marți, 7 septembrie 2021

COBRA : Îmbrăţişând LUMINA (24 august 2021).

  

COBRA

Îmbrăţişând

LUMINA

 – 24 august 2021

 


 

Nota MarYan :

Iată-ne venind acum şi cu traducerea acestui mesaj al lui Cobra, postat de către acesta cu două săptămâni în urmă, pe 24 august 2021...

...În care informaţiile sunt, ca de „obicei” în ultimul timp (cel puţin din punctul nostru de vedere), iarăşi cam „amestecate”... aspect evidenţiat inclusiv (sau mai ales) prin acelaşi Nivel de ADEVĂR DIVIN expus în ultimul timp, de aprox. 70%, care ne arată că şi în acest mesaj există disfuncţii consistente în expunerea Realităţii de la nivelul cel mai înalt, cel Divin.

Deşi unii îl contestă total şi „în corpore” pe Cobra, până la acuzele că ar fi chiar „omul Cabalei” (prin informaţiile inconsistente şi de multe ori inexacte oferite)..., alături de mulţi alţii care îl adulează (însă – din păcate pentru egoul său, dar şi din fericire pentru vibraţa sa fundamentală – din ce în ce mai puţini...), iată că noi, ca de fiecare dată, ne situăm cumva pe „o cale de mijloc” (nu chiar atât de exactă, cu variaţiuni de o parte şi de alta, funcţie de calitatea mesajului respectiv transmis), spunând şi acum acelaşi lucru...

...Anume cum Cobra transmite „pe bune” informaţii de la „băieţii (şi fetele) Luminii”, dar care nu par a fi de la „prima mână”, ci de la a doua sau chiar a treia „mână” (sursă de informare)... deci cu deformările inerente acestei treceri succesive prin „prismele” mentale ale acestor Luptători care, în mod evident, „specializaţi” în bătălii, nu pot fi cei mai buni metafizicieni şi detaşaţi comunicatori...

Aşadar, fără a intra în detaliile de „corecţie” ale informaţiilor transmise, acum doar le expunem, solicitându-vă pe fiecare dintre voi, în schimb, ca un veritabil exerciţiu de discernământ şi responsabilitate, să le descoperiţi şi să le ajustaţi, astfel, mai aproape de Adevărul Divin imuabil, dar şi prin raportare la Adevărul relativ, personal şi social, al Momentului actual.

SUCCES ! :

 

 


 

Forţele Luminii au început să elimine cel mai profund strat al Matricei Forţei întunecate eterice şi astrale, cu încă zeci de miliarde de entităţi reptiliene prezente.

Acest lucru semnifică momentul unui vârf al bătăliei pentru Suprafaţa Planetei pe planurile non-fizice.

Atacurile întunecaţilor din ultimele câteva săptămâni au dus la prăbuşirea cu aprox. 40% a Reţelei Planetare de Lumină, însă, din fericire, aceasta se reface încet, în ultimele zile.

Forţele întunecate non-fizice îşi folosesc Tehnologiile Scalare şi de posedare a entităţilor pentru a menţine populaţia de la Suprafaţă într-o stare indusă de frică şi de psihoză în masă.

Această teamă este ca un nor în jurul Suprafeţei Planetei şi chiar şi majoritatea Lucrătorilor în Lumină au cedat în faţa acesteia...

Forţele Luminii au comunicat că este extrem de important să intrăm în interiorul nostru, să ne conectăm şi să menţinem Lumina, indiferent de ceea ce se petrece în lumea exterioară în următoarele câteva săptămâni şi luni.

Dacă suficienţi umani menţin Lumina, acest lucru va asigura cel mai bun rezultat posibil pentru situaţia provocatoare actuală.

 


Există multe ştiri înfricoşătoare în mass-media, însă în cele din urmă nu există niciun motiv de teamă pentru marea majoritate a umanilor care citesc acest blog.

Vaccinurile NU sunt folosite pentru depopularea Planetei, iar marea majoritate a persoanelor care iau vaccinul NU vor muri.

După Eveniment, Forţele Luminii cu tehnologia lor vor putea inversa şi vindeca toate efectele secundare negative ale vaccinurilor.

Forţele Luminii au comunicat, de asemenea, că este foarte important ca umanii să îşi minimizeze expunerea la mass-media oficială dar şi alternativă şi, mai degrabă, să petreacă mai mult timp în natură, să se întâlnească în mici grupuri spirituale, să asculte muzică sau să facă orice este posibil pentru a-şi menţine vibraţia înaltă cât mai mult posibil.

 

Dacă vă simţiţi ghidaţi, puteţi medita şi curăţi energia Lucrătorilor în Lumină şi a Reţelei Energetice Planetare cu ajutorul Flăcării VIOLET(E).

Tehnologia TAHIONICĂ poate ajuta umanii ca să menţină o stare vibraţională crescută a Conştiinţei.

De asemenea, Pietrele CINTAMANI, purtate individual, pot ajuta foarte mult în acest scop, fiind cea mai înaltă materie vibraţională de pe Planetă.

 

Pe măsură ce planurile non-fizice sunt curăţate, Pleiadienii se apropie de Suprafaţă, după cum puteţi vedea în acest videoclip... :


...Şi următoarea Navă-nor a înconjurat Muntele FUJI, acum câteva zile :

 

Marco POLO, un ambasador al Familiilor negre veneţiene, a luat contact cu familiile Cabalei negative din China deja în secolul al XIII-lea (13-lea), în China.

Aceasta a fost începutul unei îndelungate şi reuşite cooperări între facţiunile Estice şi Vestice ale Cabalei, care a fost extinsă prin prezenţa Iezuiţilor la curtea dinastiei Qing timpurie din Beijing, în secolele XVII (17) şi XVIII (18).

Pentru că în ultimele decenii facţiunile Cabalei Occidentale au fost foarte expuse prin intermediul mass-media alternative, Familiile Nobilimii negre şi Iezuiţii au decis să mute pe mulţi dintre oamenii-cheie ai lor din Vest în China, astfel că în 2016 au încheiat o nouă Alianţă cu Xi şi Partidul Comunist Chinez, ca front vizibil chinez, şi Forumul Economic Mondial, ca front vizibil Occidental.

Scopul lor este de a crea Societatea distopică a Noii Ordini Mondiale, cu China drept hegemon mondial. Pentru a atinge acest obiectiv, aceştia au lansat corona-virusul, pentru că laboratorul din Wuhan dezvoltă încă noi tulpini, unele surse susţinând că au dezvoltat şi varianta Delta pe care au plantat-o în India.

Nu este o întâmplare faptul că Shi Zhenghi, faimoasa Lady Bat din laboratorul din Wuhan, avertizează despre mutaţiile corona-virusului.

Parteneriatul dintre facţiunile Cabalei Estice şi Occidentale pentru crearea Pandemiei este în mod evident vizibil...

 


Pentru a-şi atinge obiectivele Noii Ordini Mondiale – în a-şi asigura mineralele speciale din pământurile rare, necesare pentru înalta lor tehnologie de realizare a controlului distopic global, dar şi pentru a-şi asigura fluxul de numerar din traficul global de droguri şi de persoaneChina a început să lucreze la schimbarea regimurilor politice ale ţărilor învecinate acesteia.

Prima ţară a fost MYANMAR, apoi a urmat AFGANISTANUL...

Joe BIDEN şi Mark MILLEY nu au fost jucători incompetenţi în acest joc, aceştia acceptând să fie sclavii manipulatorilor lor chinezi.

Următoarea Meditaţie poate ajuta la vindecarea situaţiei din Afganistan, putându-vă alătura dacă vă simţiţi ghidaţi în acest sens.

Singurul aspect pozitiv al situaţiei din Afganistan este că Forţele speciale ruse au reuşit să salveze mai mulţi ostatici Pleiadieni care erau ţinuţi în închisorile secrete din Afganistan  de către armata SUA, încă de la finalul anilor 1990 !

 


Următoarea ţară pe care chinezii vor să o supună este TAIWANUL.

China doreşte să îşi asigure industria de semiconductori şi micro-chipuri.

În acest scop, din Martie 2021 au ucis câţiva membri-cheie pozitivi ai Societăţii Dragon din China continentală şi i-au arestat pe alţii.

Acest lucru a slăbit forţele Dragonului Roşu din China continentală, care până acum ţineau la distanţă invazia Taiwanului, deoarece în acest moment acesta trebuie să păstreze un profil (stare de combatanţă) foarte scăzut pentru a supravieţui.

Această situaţie este abordată, în cele din urmă, şi de către Forţele Luminii care iau măsuri pentru a rezolva şi acest aspect.

 

Pe 28 august 2021 va avea loc prima dintre cele două cuadraturi exacte ERIS-PLUTO :


În acea zi, multe proteste împotriva restricţiilor corona-virusului sunt programate la nivel mondial şi, potrivit surselor de informaţii, acestea ar putea deveni violente.

Forţele Luminii le solicită celor ce se simt ghidaţi să mediteze şi să cureţe energia protestelor cu Flacăra Violet(ă) pentru a îndepărta energia violentă negativă şi pentru a înconjura protestatarii în Lumina Albă, protejându-i şi susţinându-i.

Dacă Masa Critică a celor 144.000 de protestatari se adună în întreaga lume, în acea zi, cu un mesaj unificat, acest lucru poate începe să producă modificări în lupta dintre elementele pozitive şi negative.

30 August 2021 este stabilită ca fiind o dată declanşatoare pentru începerea unei Revoluţii Globale, de către anumite grupuri.

În AUSTRALIA, deja camionagiii o fac...

Un comentator de pe blogul meu a făcut un comentariu interesant cu privire la modul în care se poate juca acest lucru :


În FRANŢA, grupuri presupuse a fi conectate la Armata pozitivă, o planifică.

Potrivit unor surse din Franţa :


Cealaltă strategie interesantă pe care o au protestatarii este să înceapă să preia mass-media.

 

Este imposibil de prezis cum se vor manifesta toate acestea, însă până la finalul lunii Octombrie 2021, un obiect cosmic aparţinând Centurii KUIPER, numit ALTJIRA, va fi în conjuncţie exactă cu RIGEL, Steaua forţelor întunecate din Orion.

Acesta ar putea fi Momentul unei mari purificări ale forţelor Rigeliene care au invadat Planeta în 1996 şi, după ce această purificare va trece de mijlocul/finalul lui Octombrie 2021, ar fi de aşteptat ca Visele Erei Vărsătorului pentru această Planetă să înceapă să se manifeste din ce în ce mai uşor la Suprafaţă...

 

Bombele de tip Toplet din interiorul implanturilor nu au fost încă eliminate şi sunt în continuare principalul factor care împiedică EVENIMENTUL...

Un comentator de pe blogul meu a explicat foarte clar situaţia actuală :

 

Următoarele două luni reprezintă un Moment-Cheie din istoria Omenirii, astfel că fiecare dintre noi trebuie să menţină/îmbrăţişeze Lumina !

Fiecare persoană contează !

 

Victoria LUMINII !

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2021/08/hold-light.html


Un comentariu: