miercuri, 28 februarie 2018

COBRA : Arme cu Energie Direcţionată (24 februarie 2018).




Arme
cu
Energie
Direcţionată

24 februarie 2018





Nota MarYan :

Acest subiect, adus în lumina atenţiei noastre de către Cobra, este foarte „delicat”, căci are legătură directă cu momentul dramatic prin care a trecut acesta, exact la o lună de la redactarea acestui mesaj (în 25 ianuarie 2018re-vedeţi mesajul său dureros, din acea zi).

Cum am spus şi în Nota din Mesajul său anterior, multe nu am a comenta despre acest subiect extrem de „delicat” (veţi înţelege din informaţiile de mai jos)...

...Doar remarcând, încă odată, ceea ce precizam şi în articolul despre trecerea la NOUL AN Astrologic „Chinezesc” : „Timpul” este tot mai „preţios”, astfel că articolele tind să devină tot mai punctuale şi mai succinte, pentru a nu ocupa prea mult din timpul din ce în ce mai solicitat al fiecăruia dintre noi (cei supuşi accelerării Frecvenţelor Planetare de tip Schumann)... exact ceea ce pare să facă inclusiv Cobra, prin realizarea acestui articol cât se poate de „scurt şi la obiect” – inclusiv MEDITAŢIA propusă de acesta şi expusă concis şi precis :





   
Armele cu Energie Direcţionată NU sunt Arme Plasmatice, NU sunt nici Arme Scalare. Acestea sunt Arme fizice care emit radiaţii electro-magnetice.

Acest tip de armament este folosit de către Cabală în atacurile lor asupra părţii trezite a populaţiei umane.

Prin atacarea ţintelor civile, aceşta încalcă cea de-a patra Convenţie de la Geneva, aceasta constituind o Crimă de Război !

Drept urmare, autorii acestor Crime vor fi pedepsiţi, în conformitate cu Legea internaţională civilă şi militară, imediat după ce Planeta va fi eliberată.

Aici puteţi găsi o Listă detaliată a surselor de informare referitoare la aceste Arme cu Enegie Direcţionată.


Cele mai frecvent utilizate arme de acest fel, împotriva civililor, sunt LASERELE SONICE.
Acestea nu sunt, de obicei, mortale, dar totuşi sunt extrem de neplăcute...


Acestea sunt folosite la declanşarea Stopului Cardio-respirator (Insuficienţa Cardiacă) pentru a ucide ţintele, care, adeseori, sunt reprezentate de MEDICII HOLISTICI !


Compania care produce aceste arme mortale se numeşte „Applied Energetics” – cea care, anterior, a fost denumită „IONATRON” (N.MY. : Aici apare şi o mică „ironie holistică”, ţinând cont că „device”-ul de Medicină Holistică pe care-l folosesc, la diagnosticare şi meta-terapie energetică – cea care susţine şi întăreşte Energia Vieţii – se numeşte „METATRON”...).




FORŢELE LUMINII au cerut ca aceste informaţii, de conştientizare a existenţei acestor arme cu energie direcţionată, să fie difuzate de cât mai multe persoane, cu menţiunea de a se realiza următoarea MEDITAŢIE, cât de des ne simţim călăuziţi :

1. Relaxaţi-vă corpul, emoţiile şi mintea, concentrându-vă atenţia asupra respiraţiei – sau în oricare alt mod care funcţionează pentru voi.

2. Vizualizaţi un VORTEX de Lumină Albă Strălucitoare, care coboară din Chakra Steaua Sufletului a întregii Omeniri către câmpul energetic şi personalităţile tuturor fiinţelor umane, trezindu-le la realitatea existenţei Armelor cu Energie direcţionată, vizualizând difuzarea informaţiei prin mass-media, ca focul cel de ne-oprit !


3. Vizualizaţi-i pe toţi intermediarii Cabalei care refuză să mai folosească aceste Arme cu Energie direcţionată, învăţând să coopereze şi să se alăture societăţii umane, într-un mod constructiv.
Vizualizaţi-i, de asemenea, pe toţi membrii Cabalei care nu doresc sub nicio formă să renunţe la folosirea acestor Arme, ca fiind îndepărtaţi de pe Planetă, cât mai rapid şi eficient posibil.
Vizualizaţi toate aceste Arme cu Energie direcţionată ca fiind distruse definitiv, nemai-putând fi folosite vreodată !


Victoria LUMINII !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu