joi, 15 februarie 2018

L’Aura Pleiadian : LUNA NOUĂ şi ECLIPSA DE SOARE (15 februarie 2018 – ora 23.05, ora României) : Iubire, Uniune şi Angajament.



LAura Pleiadian

LUNA  NOUĂ
şi
ECLIPSA
DE  SOARE
(15 februarie 2018
ora 23.05, ora României)

Iubire, Uniune
şi
Angajament

(Traducere : Aurelia Dida)

– 10 februarie 2018 –





Nota MarYan :

Iată-ne şi în ziua de 15 februarie 2015, aproape de ora în care are loc Trecerea în „Noul AN” chinezesc (ora 23.05 , ora României)...

...Adică, mai precis şi astronomic expus, aceasta înseamnă Trecerea într-un Nou Ciclu de 13 Luni lunare (de aprox. 28,5 zile fiecare) – Ciclu folosit, timp de mii de ani, de către chinezi şi introdus ca unitate de măsură a Calendarului lor (din această cauză, momentul este numit „An Chinezesc”).

Pentru că acest Moment începe la iniţierea unei noi Faze a Lunii, este evident că avem şi o Lună Nouă, cu această ocazie (conjuncţie Lună-Soare, ceea ce înseamnă că Soarele şi Luna sunt situate de aceeaşi parte a Cerului, cu Luna între Soare şi Pământ), iar, în acest caz, însoţit şi de o Eclipă (parţială) de Soare...

...Ceea ce înseamnă că, în anumite Zone, Luna este situată chiar în dreptul Soarelui, în momentul de conjuncţie, cu Eclipsarea (parţială) a acestuia.

Acest aspect ne sugerează faptul că Energia de tip Yang a Soarelui este „eclipsată”, fiind manifestă o exprimare mai intensă a energiei feminine de tip Yin a Lunii... sau, altfel spus, Lumina este „ascunsă”, pentru un moment, pentru a vedea mai bine „umbrele” din adâncul fiecăruia...

Însă, cel mai important aspect se referă la trecerea în Noul An (Astrologic), de 13 Luni Lunare, cu calităţile corespunzătoare (ale Anului Câinelui de Pământ), pe care le vom cerceta, mai detaliat, în următorul articol pe care-l vom expune pe blog.

Până atunci, haideţi să vedem informaţiile de bază, despre ce înseamnă acest Moment, expus în acest articol (deşi nu este singurul articol de acest fel, căci mai sunt şi alte informaţii de acest tip, ca acesta : „Eclipsa parţială de Soare din 15 februarie 2018 : Conectare cu perspectiva de ansamblu”) :






Această LUNĂ NOUĂ și ECLIPSĂ Parțială DE SOARE în Vărsător are loc pe 15 februarie 2018 (la ora 23.05 , ora României).

Impactul Eclipsei Solare (inclusiv Eclipsa Lunară din 31 ianuarie 2018) va continua până pe 12 iulie 2018.

Un impact al Lunii Noi continuă printr-un ciclu de 28 de zile – care reprezintă un puternic Nou Început.

Cu Eclipsa de Soare, această Lună Nouă va avea un impact mai amplu de „Nou început” – care va dura 6 luni.

Acesta va include descărcări, activări și schimbări ale Liniei Temporale.

Deoarece aceasta este o Eclipsă Parțială de Soare, Soarele va fi parțial acoperit de Lună în timpul Eclipsei Solare.


Impactul asupra conștiinței este adânc, profund și vast.

Cu Ziua Îndrăgostiților în apropiere – avem un progres și o direcționare (timp de 6 luni) către impactul Iubirii, care este activat în conștiință, în timpul Lunii Noi și a Eclipsei Solare, pe data de 15 Februarie 2018.

Schimbările aduse, transformările și activările, cu accent pe relațiile de Iubire și pe Succes în general, vor face parte din extinderea conștiinței.

Ceea ce a fost provocator pentru a obține acces la ceea ce a fost anterior, va fi accesat cu mai multă ușurință – pe măsură ce Liniile Temporale se modifică și Conștiința se extinde.

Acest lucru poate părea ca și cum ceva, pe care încercai să-l atingi anterior, Acum va fi ușor de obținut.


Este, mai mult, o trecere într-o Nouă Linie Temporală, în care tot ceea ce dorești este Aici și prezent, datorită ție.

Atunci când schimbăm Liniile Temporale, noi realizăm că modul în care trăiam odată Realitatea era, pur și simplu, conștiința noastră existentă într-o stare de limitare – înainte de expansiune.

În starea extinsă noi RECUNOAȘTEM ceea ce urmează, în timp ce se întâmplă, de la un moment la altul, Acum și Aici – un Proces de moarte și renaștere pe care ADN-ul nostru l-a plănuit înainte de încarnare, prin Matricea și frecvența noastră unică.

Pe măsură ce conștiința se extinde, ea devine, în mod automat, Portalul spre Noua Viață.

Nu se încearcă acest lucru. Este o activare. Este inerentă în Matricea voastră și, atunci când veţi fi pregătiți, o veți experimenta.

Poate părea ca fiind o multitudine de inițiative între noua linie temporală și ceea ce voi trăiți Acum.

Este, pur și simplu, Nașterea în Conștiința Superioară și Alinierea cu Eternul Tu, care este oricând accesibilă Acum.




Eclipsa Solară este în conjuncție cu Mercur, care activează o creștere a comunicării. Acest lucru poate însemna comunicare cu ceilalți și, de asemenea, cu Noi înșine – cu Sinele nostru Divin, Sinele nostru Dumnezeu, Ființa noastră Ascensionată Divină.

Cu Eclipsa de Soare în conjuncție cu Uranus, avem comunicațiile care apar și se concentrează asupra relațiilor.

Sentimentele de timiditate pot fi rezolvate o dată pentru totdeauna.

Dorința pentru Iubirea adevărată poate fi experimentată de cei pentru care a venit timpul, cu mai multă ușurință pentru cei care stăpânesc deschideri unice și profunde, prin comunicarea din Inimă.

Eclipsa de Soare cu aspect de careu cu Jupiter, este în sine o binecuvântare profundă !

Pentru cei care au Jupiter aliniat cu această Eclipsă Solară, este o expansiune profundă în ceea ce este pregătit pentru voi, acum.

Comunicarea superioară din Inimă, cu ușurință, va aduce fericire, Iubire și schimbări profunde ale expansiunii.

Acestea includ schimbări ale Liniilor Temporale, fără limitări.

Venus va fi în sextil cu Saturn, activând dorința pentru companionul perfect, găsindu-vă flacăra geamănă și sufletul pereche.

Ați putea să fiți deschiși și conștienți de dorința pentru acest angajament.

Noul Angajament poate fi și pentru activarea reînnoită a Matricei Sufletului și a contractului ; într-un sens personal, aprinderea Flăcării Inimii în interior – adică Conștiința Iubirii ca Stare de existență, Existență conștientă, Noua Frecvență și Realitatea.


Energiile și activările vor fi resimțite și vor continua timp de 6 luni.

Odată cu Ziua Îndrăgostiților, chiar înainte de Luna Nouă și Eclipsa Solară, Iubirea și recunoștința aprinse în Inimile voastre, vor continua.

Marte în careu cu Neptun poate activa unele precauții... Cu toate acestea, având în vedere că voi rămâneți în Inimile voastre și aveți încredere în Planul Vieții voastre, ADN-ul deține tot ce înseamnă Eternul voi, ca frecvență care este activată.

Conștiința poate fi trăită prin Starea de transcendență și experimentată prin harul Inimii și încrederea Sufletului.

Jupiter în sextil cu Pluto : expansiune adorabilă, SCHIMBARE – aterizare în această Linie Temporală, de care voi nu sunteți conștienți (însă ea există deja) Acum.

Prin activarea Matricei voastre, codurile Voastre vă trezesc, chiar Acum – precum cel care DESCOPERĂ ceea ce nu își amintea...

Intrați în toate acestea cu LUMINA care este eternul Voi, grațios, renunțând la ceea ce nu vă mai servește.


Aceasta este o Activare, timp de șase luni, a frecvențelor.

Activați Transformările, Schimbările voastre, Ascensiunea voastră, Abundența voastră (acea Viață care depășește visele voastre cele mai neașteptate), Expansiunea voastră.

Chiar ACUM, pătrundeți în Inimile voastre. Simțiți Sufletele voastre – Lumina voastră.

Îmbrățișați necunoscutul – Ceea ce nu a fost experimentat încă, Ceea ce deja Există... Ceea ce poate să apară ca stare inactivă, dar care, cu toate acestea, există într-o dimensiune superioară, în care ați acceptat întruparea pe Pământ, prin această activare a Corpului de Lumină și a ADN-ului, transformând aspectul și frecvența Luminii voastre – ca Ființe Divine transcendente ASCENSIONATE, care voi sunteți, ACUM, în dimensiunile superioare.

Voi sunteți, întotdeauna, ceea ce se revarsă, în timp ce voi treceți prin Vid – Emanarea frecvenței voastre unice, ca Lumina voastră inițială, în Iubire și GLORIE, activând Codurile de Lumină, în întreg Universul...

...În Lumina SACRĂ a Tot Ceea Ce Este, în prezența Consiliului Divin a Celor care Veghează.

Activați Acum.
Liniile Temporale se schimbă ACUM.

Și Așa Este, deja, ACUM.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu