sâmbătă, 7 august 2021

TANAAZ : PORTALUL LEILOR – LUNA NOUĂ în LEU (1 august 2021).

 

TANAAZ

 PORTALUL  LEILOR

 LUNA NOUĂ

în

LEU

 (Traducere : Aurelia DIDA)

 – 1 august 2021 –

 

 


 

Nota MarYan :

Iată, acum, suntem chiar în preajma activării momentului de maxim al Portalului Leilor, din ziua de 8 august 2021 (deci, mâine) care, în plus (după cum veţi vedea şi în acest articol al lui Tanaaz), este însoţit de un alt moment de putere, în aceeaşi zi, ca amplificator de mare Forţă...

...Respectiv momentul de LUNĂ NOUĂ ce va avea loc chiar în ziua de maxim al Portalului Leilor, adică mâine, duminică, 8 august 2021, la ora 16.48 a României.

Pentru că în articolul anterior pe acest subiect s-au adus informaţii mai mult decât relevante, inclusiv în Nota noastră Personală (cu suficiente linkuri la articole ce detaliază în profunzime subiectul), acum nu mai insistăm asupra acestuia...

...Dar nu înainte de a oferi şi linkul la un alt articol al lui Tanaaz pe acelaşi subiect, ce oferă metode de Eliberări (extrem de puternice, pentru această perioadă şi Moment) prin anumite Ritualuri şi Meditaţii care, pentru cei familiarizaţi cu acest tip de acţiune, le-ar putea fi de folos : „Ritual al Lunii Noi la Portalul Poarta Leilor din August 2021” :

 

 


 

Pe 8 August 2021 începem un nou Ciclu Lunar în prezența Portalului Poarta Leilor.

Acest lucru creează o energie vibrațională magică, puternică, care ne va îngădui tuturor să ne conectăm cu propria noastră energie interioară a Leului.

Portalul Poarta Leilor este activat datorită răsăritului Stelei SIRIUS care coincide cu această perioadă a anului.

Sirius este considerat Soarele nostru spiritual și, după ce a dispărut din cerul nostru nocturn, acum se pregătește să se întoarcă.

Multe civilizații antice au urmărit ascensiunea Stelei Sirius, considerând că este un moment puternic de renaștere, abundență, ascensiune spirituală și o trecere la o stare de conștiință superioară.

În timp ce ascensiunea stelei Sirius înapoi pe cerul nopții depinde de latitudinea locului în care te afli în lume, ziua de 8 August devine un moment puternic, datorită onorării deschiderii Portalului 88.

Codul numeric 88 reprezintă infinitul, inteligența spirituală și activarea ADN-ului.

Se spune că în această zi putem integra energiile de înaltă frecvență ale lui Sirius, direct în ființa noastră !

Te poți gândi la această energie a stelei Sirius ca la o cheie care deschide calea către deblocarea unei conștientizări superioare, a destinului tău, a straturilor noi ale sufletului tău și a codurilor de Lumină pentru care ai venit pe acest Pământ, pentru a le explora și pentru a lucra cu ele.

 


Portalul POARTA LEILOR se deschide în fiecare an, însă anul 2021 este cu adevărat special deoarece co-incide cu LUNA NOUĂ în LEU.

Luna Nouă poate amplifica energia Portalului, încărcând efectele sale și capacitatea noastră de manifestare.

Lunile Noi sunt, întotdeauna, un moment puternic pentru stabilirea intenției, dar acest lucru este cu atât mai puternic cu cât Luna Nouă cade în semnul extrem de creativ al Leului și alături de Portalul Poarta Leilor.

Gândește-te la ceea ce dorești să creezi în viața ta, îngăduie acestei creații să vină direct din inima ta și, apoi, plaseaz-o acolo în lume, astfel încât să se poată manifesta în realitatea ta...

...În timp ce Luna Nouă – Poarta Leilor este un moment magic pentru stabilirea intențiilor şi un moment de conectare cu Sinele tău Superior.

În multe feluri, trecerea dincolo de stabilirea intenției și concentrarea asupra conectării și fuzionării cu Sinele tău Superior poate fi mult mai puternică.

Conectarea conștientă cu Sinele tău Superior îți îngăduie să ajungi într-un nou loc de libertate și putere.

În loc să dorești sau să înțelegi lucruri, să spui Universului lista de dorințe, tu ești deschis și accepți tot ceea ce curge către tine și ești într-o stare de încredere deplinătotul se desfășoară pentru binele tău cel mai înalt.

Sinele tău Superior – Divinul din tine și din jurul tău, știe întotdeauna ce este mai bine pentru tine și pentru Călătoria Sufletului tău.

Lucrul din această stare îți îngăduie să lucrezi în armonie cu Universul și să desfășori călătoria sufletului tău.

Lucrând din acest loc ai tendința de a constata, de asemenea, că ceea ce manifești este întotdeauna automat aliniat cu exact ceea ce tu ai nevoie.

 


În timp ce Luna Nouă în Leu este un moment de mare energie creativă și un moment puternic pentru conectarea la energii de frecvență superioară, Planeta Uranus este, de asemenea, foarte activă.

URANUS este Planeta trezirii și a schimbării.

Poate zgudui lucrurile și le poate întoarce, așa că suntem forțați să le vedem într-un nou mod.

Deoarece Uranus este foarte activ sub această Lună Nouă, putem primi unele informații care schimbă ceea ce am știut odată sau ne-am putea simți împrăștiați sau nesiguri cu privire la ceva în legătură cu care ne-am simțit, cândva, foarte siguri.

Lui Uranus îi place să aducă elementul surpriză, deci nu este, întotdeauna, posibil să anticipăm ce se va desfășura.

Singurul lucru de reținut este că Uranus scutură lucrurile pentru a ne trezi.

Prin scuturarea realității noastre putem vedea lucrurile într-o nouă lumină, putem percepe lucrurile dintr-un nou punct de vedere și putem experimenta creșterea.

 


Incertitudinea face parte din viață și, deși este inconfortabilă, poate fi un profesor puternic în a învăța cum să ne detașăm, să rămânem în momentul prezent și să ne deschidem întregul potențial.

După cum se spune, atunci când nimic nu este sigur, orice este posibil.

Fiind planeta trezirii, Uranus este de asemenea conectat la deschiderea chakrei Al Treilea Ochi și la creșterea conștiinței noastre.

Acest dar pe care îl aduce Uranus poate fi mai vizibil sub această Lună Nouă, datorită Portalului Poarta Leilor și celorlalte energii de înaltă frecvență care se agită în acest moment.

Dacă lucrurile se simt nesigure sau instabile în viața ta, folosește această energie pentru a schimba modul în care alegi să vezi lucrurile.

Unde poți vedea orice incertitudine ca pe un câmp deschis de posibilități ?

De asemenea, poți folosi forța de trezire a lui Uranus pentru a Medita, pentru a te conecta cu Intuiția și pentru a lucra la Ascultarea intuiției tale.

De asemenea, această energie determină subțierea vălului dintre dimensiuni, facilitând contactul cu cei dragi și cu îngerii sau ghizii spirituali.

 

Luna Nouă din 8 August este, cu siguranță, una specială din multe motive.

Pe măsură ce activează Energia Leului din noi este și momentul perfect pentru a ne regăsi încrederea interioară, pentru a ne depăși limitele și pentru a simți potențialul nelimitat al Ființei noastre.

Această Lună Nouă în Leu nu se referă la un mic joc sau la retragerea către ceea ce este confortabil.

Este vorba de a rămâne în puterea noastră adevărată, autentică.

Este vorba de a deține tot ceea ce suntem, de a fi mândri de unde am venit și încrezători în călătoria noastră, cu tot ceea ce ne așteaptă.

Energia Leului este foarte centrată pe inimă și condusă de inimă.

Deci, stai în afara ego-ului și lucrează cu această energie frumoasă din acel loc.

 

Îngăduie INIMII tale să îți fie ghid !

 

 

SURSA : https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-lionsgate-leo-new-moon-august-2021

prin

https://didaaurelia444.wordpress.com/2021/08/01/astrologie-intuitiva-poarta-leului-luna-noua-in-leu-august-2021/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu