duminică, 6 ianuarie 2019

TANAAZ : 2 Articole : Previziuni Astrologice pentru IANUARIE 2019 şi ECLIPSA Parţială de SOARE din 6 Ianuarie 2019.



TANAAZ

2 Articole :

Previziuni Astrologice
pentru
IANUARIE 2019

şi

ECLIPSA
Parţială de SOARE
din
6 Ianuarie 2019





Nota MarYan :

După un prim articol personal de introducere în Energia acestui foarte interesant An, 2019 (“Câteva Repere despre Noul AN 2019”), iată că re-venim, cât se poate de rapid, cu un alt articol, alcătuit, în fapt, din 2 Mesaje Astrologice de la Tanaaz (pe care am mai prezentat-o în lunile şi anii trecuţi)...

…Referitoare la Elementele Astrologice principale care se vor desfăşura, în mare forţă, în această Lună Ianuarie 2019, şi numite de către Tanaaz ca fiind “PORTALUL ECLIPSEI” (Perioada dintre două Eclipse).

Pentru că informaţiile prezentate în cele două articole sunt cât se poate de concrete şi coerente, pe înţelesul tuturor, acum noi nu mai insistăm în privinţa acestora, oferind doar un scurt citat din cel de-al doilea articol, ca un fel de Sinteză (Chint-Esenţă) în privinţa acţiunii Energiilor din această provocatoare Lună Ianuarie de la începutul acestui extrem de interesant An, 2019 :

Orice dorești să faci în timpul ECLIPSEI (Parţiale) de SOARE de la începutul lunii va ajuta Universul să știe ce să curețe și ce să îndepărteze de la tine în timpul ECLIPSEI (Sângerii) de LUNĂ de la sfârșitul lunii.

Un aspect am mai avea de a-l preciza : pentru că articolul despre Eclipsa Parţială de Lună Nouă din 6 Ianuarie 2019, ora 03.30 (ora României) vine DUPĂ acest Moment, este important de a ne re-aminti de Relativitatea TIMPULUI în Planul Fizic 3-4D şi de posibilitatea de a “jongla” cu această Energie, pe care Mintea liniară 3D o vede ca fiind strict uni-direcţională...

…Dar care, în Realitate(a Multi-Dimensională), acest aspect se dovedeşte a fi mult mai complex şi flexibil – după cum am precizat în acel articol prezentat deseori pe blog, referitor la acest subiect : “PoVestea Zilei (64) : Timpul Optim al Meditaţiei (în Lumină) şi Sin-Cronicitatea”.

De aceea, alături de urarea “Studiu cât mai profund şi relaxat !”, mai important este îndemnul de a pune “la lucru”, în mod cât mai eficient, energiile oferite de această perioadă Astronomică şi Astrologică din acest uimitor an 2019 ! :






TANAAZ
Previziuni Astrologice
pentru
IANUARIE 2019



Cum vrei să fie Noul An ?
Ce lecții, realizări, energie vrei să aibă pentru tine Anul 2019 ?

Ia-ți un Moment, Acum, când citești asta, pentru a-ți formula o dorință și pentru a te gândi la ce ai vrea să îți aducă anul 2019.

Vrei să te simți mai încrezător ?
Vreți să călătorești mai mult ?
Să îți întâlnești sufletul pereche ?
fii în formă ?
îți ascuți intuiția ?

Gândește-te la dorința ta, respiră adânc, ține-o aproape de inimă și apoi expiră și urmărește dorința ta, plutind în Univers.

Încrede-te că dorința ta a fost auzită, credeva fi împlinită în cel mai bun mod posibil pe măsură ce înaintezi pe parcursul anului.


2019 este un an aglomerat, cu o mulțime de evenimente, mai ales în luna Ianuarie !

În prima lună a anului, Ianuarie ne ajută să curățăm trecutul și ne oferă motivația și ambiția pentru noi începuturi.

În această lună, am putea dori să începem ceva nou și să ne gândim la punerea Planurilor în Acțiune.

Avem multă energie în mișcare înainte, în această lună, care ne încurajează să facem un salt și să punem planurile în acțiune.

Avem, de asemenea, două Eclispe foarte puternice, iar această energie ne poate da impulsul atât de necesar

Dacă vei căuta o direcție, aceste eclipse vor aduce claritate și te vor ajuta știi ce cale să urmezi.

De fapt, pe măsură ce eclipsele își fac magia, ne vom simți mai aliniați și mai încrezători în legătură cu calea noastră înainte.


Prima Eclipsă a Anului este ECLIPSA (Parţială) de SOARE din 5-6 Ianuarie în Semnul Capricornului (N.MY. : Cu maxim la ora 03.30 , ora României).

Aceasta este prima Eclipsă pe care o avem în Capricorn din 2011 și anunță începutul unui Nou Ciclu de Eclipse.

Această Eclipsă Solară ne va ajuta să stabilim intențiile și să ne gândim la calea de urmat.

Eclipsa ne va ajuta, de asemenea, să stabilim noi obiective și să ne asumăm câteva riscuri atunci când vine vorba de a sălta în direcția aleasă.

Gândeșt-te la ceea ce s-a întâmplat în viața ta în perioada anilor 2009-2011, deoarece acest lucru îți poate oferi un indiciu cu privire la ceea ce îți poate aduce în drumul tău acest NOU CICLU de ECLIPSE.


Cea de-a doua Eclipsă cade pe 20-21 Ianuarie (N.MY: : Pentru România, Momentul de Maxim este pe 21 Ianuarie 2019, la ora 07.18) și este o ECLIPSĂ Sângerie de LUNĂ în Leu.

Această Eclipsă este extrem de semnificativă și va contribui la în-cheie-rea unui Ciclu imens de Energie cu care lucrăm din Februarie 2017 (N.MY. : Simpatic, cum în articolul nostru de început pentru acest an, 2019, chiar asta precizam, cum Astrologic şi Numerologic, acest An ne pre-vesteşte puternice Încheieri de Cicluri !).

Această Eclipsă te va încuraja să îți onorezi tot ceea ce ai învățat de la această dată și să eliberezi și să dai voie să plece la tot ce nu îți mai servește.

Această eclipsă te va încuraja să iei tot ce ai învățat și într-un fel să îi dai drumul în lume...




În timp ce Eclipsa de Soare are un ton mai ușor, Eclipsa de Lună de la sfârșitul lunii poate fi mai “solicitantă” și s-ar putea să descoperim niște dureri și răni vechi, aduse la Suprafață, pentru a fi eliminate.

Se pare că toți suntem chemați să ne DETOXIFIEM la nivel de Minte, Trup și Suflet, înainte de a putea trece prin restul anului !


Aceste două Eclipse domină cu adevărat energia lunii și sunt susceptibile de a aduce unele Schimbări în Drumul nostru.

S-ar putea să trebuiască să rămânem deschiși și să vedem ce curge în sau din viața noastră, înainte să știm pe ce Cale să mergem.

Cea mai bună modalitate de a naviga în această lună (Ianuarie) este de a folosi energia Eclipsei de Soare pentru a stabili intențiile, dar rămânând deschis și având încredere că, pentru ca intențiile tale să fie îndeplinite, în timp ce Eclipsa de Lună să facă curățenie pentru tine...

Până la sfârșitul lunii, s-ar putea să te simți puțin epuizat și golit, datorită Energiei Lunare puternice, deci asigură-tete odihnești și îți reîncarci bateriile, cât timp mai poți.


Ianuarie este o lună importantă și ne va conduce pe Calea pe care suntem destinați să o urmăm pentru anul viitor.

În timp ce pot apărea niște obstacole, vom primi mai multă claritate și vom fi mai conectați la scopul nostru mai înalt.

Eclipsele întotdeauna aduc schimbări și ne ajută să ne aliniem viețile cu Calea cea mai bună și cea mai corectă pentru noi.

Ai încredere în Ceea ce apare în Calea ta, în această lună, și reține că toate acestea au doar rolul de a te aduce, pe tine, mai aproape de SINELE TĂU CEL MAI ÎNALT !


Tanaaz


prin



TANAAZ
ECLIPSA
Parţială de SOARE
din
6 Ianuarie 2019



ECLIPSA PARŢIALĂ de SOARE din Capricorn, în perioada 5-6 ianuarie (N.MY. : Pentru România, Momentul de Maxim este pe 6 Ianuarie 2019, la ora 03.30), luminează o Nouă Cale și va contribui la desfășurarea unei noi povești în viața noastră.

Acesta este un Moment Puternic pentru Noi Începuturi !

Cu toate acestea, trebuie să rămânem deschiși pentru a vedea exact care sunt Noile Începuturi pe care Universul le are pentru noi.

Calea din fața noastră poate să nu fie ceea ce pare, deci trebuie să continuăm să ascultăm și să rămânem conectați la îndrumarea Universului.
                                                                                                               

Gândește-te la Calea Vieții ca și la un copac cu multe ramuri.
Toate se îndreaptă spre Cer, dar există numeroase moduri de a ajunge acolo...

Unele ramuri sunt puternice și drepte, iar altele sunt strâmbe și îndoite.
Nu există corect sau greșit, există doar Aventură, Călătorie și Explorare pentru această scurtă Călătorie pe care o numim „Viață !


În această Eclipsă Parțială de Soare în Capricorn, o nouă ramură a copacului tău va deveni mai clară și vei avea opțiunea de a vedea unde te poate conduce.

Această ramură te poate duce într-o direcție cu totul nouă sau poate să îți dea o mână de ajutor pe Calea pe care te afli, deja.

Aceasta este o Energie puternică și indică începutul unui NOU CICLU.

Avem mai multe Eclipse în Capricorn pe drumul din acest an, așa că această Eclipsă Parţială de Soare din Ianuarie 2019 te va ajuta să stabilești Tonul și să pavezi Calea pentru Călătoria ce urmează !

Nu va fi posibil să înțelegem întreaga Cale atunci când aceasta apare pentru prima dată, căci va dura ceva timp și va trebui să avem încredere în calendarul evenimentelor care se desfășoară.

Deși este posibil să nu avem Povestea completă, dacă ne deschidem, dacă ne deschidem inimile și ne încredem în intuiția noastră, s-ar putea să simțim că suntem chemați într-o anumită direcție.

Anul 2019 se așterne în fața noastră cu atâtea oportunități și potențial, iar dacă ascultăm și dacă vom lua o clipă de pauză, vom auzi în ce mod suntem ghidați să călătorim...




În urma acestei Eclipse, intrăm în PORTALUL ECLIPSEI care este perioada dintre Eclipse.

Următoarea Eclipsă vine pe 20 ianuarie (N.MY. : 21 Ianuarie 2019, ora 07.18 , pentru România) și va fi o Eclipsă de Lună Sângerie, în Leu.

Această Eclipsă este extrem de puternică, motiv pentru care ar fi înțelept să folosim energia mai blândă a Eclipsei de Soare pentru a ne reîncărca, visa și pentru a ne gândi la viitorul nostru.

Orice dorești să faci în timpul Eclipsei de Soare de la începutul lunii va ajuta Universul să știe ce să curețe și ce să îndepărteze de la tine în timpul Eclipsei de Lună de la sfârșitul lunii.

Făcând Spațiu (N,MY. : „Golind paharul”...), Universul va putea să îți aducă mai multe dintre Oportunitățile și Potențialele pregătite pentru tine.


În ansamblu, Eclipsa Parțială de Soare va stabili Scena.
Deși este posibil să nu avem întreaga imagine, vom începe să simțim și să vedem Noi OPORTUNITĂŢI și Noi CĂI care se deschid pentru noi.

S-ar putea să ne simțim trași într-o Nouă Direcție sau să simțim Posibilități și Căi în care, odată, am văzut bariere și ziduri.

S-ar putea să simțim și dorința de a face niște Schimbări foarte necesare în viața noastră și de a stabili Cursul unei Noi Misiuni.

Schimbarea este cu siguranță o temă în perioada Eclipsei de Soare, deci rămâi deschis și vezi ce schimbări îți aduce Universul şi simte schimbările pe care ești ghidat să le faci.


Acum este Momentul pentru a-ți deschide Inima, Mintea și Sufletul.
Deschide-te și vezi Noul Potențial care este în Fața ta.

Energia va fi puternică pentru că se întâlnesc Soarele și Luna, așa că folosește-o pentru a începe din nou, pentru a renaște și a te scufunda în Noile Energii pe care le va aduce anul 2019.

Stai încrezător în viitor, știind că există o Cale Nouă și Strălucitoare care se deschide pentru tine !

Nu te îngrijora prea mult despre direcția în care să mergi sau ce măsuri trebuie să iei, doar lasă-te chemat la acțiune ; știi că poți visa mult și să țintești sus.


Există Posibilități infinite în această Realitate, tot ce trebuie să faci este să te deschizi să le vezi.

Odată ce o faci, vei vedea că ORICE este POSIBIL și că ești capabil de orice !

Cu toții ne petrecem atât de mult timp îngrijorându-ne despre Scopul nostru, dar Adevăratul nostru Scop este să fim noi înșine și să urmăm ceea ce este adevărat în inimile noastre.

Nu trebuie să îți găsești scopulTU însăţi/însuţi ești Scopul tău !

Tot ceea ce faci este Scopul tău și, cu cât poți să te aliniezi mai mult cu aceasta și să știi că Scopul tău este în interior, cu atât vei începe mai mult să te simți ca având un Scop în Viața ta...

Ieși din zona ta de confort, schimbă-ți rutina și vei vedea cum această Eclipsă Parţială de Soare te va ajuta să aduci o Nouă Strălucire și Noi Ocazii în Viața ta !


Tanaaz


prin

Un comentariu: