miercuri, 23 noiembrie 2022

MarYan - EDITORIAL (nr. 17) : Chiar se pregăteşte „ceva mare“ ?


MarYan : EDITORIAL (nr. 17)

 Chiar se pregăteşte

„ceva mare“ ?


  

Iată, Vremurile sunt la fel de provocatoare ca şi până acum, dar riscurile sunt să devină şi mai...

...Cum să le spunem ? : tot mai „interesante“ !

Căci, dacă privim doar la evenimentul de săptămâna trecută cu „racheta ruso-ucraineană“ şi la riscurile asociate acesteia, deja putem să privim mai atent la modul în care se precipită lucrurile.

Pentru cine a uitat, aveţi aici şi aici câteva re-memorări ale situaţiei reale cu acel moment.

Sunt semne că americanii au început să se sature de cererile ucrainene (aici şi aici)... dar, de fapt, ideea poate fi re-citită aşa : sunt semne că partea „pălăriilor albe“ din armata americană devine tot mai vizibilă şi începe să îşi expună tot mai vizibil punctul de vedere vis-a-vis de situaţia din Ucraina (care, evident, coincide cu cea a lui Trump).

Bine-nţeles că show-ul comediantului din est continuă : „Scene macabre în Herson : ucrainenii au început să găsească cadavrele civililor şi oameni torturaţi de ruşi“ (vorba tovarăşului Stalin : „Calomniaţi, calomniaţi, ceva-ceva tot ar putea rămâne“).

Dar acum, cel puţin în acest Editorial succint, nu mai insist pe Ucraina şi la nebunia de acolo, ci vă propun să mergem pe repede înainte.

Astfel, controlul global pare să-şi urmeze programul (AGENDA) în mod programat, meticulos, fără nici cea mai mică oprelişte sau opoziţie : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

Iată şi altă serie de informaţii ce susţin această idee :





Fiind în acest teritoriu, haideţi să vedem şi „replica“ din cealaltă tabără, cea (zisă) a Forţelor Luminii : aici, aici, aici, aici şi aici... căci pare-se că au loc tot felul de evenimente mai puţin cunoscute :



 

Iată şi o abordare a controlului Matricei din perspectivă agricolă : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici.


Aici însă pot fi exprimate câteva nuanţe legate de subiect : deşi marea majoritate a „luptătorilor“, probabil ai Luminii, au exprimat aceeaşi indignare pentru aceste măsuri de „distrugere a agriculturii“ şi a păpicii noastre de zi cu zi, aceştia poate că nu realizează cum aceste măsuri de distrugere a „industriei cărnii“ şi a producţiei de îngrăşăminte chimice, pesticide, ierbicide ş.a. sunt exact ceea ce doreşte şi visează Mama Pământ pentru a se elibera de aceste veritabile Industrii ale morţii şi ale distrugerii !

Dacă ceva ar trebui schimbat, atunci aceasta se referă nu la renunţarea la asemenea „măsuri abuzive“ ce ar „atenta la siguranţa alimentară“ a românaşului (şi nu numai), ci poate chiar la obiceiurile culinare care perpetuează ideea de a ucide animalele şi a le tortura, la propriu (nu mai insist, s-a scris destul pe tema aceasta !).

Păi dacă până şi ideea de a renunţa la pesticide şi ierbicide ar fi tot un atentat al controlorilor Matricii (Cabala), atunci ce să mai spunem despre altele ? Doar să punctez că, în focul luptei, uităm de detaliile esenţiale ale Sensului pentru care au loc toate acestea... către mai multă armonie şi sănătate, ceea ce înseamnă şi tot mai puţine otrăvuri pentru mediu(l ambiant) şi tot mai puţine cadavre animale („cărniţuri“) îngurgitate care agresează mediul (intern al) organismului uman.

 

Aşadar, pare-se că „multe se întâmplă“ pe planetă, în prezent.

Şi totuşi, situaţia pare a fi chiar şi mai complexă, mult mai complexă decât ne arată media oficială şi multe din media alternativă.

Ca exemplu, iată cum s-a manifestat o turmă de oi din Mongolia interioară din Nordul Chinei, acum câteva zile, eveniment urmat ulterior de alte fenomene cel puţin bizare, culmea, din aceeaşi arie geografică (chineză) : aici, aici şi aici.

 

Explicaţia despre aceste fenomene, legată de activarea marcantă a antenelor de tip 5G din China, pare a fi doar parţială – căci acţiunea acestor antene se face simţită de mai mult timp, de cel puţin 1 an de zile...

Şi atunci, de ce tocmai acum au început tot felul de animale (oi) şi de păsări (ciori) să se manifeste atât de bizar ?

Răspunsul ar putea avea legătură cu modificările din Câmpul Magnetic terestru, al căror Poli Magnetici migrează continuu, şi care în prezent ar putea suferi un proces de accelerare a acestei deplasări (a Axei Polilor Magnetici ai Planetei).

De ce acum ? – iarăşi apare aceeaşi întrebare ?

Oare să aibă legătură cu Valurile tot mai înalte de Energii Cosmice care stau să se prăvale peste Planetă ?, despre care sunt atenţionat de ceva timp şi care, spune-se, „ar sta după colţ“, acuş-acuş ar putea apărea... ceea ce ar implica frecvenţe tot mai înalte de vibraţie, cu resetările corespunzătoare !

Această ipoteză este întărită nu doar de propriile noastre cercetări (radiestezice), dar şi de „mişcările de trupe“ de dincolo de scenă, cele care sunt coordonate de la nivel extra-planetar (de Federaţia Galactică, prin ET benevolenţi), cei care în mod evident că au acces la informaţia de primă mână despre Cerea ce vine şi, mai ales, CÂND urmează să vină, căutând, astfel, o cât mai bună sincronizare cu Valul Cosmic al Evenimentelor de pe Planetă, respectiv Momentul declanşării Atacului decisiv pentru Eliberarea Planetară de sub controlul Cabalei ! :






De aceea, în fine, ceea ce se petrece în Ucraina nu mai pare a fi atât de vital pentru evoluţia Planetei în aceste Momente (Cosmice), căci tot mai multe evenimente de pe întreg cuprinsul Planetei par a se agrega către ceea ce ar putea fi numit „Marele Moment“ (Evenimentul), ce s-ar părea că se apropie vertiginos !

Iar noi ? În mod evident, numai de pasivitate nu ar fi timp acum... ci doar de Acţiune ! – cum tot spun, LUCRUL CU NOI ÎNŞINE pentru a ne armoniza cât mai bine posibil cu Frecvenţele care sunt în curs de sosire şi care, în ultimă instanţă, sunt pentru Ascensiunea noastră în (Noua) Conştiinţă.

Atât şi nimic mai mult.

Doar atât...

Curaj şi Succes !

 

MarYan

4 comentarii:

  1. Fain.
    Armonizarea cu noile frecvențe aduc certuri in familie.
    Energiile se ceartă. Care rămâne in formă care se dezintegrează.
    Am crezut ca va fi o negociere pașnică, dar e ceartă intre vibrații.
    Sute de posturi de radio emit tot fel de gânduri.
    Protecția individuală si eficiență energetică.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc f mult.Ma bucur de fiecare articol publicat.

    RăspundețiȘtergere
  3. https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/2022/11/puterea-suprema-iubirii-transformatoare.html?m=1

    RăspundețiȘtergere