duminică, 30 aprilie 2023

MarYan - CuVântul (PoVestea) Zilei : 195 pentru 30 aprilie 2023 - Meditaţia propusă de Cobra : Activarea PORTALULUI LUMINII din 1 Mai 2023 (la ora 20.06 , a României).

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 195

pentru

30 aprilie 2023

Meditaţia propusă de Cobra :

Activarea

PORTALULUI  LUMINII

din

1 Mai 2023 (la ora 20.06 , a României)

 

 

Iată că, încă din 21 Martie 2023 (la Momentul Echinocţiului de Primăvară 2023 !), COBRA a venit cu o informare pe care nu o mai făcuse de ceva timp (de fapt, cred că cel puţin de un an) :

...O solicitare de participare la o nouă Meditaţie de Activare, de data aceasta a PORTALULUI LUMINII !

Aici, în articolul lui Cobra, este expusă informarea şi solicitarea Forţelor Luminii (prin intermediul Mesagerului lor, Cobra)...

...Însă, într-un articol apărut la scurt timp, la început de Aprilie 2023, cei de pe „we-love-mass-meditation“ expun ideile esenţiale din articolul lui Cobra, de data aceasta în limba română, în articolul cu titlu explicit : „Activarea Portalului Luminii pe 1 mai 2023 la 05.06 PM UTC (20.06 PM EEST ora României)“ :

 

„Pe 23 martie 2023, când Pluto a intrat în Vărsător pentru prima dată după mai bine de 200 de ani de la acea dată, valul de energie al Portalului Luminii începe să ajungă la Suprafaţa Planetei Pământ.

Această energie va atinge intensitatea sa maximă pe 1 mai 2023, când Pluto este staţionar, tocmai înainte de a deveni retrograd.

Este momentul de linişte şi cel mai puternic moment.

Vom folosi această energie foarte puternică pentru Activarea Portalului Luminii.

Va avea loc pe 1 mai 2023 la 5:06 PM UTC (8:06 PM EEST - 20:06 ora României).

Aceasta se face în cel mai bun moment posibil care va avea efectul pozitiv maxim asupra umanității.“

„Această activare vine în momentul finalizării unui Ciclu foarte puternic.

Potrivit lui Cobra, aceasta este cea mai puternică activare planetară din viaţa noastră de până acum !

Acest moment delimitează punctul în care energia din Centrul Galactic va începe să curgă către Suprafaţa acestei Planete, cu forţă deplină.

Dacă reușim să strângem 144,000 de voluntari care fac această activare, energia din centrul Galactic va fi ancorată pe Suprafaţa Planetei într-un mod echilibrat.

Acest lucru va asigura cea mai rapidă şi mai armonioasă tranziţie pentru această Planetă și practic, va crea un up-grade energetic pentru întreaga Planetă.

Dacă nu se atinge Masa Critică, energiile ultra-puternice din Centrul Galactic vor ajunge oricum pe Suprafaţa Planetei, dar acest lucru se va manifesta apoi într-un mod mult mai haotic şi ne-armonios.“

„În momentul activării Portalului Luminii pe 1 mai 2023, Pluto se va găsi la 0 grade 21 minute Vărsător, care este aproape exact poziţia Marii Conjuncţii Jupiter-Saturn, care a marcat partea noastră finală a activării Erei Vărsătorului.

Prin urmare, activarea Portalului Luminii va aduce energiile Erei Vărsătorului la următorul nivel.“

„Tot în momentul activării, PLUTO va face un trigon exact cu ALCYONE (Soarele nostru Central local din Pleiade) la 0 grade 18 minute Gemeni și GALAXIA M87 (o Galaxie majoră din Clusterul Fecioarei, ca Sursă a Iubirii Galactice pentru acest sector al Universului) la 1 grade 14 minute Balanță.

Acest Trigon măreţ va aduce pe Planetă energii extrem de puternice ale Iubirii Cosmice și acesta va fi declanşatorul care va permite energiilor din Centrul Galactic să înceapă să curgă liber pe Planeta noastră.

Fulgerul (Unda / Valul) de Energii cosmice de Iubire își va avea originea în Galaxia M87 din super-clusterul Fecioarei și va fi mult mai puternic decât Fulgerul care a ajuns pe Pământ de la aceeaşi Galaxie M87 în timpul activării Portalului AION.

De asemenea, va fi mai puternic decât fulgerul care a avut loc în timpul activării finale a Erei Vărsătorului.

La Activarea Finală a Erei Vărsătorului din Decembrie 2020, un puls de energie din Galaxia M87 a ajuns la Suprafaţa Planetei timp de 10 până la 15 secunde, și a eliminat imediat aproximativ 10% din Anomalia rămasă !

Deoarece de de data aceasta energia ar putea fi chiar mai puternică decât atunci, se așteaptă ca mai multă Anomalie să poată fi eliminată.“

„Acest Mare Trigon Pluto, Alcyone şi Galaxia M87 va fi activă pentru întreaga perioadă în care Pluto se află în Vărsător, din 23 martie până în 11 iunie 2023.

Pluto în Vărsător va semnifica un efort concentrat al raselor extraterestre pozitive spre Primul Contact, iar Pleiadienii vor avea un rol foarte activ în acest sens.

Așadar, energia Portalului Luminii va da, de asemenea, un impuls inițial energiei lui Pluto în Vărsător care va duce în cele din urmă la Primul Contact.

În general, aceasta este una dintre cele mai importante activări pentru umanitate şi pentru Univers.

Și este nevoie doar 20 de minute din timpul nostru pentru a avea o mare influenţă asupra Primului Contact și Cronologia Ascensiunii.

Așa că, vă rugăm să faceţi toate eforturile pentru a vă alătura la această activare.

De asemenea, vă rugăm să răspândiţi vestea și să cereţi cât mai multor persoane posibil să se alăture acestei activări.

Acest lucru poate face mai mulţi oameni conştienţi de această activare și îi va încuraja să se alăture.“

 


Cu menţiunea că pe blogul lui Cobra (de aici, „2012portal“) puteţi găsi şi alte informări / actualizări despre Momentul de mâine, luni, 1 Mai 2023...

...Plus alte informări detaliate din Interviul lui Cobra acordat „Sisterhood of the Rose“ („Frăţia Trandafirului“), pe care îl puteţi citi tradus în limba română aici şi/sau aici...

...Alături de alte informări / mesaje channell despre această perioadă (aici şi aici)...

...Ei bine, acum rămâne să vedem ce vom face mâine, 1 Mai 2023, la ora 20.06 a României, la meditaţia pe care v-o propun să o facem conectându-ne prin următorul videoclip în limba română, la Momentul pentru Activarea Portalului Luminii :


 

Cu aceeaşi SPERANŢĂ, Determinare, Lumină şi Iubire,

 

MarYan


2 comentarii:

  1. Buna sper sa ajute link-ul de mai jos sa ajute urmăritori tai cei care doresc sa pună umărul la eliberarea planetară 🙏 https://syncmedit.meditation539.com/wp-content/uploads/2023/04/Activarea-Portalului-Luminii-Romanian-guided-audio.mp3

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, multumesc din suflet pentru aceste informatii minunate si importante. Am incercat sa accesez link-ul pe care l-ati transmis, nu am reusit:
    https://syncmedit.meditation539.com/wp-content/uploads/2023/04/Activarea-Portalului-Luminii-Romanian-guided-audio.mp3
    Ar fi o problema tehnica?

    RăspundețiȘtergere