul executiv al proiectului spune :

Temelia (financiară) a fost pusă de providența divină. Astăzi, 2-3 miliardari pleacă în cealaltă lume în fiecare zi. Dacă ei lasă toată moștenirea rudelor lor, le va face rău. Ei pot dona bani pentru proiect.

Se așteaptă asistență și de la miliardarii din Kazahstan, Rusia şi multe alte ţări.

Acesta va fi ajutor de la Rusia, Germania, Banca Centrală Europeană, Banca Angliei, Casa Rothschild, SUA, din sute de fonduri familiale, de la Hollywood, de la corporaţii gen Apple, Facebook, Google.

În iulie 2019, Ucraina a primit finanţare de la Elveţia (25 milioane EUR), UE (137 + 29,5 milioane EUR) și asistență tehnică din partea Statelor Unite (695 milioane USD) [21].“

„În ciuda amplorii proiectului, a coerenței sale cu oameni de rang înalt (B. Netanyahu, D. A. Medvedev, V. Groysman, Jared Kushner, Leszek Balcerowych), acesta nu este acoperit nici în lume și nici măcar în presa locală ucraineană (pe canale centrale) . Excepție este presa israeliană [22].“

„În videoclipurile sale informative, I. Berkut vorbește de mai multe ori despre figura remarcabilă a timpului nostru, Lee Kuan Yew, creatorul «miracolului economic» din Singapore. I. Berkut citează acest om de stat ca exemplu și vorbește despre Singapore ca un posibil model de dezvoltare pentru Noul Ierusalim.

În același timp, abordarea lui I. Berkut în ceea ce privește finanțarea și dezvoltarea proiectului se bazează, respectiv, pe dorinţa de a primi bani de la corporaţiile globale și pe depopularea populaţiei Ucrainei.

Cert este că din cartea lui Lee Kuan Yew «Istoria Singapore-lui. Din Lumea a Treia – până la Prima Lume» rezultă că Lee Kuan Yew nu are nimic de-a face cu abordarea lui I. Berkut asupra dezvoltării statului.“

„I. Berkut, vorbind într-un interviu video pe canalul de YouTube «Rassvet» despre proiectul Noului Ierusalim, face multe declarații șocante, care, potrivit criticilor, indică că suferă de șovinism.

Astfel, la începutul videoclipului [23] există o imagine a viitorului «Noul Ierusalim» cu o explicație : «Câinele din imagine reprezintă toate naţiunile, cu excepţia evreilor şi a ucrainenilor».“

„La întrebarea unuia dintre spectatori [24] : «Nu voi permite să se construiască un proiect evreiesc pe pământul meu», I. Berkut răspunde :

«Dragă Petya, nu există nimic de-al tău acolo şi nu a fost niciodată.

Petya, eşti o mică particulă de biomasă care dispare pe care Vântul schimbării a adus-o în realitatea noastră obiectivă.

Acest lucru ți s-a explicat sub Kravchuk, sub Iuscenko (foşti preşedinţi ai Ucrainei) etc.

Petya, uită-te în jur și vezi unde ești și amintește-ți : nu este nimic acolo, nu a fost şi nu va fi nimic de-al tău».“

„Vorbind despre o posibilă amenințare la adresa Israelului, I. Berkut relatează [25] că în acest caz, de pe teritoriul Ierusalimului Ceresc, vor fi lansate lovituri nucleare cu rachete cu rază medie de acţiune cu focoase nucleare (interzise prin Tratatul INF, Tratatul INF) spre, posibil, Egipt, Iordania, Siria, Irak, Iran.

Citat [26] : „Mulţumită Crimeei, din Ierusalimul Ceresc putem bombarda cu impunitate orice stat care iese cu poziţii anti-semite sau anti-israeliene...”.

(Din BIBLIOGRAFIE :

- Harry Berkut : „Zelensky - Leul Ierusalim-ului“ – 24.05.2019 [Zara].

- Harry Berkut : „Ucraina : nimic nu se va întoarce“ – 22.11.2018 [Zara].

- Harry Berkut : „Când se va ridica din nou Ucraina ?“ – 01.08.2018 [Zara].

- Harry Berkut : „Cum să echipaţi Israel 2.0 în Ucraina“ – 06.06.2018 [Zorie].)

- Igor Berkut : „Vakarchuk este Preşedintele nostru“ – 20.10.2017 [Zara].

- Igor Berkut : „Cine a câştigat Ucraina ?“ – 23.05.2017 [Zara].

- Igor Berkut : „Renaşterea Ucrainei“ – 20.10.2016 [Zara].

- Igor Berkut : „Partea I. Ucraina-Israel : O Naţiune, un Destin“ – 20.01.2017 [Zara].

- Igor Berkut : „Partea a II-a. Ucraina-Israel : O Naţiune, un Destin“ – 03.07.2017 [Zara].

- „Ministrul Politicii Sociale Reva a spus că ucrainenii mănâncă prea mult. Ce crezi ?“ – 08.12.2017. [Arhivat din original pe 24 aprilie 2019].

- „Groysman i-a «inspirat» pe şcolari cu un discurs că nu toată lumea are nevoie de studii superioare“ – 09.01.2017. [Arhivat din original la 25 septembrie 2019].

- „În Ucraina a fost lansat un proces pe termen lung de curăţare a teritoriului de populaţie“ – 02.11.2016. [Arhivat din original pe 9 aprilie 2019]. )

 


Iată cum, dragi prieteni, citind toate cele de mai sus din acest ermetic material (ermetic pentru că este scris în limba rusă slavonă :), încep să se lege lucrurile şi să înţelegem mult mai multe chestiuni legate de mişcări politico-militare aparent foarte ciudate, uneori de-a dreptul paradoxale, aberante chiar, de la declaraţii politice de o parte şi de alta a frontului politic până la mişcări bizare de pe Frontul Ucrainean !...

...De la declaraţiile şi „băgarea în seamă“ a aparentului belicos Medvedev (fostul Preşedinte-LocŢiitor al lui Putin, cât timp acesta a trebuit să ia o pauză de un mandat prezidenţial, care periodic ameninţă Ucraina şi Occidentul cu neantul nuclear, în timp ce protipendada media occidentală îl citează uimitor de prompt, cu nedisimulată plăcere)...

...Până la mişcările bizare de pe front, începând cu retragerile armatei  ruse din Martie 2022, ca „gest de bunăvoinţă pentru ca ucrainenii să se pregătească pentru pacea care se negocia pe atunci“ şi alte poVeşti de genul acesta, de adormit copilaşii de către Unchiu’/Bunicu’ Putin, sau retragerile aberante ale Armatei Ruse din Herson şi Harkov, plus opririle „strategice“ în faţa capitalelor regionale Mikolaev şi Odesa, şi, mai ales, la 10-20 de kilometri de Zaporojie (de nu înţelegea nimeni de ce brava armată rusă s-a „blocat“ dintr-o dată, apoi a intrat într-o continuă defensivă, lucrând doar pentru menţinerea acestei linii a frontului de peste un an de zile)...

În plus, parcă altfel şi cu alţi ochi privim acum la „NovoRusia“, regiunea din... sudul Ucrainei, care cuprinde, absolut întâmplător, cam aceleaşi regiuni vizate în prezent de acest foarte interesant Plan Khazar al Noului Ierusalim 2.0. :


 

Ar mai fi, iarăşi, ceva de comentat ?

Ar fi, poate prea multe, de aceea, le las în seama fiecăruia, poate dacă simte sau resimte, în zona alocată acestora, a coment-urilor...

 

Iar dacă cineva crede că toate acestea ar putea face parte doar din scenariile unui simplu bolnav (psihic), acel khazar ashkenazi Igor BERKUT – după cum se vede, un frăţior siamez de-al lui HARARI (davosianul discipol al lui Schwab cel cu Forumul Economic Mondial), la fel de ucigător de dispreţuitor care, precum acesta, şi I.Berkut are aceeaşi atitudine de dispreţ suveran faţă de [celel]alte fiinţe umane, numite goimi, adică fără genele (khazare!) ashkenaze care ar trebui să asigure accesul la nivelul elitelor conducătoare (şi supra-vieţuitoare!) în acest Matrix de pe Planeta noastră dragă din acest Colţ (retras) de Univers...

...Ei bine, acesta s-ar înşela amarnic, căci tot acest Plan al Noului Ierusalim sau Israel 2.0 face parte din Planul Mai Mare al Kabalei, unul care se întinde pe sute de ani şi care, la rândul lui, face parte din alt Plan şi Mai Mare, întins pe mii şi chiar zeci de mii de ani... şi tot aşa, Plan în Plan, precum păpuşa rusească Matrioşka (că tot vorbim de rusnaci), totul pentru funcţionarea neabătută şi la parametri continui a MATRIX-ului Planetar !

 


Aşadar, până la urmă, care ar fi „gheşeftul“ (rostul, scopul) acestei tevaturi şi atât de mari frământări la acest Moment Temporal (Linie Temporală) ?

Deja cred că ştiţi fiecare, căci începem să percepem pe propriile noastre pielicici : Instaurarea NOM (NOII ORDINI MONDIALE – cea bazată pe Reguli) !...

...Exprimată deja în articole dedicate de presă (în special Editoriale), încă de acum 1 an ! :

- „Corneliu Vlad : O lume mono-polară sau multi-polară ?“,

- „Corneliu Vlad : Majoritatea Globală îşi structurează cadrul instituţional“,

- „BRICS vs. G7 : Războiul Stelelor !“,

- „Prin Vaccinare şi Război spre Noua Ordine Mondială“,

- „Se răstoarnă totul : Pace în Ucraina şi o Nouă Ordine Mondială – Schimbările vor avea loc cu o rapiditate ameţitoare“,

- „Adrian Onciu : NOUA ORDINE INTERNAŢIONALĂ“,

- „Cum a ajuns Zelenski Agent MI6 pentru distrugerea Ucrainei. Tot adevărul despre filmul «AGENTUL ZELENSKI»“ (Partea I-a aici, iar aici Partea a II-a).

Iar efectele, cum spuneam, se văd tot mai concret asupra vieţii fiecăruia, nu doar seara când privim la vreun film SF ce ne arată „posibilul viitor distopic“, ci  şi în aspecte cât se poate de concrete cu care urmează să ne lovim – şi cu care alţii, în alte părţi de pe Glob, deja se lovesc frontal, pătrunzându-se astfel în mod invaziv în viaţa şi „normalitatea“ acestora (cu atât mai dramatic cu cât acea arie invadată de IA face parte din zona mondială zice-se „bună“, cea a BRICS-ului, Chineză) :

- „China digitală : După plata cu Face ID, scanarea palmei pentru a intra la metrou !“ şi

- „China dezvăluie armele «Neurostrike» care pot «ataca şi controla creierele» de la mii de kilometri distanţă“.

Aşadar, cuvintele-cheie pentru chinezi sunt, la modul continuu, „control“ şi „scanare“, „atacare“ şi alte chestiuni de Război Electronic şi de Control (deci, pe cale de consecinţă, şi de Manipulare!)...

Aceasta pare a fi direcţia de deplasare, de fapt la nivel global, în faţa căreia nu prea s-ar putea sustrage mai nimeni... sau aproape Nimeni !

 


Şi iată-ne ajunşi către finalul şi al acestei Părţi, a 6-a, a Vremurilor Tulburi, unde ne aşteaptă CONCLUZIILE corespunzătoare.

La prima vedere, la majoritatea umanilor care încă au o anumită autonomie de gândire şi chiar ceva Discernământ, deşi nu au pus boticul la toate prostiile deversate de latrina mass-media occidentale, totuşi imaginea de bază se învârtea (şi poate încă se mai roteşte) în jurul ideii de „Invazie / Agresiune a lui Putin în Ucraina“, restul fiind variaţiuni mai mult sau mai puţin relevante ce gravitau toate în jurul acestei Naraţiuni.

De aceea, de la bun început, în această Serie m-am străduit să găsesc Sensul profund şi chint-esenţa poVeştii noastre, cea care este de dincolo de aparenţele care au învăluit cu totul această lume din ce în ce mai ne-bună...

Astfel, vă puteţi reaminti Cauzele profunde şi motivaţiile cele mai fierbinţi ce au dus la această situaţie, studiind Partea 1-a şi cea de-a 3-a (3A-1 şi 3A-2), în principal...

...Însă întotdeauna mai găsim alte şi alte argumente care ne poVestesc despre ce s-a petrecut pe atunci, înainte şi după 24 februarie 2022, ora 03.00 a ROmâniei, când Filmul serial „Invazia lui Putin“ a devenit best-seller-ul mondial (în timp ce despre altă invazie, una cât se poate de reală, Invazia Archonică din Ianuarie 1996 nu se suflă un cuvinţel pe nicăieri, că, deh, Matricea NU şi NU !).

În acest Sens, ca o (micro)completare, vedeţi şi aceste scurte info tematice :

- „Narîşkin, despre planul Kievului de a lansa o «Operaţiune de pedeapsă» în Donbass, în 2022“...

...Dar şi aici, aici, aici şi aici (despre ultimele „dezvăluiri“ ale Preşedintelui Rusiei : „Putin le-a arătat liderilor africani un tratat semnat cu Ucraina în Martie anul trecut [2022], dar la care Kievul a renunţat apoi : Trupele ruseşti au fost retrase din Kiev în conformitate cu aceste acorduri încheiate şi nu ca urmare a rezistenţei ucrainene“).

De fapt, prin Partea 3B (Secţiunea a 2-a) a acestei Serii am citat consistent din articolul-interviu luat Colonelului Jacques Baud al Armatei Elveţiene („Abordarea rusă a războiului este foarte diferită de cea a SUA“) care, la fel ca în alte articole şi interviuri (cum este aici şi aici), vorbeşte despre situaţia militară din Ucraina dar şi despre cauzele reale militare şi politice ale declanşării acestei Operaţiuni Militare Speciale a lui Putin, dintr-o perspectivă cu totul diferită faţă de minciunile media occidentale.

Dacă doriţi să cercetaţi şi o altă imagine despre Realitatea din Ucraina ce pare a fi mult mai autentică şi ne-deformată (şi care, prin extensie, oferă o imagine mult mai puţin deformată despre ceea ce se întâmplă în întreaga lume, în general), atunci va trebui să vă alocaţi puţin timp ca să reluaţi studiul accestor informaţii care, puse cap la cap, reprezintă altceva...

 


Şi, către finalul Finalului, nu putem trece şi peste aceste informaţii care fac parte din Epilogul acestei a 6-a Părţi :

- „Conflictul din Ucraina, provocat de Occident : ce a scris Directorul CIA, W. Burns, în 2008“,

- „Fost membru al Bundestagului : Occidentul pune în aplicare un plan de distrugere a popoarelor slave“,

- „Nici un armistiţiu cu Heartland : Cine pierde Ucraina, pierde întreaga lume !“,

- „Profeţia apocaliptică a lui Dughin are la bază o viziune a Sfântului Serafim care descrie lumea actuală şi ce va urma să se întâmple“...

...Însă ultimul articol îl găsesc a fi chiar acesta, o preluare pe un blog, unde informaţia este chiar în Sensul celor expuse până acum, precum un Corolar de înaltă clasă.

Iată paragrafele cele mai interesante în acest Sens :

„Moştenitorul Familiei Rothschild, Nathaniel ROTHSCHILD, a scris membrilor Guvernului Britanic spunând că «Vladimir Putin este cel mai periculos lider de la înfrângerea lui Hitler, iar Xi Jinping pe locul imediat următor» și a explicat că «Ucraina e o piesă esenţială pe care nu ne permitem să o pierdem, de pe această Tablă de Şah geo-politică».

Moștenitorul averii Rothschild a argumentat că «Rusia trebuie exclusă din sistemul bancar şi economic global.

Trebuie să îngenunchem Rusia prin toate mijloacele posibile pentru a trimite un semnal puternic chinezilor și pentru a proteja sistemul nostru global de legi şi valori liberale (...)

Vă îndemn să desfășurați mai multe forţe împotriva Rusiei și reprezentanților ei, să intensificaţi războiul informaţional pentru a corecta opiniile, în mod special în mediul online, și să trimiteţi arme prietenilor noştri din Ucraina.

Fără Ucraina, Ordinea Globală este posibil să nu supravieţuiască.»“

„Cam aceasta este imaginea de ansamblu a războiului ruso-ucrainean.

Acest Război NU este sub nicio formă despre Ucraina, ci este un RĂZBOI între ELITELE GLOBALISTE care se luptă să îşi păstreze puterea şi privilegiile şi RUSIA care doreşte schimbarea Ordinii Globale impuse unilateral.

În toată această Ecuaţie, Ucraina nu este decât o piesă în mâinile acestora pe Tabla de Şah geo-politică. E adevărat că la acest moment este o piesă de rezistență, o cheie de boltă dacă doriți, fără de care şandramaua globalistă s-ar prăbuşi.“

 


Acum, chiar la finalul acestei Părţi, a 6-a, s-a adunat atâta informaţie după „cât poate duce fiecare“, adică multă, foarte multă, care ne arată o imagine total diferită de nebunia propagandistică a media oficiale, cea atât de otrăvitoare : doar puţin să intri în vâltoarea ei şi, practic instantaneu, te-a contaminat, la propriu, cu lăturile ei mincinoase, aduse din cele mai mari şi întunecoase adâncuri ale Matrix-ului actual !

Şi, atunci, care ar fi IDEEA FUNDAMENTALĂ – firul călăuzitor la tot ceea ce am expus până acum ?

Pentru a nu mai lungi imaginea, haideţi să cercetaţi şi să luaţi în considerare şi ideile expuse în acest lung expozeu ale Seriei noastre, în care situaţia nu apare a fi deloc aşa cum este expusă în zona oficială, dar şi de o mulţime de „alternativi“, care, profund dezamăgiţi, spun că „totul e-o apă şi-un pământ“, că Rusia face doar jocul Occidentului, angajaţi într-un Blat Planetar !

Aşa să fie oare ?

Ia ascultaţi aici la această perspectivă : DA, RUSIA nu este „Zona Albă“ (Insula Leuke antică, Insula Albă, adică actuala Insulă a Şerpilor) din care curge lapte şi miere şi în care Luptătorii Luminii şi Pălăriile Albe trăiesc fericiţi în Armonie şi Iubire... NU, Nicidecum !!... însă...

...Această Zonă (slavă) pare a fi măcar ceva mai aproape de Normalitatea Vieţii autentice (că de Firesc şi Natural încă nu putem aminti pentru această Planetă, deocamdată), unde contaminarea cu actuala Nebunie Occidentală este încă la valori (uneori mult) mai mici decât în Lagărul acesta Occidental în care executanţii Cabalei de la butoanele de Putere din ţările Ocicdentale (biete paiaţe din cârpă ieftină slinoasă/murdară) „îşi fac de cap“, până la şi „dincolo de cap“... şi „fără (niciun) CAP“ !!!

Probabil că un anumit rol în această situaţie (fericită) a Zonei Slave îl are şi prezenţa Genelor Pleiadiene din ADN-ul ruşilor, de care am amintit în Partea istorică a Seriei (Partea a 2-a), plus Moştenirea TARTARIEI din adâncul SIBERIEI (dar şi al CRIMEEI !)... plus alte lucruri (urieşe :) neştiute încă, de care vom aminti cât se va putea în ultima Parte, ce va urma şi ea în foarte scurt timp...

 


Cât despre PUTIN, cum am mai spus, „numai de bine“ : am putea afirma că avem de-a face cu un tip ce ar face parte din „Pălăriile GRI“, adică nici Negru, dar nici Alb – cel puţin deocamdată !

Ajuns la Putere în perioada cea mai grea a Rusiei, prin anul 2000, acesta pare a fi intrat într-un JOC extrem-extrem de dur, în care numai un luptător al Serviciilor Secrete Ruse şi purtător al Centurii Negre la karate putea să se înhame, cu perseverenţă şi mai ales o mare doză de curaj... nebun !

Precum un Elvis PRESLEY, Michael JACKSON, Marilyn MONROE şi mai ales o Prinţesa DIANA au avut curajul de a lupta „sub acoperire“ cu nebunii Planetei, aruncându-se chiar în mijlocul acestora (iar apoi, când au ajuns să deranjeze prea tare pe cabalişti, care i-au pus pe listele negre, ei şi-au auto-înscenat propria „moarte“, pentru a evita execuţia de către Cabală)...

...Ei bine, cumva şi Putin pare să fi făcut ceva asemănător, asociindu-se (şi pozând) cu cei mai mari bubuli khazari ai Planetei, intrând în Jocurile şi Afacerile lor Globale...

...Pentru ca, la timpul potrivit, să apară cu deciziile ce au bulversat întreaga structură piramidală khazară care a început să spumege de furie, neînţelegând de ce „colegii“ lor din Rusia nu îl termină mai repede pe acest „nebun de Putin“ care „a sărit“ din hamurile lor, îndrăznind să îi înfrunte „pe faţă“ !

Dar, întotdeauna există Limite şi „Linii Roşii“ de care şi Putin a vorbit insistent de când cu Operaţiunea Specială în Ucraina, el înţelegând că, dacă îi ignoră total pe „Cei 400“ care conduc Rusia Khazară şi acţionează radical pentru Eliberarea totală a Rusiei...

...Ei bine, atunci soarta îi va fi pecetluită în scurt timp (cam cum era cât pe ce să se „întâmple“ ceva de acest gen pe 24 iunie 2023, când Agentul triplu/multiplu Prigojin a fost chemat puţin la mantinelă de către „băieţii bazaţi“ ca „să îi sufle doar puţin în ceafă“ lui Putin, arătându-i scurt „pisica moartă“ fostului Agent KGB... nu mult, ci cât să mai liniştească puţintel „investiţia lor“ din anii 2000, pe rusnacul ajuns bătrân acum şi care risca să deraieze).

Aşa că, precum Maestrul de Arte Marţiale, Putin a preferat să joace într-un Dans al Echilibrului între Dorinţa de Eliberare a Rusiei şi Datoria faţă de Stăpânii Khazari (aţi văzut cum spumega Rotschild-zii după „invazia“ coloniei lor cea mai profitabilă, Ukraina), care, repet, dacă Putin i-ar fi sfidat total, aceasta ar fi dus la o distrugere totală şi generală a Rusiei (prin intervenţie totală a Forţelor militare ale Occidentului), până la ruperea brutală a acesteia şi împărţirea Maicii Rusii în vreo 41 de stătuleţe (din actualele Regiuni ale Federaţiei Ruse), după cum i-au arătat-o în mod direct „băieţii dedicaţi“ acestui subiect...

...Preferând, în schimb, să jongleze cu subiectul NOULUI IERUSALIM 2.0 , jucându-se „de-a războiul“ pe Linia Frontului impus de Hărţile Planului Khazar (sudul Ucrainei)...

...Însă vom vedea, în continuare, cum va evolua şi această situaţie, cât va mai dura poVestea în această formă, în care elementele se radicalizează tot mai tare !

Per ansamblu, în acest Caz (al lui Putin şi al Rusiei cea aflată în curs de Eliberare) merge foarte bine vorba românului care tot spune, pentru a putea supra-vieţui : „Zic ca/cu tine, fac ca mine!

 


Şi haideţi să mai lăsăm loc şi pentru alte nuanţe în privinţa acestui subiect, să nu le epuizăm chiar pe toate tocmai aici şi acum... aşa că poate că este timpul să ne oprim, pentru o odihnă bine-meritată şi să ne bucurăm de ceea ce am Simţit ca informaţie, că lucrurile devin mai clare şi, cel mai important, tot mai aproape de o Rezoluţie Planetară !

Totul devine tot mai fierbinte (şi NU de la vreo „Schimbare Climatică“, ci de la TransFormările Planetare / Solare / Galactice, ce implică inclusiv TransFormări Climatice pe măsură, Radiante) – oare acesta să fie acel „August în Flăcări“ de care vorbeam încă de acum câţiva ani ?

Eu aşa trag Speranţe, care poate vă vor contamina şi pe voi, dragi prieteni !

Spor la Baia de SOARE (de Radianţă Christalină) ! ! !

 

(continuare în Partea 7A)

 

MarYan


Un comentariu:

  1. Foarte bogat material, ca asa ti- e bunul obicei. Mulțumesc foarte mult. Fie ca binele si iubirea sa predomine pe aceasta frumoasa planeta.

    RăspundețiȘtergere