marți, 22 ianuarie 2019

COBRA : BULELE RAIULUI (21 ianuarie 2019).




BULELE
RAIULUI

21 ianuarie 2019





Nota MarYan :

În fine, după mai multe situaţii perturbatoare, iată că, acum, reuşim să venim cu această traducere a Raportului lui Cobra la MEDITAŢIA de luni dimineaţă...


Acum nu dorim să intrăm în multele detalii ce necesită amănunţite precizări la acest Mesaj-fluviu – unul dintre cele mai lungi articole dintre cele postate de Cobra, pe blogul său – pe care le vom aborda în PoVestea promisă (care era „pe drum”, dar care a trebuit „să ofere prioritate” acestui Raport al lui Cobra...), ci dorim să oferim acces cât mai rapid la Mesajul acestuia...

...Precizând, acum, doar Nivelul de ADEVĂR DIVIN perceput de către noi, în privinţa acestui Mesaj : 70%... Ştiu, sună ca un ceasornic – nici mai mult, nici mai puţin, decât în marea majoritate a mesajelor anterioare – dar cam asta pare să fie „precizia” informaţiilor venite PRIN Cobra...

Iar acest lucru duce la aceeaşi nevoie de a preciza acelaşi aspect : valoarea de 70% este sub-optimă (adică cea de 80%), ceea ce înseamnă că valorile de „ne-adevăr” de 30% pot influenţa decisiv anumite detalii – adică exact cele care ne interesează pe toţi, în cel mai înalt grad (vom vedea în articolul nostru despre ce este vorba) – astfel că, precum de fiecare dată, şi mai ales acum, facem apel la DISCERNĂMÂNT şi la folosirea propriilor Filtre Interioare, în pivinţa recepţiei şi asimilării acestor informaţii.

În rest, Spor la Cercetare ! :






Meditaţia de Activare a ReÎntorcerii Luminii a fosu un uriaş Succes !

Între 1 şi 2 milioane de persoane au luat la cunoştinţă despre această Meditaţie, iar între 300.000 şi 400.000 de persoane au participat efectiv, astfel încât MASA CRITICĂ a fost realizată, chiar de mai multe ori :


Valul de Energie din SOARELE CENTRAL COSMIC a ajuns la Suprafaţa Planetei, astfel că această Energie a fost ancorată în mod ireversibil.

Acest lucru a modificat în mod semnificativ structura Anomaliei Primare din jurul Suprafeţei Planetei,  astfel că am intrat în următoarea Fază a Penetrării prin Compresie a Luminii” la Suprafaţa Planetei („Compression BreakThrough”), aşa-numita FAZĂ de NUCLEAŢIE :


Faza de Nucleaţie este o fază foarte importantă a unei Tranziţii de Fază între două sisteme dinamice, iar noi toţi tocmai am intrat, de azi (luni, 21 ianuarie 2019) în această Fază a Procesului de Eliberare Planetară şi Cosmică.

De acum înainte, Bulele Raiului (N.MY. : Cobra se joacă cu o metaforă, asimilând bulele care rezultă din această Fază a Procesului de fierbere cu Bule-Sfere de  Lumină şi Iubire ale „Raiului”) au început să se formeze în interiorul Carantinei Pământului, ca urmare a intervenţiei directe a Soarelui Central Cosmic.

Acest lucru a fost posibil doar datorită faptului cum Conştiinţa noastră colectivă a acţionat, în timpul meditaţiei, precum o Lentilă, focalizând astfel Lumina Soarelui Central Cosmic la Suprafaţa Planetei.

Viitoarele Civilizaţii vor vedea acest Moment ca fiind unul dintre cele mai definitorii momente din evoluţia Conştiinţei acestei Planete.




BULELE RAIULUI reprezintă ZONE de LUMINĂ PURĂ care există independent de orice materie, care au fost create în interiorul celei de-a 11-a Dimensiuni a continuum-ului Spaţiu-Timp.

Acest lucru înseamnă că, practic, în interiorul materiei fizice şi non-fizice de la Suprafaţa Planetei, există mici Zone care nu sunt accesibile Forţelor întunecate.

Aceasta este adevărata semnificaţie a ReÎntoarcerii Luminii !

Acest lucur mai înseamnă şi faptul că, de acum înainte, va fi mult mai uşor ca să creăm şi să accesăm Lumina în viaţa noastră.

Înseamnă, de asemenea, faptul că am ieşit din Faza Rezistenţei, în care ne luptam cu Cabala, şi am intrat în Faza Pătrunderii Luminii pe Planetă („BreakThrough Phase”), cea în care putem, pur şi simplu, să ne creăm propria noastră Realitate, chiar în timp ce observăm, cu calm, vechea lume care se prăbuşeşte sub greutatea propriei sale entropii, fără a fi implicaţi în toată această dramă, ci doar permiţând Luminii să strălucească în toate situaţiile...




Bulele Raiului (evidenţiate cu roşu în această simulare) vor creşte chiar în interiorul acestui „iad” al Carantinei Pământului (evidenţiat cu alb în acea simulare), până la declanşarea Evenimentului.




Drept urmare, Acum este Momentul de a elibera anumite informaţii ce ar putea fi şocante pentru unii, sau adânc situate în interiorul celor care deja le cunoaşteţi.

La un anumit moment după Eveniment, va exista o deplasare fizică polară a Axei de Rotaţie a Pământului, declanşată de Soarele nostru aflat pe punctul de a deveni o Stea Micro-Novă / T-Tauri, în urma impulsurilor declanşate de activitatea Soarelui Central Cosmic şi a Soarelui Central Galactic.

Soarele nostru, activat în acest fel, va emite apoi un uriaş Val de Plasmă care va duce la deplasarea crustei terestre, la modificarea Axei de Rotaţie a Planetei şi la generarea unui Val Tsunami de aprox. 1 milă (aprox. 1,6 Km., adică 1.600 metri) înălţime !

Acest uriaş Val Tsunami va mătura, efectiv, toate impurităţile care mai trebuiesc curăţate.

Este inutil ca să adăugăm că toate Insulele de Lumină şi toate Zonele de Lumină vor fi complet ne-afectate de Valul Tsunami, fiind protejate prin tehnologii avansate pe care le vom primi de la Rase (extra-terestre) pozitive, după Eveniment.

Pentru că toate acestea se vor petrece la doar câţiva ani după Eveniment, acum nu avem de ce să ne temem...


Un eveniment plasmatic solar similar, dar mai redus în magnitudine şi fără modificarea Axei fizice terestre, a avut loc la jumătatea Ciclului Precesional anterior,  cu 12.900 de ani în urmă.

Membrii Cabalei sunt nervoşi, în mod evident, ştiind că nu au unde să se ascundă şi, de aceea, au dezvoltat diverse Programe Spaţiale Secrete, în speranţa că vor scăpa, astfel, de acest moment.

Tot ei au creat şi înşelătoria cu „Încălzirea Globală”, pentru a acoperi adevărul viitoarei modificări a Axei Polare a Planetei.

Modificarea Polară viitoare reprezintă unul dintre principalele lor secrete pe care încearcă să le ascundă.

Însă adevărul începe să iasă, uşor, la vedere, inclusiv prin fluctuaţiile câmpului magnetic terestru – ca precursoare ale modificării Axei fizice terestre – care, deja se produc...




Cel de-al doilea secret pe care Cabala încearcă să îl ascundă se referă la inter-acţiunile dintre polaritatea feminină şi masculină care creează un câmp electro-magnetic toroidal ce poate declanşa Energia KUNDALINI şi care poate duce, astfel, la Eliberarea Planetară.

Deoarece Planul Iezuit de a suprima sexualitatea umană a eşuat, ei au elaborat un nou plan : ei doresc să se de-polarizeze şi să se confunde identitatea sexuală a femeilor şi bărbaţilor, prin promovarea confuziei de Gen...

...Prin emascularea (de-masculinizarea) bărbaţilor (vedeţi aici, aici şi aici)...

...Şi prin de-feminizarea femeilor.

Pentru a realiza de-feminizarea şi dez-împuternicirea sexuală a femeilor, Iezuiţii au organizat campanii, în ultimele decenii, de promovare a bărbieritului (N.MY. : Epilării, dacă se poate definitivă) a părului de sub axilă (sub-braţ) şi a părului pubian, la femei.

Părul pubian şi de la sub-braţ este conectat cu Puterea Feminină Primordială, pe care Familiile Iezuiţilor şi ale Nobilimii Negre vor să o distrugă.

De asemenea, ei au impus pe piaţă anumite produse toxice de igienă care generează dezechilibre hormonale la femei.

Pentru Eliberarea Planetară este necesară manifestarea unor Energii Masculine active electrice pure ne-distorsionate şi Energii Feminine reflective magnetice pure ne-distorsionate.

Energia MASCULINĂ activă electrică pură este esenţa CIOCANULUI lui THOR.

Energia FEMININĂ receptivă magnetică pură creează un Câmp de Rezonanţă care reprezintă Vasul de Contact pentru Eveniment.

ÎMPREUNĂ, ei creează SFÂNTUL GRAAL.

ÎMPREUNĂ, ei creează MANDALA Familiei de Suflet.

Acum este Vremea ca, cei mai treziţi membri ai populaţiei de la Suprafaţă, să iniţieze re-facerea conexiunilor cu Familia de Suflet, bazate pe valorile Sufletului.

Acest Proces a început deja.
Mai multe instrucţiuni despre acest lucru vor fi oferite în curând.

Mandalele FAMILIEI de SUFLET (N.MY. : Membrii fiecărei Familii de Suflet care alcătuiesc, împreună, o Mandală cu o anume configuraţie şi cu un anumit număr de membri) vor începe să locuiască în INSULELE de LUMINĂ.

Procesul de creare a Insulelor de Lumină a început, deja, şi există Proiecte aflate în curs de realizare în Asia, Europa, Africa şi America.

Mai multe instrucţiuni despre acest lucru, vor fi date în curând.




Mandalele Familiei de Suflet şi Insulele de Lumină reprezintă Bule ale Raiului, care sunt create în interior, dar şi în paralel cu iadul condiţiilor actuale de la Suprafaţă.

Acestea se manifestă atunci când este prezentă suficientă Lumină.
Acestea sunt Seminţele viitoarei Civilizaţii de Ruptură de la Suprafaţa Planetei.

ACUM este VREMEA !


Personal, am fost ghidat să încep să îmi creez propria Mandală a Familiei de Suflet.
Acest proces a fost accelerat, începând cu 1 ianuarie 2019, sub îndrumarea Comandantului Flotei Stelare Pleiadiene, SEMJASE, care este, în fapt, unul dintre sufletele ce aparţin Mandalei Familiei mele de Suflet.


Flota Pleiadiană pregăteşte Sufletele mele Pereche de gen feminin şi membrii de sex feminin ai Familiei mele de Suflet pentru acest Proiect, trimiţându-le vise profetice puternice, viziuni şi sincronicităţi care le vor pregăti pe acestea pentru contactul cu mine.

Aceste puternice experienţe spirituale au început, deja, odată cu eliberarea Protocoalelor „Vasul de Contact” din Martie 2018, însă s-au intensificat de la începutul anului 2019.

Vom crea o Bulă a Raiului, ancorând adevăratele Mistere ale Zeiţei şi vom trece printr-un Proces accelerat al Ascensiunii.

Dacă se vor simţi ghidate/ghidaţi să mă contacteze, trebuie să-şi creeze o adresă de email „tutanota. Şi contactaţi-mă numai la această adresă de emailtutanota” : project501@tutanota.com  .


Pentru populaţia generală de la Suprafaţă, toate informaţiile de pe blogul meu au fost culese drăguţ în forma unei CĂRŢI, lansate în format „hardcover(N.MY. : Format fizic, pe hârtie), cât şi în format electronic.

Această carte va fi crucială la momentul Evenimentului, deoarece atunci ar putea apărea întreruperi ale sistemelor electronice, iar Internetul ar putea fi indisponibil pentru o scurtă perioadă de timp (care, de fapt, ar fi cea mai importantă la momentul Evenimentului).

Această Carte va deveni foarte utilă.

Aici puteţi comanda cartea.


Şi, pentru finalul acestui Raport la Meditaţia Reîntoarcerii Luminii... în stră-fulgerarea momentului... tot Ceea ce Este Făcut va fi Des-Făcut...


Victoria LUMINII !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu