duminică, 28 februarie 2021

Judith KUSEL : NOUA Coloană Vertebrală a NOULUI PĂMÂNT (13 februarie 2021).

 

Judith KUSEL

NOUA

Coloană Vertebrală

a

NOULUI PĂMÂNT

 (Traducere : Monica POKA)

  13 februarie 2021 –

 

 


 

Nota MarYan :

După mesajul de ieri, al Arcturienilor, iată acum un articol al Judithei Kusel, despre Noua Coloană Vertebrală a Noului Pământ...

...Care ne introduce în aspecte cu adevărat „ezoterice” de trans-formări interioare la nivelul Corpului Eteric şi, mai ales, al Corpului de Lumină (interioară)...

...Şi care, în prezent, este într-o (pre)lucrare şi trans-formare al-chimică din ce în ce mai intensă, la din ce în ce mai multe fiinţe încarnate acum, pe Planetă, în aceste Vremuri... văzute a fi „haotice” şi „pandemice” de (încă) cei ne-treziţi... sau extrem de „provocatoare” şi „pline de oportunităţi de creştere” de către cei care au iniţiat de ceva timp Procesul de Trezire şi de Ascensionare (în Conştiinţă) !

Da, materialul este important din această perspectivă, re-amintindu-ne de rolul Coloanei Vertebrale care, cea fizică, în prezent urmează activările Coloanei Vertebrale Eterice (de Lumină) ce poate produce multă durere şi tensiune în corpul fizic uman (opoziţii/blocaje ale minţii care se opune acestui Proces de Trans-formare, din Teamă/Frică/Ignoranţă)...

Aşadar, acum, la final de februarie şi de „iarnă calendaristică”, vă propun acest material, numai bun de studiat şi, mai ales, de integrat, „la gura sobei” – adică a Focului Interior, cel care trans-mută orice, inclusiv prin FLACĂRA VIOLET, orice se opune Procesului (Divin al) Transformării/Vieţii :

 

 

Energii extrem de puternice se revarsă și, astfel, pe măsură ce Noile Corpuri de Lumină se formează pentru Noul Pământ, avem într-adevăr acum două Coloane Vertebrale, una încă în forma fizică și una în corpul eteric sau, mai degrabă, în Corpul de Lumină, pe măsură ce acesta se activează în 7 etape.

Dacă Corpul de Lumină s-ar activa dintr-o dată, nu am mai fi în stare să formăm puntea dintre Vechiul Pământ și Noul Pământ.

Suntem încă într-un timp de tranziție – deși mulți funcționează deja pe Noul Pământ și, prin urmare, în acea stare mult mai înalt dimensională, vechii forme fizice îi ia un pic mai mult să se ajusteze ; deși este acolo deja, se ajustează.

Observ aceasta, acum, în mod constant în corpul meu, deoarece totul este întinerit și re-inventat, iar acest lucru începe să fie observat și de alții.

Atunci când o fac, știu că nu este imaginația mea, ci ceva foarte real.

 


Am fost chemată în această dimineață într-un loc unde am întâlnit mai întâi PIRAMIDELE de CRISTAL (scufundate în largul mării) și un vortex de energie extrem de puternic. Adeseori sunt chemată acolo, când schimbări imense sunt pe cale să se producă și apoi mi se arată care sunt acestea.

Într-adevăr, aproape că mi-am luat zborul în timp ce energia Noului Pământ clocotea prin mine și literalmente am fost întâmpinată cu bucurie pe Noul Pământ și am pășit pe ea, deoarece ea este foarte prezentă și accesibilă în Natură, mai ales în Ape.

Când m-am întors eram încă atât de energizată, încât a fost nevoie să mă întind, iar apoi mi s-a arătat ce se întâmplă.

Mi-am văzut clar cea de-a doua coloană vertebrală, întinzându-se dincolo de capul meu, deoarece întruparea fizică în CORPUL DE LUMINĂ al NOULUI PĂMÂNT este mult mai înaltă.

În același moment mi s-a arătat cum mai multe chakre se formează și se deschid acum – nu doar 12, ci într-adevăr 24 și acestea se vor expansiona atunci când vom încorpora pe deplin întruparea Noului Pământ, la 36, etc.

Coloana vertebrală acționează ca un Para-trăsnet, un conductor de energie și, mai mult de atât, ca un Diapazon și acționează, într-adevăr, ca o Antenă Cosmică care se acordează Coloanei Vertebrale Cosmice și celei a Pământului.

În acest caz, din nou două, Vechiul și Noul, până când vechiul se dizolvă complet – aceasta din cauză că suntem încă foarte implicați fizic în vechiul Pământ, deși suntem în tranziție.

Am lucrat cu Coloana Vertebrală a Pământului încă din 2009 și am lucrat într-adevăr intens cu deschiderea completă, deoarece în timpul diferitelor epoci ale Pământului, cu scufundarea masei terestre și reformarea altora, mai ales după marile inundații (N.MY. : „Potop-uri”, în versiunea biblică), multe dintre aceste centre au fost închise.

(Citiți cartea mea „De ce m-am născut în Africa : Istoria ne-înregistrată anterior a ELYSIUM-ului și a REGATULUI LEULUI”.)

 


Prin urmare, am fost nespus de bucuroasă să văd că Noua Coloană Vertebrală a Noului Pământ era la locul ei și vibra, într-adevăr, cu o viteză extraordinară.

Avea o vibrație și o frecvență mult mai înaltă (Dimensional) decât cea veche și activa, cu adevărat, centrele adormite din Piramidele din Giza și toate piramidele de pe Pământ (care sunt vizibile încă) și Piramidele Christaline și Rețelele Piramidelor Christaline.

În timpul Elysium-ului, toate Piramidele de Christal au fost plasate în locuri strategice și au fost acordate toate la Coloana Vertebrală a Pământului și, într-adevăr, acestea sunt toate puncte energetice dintr-o masivă Rețea Energetică care este literalmente conectată prin coloana vertebrală a Centrului Solar, la Coloanele Vertebrale ale Centrului Galactic și Universal.

(Precum sus – așa și jos...)

Mi-a fost arătat cum Întregul se conectează la ORION, SIRIUS și CYGNUS (Horus) și, într-adevăr, cum energia se revarsă în Centrul Galactic și Universal prin acestea în Coloana Vertebrală a Noului Pământ.

La rândul vostru, toți veți descoperi că în coloana voastră vertebrală are loc o mare mișcare. Acest lucru se datorează faptului că a doua coloană vertebrală devine mai activată în unii și, într-adevăr, se extinde în cei al căror corp de lumină este activat în primele etape.

(Rețineți că sunt 7 etape.

Acum suntem doar în primele etape și până în 2032 activările depline vor fi active, pe măsură ce Vechiul Pământ se dezintegrează total.)

Ce înseamnă asta este că centrul inimii noastre sacre este apoi pe deplin activat, precum și mințile noastre mai înalte (abilitățile psihice, de canalizare, transmitere și acordare) și vom fi în măsură să accesăm Informațiile, Cunoașterea și Înțelepciunea Cosmică care ne vor asista în co-crearea Noii Ere de Aur.

Vom trece prin schimbări intense în următoarele câteva luni, pe măsură ce Vechiul Pământ, vechile sisteme și căi se dezintegrează tot mai mult și tranzităm în Nou.

Într-adevăr, cu cât mai mult se agață unii de vechi, cu atât vor descoperi că totul se dizolvă.

Vechiul nu mai poate să dețină formă.

 


Totuși, înțelegeți că cea mai mare tranziție va veni/avea loc în INTERIORUL vostru.

Veți fi „trași” în Noul Voi.

Într-un an de-acum încolo, cu greu vă veți mai recunoaște pe voi înșivă și așa ar și trebui să fie.

Nu căutați validare în afara voastră – căutați-o în interior.

Umblați în compania Divinului și a celei mai înalte ghidări a voastre și vă veți găsi navigând cu ușurință imensele schimbări și vă veți ridica din ce în ce mai mult în Adevăratul Voi, Noul Voi, Voi al vostru Extins, Adevăratul Voi și Noul Pământ.

Veți fi asistați în timp ce treceți prin toate acestea...

 

Noua Coloană Vertebrală va dezvălui cu adevărat atât de multe în noi înșine de care trebuie să ne amintim, acum, ca să putem umbla pe Noul Pământ.

Pe măsură ce aceasta se activează din ce în ce mai mult, vom începe să ne re-asumăm deplina Măiestrie Universală și să ne re-conectăm cu toate părțile Sufletului nostru și să ne re-căpătăm Cetățenia Galactică și Universală în cele mai înalte grade.

Vom putea acum să ne manifestăm în formă și Ființă, în măsură și moduri mult mai înalte și în cadrul Legilor Divine.

Mai mult de-atât, din Inima Sacră CA UNA cu Divinul și Cel Mai Înalt Adevăr Interior, vom fi capabili să comunicăm de la Inimă la Inimă, de la Suflet la Suflet și telepatic, iar minciunile și înșelăciunea nu vor mai exista !

Coloanele Vertebrale ne acordează la Sinele noastre Cosmice și pe Mama Pământ înapoi în Dimensiunea Cosmică, căreia îi aparținem cu adevărat.

 

SURSA : https://judithkusel.wordpress.com/2021/02/13/the-new-spinal-column-of-the-new-earth/

prin

https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/2021/02/noua-coloana-vertebrala-noului-pamant.html



Un comentariu:

  1. Spune
    NU,vaccinului fără consimțământ

    h1ttps://r3media.ro/comunicatul-oficial-al-protestului-din-7-martie-impotriva-obligativitatii-vaccinarii-in-romania/

    RăspundețiȘtergere