duminică, 4 ianuarie 2015

ALKESH : Al treilea Interviu la FINDING VOICES Radio (5 octombrie 2014)Al treilea Interviu la FINDING VOICES Radio
realizat de : Maarten Horst
la 5 octombrie 2014

Nota MarYan : După primele două interviuri realizate în Ianuarie 2014 şi Februarie 2014 de către Alkesh cu realizatorul emisiunii radio ET-First Contact Radio, Maarten Horst, a urmat acest al treilea interviu pe data de 5 octombrie, care aduce precizări preţioase legate de filmele documentare realizate de cei de la Galactis în cursul anului 2014 : atât despre filmul „Conflictul din spaţiu” cât şi cel care deja a fost postat pe site-ul lor (şi pe blogul nostru, la momentul respectiv), despre „Cronovizorul eteric”.

Dacă nu aţi vizionat aceste filme documentare, vă invit să o faceţi acum (mai ales primul dintre cele două), pentru a înţelege şi mai bine despre CINE şi CE este vorba în acest interviu...

Cât despre ALKESH şi partenerul acestuia, SYRIAT, acum „pot depune mărturie” : după ce am luat parte la prima conferinţă organizată de aceştia la Timişoara în data de 15 noiembrie 2014, nu mai pot spune că vorbesc din „ce am citit” sau din „ce a măsurat amicul (radiestezist)”...

 
 
Atât energia pe care o transmit ei personal şi mai ales „din alte dimensiuni”, în timpul conferinţelor, cât şi cea transmisă atunci când am dat mâna cu ei şi i-am privit în ochi, ca de la „suflet la suflet” – toate acestea mi-au confirmat că Inima mi-a transmis „corect” de la început, când am simţit că pot avea încredere în ceea ce transmit aceştia, atât ca Informaţie, cât mai ales ca Energie, izvorâtă din Sursa plină de Iubire a Inimilor lor, împletită cu o modestie şi bun-simţ care pur şi simplu uimeşte şi emoţionează !...

...Şi spun aceasta, gândindu-mă la „Echipa GALACTIS” pe care am re-simţit-o atunci ca pe o bine-cuvântată re-conectare pe care o aşteptam de mult...

De aceea propunerile şi confirmările unor viitoare colaborări (culminând cu organizarea prin „Asociaţia CESAN” a unei „Conferinţe Galactis” la Echinocţiul de primăvară a acestui an) au venit şi au curs cu maximă rapiditate – aspecte pe care le voi detalia în postările viitoare, din zilele următoare, despre Galactis şi conferinţele care au avut deja loc şi care vor urma în scurt timp.

Deja, „site”-ul Galactis, transformat în „Echipa Galactis”, tinde să devină pe zi ce trece într-o adevărată „Mişcare GALACTIS” – o mişcare în Sensul Evoluţiei Cosmice...

Dar, până la detaliile promise, vă las să parcurgeţi informaţiile transmise de Alkesh în acest al treilea interviu, eventual „condimentate” cu vizionarea acelor documentare ale acestora pe care încă nu le-aţi parcurs (şi a căror „colecţie completă” o vom realiza şi noi, pe blog, în scurt timp).

Aşadar, audiţie şi vizionare plăcută !
MAARTEN HORST: Bine v-am găsit, dragi prieteni din întreaga lume! Sunt Maarten Horst și vă vorbesc la emisiunea ET-FIRST CONTACT Radio, unde vă aduc știrile galactice de trei ori pe săptămână. Astăzi am putea spune că vom avea un interviu istoric cu nimeni altul decât prietenul meu, Alkesh! El a postat acum o lună un nou film documentar : “Conflictul din spaţiu”.

Interviurile cu Alkesh sunt foarte speciale ; până acum el a mai dat două interviuri [în ianuarie şi în februarie 2014], în care a vorbit despre filmul “Cometa Ison. Evenimentul. Adevărul despre ele”, lămurind multe aspecte despre acest subiect pentru mulţi dintre ascultătorii noştri. Cu aceasta, vreau să-ţi urez bine ai venit, Alkesh !

ALKESH: Bună, Maarten ! Bună seara tuturor celor care ne ascultă !

MAARTEN HORST: Într-adevăr, bună seara tuturor, pentru că ne ascultă mulţi oameni din multe ţări şi asta este ceva extraordinar, deoarece avem o audienţă internaţională foarte mare. Toţi simt ca informaţiile pe care le oferi sunt foarte importante.

ALKESH: Sunt foarte bucuros că oamenii manifestă interes şi ascultă acest interviu. Sper ca el să fie unul dintre cele mai interesante pe care le-ai făcut vreodată.

MAARTEN HORST: Sunt sigur că aşa va fi ! Simt deja acest lucru, pentru că informaţiile pe care ni le prezinţi sunt unice, în felul lor. Iar dacă eşti pregătit, aş vrea să începem cu prima întrebare.

Alkesh, aş vrea să specifici încă odată modul în care tu şi Syriat luaţi legătura cu reprezentanţii siriusieni. Cum are loc contactul vostru cu ei? Cum vi se transmit informaţiile? Ştiu, ai mai vorbit o dată despre aceste lucruri în celelalte interviuri, dar cred că pentru ascultătorii noştri ar fi de mare folos să audă din nou aceste explicaţii. Deci cum are loc contactul vostru cu siriusienii? Ai precizat atunci că nu este vorba despre channeling.

ALKESH: În niciun caz nu este vorba despre channeling. De altfel, în opinia mea, peste 95% din aşa-zisa informaţie pe care cei mai mulţi channelers (N.MY.: Mediumi) o obţin este eronată, în sensul că ea reprezintă fie un joc al imaginaţiei, fie o percepţie incompletă. Chiar denumirea de channeling îţi arată că trebuie să te aştepţi la ceva care este diluat, care este doar o informaţie „canalizată”, adică o informaţie care pleacă de la sursă având o anumită structură, dar despre care nu se ştie cât şi în ce fel va ajunge la destinatar.

De fapt, channeling-ul este o formă superficială de telepatie, care se poate uneori transforma chiar într-o formă de mediumnitate. În mod cert, ea depinde foarte mult de capacităţile celui care realizează şedinţa de channeling. Aceste capacităţi se referă la o anumită puritate a fiinţei, atât fizică cât şi subtilă, la un anumit rafinament interior, precum şi la controlul ferm al minţii, deci la echilibrul yin-yang al energiilor la acest nivel.

Dacă ai o minimă pregătire spirituală, poţi să identifici destul de repede impostura sau  fantezia care sunt manifestate în acest domeniu al channeling-ului. În ultimii ani am observat o adevărată inflaţie a celor care fac „channeling” şi care îşi prezintă plini de veselie „producţiile”. Acestea variază de la platitudini exasperante, până la fantezii uluitoare. În cel  mai bun caz ele reprezintă exerciţii de retorică, dar în niciun caz nu exprimă adevărul. Imaginaţia bogată şi interferența mentalului provoacă multe probleme în expunerea realității. Mulţi dintre channelers sau „telepaţi” pur şi simplu inventează, chiar dacă ei sunt siguri că spun adevărul. Şi totuşi, de cele mai multe ori se dovedeşte că nu este aşa.

MAARTEN HORST: Asta este trist.

ALKESH: Într-adevăr. Trist e faptul că mulţi oameni ascultă şi chiar cred, în bunele lor intenţii şi în sinceritatea lor, ceea ce află de la aşa-zişii „chanellers”. A devenit de bon-ton să auzim că se realizează „channeling” cu Sfântul Petru, cu Maria Magdalena, cu Cleopatra sau cu Metatron. La fel, channeling-ul a înflorit şi în ceea ce priveşte civilizaţiile extraterestre, el este la modă. Toate acestea sunt bune şi frumoase, dar ele nu rezistă probei timpului şi nici probei bunului simţ. În cele din urmă, cel care face channeling ajunge să creadă el însuşi în propriile lui fantezii, ceea ce este cu atât mai grav, pentru că atunci limita dintre imaginaţie şi realitate dispare.

Deci channeling-ul este o metodă dubitabilă, care în cazurile fericite împrumută ceva mai multe procente din efectul de telepatie. Dacă channeling-ul ar fi adevărat în întregime, atunci de ce s-ar mai numi channeling? S-ar numi telepatie, deoarece informaţia ar fi percepută telepatic aproape fără greş. Dar, bineînţeles, lucrurile nu stau deloc aşa.

Recunosc, există şi relatări de channeling cu o doză mai mare de adevăr, însă ele sunt foarte rare. De obicei, acei channelers evită să se expună public.

În cazul nostru [al lui Alkesh si Syriat] – pentru că asta m-ai întrebat – nu este vorba despre channeling, ci despre contact direct la nivel senzorial, mental și emotiv. Majoritatea contactelor pe care le avem se realizează în planul eteric și în cel astral. Dimensiunile eterice şi astrale sunt subtile, adică prin raport la dimensiunea fizică în care existăm cu trupurile noastre din carne şi oase, ele nu se văd şi nu sunt perceptibile pentru majoritatea oamenilor. Dar aceasta nu înseamnă că nu există.

Totuşi, chiar dacă te poţi dedubla cu corpul eteric sau astral în mod conştient, aceasta nu înseamnă că vei contacta obligatoriu o rasă de fiinţe extraterestre, dar în cazul nostru aşa s-a petrecut. Mie şi lui Syriat ne este acum foarte clar de ce a fost şi este aşa, întrucât ni s-a arătat aceasta. Dar putem spune de asemenea că sunt multe alte fiinţe umane care au experienţe asemănătoare cu alte fiinţe extraterestre şi chiar cu siriusienii din sistemul Sirius A. Noi ştim foarte bine că foarte mulţi oameni au astfel de experienţe extracorporale, chiar dacă ei nu vorbesc despre acestea din felurite motive.

Syriat şi cu mine realizăm contactul cu siriusienii fie separat, fie împreună, în funcţie de necesităţi. În astfel de momente, de cele mai multe ori apare ca un fel de „chemare”, în care simţi intuitiv că eşti invitat, ori că se solicită prezenţa ta pe navă. Alteori contactul se realizează chiar în camera în care ne aflăm fiecare; atunci, în plan eteric sau astral apare una dintre fiinţele siriusiene care ne transmite ceva şi cu care „discutăm” despre felurite aspecte. „Discutăm” este totuşi un termen neadecvat, pentru că majoritatea informaţiilor sunt transmise atunci, ca întrebări şi răspunsuri, în mod telepatic. Totuşi, uneori siriusienii folosesc şi „vorbirea”, dar nu neapărat în sensul pe care îl cunoaştem noi, ci mai mult simbolic. Atunci auzim anumite sunete de intensităţi diferite, care completează transmisiile mentale precise şi pe acelea de stări emotive. Totul se desfăşoară exact ca şi cum ne-am afla faţă în faţă cu diferite persoane în planul fizic, dar fără a vorbi cu ele sau vorbind foarte puţin. În această direcţie am fost miraţi să vedem că, deşi am repetat toate acestea de mai multe ori, totuşi mulţi oameni care ne-au urmărit filmele sau ne-au citit articolele nu par să înţeleagă deloc despre ce este vorba. Ei încă ne întreabă, de pildă, ce „tip” de channeling folosim sau dacă totul se petrece în timpul visului. Da, există şi astfel de situaţii, în care folosim mai degrabă starea dintre vis şi realitate; atunci este ca un fel de glisare conştientă fie în planul eteric, fie în cel astral şi, datorită rezonanței activate pe frecvenţa navei siriusiene, realizăm contactul.

Uneori solicităm noi înșine aceste întâlniri şi, în măsura în care ele sunt oportune, suntem întâmpinaţi pe nava-mamă Anais sau suntem vizitaţi de un reprezentant siriusian.Trebuie totuşi să spun că astfel de contacte, deşi sunt relativ dese, nu se realizează oricând vrem noi, ci depind foarte mult de starea noastră interioară şi de cea fizică, precum şi de necesitatea problemei pe care vrem să o ridicăm în discuţie.

Siriusienii nu fac niciodată ceva inutil. De asemenea, ei nu repetă niciodată acelaşi lucru de două ori. Totul la ei se bazează pe necesitate şi pe respectarea armoniei universale. Acţiunile lor se petrec pe principiul minimei perturbări. Chiar şi întâlnirile noastre cu ei au loc în baza aceluiaşi principiu.

MAARTEN HORST: Alkesh, trebuie să spun că acum lucrurile sunt mult mai limpezi. Am însă o altă întrebare. Lumea ar putea să întrebe: ce dovezi aveţi că ceea ce voi spuneţi este adevărat şi ceea ce spun cei care fac channeling nu este adevărat? Poţi să lămureşti acest aspect?

ALKESH: Această întrebare este firească din partea celor care ne ascultă, care citesc articolele noastre sau urmăresc filmele pe care le realizăm. Totuşi, nu tot ceea ce se spune prin channeling este lipsit de adevăr. Am spus doar că procentul de realitate în channeling este foarte mic.

Dacă analizăm cu atenţie elementele redate în şedinţele de channeling, observăm o platitudine uluitoare. Mereu sunt redate aceleaşi elemente, mereu aceleaşi fraze stereotipe, mereu totul se învârte în sfera generalului şi a lipsei de consistenţă. Practic vorbind, nu se spune niciodată ceva concret, ceva cu adevărat valoros, precis, la obiect, ci totul este în termeni de aşa-zisă „liniştire sufletească”. Chestia asta poate să meargă o dată, de două ori, de cinci ori, dar nu la nesfârşit. Aceşti channelers, în marea lor majoritate, par că aşteaptă fiecare să mai apară un element nou „pe piaţă”, pentru a-l prelua imedia şi învârti fiecare după mintea lui. Un astfel de element reprezintă o „pradă” bună timp de câteva săptămâni. Din nefericire, există puţine astfel de elemente concrete, pentru că totuşi nu poţi să vii şi să spui baliverne de orice fel, deoarece rişti să fii discreditat. În aceste condiţii, toţi cei care fac channeling sunt oarecum precauţi şi atenţi pentru a nu spune prostii mai multe decât este limita general acceptată. Atunci când apare ceva nou, se nasc imediat „dezbateri” pe acea latură, până la uzura completă a elementului respectiv. Adeseori e pur şi simplu ca şi cum ai bate apa în piuă, e o pierdere inutilă de timp. În acele expuneri nu există niciun sistem de referinţă, nicio bază sigură, decât poate o sursă care s-a pierdut în ceaţă, fiind acoperită imediat de nesfârşite „comentarii”, mai mult sau mai puţin pertinente.

În aceste condiţii, noi nu avem ce să justificăm, deoarece ceea ce am avut de zis, am expus cu claritate şi chiar în amănunt în filmele noastre. Cel care este bine intenţionat nu are decât să facă o simplă comparaţie între ceea ce noi am dezvăluit în aceste filme şi ceea ce se spune în general pe scena „LightWorkers”-ilor. Nu mă refer doar la complexitatea informaţiei, ci şi la ineditul ei şi la modul în care ea se corelează. Aceasta ar trebui să fie de ajuns.

MAARTEN HORST: Alkesh, prietene, vreau să-ţi spun că sunt foarte entuziasmat pentru că avem ascultători de pretutindeni, din întreaga lume! Există un mare interes în legătură cu ceea ce tu spui aici şi, în plus, informaţiile pe care le oferi sunt detaliate, importante şi la obiect. Pentru că aşa este : mulţi channelers au într-adevăr multă informaţie, dar aproape niciodată ei nu prezintă evenimente sau descrieri concrete.

ALKESH: Nu doar că aceste informaţii nu sunt detaliate, dar de multe ori ele nu sunt nici importante, nici precise. Lucrurile sunt spuse mereu la modul general.

MAARTEN HORST: Exact! Şi trebuie să-ţi spun, Alkesh… ţie şi de asemenea ascultătorilor noştri, că în acest moment aş zice că sunt patru Servicii Secrete care ne ascultă. Ar putea fi NSA, ori CIA, ori…

ALKESH: Data trecută erau două.

MAARTEN HORST: Da, dar acum sunt patru. Orice persoană normală care ne ascultă emisiunea îşi arată adresa de IP şi ţara de unde este, dar în cazul celor patru scrie: „Necunoscut”. Deci aceste fiinţe necunoscute sunt aici şi le urăm bun venit la educaţia noastră! Iată, Indigo Star ne scrie pe chat : „Poate că vor învăţa şi ei ceva cu această ocazie, Maarten” şi într-adevăr, acesta este şi ţelul nostru, astfel încât dacă îmi permiţi, Alkesh, aş vrea să trec la următoarea întrebare.

Ai vorbit în ultimul tău film despre o fiinţă cauzală, al cărei nume este Salash. Ce înţelegi prin fiinţă cauzală?

ALKESH: Aici problema se complică puțin. Giganticul plan de ajutorare a planetei noastre în această perioadă critică este asistat de la nivele mult superioare, adică chiar şi din planul aşa-numit cauzal. Dacă la nivelul dimensiunilor eterică şi astrală se mai poate vorbi de formă şi de simţurile cunoscute, odată cu pătrunderea în planurile mental, supramental şi cauzal situaţia este net diferită. Acestea sunt lumi sau universuri aproape inconceptibile (de neconceput) pentru mintea umană obişnuită. Frecvenţa de vibraţie a fiinţelor care există acolo este foarte înaltă, iar gradul lor de înţelepciune este foarte mare. Pentru ele continuumul spaţio-temporal, aşa cum noi îl cunoaştem, îşi pierde sensul şi se transformă oarecum într-un moment actual perpetuu.

Astfel de fiinţe asistă şi coordonează planurile civilizaţiilor extraterestre benefice foarte avansate, dar care totuşi sunt mai apropiate de planul fizic. În cazul siriusienilor, noi cunoaştem două fiinţe cauzale care sunt implicate în planul de acţiuni vizând Pământul: mă refer la Nagal şi la Salash.

Despre Nagal am amintit. Salash ni s-a revelat la începutul acestei primăveri, alegând fie un corp de fiinţă siriusiană dintr-un eşalon superior de conducere, fie venind în corp de lumină. În al doilea caz, el apare ca o stea ce luminează puternic, având multe raze, iar transmisia se realizează telepatic, instantaneu, direct în sfera mentală, într-un mod foarte viu, complex şi însoţit de imagini, stări, emoţii, care sunt foarte nuanţate. Este o descriere săracă, dar reprezintă totuşi un punct de plecare pentru cei care sunt interesaţi să experimenteze.


(Nota MarYan : În acest moment vin cu precizarea că „planul cauzal” sau „dimensiunea cauzală” este ce-a de a 6-a dimensiune din cele 12 ale Universului, în care funcţionează „corpul cauzal” al oricărei fiinţe a acestui Univers, şi care reprezintă cel de-al 6-lea nivel din cele 6 corpuri „mai dense” ale Fiinţei umane, din sistemul propus de Fondatori şi expus de mediumul lor, Sal Rachele : fizic, emoţional, mental, astral, eteric şi cauzal.

De aceea, Salash, în corp cauzal fiind, uneori se arată celor de la Galactis în Corp Eteric Christalin de Lumină, acesta fiind corpul imediat „inferior” – adică „mai dens” – faţă de cel cauzal...

Cu această ocazie fac precizarea că susţin şi eu ceea ce Alkesh a expus în privinţa „channeler”-ilor de pe Pământ, din prezent.

...Şi atunci, cum de tocmai am amintit de sistemul „venit” în această formă tot sub formă de „channeling”, printr-un medium, Sal Rachele ?

Răspunsul este dat atât de verificările succesive realizate de mai multe persoane care „au măsurat” veridicitatea informaţiilor transmise prin Sal – aşadar, „amicul radistezist” nu este singurul care a confirmat, de nenumărate ori, veridicitatea informaţiilor Fondatorilor, transmise prin Sal – cât şi din percepţiile personale, cu ocazia celor două evenimente-workshop-uri ale lui Sal, pe care i le-am organizat la Braşov în anii trecuţi, şi unde am avut ocazia SĂ SIMT PE VIU autenticitatea vibraţiilor transmise prin acesta, atât în channeling-uri, cât şi în Meditaţii.

Inima a transmis foarte ferm Mesajul de autenticitate, iar acesta este dincolo de orice alte argumente şi păreri – de aceea vă invit şi pe fiecare dintre voi SĂ SIMŢIŢI mesajele lui Sal, şi nicidecum doar „să le credeţi” sau nu...

În schimb, „cercetând” atâtea alte materiale de „channeling” de pe Net, am simţit, iar „amicul radiestezist” a confirmat de fiecare dată că multe mesaje care sunt postate pe bloguri „de spiritualitate” – inclusiv bloguri cunoscute şi foarte accesate şi de voi, cei care citiţi acum, aici – sunt pur şi simplu „literatură” de tip „poezie”, exact cum afirmă Alkesh, la modul general...

Am fost tentat de câteva ori să intervin şi să fac apel la atenţia voastră în privinţa mesajelor transmise de nu ştiu ce măreţe entităţi” care ar fi „sufletele-perechi” ale unor „mari entităţi ale Universului”, şi care sunt intens accesate din „blogosfera românească” – însă, până la urmă am lăsat pe seama intuiţiei fiecăruia această „dez-văluire”, căci, în nici un caz nu dorim să intrăm în „polemici” de genul „e adevărat ori ba”...

De aceea, folosesc ocazia să vă re-amintesc că, odată pătrunşi pe bloguri şi site-uri de acest fel, în care „informaţia alternativă” este abundentă şi greu de verificat în mod convenţional, nu vă rămâne decât Instrumentul DISCERNĂMÂNTULUI, pentru a şti să faceţi distincţia între informaţiile reale şi cele, voit sau nu, false, între „channeling de paradă” şi „mesaje autentice”...)


MAARTEN HORST: Da, înţeleg. Acum, înainte să continuăm interviul, propun să avem un scurt intermezzo muzical. Totodată aş vrea să anunţ că tu vei posta un alt film la sfârşitul lui octombrie sau începutul lunii noiembrie, iar după acel documentar va urma de asemenea un alt interviu cu tine.

Aşadar, să ascultăm acum o frumoasă piesă semnată de Indra. Melodia face parte din albumul „Signs” (2005), iar numele ei este „Telos. Se ştie că Telos este unul dintre oraşele cele mai importante din interiorul gol al Pământului. Nu plecaţi, ci rămâneţi pe recepţie, deoarece Alkesh şi cu mine vom continua să discutăm despre filmul „Conflictul din spaţiu. Ascultăm acum „Telos de Indra.


[„Telos INDRA]MAARTEN HORST: Da, dragii mei prieteni, aceasta a fost o minunată piesă a lui Indra, intitulată „Telos. Acum, Alkesh, aş vrea să trecem la următoarea întrebare, pentru că avansăm din ce în ce mai adânc în materialul filmului. Deci: în ceea ce priveşte nava-mamă Anais, trebuie să recunoşti că este destul de neconvenţional să auzim că voi „discutaţi” cu o navă spaţială. Conceptul este cunoscut, este prezentat în unele filme sau în cărţile SF. Tu spui însă că este o realitate. Cum vorbiţi cu nava-mamă?

ALKESH: Contactele directe cu siriusienii înseamnă rareori discuţii prin viu grai. De fapt, atunci când „vorbim”, aceasta este ceva simbolic, deoarece aproape toate transmisiile sunt directe, la nivel mental, telepatic, deşi în unele cazuri noi vedem buzele fiinţelor siriusiene – de pildă, la Amuncum se mişcă, însă în majoritatea timpului nu se aud sunete care provin din rostire verbală. O „discuţie” cu Amun sau cu o fiinţă siriusiană, ori cu nava-mamă Anais este ca un amalgam de sunete, emoţii şi imagini transmise telepatic, ca o melodie sublimă. Atunci când nu înţelegeam ceva din ceea ce ne era arătat şi explicat, fluxul informaţiilor se oprea şi întreaga „melodie sublimă” se diminua cumva, iar frecvenţele de vibraţie se „îngustau” şi ele până la limita la care le puteam percepe.

Vocea siriusienilor este pe tonalităţi multiple, dar totuşi sună ca un întreg. Pot să descriu corzile lor vocale ca fiind pe trei nivele: cel de emisie joasă, cel audibil şi cel de emisie înaltă. Tonalităţile joase nu se aud, ci mai mult se simt, pe când cele înalte par că se înfig direct în minte, ca un sfredel. În cazul lui AMUN, atunci când vorbeşte ochii ei privesc direct în ochii tăi, iar când auzeam cu urechea anumite sunete, simultan remarcam o stare specifică, determinată de frecvenţele joase, care nu se aud. Întreaga emisie subtilă se direcţionează pe domeniul frecvențelor foarte înalte. Mă miram cum era posibil ca o fiinţă să vorbească în acest fel, mai ales că părea că nu respira. Sistemul anatomic al siriusienilor este atât de perfecţionat, încât practic nu vezi dacă ei respiră. De asemenea, ei deschid gura doar atunci când spun câteva cuvinte importante audibile, dar în rest mimează, ca atunci când ar murmura o melodie.

Totuşi, în cazul „discuţiilor” cu nava-mamă Anais, desigur că nu se pune problema ca ele să aibă loc prin viu grai. Nava-mamă este de fapt o ființă-constiință foarte evoluată, dar despre acest subiect voi vorbi în episodul 2 din seria TERRA GALACTICA.

„Conversaţia” cu Anais are loc de obicei în aşa-zisa „cameră de primire”, care este în planul eteric superior al navei şi are loc în mod telepatic. Dar aceasta nu este neapărat o regulă. „Discuţiile” cu Anais au de asemenea loc şi în alte spaţii ale navei, în funcţie de necesităţi şi de ceea ce urmează să ni se explice.

Imaginile şi stările le percepem în câmpul conştiinţei şi al mentalului nostru, cumva în partea din spatele capului, mai ales atunci când este vorba despre imagini. Uneori Anais ne exemplifică anumite situaţii sau evenimente, proiectându-le chiar în spaţiul încăperii ori pe un perete al acesteia. Ea este o prezenţă subtilă de natură feminină foarte delicată şi cu un fin simţ al umorului, care ne conferă sentimentul atenţiei şi al învăţăturii unei mame, însă la o dimensiune mult expansionată.

Nava-mamă este precum un gigantic organism viu, structurat pe mai multe dimensiuni ale existenţei : fizică, eterică şi astrală. Însă fiinţa care o defineşte şi o întrupează este o fiinţă din planul cauzal. De fapt, acesta este chiar principiul de formare şi construcţie a navelor-mamă siriusiene, aşa după cum ne-a fost arătat.

Deci nu auzim vreun calculator vorbind, ca în filme. Anais ne transmite ceea ce are de transmis numai telepatic, dar uneori auzim și silabe sau cuvinte rostite, atunci când dorește să accentueze ceva anume. Este mult mai direct, mai viu şi mai precis decât orice exprimare verbală. Cred că este clar ceea ce am explicat.

MAARTEN HORST: Este realmente fascinant ceea ce ne spui, Alkesh şi cred că îi fascinezi de asemenea şi pe mulţi dintre ascultătorii noştri cu aceste informaţii!

Aş vrea acum să mergem mai departe cu întrebările mele şi răspunsurile tale. Spuneai că în discuţiile cu Amun şi cu alte fiinţe siriusiene folosiţi, uneori, vorbirea. E adevărat că tu deja ai amintit ceva despre aceasta, însă vrei să dezvolţi puţin acest subiect, despre felul în care vorbiţi cu siriusienii ?

ALKESH: Observ că eşti interesat în mod deosebit de acest aspect.

MAARTEN HORST: Aşa este şi cred că şi ascultătorii noştri sunt.

ALKESH: Cel mai adesea sunt combinaţii de cuvinte rostite şi stări, emoţii şi imagini transmise. În plan subtil percepţiile au o natură mult mai rafinată, având la bază o materie aşa-zis mai elevată, iar frecvenţele energetice se transmit mult mai limpede şi mai uşor. De aceea şi trăirile sunt mult mai fidele, mai precise şi totodată mai nuanţate.

Dar indiferent sub ce formă se realizează aceste „discuţii” cu ființele siriusiene, care au loc față în faţă, transmisiile de la ele sunt făcute mereu într-un ritm calm, egal, aş zice chiar monoton. Emoţiile pe care ei ni le transmit atunci nu sunt neapărat intense, ci foarte complexe. Siriusienii ne transmit totul într-un mod continuu şi monoton, fără inflexiuni sau vârfuri energetice, tocmai pentru ca să se păstreze permanent capacitatea noastră de a primi informaţiile respective.

În planurile subtile, atunci când datorită conjuncturilor create apare o emoţie puternică, ea se reflectă precum un „puls” energetic în corpul nostru subtil. Un astfel de „vârf energetic” ne scoate de obicei din planul respectiv şi ne proiectează într-o structură mai stabilă, care este inferioară, adică în trup. Cu alte cuvinte suntem „traşi” atunci înapoi în planul fizic. Eu cred că aproape oricine a experimentat aceasta. Visele sunt un exemplu bun, pentru că mulţi au remarcat faptul că atunci când intervine o trăire foarte puternică, de exemplu o stare de fericire intensă, ea durează de obicei puţin timp. Motivul este simplu: impactul energetic destabilizează fluxul conştiinţei în acel plan subtil şi atunci conştiinţa revine acolo unde este obişnuită să fie, adică ataşată trupului. Ea revine deci în planul fizic. În astfel de cazuri, adeseori ne trezim brusc din somn.

Tocmai de aceea, siriusienii ne vorbesc egal, cu aceeaşi intensitate; nu sec, ci monoton, pentru a evita ieşirea noastră din plan subtil, ceea ce ar duce la întreruperea discuţiei.

Aici însă aş vrea să fac nişte observaţii importante, dacă tot a venit vorba.

MAARTEN HORST: Desigur! Continuă, prietene!

ALKESH: Există un plan complex iniţiat de siriusieni în urmă cu mai multe luni, care implică realizarea contactului individual cu ei. Pentru aceasta, siriusienii deja au început să-şi coordoneze corpul lor din planul eteric, astfel încât noi să-i putem vedea, simţi şi chiar vorbi cu ei. Această coordonare are scopul de a se apropia cât mai mult de starea noastră existenţială, pentru a uşura contactul dintre noi şi ei.

Nu este deloc simplu pentru nişte fiinţe foarte rafinate şi evoluate, aşa cum sunt siriusienii, să ia contact cu fiinţele umane care au un corp fizic alcătuit dintr-o materie dură, grosieră. Datorită ignoranţei, mulţi oameni solicită chiar cu un fel de impertinenţă acest contact, chipurile „pentru a avea dovezi”. Ei uită însă că siriusienii sunt nişte fiinţe extraordinar de rafinate, de elevate şi de nobile, care în plus nu sunt cu nimic obligate să facă oamenilor pe plac, numai pentru că aşa vor aceștia. Tocmai de aceea ei preferă contactul cu noi, oamenii, în planurile eteric şi astral, deoarece atunci totul este mult mai uşor şi mai firesc pentru că se petrece în dimensiunea subtilă eterică sau în cea astrală, care este naturală pentru ei și în care ei există.

Oamenii uită prea repede că, pentru a realiza un contact cu o fiinţă extraterestră, prima condiţie este aceea că trebuie să existe compatibilitate şi rezonanţă energetică între condiţiile de existență ale celor două rase: cea umană și cea extraterestră. Lucrurile devin cu atât mai dificile atunci când una dintre aceste rase subzistă într-un plan grosier – de pildă planul fizic (cazul omenirii), iar cealaltă rasă se află într-un plan subtil al manifestării – de pildă planul eteric sau astral (cazul siriusienilor). În asemenea condiţii, chiar şi perceperea subtilă a prezenţei fiinţelor extraterestre elevate devine o problemă pentru oameni. Ei nu le pot vedea, nu le pot atinge şi de aceea afirmă că aceste fiinţe extraterestre nu există. La fel spun şi furnicile despre noi, oamenii : pentru ele, noi nu existăm.

Tocmai de aceea siriusienii ne-au transmis că nu trebuie să ne cramponăm de ideea că ei vor veni cu navele pe cer. Nu trebuie să-i căutăm neapărat „la verticală”, uitându-ne mereu după navele lor cosmice pe cer, ci mai curând să fim atenţi „pe orizontală”, deoarece ei au decis că vor apărea efectiv lângă noi.

Acesta este motivul pentru care ei își pregătesc corpurile lor eterice pentru a putea să realizeze acest contact cu noi. Modul în care vor face aceasta este treaba lor, este tehnologia lor ; noi trebuie doar să fim „la înălţime”, pentru a susţine aşa cum trebuie aceste contacte epocale cu ei.

Din câte ne putem da seama, cel mai probabil este că, pentru a realiza astfel de contacte individuale, siriusienii vor folosi cronovizoarele lor eterice. Întrucât aproape în fiecare sală din nava-mamă Anais există câte un cronovizor ce poate fi activat şi întrucât el reprezintă un dispozitiv ce face posibilă deplasarea spaţio-temporală, pentru siriusieni va fi foarte uşor să ne acceseze individual oricând doresc aceasta prin intermediul unui astfel de dispozitiv, cu condiţia ca noi să fim pregătiţi în această direcţie.

Aici este însă ceva de remarcat. Prezenţa navelor extraterestre pe cer (ale siriusienilor sau ale altor civilizaţii din alianţa benefică extraterestră), care au determinat apariţia pe Net a nenumărate videoclipuri cu lumini, OZN-uri şi fenomene aşa-zis stranii, a fost făcută doar pentru a obişnui într-o anumită măsură opinia publică cu astfel de apariţii.

Actualmente, însă, s-a ajuns la un fel de saturaţie în această privinţă. Toată lumea fotografiază şi filmează OZN-uri luminoase sau nu, având forme mai mult sau mai puţin ciudate, toată lumea se întreabă la nesfârşit dacă o fi sau nu o fi adevărat… dar atât. Până în prezent nu s-a avansat dincolo de acest prag.

De la acest nivel și până la aterizarea efectivă a navelor siriusiene pe sol, pentru realizarea contactului cu omenirea aşa cum îşi doresc şi îşi imaginează mulţi oameni, este însă o distanţă care deocamdată e destul de mare. Noi ştim că siriusienii vor face aceasta, dar nu acum, deoarece omenirea s-ar panica şi totul ar putea degenera într-o manifestare complet necontrolată şi chiar stihinică a naturii umane ignorante.

Siriusienii vor veni în acest fel numai după ce oamenii vor fi deja obişnuiţi cu forma corpului lor, cu trăsăturile şi energia lor specifică, cu modul lor de a comunica. Toate acestea necesită însă o anumită pregătire.

Tocmai de aceea s-a adoptat planul contactului individual al fiinţelor umane, care deşi este foarte complex, dificil şi va dura mai mult, totuşi – după cum ne-a spus Amun – el este imbatabil. Siriusienii se bazează în această direcţie pe capacitatea şi dorinţa fiinţelor umane de a iubi, deoarece tehnologia mai poate fi obstrucţionată, cunoaşterea mai poate fi manipulată, dar inima şi sentimentul pur al omului, nu. Oamenii, în esenţa lor, chiar simt nevoia să iubească, deoarece ei au în ei acest instinct nativ – i-am putea zice – de a iubi.

De fapt, tocmai acest aspect este cel care ne salvează pe noi, oamenii, de la distrugere. Altfel, întreaga planetă şi omenirea însăşi ar fi fost deja supuse, de mult timp, la teribile încercări, ce ar fi putut chiar extermina totul, prin necesitatea de compensare karmică. De aceea, aș putea spune că Iubirea este singura energie şi cea mai deranjantă pentru reptilieni, pentru că ei nu au această capacitate de a iubi, nu pot acoperi această frecvenţă.

Prin urmare, dacă fiinţele extraterestre benefice creează legături solide de iubire cu noi, atunci reptilienii nu vor mai putea face nimic, nu vor mai avea nicio influenţă, pentru că ei nu au cum să blocheze aşa ceva. Astfel, rând pe rând, fiecare fiinţă umană care rezonează cu aspectele extraterestre va fi scoasă practic din starea de transă negativă, care a fost indusă de reptilieni şi pusă într-o stare de transă pozitivă, ca trăire interioară, graţie acestor contacte de natură individuală, care au fost deja iniţiate de siriusienii benefici originari, adică de siriusienii din sistemul Sirius A.

(Nota MarYan : aceasta este exact ideea de care am amintit şi în ultimele articole, o serie legată de „Sărbătorile de Iarnă”, în care insistam tocmai pe necesitatea „Ieşirii din MATRIX”-ul în care reptilienii şi controlorii lor, archonii, au introdus Omenirea de mii şi zeci de mii de ani, şi în care „rezolvarea” constă, simplu, în „ieşirea din minte”şi „re-intrarea în Simţire”, adică în Spaţiul Sacru al INIMII...)

MAARTEN HORST: Este o colaborare minunată şi asta este de fapt ceea ce mulţi oameni aşteaptă, adică o explicaţie pertinentă în acest sens. Alkesh, trebuie să ştii însă că, în timp ce vorbeai…

ALKESH: Ce s-a întâmplat?

MAARTEN HORST: …sunt foarte mulţi oameni care ne ascultă din toate colţurile lumii, însă numărul Serviciilor Secrete a crescut : acum sunt nouă ! Ei bine, avem şi o dedicaţie pentru acele resorturi ale puterii: ei pot învăţa de la noi, pentru că aici este o şcoală bună. Ţelul emisiunii noastre este acela de a împărtăşi ultimele ştiri galactice şi trebuie să vă spun că ceea ce Alkesh ne dezvăluie aici sunt într-adevăr ştiri galactice. Mă gândesc ca după realizarea Primului Contact (dintre omenire şi reprezentanţii civilizaţiilor extraterestre benefice) îmi voi continua munca şi voi avea ca invitat o fiinţă siriusiană cu corp fizic, ori una din Pleiade sau Arcturus, stând chiar aici în cameră, lângă mine !

Ei bine, Alkesh, suntem deja la a şasea întrebare şi mai avem multe până la sfârşit, însă avem permisiunea de a rămâne mai mult de două ore, adică decât era prevăzut iniţial pentru acest interviu. Aşadar, nu avem motive să ne facem griji.

ALKESH: Asta e foarte bine! Înseamnă că pot explica şi alte lucruri.

MAARTEN HORST: Bineînţeles! Aşa că, dacă eşti de acord, aş vrea să trec la următoarea întrebare. I-ai menţionat pe reptilieni, poate este momentul potrivit să mutăm acum discuţia spre ultimul tău film, „Conflictul din spaţiu. Am remarcat logo-ul foarte frumos şi inspirat, cu sigla Galactis, alături de logo-ul deja binecunoscut al Esoteric Golden Spirit. Înţeleg că cele două canale reprezintă de fapt site-ul galactis.net. Trebuie să-ţi mărturisesc că ceea ce produceţi este ceva de excepţie, ca şi informaţiile pe care le furnizaţi, care sunt uluitoare.

ALKESH: Mulţumesc!

MAARTEN HORST: Este un umil compliment din partea mea. Însă vreau să-ţi spun că ceea ce faceţi este cu adevărat unic pe Internet.

ALKESH: Este ceea ce ne-am propus : să împărtăşim oamenilor informaţia care ne este oferită nouă [de către siriusieni].

MAARTEN HORST: Într-adevăr. Iar această informaţie este unică în felul ei şi are ca scop educarea fiinţelor umane, scop pe care îl urmăresc şi eu. Uite, de exemplu, acest ultim film pe care l-ai realizat. Din punctul meu de vedere explicaţiile date în el au fost foarte clare. Un element însă m-a surprins şi totodată m-a intrigat şi aici te-aş ruga să detaliezi puţin mai mult, dacă vrei. Mă refer la A-nais, cealaltă „dimensiune” a navei-mamă Anais.

ALKESH: Manifestarea polară a navei-mamă siriusiene îşi are originea în însăşi structura ei, în felul în care ea a fost concepută. Pentru a înţelege aceste lucruri trebuie înţeleasă mai întâi realitatea Conştiinţei Universale, care cuprinde totul. O regăsim pretutindeni, manifestată în diferite grade de subtilitate, chiar şi la nivelul materiei „amorfe”. De aceea am făcut referire în film la viaţa corpurilor cereşti, la felul în care ele există şi sunt animate în spaţiul cosmic.

Lucrurile sunt la fel şi în cazul navei-mamă Anais. Totul în lume are la bază dualitatea. Un întreg coeziv şi coerent are la bază echilibrul între două tipuri de energii: cele solare, emisive, dinamice, masculine, simbolizate de semnul (+), şi cele lunare, receptive, pasive, feminine, simbolizate de semnul (-).

Navele-mamă sunt gigantice şi se aseamănă cu nişte planetoizi. Structura şi concepţia lor este foarte complexă şi are la bază, de asemenea, dualitatea energetică (+/-). În cazul lor, însă, aceste energii foarte mari sunt şi conştiente. Cu alte cuvinte, este aceeaşi fiinţă cauzală care întrupează nava, dar care se manifestă diferit în funcţie de necesităţi. Pentru nava-mamă siriusiană, ANAIS reprezintă aspectul feminin, iar A-NAIS (accentul aici este pe prima silabă) reprezintă aspectul masculin.

Chiar și pentru noi a fost o surpriză veritabilă atunci când am înţeles acest lucru. Aceasta s-a petrecut chiar din momentul în care am pătruns în navă, pentru că am simţit imediat starea modificată a întregii nave. Era o stare solară, care impunea dinamism, focalizare, concentrare şi acţiune eficientă. Nu mai simţeam, ca până atunci, starea învăluitoare şi degajată cu care ne primea Anais de obicei, ci în jurul navei se simţea un câmp de solaritate, ceva în genul unui rege care îşi conduce armata. Deşi era tot frecvența specifică a lui Anais, ea era totuşi o frecvenţă masculină.

Atunci bătălia deja se terminase. În jurul navei erau numai rămăşiţe: bucăţi de materie neagră, ca un fel de rumeguş ars, contorsionat. Era un câmp imens de astfel de bile. Părea că navele reptiliene fuseseră pur şi simplu fărâmiţate. Siriusienii au absorbit toată energia acestora, lăsând în urmă doar neutroni. Însă, aşa după cum A-nais ne-a specificat, fiinţele din acele nave de atac au fost teleportate fie pe alte nave (nu ni s-a spus însă pe ce fel de nave sau ale cui nave erau acelea), fie au fost teleportate pe alte planete învecinate ; alţi reptilieni au fost teleportaţi mult mai departe (cei care aveau capacitatea să reziste la asemenea teleportări lungi). În momentul în care fiinţele reptiliene erau absorbite şi teleportate, nava lor materială suferea un fel de implozie şi devenea ca un fel de rumeguş metalic, precum o bilă de popice, neagră şi lipsită de orice viaţă sau energie eterică; un conglomerat de neutroni vlăguiţi. Au rezultat zeci de milioane de astfel de reziduuri materiale moarte.

În felul acesta reptilienii au fost împrăştiaţi, însă nu doar în spaţiu, ci chiar şi în timp. Această vastă şi teribilă acţiune a fost făptuită cu ajutorul unei alte civilizaţii extrem de avansate, care sunt arcturienii. De altfel, așa după cum aveam să aflăm mai târziu, arcturienii au fost prezenţi în câmpul bătăliei pe una dintre cele 4 nave sferice din jurul lui Anais şi anume, pe cea de culoare maronie.

MAARTEN HORST: Da, înţeleg. Aş vrea să trec la următoarea întrebare, care se leagă de răspunsul pe care tocmai l-ai dat. Este extraordinar! Deci ai văzut câmpul bătăliei cosmice, ai văzut acea luptă teribilă. Alkesh, poţi să mai detaliezi puțin în acest sens? Unii cred despre filmul vostru că este o versiune a lui STAR WARS” (N.MY.: „Războiul Stelelor), însă modul inteligent în care este făcut și detaliile pe care tu le-ai oferit îl situează, în opinia mea, la o mare distanță de acest gen de filme.

ALKESH: Da. Genul acesta de comparații survine atâta timp cât ființa umană nu are capacitatea de a verifica ea însăși aceste adevăruri. În plus, cine și de ce ar pierde atâta timp și energie, cine ar face atâtea eforturi pentru a realiza astfel de filme, care prezintă în mod corelat informațiile complexe, dacă acestea nu ar fi adevărate?

Noi am văzut detaliile bătăliei, însă atunci ne aflam în afara acelui câmp energetic care înconjura zona respectivă. Am vorbit despre el în film. Da, am văzut cele două flote gigantice de nave, ale siriusienilor şi ale reptilienilor şi acoliţilor lor. Aşa după cum am spus în film, la început nu puteam pătrunde prin acel câmp de forţă. Apoi, la încercările ulterioare ne-am dat seama că nu trebuie să forţăm intrarea dincolo de acel câmp, ci să ne lăsăm cumva absorbiți de el. Însă acest lucru nu a funcţionat decât atunci când ne-am referit strict la capacitatea mentală; nu la cea eterică, nici la cea astrală, ci doar la cea mentală – cu alte cuvinte, atunci când am activat corpul nostru mental.

Procedând aşa, acea „plasă” energetică ne-a atras şi ne-a trecut dincolo. A fost ca o translaţie. Imediat după aceea am receptat telepatic întâmpinarea lui A-nais, care s-a prezentat foarte simplu, direct şi cu o extraordinară forţă: „Sunt A-nais”, transmițându-ne după aceea semnificaţia acestei uşoare modificări în denumirea navei. Într-adevăr, este o asemănare cu filmele din seria „Star Wars şi chiar am vorbit despre aceasta în cadrul filmului nostru, însă nu înseamnă că nu reprezintă adevărul curat.

MAARTEN HORST: Ok, acum are pe deplin sens. Mulţumesc, Alkesh, pentru acest răspuns frumos şi clar! Cred că acum e timpul pentru o nouă pauză muzicală. În zona europeană soarele a apus deja, deci am intrat în noapte. Chiar acesta este titlul piesei pe care am ales-o pentru a o prezenta acum: „Into the Night. Acelaşi autor: Indra. Piesa este de pe albumul „Generation” (2006). Este o piesă foarte frumoasă și îmi place mai ales linia bass-ului. Nu plecaţi, pentru că mai avem încă multe lucruri de discutat cu Alkesh despre filmul „Conflictul din spaţiu!


[„Into the NightINDRA]MAARTEN HORST: Perfect! O muzică minunată, care ne inspiră către nivele mai înalte ale conştiinţei galactice.

ALKESH: Într-adevăr, este o melodie dinamică.

MAARTEN HORST: Foarte dinamică!

ALKESH: Tocmai ce am vorbit despre A-nais, aspectul dinamic, solar al navei-mamă Anais. Se corelează.

MAARTEN HORST: Aşa este. Iar dacă ascultaţi acest interviu fie acum, fie îl veţi audia pe YouTube mai târziu, aş vrea să vă atrag atenţia tuturor să vă concentraţi asupra acestor informaţii, pentru că aşa cum am spus şi în primele două interviuri cu Alkesh, ele sunt extraordinare.

Să revenim acum la A-nais. În film ai spus că aţi văzut centrul navei. Ai spus că ați fost conduși în zona soarelui ei central.

ALKESH: Într-adevăr.

MAARTEN HORST: Ne poţi oferi mai multe detalii despre acest soare central al navei-mamă?

ALKESH: Am fost conduşi de A-nais printr-un fel de translaţie uşoară în zona de mijloc a navei, unde se afla soarele central. De fapt, acel soare nu se află exact în centrul navei-mamă, ci puțin mai jos de acesta. Diametrul lui este aproximativ o cincime din diametrul navei-mamă. A-nais ne-a arătat că energia ce provine de la el este cea care creează de fapt scutul energetic din jurul navei. Tot atunci ni s-a arătat că partea de sus a navei, care prezintă acea ridicătură ce îi dă oarecum aspectul unei pere, este locul unde se creează o legătură cu un tunel energetic prin care nava-mamă face schimb cu plasmă solară de la steaua noastră sau de la o altă stea. Printr-un astfel de tunel iau contact cele două stele – adică Soarele sistemului nostru planetar şi soarele din interiorul navei-mamă siriusiene – astfel încât nava își schimbă plasma și energia, fuzionează și îşi purifică energia proprie, infuzează noi frecvențe şi aşa mai departe. De altfel, în urmă cu doi ani au apărut o serie de fotografii pe Internet…

MAARTEN HORST: Da, îmi amintesc.

ALKESH: … care înfăţişau acest uluitor proces al unor nave-mamă gigantice, sferice, care se alimentau de la Soarele nostru, fiind înregistrate chiar de satelitul SOHO, specializat în observaţia activităţii solare. Este exact ceea ce ne-a explicat A-nais că se petrece cu navele-mamă atunci când fac schimb de plasmă solară cu alte stele.

Având deci la bază această extraordinară sursă de energie conştientă, care este soarele interior al navei, siriusienii au creat acel câmp energetic de protecţie şi de asemenea au dirijat navele Purificatorilor pentru ca ele să distrugă navele reptilienilor. În timpul luptei, navele reptiliene erau anihilate printr-un fel de implozie și aduse în stadiul unui ghem negru de materie metalică. Purificatorii siriusieni nu ținteau însă direct spre navele reptilienilor, adică ei nu trăgeau în ele, ci era ca un fel de preluare, de extragere, care comprima brusc nava reptiliană, aducând-o practic la o stare moartă a materiei. Nouă ne apărea ca şi cum navele reptiliene erau anihilate prin extragerea energiei lor eterice.

În schimb, reptilienii trăgeau în navele Purificatorilor și în nava-mamă cu nişte raze energetice asemănătoare laserelor pentru a distruge, pentru a rupe şi a dezmembra. S-a văzut foarte clar diferenţa de atitudine. Odată însă ce navele lor au fost anihilate, bătălia practic s-a încheiat.

MAARTEN HORST: Da, a fost o situaţie teribilă… Totuşi, ai spus că luptele au continuat în planul eteric chiar şi după încheierea bătăliei, cu unii dintre reptilieni. De ce lupta a continuat după ce bătălia s-a încheiat, aşa după cum am constatat din filmul tău? Poţi să explici asta?

ALKESH: Într-adevăr, luptele au continuat, dar la alt nivel, adică în planul eteric din imediata apropiere a Pământului. Senzaţia noastră în ceea ce îi priveşte pe reptilieni era că ei deveniseră cumva feroci, fiind ca nişte animale încolţite la o vânătoare, care nu mai au nimic de pierdut şi atacă orbeşte. Am spus că ei au început să omoare corpurile eterice ale unor fiinţe umane, acelea la care ele simțeau slăbiciuni sau anumite deficienţe. Acele fiinţe umane mor subit în planul fizic, fără o cauză aparentă a decesului lor.

Datorită acestor dispariţii multiple se va accentua un conflict major în apropierea Pământului, în plan eteric. Conflictul, care deja este în curs, este între reptilieni şi aliaţii lor – pentru că totuşi au şi ei aliaţii lor malefici, ca civilizaţii extraterestre, şi aceştia nu sunt doar micii cenuşii – pe de o parte ; iar pe de altă parte, sunt siriusienii şi civilizaţiile aliate benefice.

Această luptă crâncenă este în directă legătura cu supravieţuirea reptilienilor. Practic, ei se hrănesc cu energia noastră, pentru că noi, oamenii, suntem foarte complecşi la nivel emoţional şi mental şi această complexitate face ca ei să se hrănească la nivele pe care ei nu le au în structura fiinţei lor. Reptilienii nu trăiesc emoţiile şi stările elevate şi complexe pe care le manifestă fiinţele umane. Ei nu sunt rafinaţi, nu au nivelul subtil care să-i facă să simtă nuanţele complexe.

Ei au nevoie de „ruperi” puternice ale electromagnetismului, adică de emoţii puternice, de frici mari, de violenţă etc. Pe ei îi hrănesc descărcările bruşte de energie : de exemplu, pe stadioane atunci când se dau goluri, la concertele haotice de muzică, la războaie etc.

Totuşi, reptilienii nu se pot hrăni atunci când energia este armonios sublimată, atunci când cineva se roagă sau meditează profund, atunci când practică o cale spirituală în mod eficient. Pentru ei, acele energii elevate nu înseamnă hrană, deoarece acestea au o frecvenţă prea înaltă de vibraţie şi ei nu le pot asimila.

În schimb, pe reptilieni îi hrănesc manifestările energetice bruşte. Putem observa aceasta şi în fizică : dacă generezi de exemplu un semnal sinusoidal printr-o bobină, atunci câmpul va creşte puţin, dar dacă generezi un semnal pătrat – adică un semnal care implică ruperi de ritm – amplitudinea creşte imediat. Chiar dacă e aceeaşi frecvenţă şi aceeaşi amplitudine iniţială, în bobina cu semnalul pătrat amplitudinea va crește.

De aceea reptilienii creează permanent tensiuni în oameni. Ei doresc să îi facă din ce în ce mai instinctivi, mai repeziţi, mai impulsivi, pentru că ei se hrănesc din aceste impulsuri permanente necontrolate. Acesta este şi motivul tehnologiei specifice de influenţare mentală în masă, care nu lasă fiinţele umane să gândească liber, pentru că atunci ele şi-ar da seama de modul dizarmonios în care acţionează şi ar înceta acest mod aberant de comportament.

Spre deosebire de reptilieni, siriusienii au venit cu această tendinţă de a hrăni un câmp eteric în mod armonios, astfel încât fiinţele umane suficient de inteligente să înceapă să se racordeze la această energie nouă eterică (de pildă, intrând pe o cale spirituală, începând să se hrănească mai pur, meditând etc). Este însă o chestiune de alegere. Segregarea se produce tocmai la aceste nivele. Unii oameni îşi transformă viaţa în bine, alții aleg să rămână la acelaşi nivel grosier ca şi până atunci.

De aceea, ascensiunea spirituală a unei părţi a umanităţii îi deranjează profund pe reptilieni, pentru că ei nu mai au hrană suficientă; populaţia care îi hrănea până atunci cu puseele de energie nocivă, grosieră – în special datorate fricii, violenţei, mâniei sau disperării – începe să scadă.

Practic vorbind, asta au urmărit reptilienii prin acest conflict : să-i încetinească pe siriusieni, astfel încât ascensiunea spirituală a omenirii să întârzie cât mai mult. Însă chiar această acţiune a lor a mărit, de fapt, viteza de reacţie a evenimentelor.

MAARTEN HORST: Da, într-adevăr. Dar la ce evenimente te referi? Cred că ar fi foarte util pentru ascultătorii noștri să ne oferi câteva detalii în această privință.

ALKESH: Siriusienii au un plan foarte clar pentru viitor, pe care îl adaptează continuu. Lucrurile sunt atât de complexe şi posibilităţile atât de vaste, încât există foarte multe probabilităţi. Fiecare pas înainte făcut de noi, oamenii, înseamnă de asemenea o modificare corespunzătoare a planului lor. Deci totul este foarte dinamic din acest punct de vedere. Aproape nimic nu poate fi stabilit cu precizie, cel puţin nu pentru o perioadă mai lungă de timp.

A-nais ne-a spus că deja lucrurile s-au grăbit cam cu trei ani. Vor începe să apară gradat tot mai multe elemente noi şi surprize, dar chiar şi acestea vor reprezenta totuşi un nivel incipient de dezvoltare a lucrurilor, pentru că izbucnirea adevărată va avea loc puţin mai târziu. De aceea, atunci când ni s-au transmis aceste date, siriusienii nu puteau aprecia cu claritate ce se va petrece dincolo de luna octombrie. Fluxul de date este atât de mare, încât aproape totul depinde deja de conştiinţa umanităţii.

A-nais ne-a mai spus de asemenea că prin noi, ei iau pulsul societăţii. În acest fel ei studiază, verifică, observă cum reacţionăm noi, cum reacţionează alte fiinţe umane cu care ei se află în contact; observă modul, rapiditatea, energia cu care eu și Syriat acţionăm în urma informaţiilor pe care ei ni le oferă şi, de asemenea, cum reacţionează oamenii la toate acestea. Am putea spune că ei fac o permanentă updatare a modului în care ne spun şi exprimă informaţiile pe care ni le oferă. Toate aceste lucruri ei le iau în calcul.

MAARTEN HORST: Aş zice că ei sunt loiali şi…

ALKESH: Altruişti.

MAARTEN HORST: Exact, altruişti şi plini de atenţie, căci după părerea mea acţiunea de eliberare a planetei Pământ este una dintre cele mai delicate din Univers. Asta are legătură şi cu energia negativă cu care se hrănesc reptilienii, şi cu mass-media internaţională, şi cu muzica [cea haotică din prezent], care activează frecvențele inferioare, aşa cum bine ai explicat tu însuţi. Aşa că, îndată ce oamenii vor înţelege această înşelăciune care li se serveşte prin canalele de informare în masă, care ne spune despre Ebola, despre războaie şi…

ALKESH: Da, aşa este.

MAARTEN HORST: Cred că acum, după explicaţiile pe care le-ai oferit, oamenii încep să înţeleagă cum sunt lucrurile de fapt.

ALKESH: Asta ar fi ceva minunat.

MAARTEN HORST: Şi eu cred asta, ceea ce îmi dă speranţă. Acum aş vrea să trecem spre o altă arie a discuţiei: mi-ar plăcea să ştiu câte ceva despre ceea ce siriusienii vor să facă în viitor şi cred că mulţi dintre ascultătorii noştri sunt foarte curioşi să afle despre aceasta !

ALKESH: Da, e de înţeles. Noi am observat că evenimentele din viitor nu mai corespund aproape deloc direcţiilor temporale care au fost concepute acum 30 – 40 de ani. Din acest motiv, anumite destine nu îşi mai au rostul şi nici integrarea în perioada actuală. Mai bine zis, anumite fiinţe umane care s-au încarnat aici cu anumite meniri, nu îşi mai găsesc aici şi acum necesitatea.

Asta nu înseamnă că ele trebuie neapărat să moară, ci mai ales că trebuie să îşi transforme modul de a trăi şi de a concepe viaţa, însă aceasta depinde foarte mult de puterea lor internă, subtilă, etc. Dar, dacă transformarea nu va avea loc, atunci este posibil ca necesitatea karmică şi nevoia de evoluţie a sufletului lor să nu mai permită rămânerea în acest plan fizic, iar acele ființe umane îl vor părăsi pentru a avea acces la o nouă reîncarnare în nişte condiţii mai potrivite nivelului lor de înţelegere şi de pregătire a conştiinţei.

Vor fi astfel multe morţi uluitoare chiar şi în rândul fiinţelor benefice, pentru că ele fie îşi încheie misiunea mai repede, fie nu mai ţin pasul cu modificările aduse de noile linii temporale. Alte fiinţe umane se vor reface însă magic pentru că au acceptat să-şi prelungească misiunea pe această planetă.

Am putea spune că în perioada care vine, aproape 3 luni de zile se va intra într-o letargie fizică puternică. Este o perioadă care se numeşte „de platou”. În această perioadă multe fiinţe umane vor spune că nu se văd modificări notabile în lume. Va părea că totul stagnează. Cu toate acestea, multe lucruri vor sta la macerat din punct de vedere subtil, psihic, etc. Abia după această perioadă alegerile pe care oamenii le-au făcut vor începe să dea roade, iar acestea vor fi aproape bruşte. Nimeni nu va putea atunci să spună că nu ştia, pentru că evenimentele au făcut astfel încât fiecare ființă umană să aibă de ales.

MAARTEN HORST: Asta mă aduce la următoarea întrebare, pentru că nu prea înţeleg cum este cu această fază de platou. Mie mi se pare că se petrec multe în lume, însă e drept că doar tensiunea creşte, pentru că la nivel faptic este încă linişte.

ALKESH: Putem spune asta deoarece perioada de platou este doar aparentă. În exterior, oamenii nu vor reacţiona, însă în interiorul lor se vor coace ideile. Zbuciumul subtil şi psihic despre care vorbeam, va fi în interiorul fiinţelor. Se vor crea astfel noi muguri de acţiune şi în cele din urmă, atunci când acești muguri se vor maturiza, ei se vor manifesta. Perioada de platou este de fapt o fierbere mocnită. Asta nu înseamnă „nimic” …

MAARTEN HORST: Pentru că este [în primul rând] o schimbare lăuntrică, o schimbare în interiorul oamenilor. Va fi ca o trezire, ca o transcendere în conştiinţa oamenilor.

Dacă tot te referi la astfel de elemente legate de viitor, ne poţi spune ceva despre momentul în care va avea loc Evenimentul despre care ai vorbit în filmul despre Cometa Ison?

ALKESH: Nouă ni s-a spus că Evenimentul va fi în viitor, dar nu şi când anume. Atunci când siriusienii ne arată aspectele legate de Eveniment, se vede clar că acesta, adică Evenimentul, va avea loc ; indubitabil, el este un fenomen concret, dar cu toate acestea nu se poate decripta cu precizie când anume se va petrece. Putem doar presupune, putem doar aproxima, dar nu putem spune cu precizie.

Se vede, de pildă, că de acum înainte peste câteva luni există o „portiţă” care rezonează cu Evenimentul, dar de asemenea astfel de „portiţe” există şi peste 7 luni (N.MY.: Luna Mai 2015), şi peste un an sau doi ani şi tot aşa. Nimeni nu poate şti cu precizie CÂND ANUME SE VA PRODUCE EVENIMENTUL, DEOARECE VA FI EXCLUSIV UN ACT DE MANIFESTARE A VOINŢEI DIVINE.

În schimb, siriusienii au spus că, din momentul în care au câştigat conflictul spaţial cu reptilienii, INDIFERENT CÂND VA FI EVENIMENTUL ÎN VIITOR, ei pot crea punţi de legătură temporală astfel încât acele fiinţe umane, comunităţi sau grupuri de oameni CARE SUNT PREGĂTITE din punct de vedere fizic şi subtil, să poată trăi la unison starea care este specifică Evenimentului ce va veni.

Cu alte cuvinte, unele fiinţe umane vor putea să simtă deja ascensiunea spirituală şi, de fapt, acesta reprezintă MOMENTUL ÎNCEPERII CLARE A SEGREGĂRII despre care vorbeam. Cei care nu vor să accepte această energie, oricum nu se vor transforma. Dar cei care sunt încă de pe acum pregătiţi, de ce să mai aştepte până va veni Evenimentul? Acesta este motivul pentru care siriusienii vor pune în aplicare acest plan al lor, cel prin care vor să faciliteze experiența energiei specifice Evenimentului pentru ființele umane care au nivelul necesar pentru a o primi. Am explicat aceste aspecte mai detaliat în noul film, cel despre Cronovizorul eteric, care va fi postat peste câteva zile.

Ideea este că fiecare fiinţă care va trăi această energie a Evenimentului, facilitată de siriusieni prin intermediul unor portaluri energetice din viitor, este o fiinţă care acceptă iubirea, care acceptă calea transmutării şi sublimării energiei, care înţelege necesitatea ascensiunii spirituale. Trăind extraordinara experienţă a energiei Evenimentului – chiar dacă aceasta va fi proporţional mai mică decât cea a Evenimentului global, care va avea loc la nivelul întregii planete - aceste fiinţe umane îşi vor mări forţa şi rezonanţa lor benefică, făcând astfel ca Evenimentul să se apropie mai mult şi chiar mai repede de manifestarea lui în planul fizic.

În legătură cu aceasta, unii dintre cei care ne scriu, ne-au întrebat cât timp va mai rămâne pe Pământ elita malefică, după manifestarea Evenimentului. Nu pot da o perioadă exactă, nu pot spune cât timp vor mai conduce ei, pentru că ni s-a transmis că planul s-a schimbat şi s-a adaptat. Unele lucruri se vor grăbi, în timp ce altele se vor întinde pe câteva zeci de ani de acum înainte.

De pildă, am înţeles că se va grăbi planul de segragare a omenirii, dar pe nuclee, adică prin crearea de grupuri, de comunităţi separate care vor începe să folosească sisteme separate de energie, fonduri, bunuri, etc.

Important, însă, este că Evenimentul SE VA PETRECE ; când anume va fi el la scară largă, depinde într-un anumit sens şi de cei care sunt pregătiţi, pentru că ei vor putea să-i susţină şi pe alţii să înţeleagă şi chiar să trăiască energia specifică a Evenimentului.

MAARTEN HORST: Ei bine, toate acestea ne oferă mie şi ascultătorilor noştri o viziune clară asupra viitorului. Alkesh, aş vrea să te întreb acum : mai sunt şi alte elemente legate de viitor, pe care le-ai aflat de la siriusieni și pe care ni le poţi spune ?

ALKESH: Am tratat acest subiect în filmul care urmează, cel despre Cronovizor. Dar dacă ar fi să mă refer în special la unele dintre elementele care se vor petrece în viitor, aşa cum ni s-a arătat, atunci aş menţiona saltul care va fi realizat în domeniul IT. În anii următori se vor crea nişte cipuri de calculator care vor avea în structura lor atât metal, cât şi materie biologică. Aceste cipuri nu doar că vor avea capacităţi mult mai mari de calcul, dar ele vor percepe mai bine fiinţa umană din punct de vedere emotiv. Vor fi, într-un anumit sens, senzitive. Se trece astfel la o altă etapă a tehnologiei pe planeta noastră.

De altfel, multe tehnologii care există pe pământ la ora actuală, dar care nu sunt folosite sau înţelese încă aşa cum trebuie, ori care sunt ascunse, vor ieşi la suprafaţă şi vor începe să fie aplicate. Va apărea pe piaţă „metalul inteligent”, apoi un fel de plastic inteligent, iar noul cip va fi crescut pe jumătate ca sinteză, pe jumătate ca un embrion. Syriat a văzut că numele lui va începe cu litera H, însă nu a reuşit să reţină întregul nume. Acestea sunt câteva elemente, printre altele, despre care am vrut să-ţi spun.

MAARTEN HORST: Ei bine, aştept cu mare nerăbdare viitorul film despre Cronovizor, care va apărea nu peste mult timp. Îţi doresc toată inspiraţia şi binele pentru a-l duce la bun sfârşit!

Aş vrea acum să trec la următoarea întrebare şi poate chiar va exista ceva timp şi pentru unele întrebări pe chat de la cei care ne ascultă. Alkesh, aş vrea să te întreb acum, la sfârşitul acestui lung interviu : de ce siriusienii v-au ales chiar pe voi? Unii oameni sunt contrariaţi, alţii sunt neîncrezători. De ce tocmai pe voi?

ALKESH: De ce am fost aleşi pentru acest contact? Asta vrei să întrebi?

MAARTEN HORST: Ei bine, aţi fost aleşi de către siriusieni pentru a prezenta aceste informaţii foarte valoroase.

ALKESH: Există într-adevăr unele cauze în acest sens. Am spus mai devreme că noi le cunoaştem deja, deoarece ne-au fost arătate şi ele explică această legătură foarte specială dintre siriusieni și noi doi, Syriat și cu mine. Dar nu este o regulă să fie la fel cu toate fiinţele umane. Sunt multe alte persoane care au experienţe şi contacte extraordinare cu fiinţe extraterestre benefice şi toate acestea urmăresc acelaşi ţel, al ajutorului planetei noastre şi al ascensiunii nivelului ei de vibraţie.

Salash a zis, fără ca noi să-l întrebăm, că nici nu realizăm ce impact uriaş va avea pentru omenire faptul că siriusienii au ales să comunice în acest fel cu noi, atât de complex, revelându-ne în mod deschis o serie uluitoare de informaţii: despre structura societăţii lor; despre unele mistere galactice şi ştiinţifice, complet necunoscute de ştiinţa modernă; despre elemente temporale; despre elemente tehnologice; despre modalităţi de realizare a unui contact avansat; despre istorie… El ne-a spus că nici nu ne putem imagina ce impact colosal va avea acest lucru asupra omenirii în viitor. Că cineva mai vede câte o navă sau mai trăieşte câte o experienţă sporadică de contact ET, că mai face câte un channeling, că îşi mai dă seama de câte o chestie… toate acestea sunt încă la un nivel incipient, dar foarte departe de complexitatea informaţiei ce ne este oferită şi pe care noi, la rândul nostru, o împărtăşim celorlalţi oameni prin intermediul filmelor noastre, a interviurilor, conferințelor și site-ului nostru.

Pentru că, analogic vorbind, una este atunci când apeşi simplu pe o tastă şi trimiţi un mail şi alta este atunci când introduci un soft avansat şi complex. Desigur, e nevoie şi de aşa ceva, adică e nevoie şi de apăsări simple pe câte o tastă, cel puţin pentru o anumită categorie de oameni. Dar Salash a specificat în mod clar DIFERENŢA între astfel de situaţii şi complexitatea extraordinară a informaţiei care ne este oferită nouă.

Din câte ne-am putut da seama – însă acest lucru nu l-am întrebat - probabil că siriusienii au văzut foarte bine linia temporală majoră care se va dezvolta datorită acestei legături care s-a creat între ei şi noi; aşa cum am spus, această legătură are justificări foarte adânci, însă despre acest lucru nu voi vorbi.

Ştiu că aceste afirmaţii vor trezi, poate, multe orgolii, iar în alţii vor determina neîncredere, însă asta va fi cam tot ceea ce le va rămâne. Am spus şi o repet, exact aşa după cum ne-a fost indicat de siriusieni: a venit timpul să nu ne mai intereseze dacă unii nu cred sau dacă ei vorbesc prostii despre ceea ce noi transmitem omenirii. În această direcţie, oamenii se vor alege singuri, ca grâul de neghină şi fii sigur că aceasta se va observa cu uşurinţă în viitorul apropiat.

În timp ce noi ştim prea bine ceea ce trăim în legătură cu aceste contacte foarte complexe cu o altă civilizaţie – care este civilizaţia siriusiană din sistemul Sirius A - detractorii, cei cuprinşi de îndoială sau cei care sunt indiferenţi, nu fac altceva decât proba ignoranţei lor, iar aceasta va ieşi tot mai mult la iveală în anii care vor urma. Așa după cum am spus, aceasta face de asemenea parte din segregarea omenirii.

În opinia noastră, cei care ne citesc articolele şi informaţiile prezentate, cei care ne urmăresc filmele documentare sau care ne ascultă interviurile sau conferinţele… o mare parte dintre ei încep să îşi cam dea seama de diferenţa enormă care există între informaţiile pe care le prezentăm noi şi cele pe care le prezintă alţii. Însă cei care nu vor să vadă aceasta, e treaba lor şi nu avem ce să le facem. Cred că este de ajuns pentru acest lung interviu.

MAARTEN HORST: Într-adevăr, avem aproape aceeaşi durată cu cel de al doilea interviu, cel despre Cometa Ison şi despre Eveniment. Alkesh, vreau să-ţi mulţumesc din adâncul inimii pentru aceste explicaţii minunate pe care ni le-ai oferit şi, de asemenea, să mulţumesc ascultătorilor noştri pentru că au rămas lângă noi pentru un timp aşa de lung. Explicaţiile tale sunt foarte valoroase pentru mulţi oameni. Vă doresc tuturor numai bine, Speranţă, Lumină şi Fericire !
2 comentarii:

 1. Mă bucur că ai decis să promovezi activitatea Asociaţiei CESAN şi pe acest blog, deşi, initial, erai puţin circumspect, dar după cum cunoşti nu există separare, iar astfel de initiative trebuiesc promovate mai intens, mai ales acum.
  Sunt convins că vei avea o mulţime de participanţi, care alături de cei din mediul virtual să atingă cifra de 144000.
  Să ne deschidem Inimile la acest început de an pentru ca Lumina să ne pătrundă.
  Florentyin

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, până de curând nu prea aveam "susţinere divină" în a ieşi în public. Însă, corelat cu intrarea în acest foarte interesant an, 2015, Porţile au început să se deschidă.
   Şi pentru că Lumina se doreşte a fi transmisă şi promovată Acum prin cât mai multe căi, ne folosim de tot ceea ce avem la înde-mână...
   Mulţumesc pentru aceeaşi frumoasă susţinere, Florentyin.
   MarYan.

   Ștergere