vineri, 19 mai 2023

MarYan - CuVântul (PoVestea) Zilei : 196 pentru 19 mai 2023 - Energii intense pe fundal de LUNĂ NOUĂ din 19 Mai 2023 (la ora 18.53 , a României).

 

MarYan

CuVântul (PoVestea) Zilei : 196

pentru

19 mai 2023

 Energii intense

pe fundal de LUNĂ NOUĂ

din

19 Mai 2023 (la ora 18.53 , a României)

 

 

Acum este o perioadă foarte intensă de curgere a Energiei Cosmice, punctată chiar azi de manifestarea unei noi Luni Noi...

...Una a cărei maximă magnitudine se manifestă la ora 18.53 a României, în dreptul Constelaţiei Taurului (pe cercul Zodiacal).

Acest aspect ne este re-amintit de Adriana Tudosa în articolul corespunzător de pe blogul său „astrologic“ - „Luna Nouă în Taur şi zodiile din 19 mai 2023“...

...În care aceasta, printre altele, ne precizează :

„O Lună Nouă este asociată tot timpul cu un pas nou, o idee nouă, un cuvânt nou, o atitudine nouă, o înţelegere nouă, ambiţii şi obiective noi.

În semnul de pământ al Taurului, această Lună Nouă pe gradul 28:25 Taur aduce oportunităţi pentru orice este legat de finanţe, valori personale, bunuri de valoare, stabilitate financiară şi emoţională, relaţii (Luna Nouă activează Casa VII – Casa relaţiilor).

Luna Nouă este întotdeauna despre noi începuturi într-o formă sau alta, iar Taurul creativ, dar practic, este un maestru al materiei şi al formei.

Această perioadă ne scoate din zona noastră de confort pentru a îndrăzni să începem ceva nou.

Orice s-a întâmplat în trecut, nu trebuie să ne definească prezentul sau să ne afecteze viitorul.

Să ne ridicăm şi să continuăm !

Este timpul să golim rucsacul emoţional de toate dezamăgirile, pentru că dacă geanta este plină de amintirile din trecut, nu este loc acolo pentru noi posibilităţi.“

 


Deci Momentul Zilei, în sine, este iarăşi interesant, care se supra-pune peste chestiuni extrem de „volatile“ ce ţin de curgerea energiilor din aceste Vremi care, deja ştim cum sunt...

Ca şi confirmări puteţi citi (sau re-citi, după caz) două articole interesante ale aceluiaşi Mike Harrigan, ce punctează destul de „la obiect“ acest Moment, cam aşa :

- „Fii în momentul Prezent“ şi

- „Seminţe Stelare Îmbrăţişaţi-vă Misiunea !


Însă consider că elementul cel mai interesant al acestei perioade este oferit prin articolul lui Kenneth Schmitt care, deşi sună fie „interesant“, fie „provocator“ :

- „Magnificenţa vindecării cuantice“...

...Pare-se că informaţia de bază oferită de acesta se aplică, în Realitatea Cosmică şi cea cotidiană, propriei vindecări a fiecăruia dintre noi, prinr-o adevărată „Magnifică AUTO-Vindecare Cuantică !

Haideţi să ne re-amintim ceea ce ştim deja, chiar şi prin acest limbaj aparent „ştiinţifico-cuantic“, dar în realitate foarte limpezitor, dacă îi oferim minima atenţie necesară :

„Prin conştiinţa inimii noastre clare, suntem prima cauză a fiecărei stări pe care intenţionăm să o creăm.

Suntem modulatorii de energie prin alinierea inimii noastre eterice, creând energii vitale cu vibraţii înalte, în recunoştinţă, compasiune şi iubire.

Oricine poate simţi energiile vitale şi poate rezona cu ele, poate fi vindecat.

Aceasta ne include pe toți.

Cu cât rezonăm mai strâns cu conştiinţa inimii noastre, cu atât devenim mai radianţi şi putem proiecta, puternic, energia cuantică de vindecare.

Ne putem proiecta vindecarea vizionară prin ochii, mâinile şi intenţia noastră.

Pentru că lucrăm cu energie cuantică, distanţa dintre un vindecător şi un pacient este lipsită de sens, la fel ca şi timpul.

Timpul Cuantic este întotdeauna acum și este peste tot.

Eficacitatea noastră depinde de capacitatea noastră de a ne îndrepta spre conştiinţă prin concentrarea noastră, și de a-i acorda ATENŢIE.“

 


Iată, suntem şi funcţionăm în Vrem(ur)i extrem de provocatoare atât la nivel personal, vibraţional, dar şi cosmo-energetic până la cele mai banale forme sociale care, după cum vedem, reacţionează dramatic prin tentativa de a prelua instinctiv controlul manipulator !

De aceea, ACUM şi AICI este Momentul să ne re-amintim pentru ce am venit pe Planetă, la încarnare în Planul Fizic, reluând (în Viziunea interioară) Scopul şi Sensul nostru (Misiunea Personală şi angajamentul de implicare la nivel socio-uman Planetar)...

...Mai ales că unele „surse“ promit că prin Iunie-Iulie 2023 Show-ul Planetar se poate încinge, trecând la nivele şi mai dure, în care aspectul financiar (la braţ cu cel politico-economic) poate lua, realmente, foc la propriu !

Dar vom vedea, în scurt timp, ce s-ar putea întâmpla şi nu doar prin observarea evenimentelor, ci chiar prin a fi parte la toate aceste zvâcnituri şi trepidaţii până la nivelul de veritabile Cutremure (financiare?) cu uriaşe Valuri Tsunami (de prăbuşiri economice?) !

 

RELAXARE şi SPOR(NICIE) la lucrul cu Fiinţa în cele mai interesante şi provocatoare Vrem(ur)i (Tulburi) !

 

MarYan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu