vineri, 16 ianuarie 2015

GALACTIS : Conferinţe GALACTIS la Sfântu GHEORGHE şi BRAŞOV



Conferinţe GALACTIS
la Sfântu GHEORGHE şi BRAŞOV
(23 şi 24 ianuarie 2015)





Nota MarYan :

Pentru cine încă nu a venit în contact cu informaţiile transmise pe acest blog despre CINE şi CE este GALACTIS, vă sugerez să studiaţi înainte câteva prezentări ale acestora, atât din articolul introductiv al acestei „Categorii” a Blogului, cât mai ales informarea din „Nota Personală” de la începutul articolului cu „Al treilea Interviu al lui Alkesh” la „Finding Voices Radio” din 5 octombrie 2014.

Astfel, puteţi înţelege mai bine ce înseamnă cu adevărat MESAJUL transmis de către „Echipa Galactis” de la Civilizaţia Siriusiană din Sirius A.



Galactis :


După cele trei conferinţe naţionale din anul 2014, care s-au bucurat de un real succes, Syriat şi Alkesh continuă seria de conferinţe şi în acest an, 2015.

Ei răspund cu altruism şi căldură invitaţiilor ce le sunt adresate de organizatori, lămurind în cadrul acestor evenimente o serie întreagă de aspecte legate de civilizaţia siriusiană din sistemul Sirius A.

Răspunsurile celor doi ambasadori ai civilizaţiei siriusiene sunt inedite și oferă o mai bună înţelegere asupra unor domenii corelate cu evoluţia în gândire şi în simţire a omului (timp, spaţiu, nivele de vibraţie, dimensiuni de manifestare ale universului etc.).

Mulţi dintre participanţii la aceste conferinţe au mărturisit o tainică împlinire sufletească, bucurie şi deschidere spre orizonturi noi ale cunoaşterii şi iubirii.


Syriat şi Alkesh au răspuns invitaţiei de a susţine primele conferinţe Galactis din anul 2015 la Sf. Gheorghe și Braşov :

- Vineri, 23 ianuarie la Liceul Kós Károly (strada Gábor Áron nr. 18) din SF. GHEORGHE, între orele 17.30 – 21.30 :



- Sâmbătă, 24 ianuarie, la Sala Lux Divina (str. 13 Decembrie, nr.96) din BRAŞOV, începând cu orele 17:30 :



Există de asemenea propuneri şi pentru alte oraşe din România şi din străinătate, care doresc să organizeze un astfel de eveniment ; vom anunța pe site-ul nostru oraşele respective, după ce programul va fi ferm stabilit.


Aceste manifestări unice au menirea de a pava drumul către o gândire mai cuprinzătoare, mai deschisă şi mai luminoasă în ceea ce priveşte realitatea civilizaţiilor extraterestre benefice care au capacitatea spirituală şi tehnologică, precum şi dorinţa plină de altruism şi bunăvoinţă de a ajuta omenirea să treacă într-o nouă etapă de dezvoltare şi înţelegere, în care ştiinţa şi spiritualitatea se îmbină în mod armonios şi în care viaţa uşoară, liberă şi frumoasă, trăită într-un spirit fratern şi plin de iubire reprezintă un firesc şi un drept al oricărei fiinţe inteligente.


Menirea principală a acestor conferințe este aceea de a transforma modelul de gândire al oamenilor în ceea ce privește existența civilizațiilor extraterestre benefice și mai ales de a pregăti contactul cu acestea, în special cu civilizația siriusiană din sistemul Sirius A.

Sperăm ca demersurile noastre să fie înțelese în mod corect și ca Lumina Erei Galactice să strălucească liber în inimile oamenilor !



6 comentarii:

  1. buna maryan,

    pe cand in bucuresti? sau prin sud nu se prea vine?

    namaste

    anonim-bogdan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, Bogdan, va fi şi în Bucureşti, organizată de către Asociaţia "CESAN".
      Detaliile vor fi oferite la conferinţa de la Braşov din 24 ianuarie.
      Deci... puţintică răbdare!
      MarYan.

      Ștergere
  2. astept detalii. multumesc

    bogdan

    RăspundețiȘtergere
  3. Andrew Bartzis - ce crezi despre el si interviurile lui?

    Maryan, cred ca fiecare dintre noi, cei care ne proclamam suveranitatea si libertatea, cei care cred cu adevarat in eliberare planetara, facem parte din rezistenta planetara. Fiecare cu posibilitatile noastre. Dar oare exista ceva organizat? ma poti lamuri? sau nu e adecvat aici. pe site? poate.
    Mai am o intrebare. CE legatura exista intre echipa Galactis si MISA?
    Namaste

    bogdan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andrew Bartzis - ce parere ai despre el? interviurile lui sunt foarte interesante. poate uneori prea interesante.

      m-as bucura sa ne putem cunoaste si sa putem comunica si intr-un alt mod decat prin intermediul acestor comentarii. astept poate o conferinta si atunci negresit am sa te caut.

      namaste

      anonim-bogdan

      Ștergere
  4. Foarte pe scurt, Bogdan :

    Da, Andrew Bartzis este cu adevărat "extraordinar" şi mă străduiesc să găsesc timpul de a-l prezenta pe blog, cu mesajele sale cu tot - şi sper cât mai curând posibil.

    "Rezistenţa planetară" de care spui tu, DA, suntem şi noi, prin Atitudinea şi acţiunile corespunzătoare, măcar în sensul de a aduce mai multă Lumină pe Pământ. Şi, DA, există "Mişcarea de Rezistenţă" de care tot vorbeşte Cobra în mesajele sale (este reală, dar este doar o parte din multele grupuri care funcţionează la nivel planetar).

    Iar în privinţa celor de la "Galactis", după câte observ există o conexiune indirectă cu MISA. O parte din "Echipa Galactis" poate să fi "crescut" la această Şcoală de Yoga (şi, ca orice "mişcare spirituală" de pe Pământ, are de toate, nu "doar rele" sau "doar bune"), însă, din câte observ acum, "Galactis" este altceva decât MISA.
    Oricum, cel mai simplu este să vii la o conferinţă Galactis, fie că va fi la cea organizată de noi sau nu, şi SĂ SIMŢI în mod direct despre ce este vorba... Altfel, dacă cercetezi prin alte filtre ("ăştia" sunt "aşa" şi "pe dincolo") nu facem decât să ducem mai departe credinţele şi percepţiile altora..

    Şi, DA, şi eu mă bucur pentu momentul în care ne vom (re)vedea...
    Cu drag, MarYan.

    RăspundețiȘtergere