luni, 6 septembrie 2021

MarYan : LUNA NOUĂ în FECIOARĂ din 7 septembrie 2021 (ora 03.48 , a României).

 

MarYan

 LUNA NOUĂ

în

FECIOARĂ

din

7 septembrie 2021

(ora 03.48 , a României)

 

 

 

Mâine, 7 septembrie 2021 (în plină noapte, la ora 03.48 a României) are loc un alt moment astronomic şi astrologic relevant, LUNA NOUĂ în Fecioară, ceea ce înseamnă...

...Anume, faptul că SOARELE este în conjuncţie exactă cu LUNA pe Cer(c)ul Zodiacal Planetar, în dreptul Constelaţiei FECIOAREI, care determină astfel iniţierea unui nou Ciclu Astrologic Planetar de 28,5 zile din acest moment de la ora 03.48 a României.

Dar, ca de fiecare dată din ultimul timp, pentru detalii haideţi să vedem perspectiva Adrianei Tudosa de pe site-ul acesteia, care expune momentul astrologic în 2 articole devenite deja „tradiţionale” :

- „Luna Nouă în Fecioară – 7 septembrie 2021, ora 03.48 , a României : „Schimbări imprevizibile” şi

- „Luna Nouă în Fecioară din 7 septembrie 2021 şi Zodiile” (detalii pe fiecare Constelaţie Zodiacală).

 


Acum, cu puţine ore înaintea acestui Moment, vom parcurge rapid câteva fragmente relevante din materialul Adrianei (primul articol) pe care vă invit să îl studiaţi, pentru a percepe mai bine acest Moment astrologic :                                                                                              

„Pe 7 septembrie 2021, ora 03.48 , a României, Luna pe gradul 14:38  Fecioară se întâlneşte cu Soarele pe gradul 14:38 Fecioară, invitându-ne să participăm la Nunta Cosmică anuală în Fecioară.

O Nuntă Cosmică este într-un fel aparte de o nuntă pământească unde mirii primesc daruri, acuma Lumina (Soarele) se uneşte cu întunericul (Luna) şi încep să împartă daruri pentru toţi cei invitaţi, în special pentru cei născuţi în preajma  zilei de 7, din orice semn zodiacal.

Cum Luna Nouă este asociată cu Noi Începuturi, în semnul mutabil şi de pământ al Fecioarei, aceste „începuturi” sunt legate de crearea Ordinii în tot ceea ce este „dezordonat” în viaţa noastră.

Semnul Fecioarei are legătură cu vocaţia noastră în viaţă.

Ceea ce facem în viaţă este modul nostru de a servi viaţa mai mare.

Prin serviciu găsim sens şi scop. Prin muncă asiduă devenim fiinţe umane mai bune, deoarece Fecioara este semnul auto-perfecţionării.

Într-un sens spiritual, în Fecioară ne naştem noi înşine.

Luna Nouă în Fecioară ne încurajează să acordăm prioritate sănătăţii noastre, să preţuim calitatea nu cantitatea, să fim de folos celorlalţi dar nu în detrimentul sănătăţii şi bunăstării noastre, să ne îngrijim animalele de companie, să avem grijă de lucrurile care fac parte din viaţa noastră.

A venit timpul să curăţăm viaţa noastră din punct de vedere mental, emoţional, fizic, spiritual, să studiem şi să învăţăm lucruri noi care ne vor ajuta în vindecare, să ne acceptăm şi să ne iubim aşa cum suntem, să fim buni cu noi dar şi cu cei din jurul nostru.

Problema spinoasă a acestui moment de Lună Nouă este critica, o critică folosită în a-i jigni pe alţii, mai ales pe cei apropiaţi, ducând astfel la dificultăţi în dragoste, prietenii, muncă, relaţii.

Dar va trebui să învăţăm că energia negativă ce însoţeşte critica excesivă se întoarce la cel care îi dă viaţă, afectându-ne astfel starea de sănătate.

Luna Nouă în Fecioară ne cere să învăţăm să gândim pozitiv, să înţelegem că atitudinea critică faţă de ceilalţi dar şi faţă de noi, ne blochează evoluţia.

În primul rând, Luna Nouă în Fecioară energizează Casa a II-a iar multe din oportunităţile aduse de acest Moment Cosmic ţin de bani şi de utilizarea corectă a resurselor financiare, de utilizarea corectă a resurselor noastre interioare : energia noastră fizică, emoţională, mentală şi spirituală.

Pentru a realiza acest lucru, se impune ca atitudinea noastră să se schimbe astfel încât să înţelegem că banii sunt tot Energii Divine, că valorile nu sunt doar materiale ci şi spirituale, în concordanţă cu ceea ce ne spune Isus :

Nu vă strângeţi comori pe Pământ, unde le mănâncă moliile şi rugina şi unde le sapă şi le fură hoţii, ci strângeţi-vă comori în Cer, unde nu le mănâncă moliile şi rugina şi unde hoţii nu le sapă, nici nu le fură. Pentru că unde este Comoara voastră, acolo va fi şi Inima voastră.” (Matei 6:19,20,21)

Luna Nouă pe gradul 14:48 Fecioară reînvie mitologia EGERIEI, un asteroid aflat pe gradul 14:33 Fecioară.

În mitologie, Egeria a fost o nimfă cu un rol legendar în istoria timpurie a Romei ca şi consoartă divină şi consilieră al celui de-al doilea rege al Romei, Numa Pompilius, căruia i-a împărtăşit legi şi ritualuri referitoare la vechea Religie romană.

Acuma, Luna Nouă de mână cu Egeria în Fecioară ne încurajează să învăţăm din greşelile trecutului, să ascultăm de instinctele noastre, să nu ignorăm „vocea interioară“ care ne protejează, ne ghidează, ne salvează, ne vindecă.

În acelaşi timp, acest aspect astrologic poate vorbi şi de o pierdere (bani, relaţii, carieră, statut social, funcţie înaltă) care devastează sufletul (Egeria l-a pierdut pe Numa şi a plâns până a fost transformată într-un izvor).”

 


Acum, având în energia atenţiei acest aspect/moment astrologic, va fi şi mai uşor de integrat energiile determinate de acesta, elemente care au un rol foarte important în creşterea şi trans-formarea noastră interioară, mai ales în aceste VREMURI cu adevărat TRANS-FORMATOARE !

Spor la Lucrul cu LUMINA !

 

MarYan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu