sâmbătă, 27 februarie 2021

GRUPUL ARCTURIAN prin Marilyn RAFFAELE : MESAJ de la GRUPUL ARCTURIAN – FRICA şi Încrederea în Sinele mai Înalt (31 ianuarie 2021).

 

GRUPUL ARCTURIAN

prin

Marilyn RAFFAELE


MESAJ de la

GRUPUL ARCTURIAN :

FRICA

şi

Încrederea în

Sinele mai Înalt

 (Traducere : Monica POKA)

  31 ianuarie 2021 –

 

 


Nota MarYan :

Deşi momentele sunt extrem de tensionate, în această perioadă – sau poate tocmai de aceea, acum venim cu un alt tip de mesaj decât cele oferite prin Cobra şi alţii de acest gen...

 ...Anume, cu un „mesaj” ce are un alt tip de energie, mult mai blând şi încărcat cu energia compasiunii, dar în acelaşi timp „realist”, care se raportează la situaţia „dramatică” a momentului („pandemic”) actual.

Da, este dificil de a vedea ce se petrece dincolo de faţa(da) Scenei, însă, dacă ne folosim scanner-ul inimii, eliberat de controlul minţii, vom putea re-simţi ceea ce se petrece, în prezent, cu adevărat, pe Planetă : un haos şi o zgâlţâială tot mai mare „la suprafaţă”, în timp ce, în profunzime, energia tot mai înaltă se calibrează din ce în ce mai bine...

...Mai ales prin Eliberarea constantă de cea mai mare problemă existentă pe Planetă, în prezent şi în general : FRICA.

Dar despre ce implică aceasta, ne re-amintesc cu drag aceşti dragi Arcturieni, în acest mesaj : 

 

 

 

Dragi cititori, vă salutăm cu iubire în aceste vremuri schimbătoare.

Pe cât puteți, evitați să permiteți fricilor și îndoielilor colectivului, atât de proeminente în acest moment, să vă copleșească.

Pentru că cei mai mulți nu sunt conștienți de ceea ce se petrece în culise, este foarte ușor să judece după aparențe și să alunece în frică.

Frica, confuzia și îndoiala îi afectează în acest moment chiar și pe cei mai evoluați pentru că nu vedeți nimic care să semene cu ceea ce v-ați așteptat să vedeți.

Înțelegeți că energiile se schimbă în fiecare moment.

Aveți încredere că totul se desfășoară potrivit Planului, pe măsură ce energii noi și puternice ale Luminii continuă să inunde Pământul.

Evenimentele prezise de canale foarte respectate pot și adeseori o fac să fie complet diferite sau evenimentele prezise să nu se manifeste deloc. Acest lucru nu pentru că canalul a fost incorect, ci pentru că energia care era prezentă în momentul canalizării s-a schimbat.

Este important să încetați să căutați în afara voastră ceea de ce aveți nevoie, fie că este vorba de informații sau de orice altceva. Vedeți informațiile exterioare, inclusiv mesajele canalizate ca fiind mai degrabă ghidări decât realități neschimbătoare.

Trebuie să începeți să acceptați și să aveți încrederesingura realitate neschimbabilă este cea care există în voi.

Dacă citiți ceva care nu rezonează cu voi, aveți încredere în ce simțiți voi indiferent de câte cărți ar putea avea autorul în spatele numelui lui sau de câți alții îl cred.

Ceva ce ar putea fi adevărat pentru o persoană nu va rezona deloc cu o alta.

Acest lucru se datorează faptului că fie există, fie nu, o aliniere energetică.

 

Stați în liniște, tăcuţi și încrezători în adevăr.

Fiți deschiși la ghidări și informații, dacă este cazul, dar nu lăsați niciodată vreo persoană, religie, guvern, tradiție sau orice altceva să vă dicteze ce trebuie să credeți.

Vremurile se schimbă cu repeziciune și multe aspecte care erau acceptabile chiar și anul trecut, sunt recunoscute ca nemai-fiind corecte și potrivite.

Aveți încredere că vă aflați exact acolo unde ar trebui să fiți în acest moment, chiar dacă lucrurile nu sunt ceea la ce v-ați așteptat (concepte).

Pe măsură ce creații dense formate ale energiei dualității/separării ies la suprafață, îi încurajează pe cei care sunt aliniați cu aceste forme energetice să acționeze într-un mod similar.

Cu toate acestea, asta este o parte importantă a Procesului de Ascensiune aflat în desfășurare pentru că nimic nu se poate schimba până când ceea ce este nevoie să fie schimbat nu este văzut și apoi respins de majoritatea oamenilor.

Aveți încredere că totul se desfășoară conform Planului.

Atunci când cineva care trăiește pe deplin în sistemul de credințe trei dimensional crede că el/ea este separat de ceea ce are nevoie ca să experimenteze împlinirea la orice nivel, va căuta automat acel ceva prin orice mijloace poate.

Chiar și cei care acționează violent cred că într-un fel ceea ce fac este bine potrivit nivelului lor de conștiință atins.

Fiecare persoană caută pacea și fericirea.

Cei mai mulți continuă să caute acolo unde ei cred că există, în efectele exterioare.

În realitate, căutarea împlinirii la toate nivelele este dorința sufletului de a fi recunoscut și să se unească din nou în Unime.

 


Fiecare persoană se va trezi la un moment dat la UNimea sa, dar călătoria evolutivă necesită multe experiențe de învățare, care într-o dimensiune a timpului și spațiului (Pământ), înseamnă multe vieți.

Cei mai mulți dintre voi cei care citiți și vă aliniați cu aceste mesaje v-ați făcut munca și sunteți foarte aproape de acest punct.

Frica este baza tuturor comportamentelor distructive și este efectul exterior al credinței în separare care se manifestă apoi ca un sentiment de a fi singur, neajutorat și supus unui număr infinit de puteri exterioare.

Frica privește spre un Dumnezeu îndepărtat, sau ceva din afara sinelui, pentru salvare. Credința în două puteri, într-o putere din afara Sinelui, este cea care a creat și continuă să susțină sistemul de credințe trei dimensional.

Lumea trece în prezent prin vadul unei mlaștini pline de noroi ca să treacă prin aceasta și să iasă undeva unde noroiul nu mai există.

S-ar putea, ca ocazional, să vă descoperiți blocați în noroi împreună cu cei cărora le place și se identifică cu noroiul, dar munca voastră ca ființă evoluată nu este să vă temeți de noroi sau să-i dați putere, ci mai degrabă știți că voi nu sunteți, nu ați putea vreodată deveni și niciodată n-ați fost noroi.

Pentru că frica izvorăște din separare, iar separarea este o ancoră în sistemul de credințe trei dimensional, veți fi întotdeauna tentați să vă fie frică atunci când trăiți pe Pământ. Recunoașteți și apoi neutralizați frica pur și simplu nehrănind-o cu energia voastră pentru că nu este a voastră, decât dacă voi o revendicați ca fiind a voastră.

Frica își va pierde puterea asupra majorității, pe măsură ce tot mai mulți se trezesc la adevărul UNimii, pentru că frica nu are nici o lege care să o susțină și poate exista doar dacă este hrănită energetic.

 

O conștientizare a UNimii începe la nivelul personal de conștientizare.

La început ea se poate exprima ca o dorință de-a ajuta pe cineva mai puțin norocos din cercul cel mai apropiat – familie, prieteni sau grup religios.

Pe parcurs, odată cu trecerea timpului, persoana începe să fie conștientă și interesată de nevoile indivizilor și grupurilor din afara cercului său imediat (străini și animale) și, în cele din urmă, se extinde atât de mult încât include și „dușmanii”...

În cele din urmă, poate pe parcursul mai multor vieți, pe măsură ce starea de conștiință a persoanei evoluează, el/ea începe să-și dea seama că O Conștiință Divină omniprezentă, omnipotentă, omniscientă se exprimă și întotdeauna s-a exprimat pe sine ca fiind orice lucru viu, pur și simplu pentru că EA este tot ceea ce există.

Această conștientizare a lui UNA este ceea ce constituie iubirea ne-condiționată.

 


Boala, violența și circumstanțele în care atât de mulți se află în acest moment servesc la aducerea unui sentiment de unitate care înainte nu a mai fost văzut pe Pământ.

Aceste evenimente sunt necesare pentru trezirea celor care preferau să rămână lipiți de conceptele lor confortabile. Cu toate acestea, mulți sunt sau vor fi în curând deconectați de la complacerea lor, iar acest lucru va fi înspăimântător pentru ei, dar necesar pentru creșterea și evoluția spirituală – adevăratul scop al experimentărilor trei dimensionale.

Nimeni nu se întrupează ca pur și simplu să trăiască o viață înaltă după ce a atins cumva conceptele de succes ale lumii. Fiecare vine pe Pământ să experimenteze și să învețe, dar densitatea energiei trei dimensionale îi face să uite acest lucru din momentul în care nu mai sunt în aliniere cu frecvențele mai înalte din care vin.

Acesta este motivul pentru care copiii mici își amintesc adeseori viețile trecute și de unde vin până în momentul în care energiile mai dense ale Pământului devin dominante...

Cu ajutorul ghizilor, fiecare individ își crează un plan pentru sine înainte de a se întrupa, un plan care include experiențe pe care le simte a fi necesare pentru continuarea creșterii spirituale.

Unele dintre planuri, și multe dintre planurile de astăzi, sunt să ajute trezirea pe Pământ. Să știți că un plan al sufletului niciodată nu include lecții pentru care persoana nu este încă pregătită spiritual. Un contract al sufletului poate fi adăugat sau schimbat în orice moment.

Unii pot alege să experimenteze o viață umană „perfectă” ca să învețe că succesul material nu umple locul gol din ei care întotdeauna caută „ceva”.

Mulți aleg lecții care pot fi învățate numai prin experimentarea sărăciei, războiului, bolii sau luptei, dar cei mai mulți dintre voi ați încheiat aceste tipuri dense de experimentări pentru că nu le mai creați.

 

O persoană poate părăsi fizicul oricând alege să o facă.

Mulți care au plecat în aceste momente prin boală au vrut să plece și să revină într-o energie nouă și mai înaltă, iar actuala situație de boală le-a oferit o modalitate ușoară să o facă.

Această informație s-ar putea să-i supere pe unii dintre voi, mai ales dacă ați pierdut pe cineva drag, dar să știți că moartea este întotdeauna alegerea sufletului, nu este o alegere trei dimensională, ci una făcută la un nivel mult mai profund.

Nu există ceva numit moarte...

Ceea ce este numit moarte înseamnă pur și simplu părăsirea Pământului în scopul întoarcerii la adevărata casă unde sufletul se poate bucura de o odihnă bine-meritată, poate reevalua lecțiile învățate, reuni cu prietenii și familia și lucra cu ghizii în ceea ce privește lecțiile și planurile viitoare.

Aveți încredere !

Aveți încredere în Sinele vostru Mai Înalt ca să știți de ce aveți nevoie și când aveți nevoie de acel ceva.

Aveți încredere în intuiția voastră în înțelegerea faptului că vocea sufletului vostru este cea care se exprimă pe sine.

Aveți încredere că sunteți aici în acest moment pentru alte motive decât experimentarea recompenselor, succesului, distracției sau confortului trei dimensional.

Aveți încredere că un PLAN DIVIN nu poate da greș.

Sunt într-adevăr vremuri puternice cele pe care le experimentați.

Îmbrățișați-le pentru că ele sunt motivul pentru care ați ales să fiți aici luminând Calea pentru alții.

ESTE Voi, ESTE ceea din ce sunteți făcuți, ESTE... EU SUNT.

 

Noi suntem Grupul Arcturian.

 

SURSA : https://onenessofall.com/2021-1.html

prin

https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/2021/02/mesaj-de-la-grupul-arcturian-31.html



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu