marți, 10 august 2021

COBRA : DAVID şi GOLIATH (4 august 2021).

  

COBRA

DAVID

şi

GOLIATH

4 august 2021

 

 



Nota MarYan :

Iată un nou mesaj al lui Cobra, care, de data aceasta, vine cu elemente mai mult astrologice şi politice din această perioadă şi cea care va urma...

...Prin detalii pe care le veţi putea remarca din materialul său, tradus aici de noi, şi prin care veţi putea sesiza potenţialul astrologic al unui moment mai „delicat”, care ar urma să se manifeste în această toamnă.

Aici este foarte interesant de remarcat congruenţa (similitudinea) punctelor de vedere ale noastre cu cele ale lui Cobra (şi nu numai) în privinţa acestei perioade, pe care noi am văzut-o a fi – în mod repetat, în ultimele articole expuse – ca fiind o „toamnă fierbinte!

Dar despre detaliile a ceea ce înseamnă acest lucru în acest mesaj al lui Cobra (care, de data aceasta, lipsit de prea multe  informaţii „revelatoare”, are un nivel de Adevăr Divin de aprox. 80% !) vă lăsăm să le remarcaţi din lectura /studiul materialului său :

 

 


 

În prezent intrăm într-o parte crucială a acestui an, 2021.

Între 15 August şi 18 Octombrie 2021, ERIS şi PLUTO vor fi într-un pătrat (cuadratură) aproape perfect(ă).

Acesta este cel mai puternic aspect astrologic al anului şi semnifică o Bătălie între două Linii Temporale, cea pozitivă a Ascensiunii şi cea negativă a CoronaVirusului :


Această perioadă ar putea apărea ca fiind foarte înspăimântătoare, deoarece Forţele întunecate vor face tot ceea ce le stă în putinţă pentru a continua cu planul lor pe termen lung de a impune Paşapoartele de Vaccinare şi poate chiar vaccinările forţate.

Martin ARMSTRONG, un cunoscut economist, a dezvoltat un program de computer numit Socrates cu care face predicţii bazate pe diferite cicluri. Destul de interesant, predicţiile sale se potrivesc adesea cu informaţiile mele...

El numeşte perioada dintre August şi Octombrie ca fiind o „perioadă întunecată”...

Cu toate acestea, Forţele Luminii lucrează în culise pentru a contracara acest lucru.

(Nota MarYan : Iată, după cum aminteam şi în nota personală introductivă, după ce de vreo 1-2 luni tot vorbesc de „lunga toamnă fierbinte”, acum vine Cobra care vorbeşte de „perioada întunecată” din prima jumătate a acestei toamne, pe baze astrologice şi a unor predicţii statistice bazate pe cicluri...

Acum poate înţelegeţi mai bine cât de „bine” lucrează „băieţii deştepţi”, când programează în planificările lor momentele cele mai prielnice pentru obiectivele lor, inclusiv cu aceste Valuri p(l)andemice şi vârfurile acestora, ei privind cu mare atenţie la momentele astrologice cele mai prielnice acestor scopuri întunecate, printre care şi această cuadratură cu adevărat „dură” ce apare din 15 August 2021... de aceea această pregătire şi marşare în declaraţiile oficiale pe tema „creşterii uriaşe a numărului de infectaţi şi bolnavi de după mijlocul lunii August 2021”...)

 


Pe 24 iulie 2021, Preotesele Zeiţei ale Mişcării de Rezistenţă au făcut o activare foarte puternică a Energiei Kundalini în catacombele de sub Paris :


Acest lucru a oferit sprijinul energetic necesar protestelor care au început în acea zi, în multe ţări din întreaga lume.

Jamdarmii şi poliţia paramilitară franceză au susţinut protestele, în unele cazuri conducând efectiv mulţimea, cu căştile scoase...

Există o facţiune pozitivă foarte puternică în armata franceză care acţionează în culise, susţinând acest lucru.

Protestele au un efect pozitiv, astfel că Macron a fost forţat să renunţe parţial la punerea în practică a Paşaportului de vaccinare Covid...

...Iar Alberta, o provincie din Canada, a fost nevoită să renunţe la aproape toate restricţiile corona-virusului.

Forţele Luminii au comunicat că protestele paşnice împotriva tiraniei medicale sprijină Procesul de Eliberare Planetară şi pot reduce dramatic nivelul de violenţă ce ar putea avea loc în timpul apogeului Tranziţiei.

În perioada volatilă August – Octombrie 2021, Meditaţia FLOAREA VIEŢII va fi, de asemenea, foarte utilă şi benefică.

Chiar la mijlocul acestei perioade August – Octombrie 2021 a cuadraturii (N.MY. : Pătrat unghi drept de 90 de grade între cele două planete implicate) ERIS – PLUTO, anumite operaţiuni ale Forţelor Luminii vor fi finalizate, iar în jurul datei de 18 septembrie 2021 forţele întunecate ar putea începe, în cele din urmă, să piardă puterea în Planul fizic de la Suprafaţa Planetei !

Iată aici un indiciu...

 


Există două ţări-cheie în acest Proces – FRANŢA şi SUA.

Destul de interesant, Martin Armstrong aşteaptă un moment de cotitură pe 23/24 septembrie 2021, în FRANŢA.

Acest Punct de Inflexiune NU este, încă, Evenimentul.

În SUA se întâmplă anumite lucruri în culise, după cum puteţi citi în acest raport, parţial fiabil.

Rezistenţa a comunicat faptul că Trump NU se va întoarce la Casa Albă la Momentul Evenimentului. Mai degrabă, se va forma un guvern provizoriu până când vor putea fi organizate noi alegeri, cât mai curând posibil din punct de vedere logistic, după Eveniment.

Informaţiile despre falsul duplicat al Casei Albe sunt corecte, fiind confirmate din mai multe surse.

 


Din ce în ce mai mulţi oameni sunt conştienţi de faptul că doar două Companii, BLACK ROCK şi VANGUARD, controlează majoritatea activelor financiare globale.

Black Rock este forţa financiară din spatele planurilor Marii Resetării ale Forumului Economic Mondial...

...Şi care cumpără masiv imobiliare de la oameni, astfel încât „să nu deţineţi nimic ca să fiţi fericiţi!

 

Din fericire, conştientizarea Black Rock şi a planurilor lor nefaste a pătruns în mass-media oficială care, deja, a generat proteste.

Adevăratul motiv pentru care forţele întunecate se grăbesc atât de mult să forţeze Marea Resetare este cel referitor la Schimbarea Polilor !

Voi elibera informaţii despre viitoarea Schimbare a Polilor şi despre Planul Ascensiunii actualizat, de îndată ce primesc autorizaţia pentru a face acest lucru.

 

Victoria LUMINII !

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2021/08/david-and-goliath.html



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu