luni, 8 aprilie 2024

MarYan - CuVântul (PoVestea) Zilei : 205 pentru 8 aprilie 2024 - Vremea ECLIPSEI.

 

MarYan

CuVântul (PoVestea) Zilei : 205

pentru

8 aprilie 2024

 Vremea

ECLIPSEI


 

Acum, chiar astăzi, este Ziua Eclipsei de care s-a vorbit deja extrem de mult pe întreaga Planetă...

...Această zi, de 8 aprilie 2024, la ora 21.21 a României, în care Soarele şi Luna „împletesc cununa“ împreună, cu Luna în faţa Soarelui căruia „îi ia faţa“, situându-se fix în faţa acestuia, într-o conjuncţie perfectă !

Cu promisiunea că voi reveni la acest Moment pe parcursul acestei poVeşti, acum vă propun să parcurgem rapid subiectele dedicate, în general, acestui CuVânt (PoVeste) a Zilei.

 


Aşadar, foarte pe scurt, haideţi să vedem cum mai stăm pe Planetă, în acest Moment...

...În RUSIA-Ukraina, acolo unde „poVestea continuă“, vorba reclamei, la modul in(de)finit, se pare că treaba se încinge tot mai tare, mai ales după Crocus City Hall cu atentatul cu clară semnătură Occidentală şi cu peste 144 de morţi (unii vorbesc de peste 300 de morţi, la modul real) : vedeţi aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici...

...Alături de situaţia expusă într-un mod mai sintetic şi cu implicaţiile sale globale : aici, aici şi aici.

De fapt, în UKRAINA treburile nu merg deloc prea grozav, vorbindu-se deja la modul aparent „discret“ de ruperea acesteia în cele două părţi fundamentale,  rusă (partea estică) şi anti-rusă (vestul ucrainean) : aici şi aici.

Iată cum, în esenţă, apare o imagine care ne conturează ceea ce personal am scris pe acest blog inclusiv în seria „Vremurilor Tulburi“, legată de împărţirea Ukrainei, către care deja se îndrepta contextul general încă de anul trecut şi care acum, în graţia lui 2024, chestiunea devine tot mai limpede mai ales că se leagă cu ceea ce se pregăteşte pentru ROmânia noastră drăgălaşă...

Dar nu doar în Ukraina se întâmplă evenimente, ci şi în Estul global, în frunte cu poVestea TAIWAN-ului, unde chestiunea este mai puţin detaliată în România, însă bine expusă în media internaţională pentru a se înţelege mai bine legăturile dintre seria de cutremure din Taiwan conexate, în ziua precedentă, cu „uragane“ din senin în teritorii chinezeşti : aici, aici, aici şi aici.

 


În aceeaşi temă, chestiunea Waxxin-urilor „merge înainte“, precum în poVestea noastră, cu alte şi alte detalii ce pot fi expuse celor care au nevoie de noi informaţii şi lămuriri în acest sens : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici...

La fel, despre România „numai de bine“, în acelaşi ton ca şi în poVestirile anterioare, în care vă atenţionam despre intenţiile „băieţilor deştepţi“ (care, de data aceasta, nu au de-a face direct cu Energia electrică, ci cu Planuri de împărţire a teritoriului ancestral românesc către ashkenazii khazari) : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici (deşi aici avem şi excepţii minunate).

Chestiunea aceasta, a „controlului planetar“ exercitat de forţe de dincolo de puterea noastră de intervenţie fizică, este una atât de veche (se pare că ar fi vorba de câteva sute de mii de ani !), încât transcede Spaţiul şi Timpul „nostru“, inclusiv pe cel toroidal (adică, cel alocat în acest Ciclu de 2-3 multipli de câte 80 de ani, de după 1780-1860), încât deocamdată nu sunt prea multe de adăugat : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

 




Am trecut foarte repede peste subiectele generale, pentru a ajunge cât se poate de rapid, „falnic fără păs“, la Subiectul Zilei, cel al ECLIPSEI, aflate în plină acţiune şi îndreptându-se viguros către maximul ei, la ora 21.21 a României.

Aici găsim o prezentare foarte bine pusă la punct de către cele două feminine specializate în interpretarea astrologică a unor momente foarte interesante precum acesta : aici şi aici.

Dar, alături de astrologie, iată şi informaţii alternative despre acest Moment oferite prin metode de „canalizare“, pe care le-am mai expus pe blog, atât prin informaţiile transmise de către Cobra (aici), cât şi de către alţii (aici şi aici). 


Şi, ca şi în cazul Sărbătorilor spirituale în care acel Moment îţi face pohtă de mai mult Spirit cu care să te îmbăiezi, şi acum reiau „obiceiul“ de a mai transmite astfel de informaţii hrănitoare pentru oricare înfometat în ale energiilor Vieţii : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

 


Foarte pe scurt, iată, am ajutat la creionarea imaginii mult mai complexe a acestui Moment Ecliptic, care Azi-Acum este în plină manifestare, cu efectele pe care le-am transmis până acum.

Fiecăruia care este dornic să se conecteze la Moment şi să se bucure de prezenţa acestui Moment, transmit aceleaşi gânduri de Lumină şi Bucurie, amplificate exponenţial de energiile Eclipsei !

Vorba cuiva, parafrazând atâtea alte Momente pe care umanii le-au transformat într-o ocazie de serbare şi veselire : „Eclipsă fericită !“ :)...

 

MarYan


3 comentarii:

  1. Eu unul ma simt extraordinar din toate punctele de vedere , binecuvântat ca trăiesc în această perioadă minunată …

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc! Să vă binecuvânteze Bunul Dumnezeu mereu!

    RăspundețiȘtergere