luni, 5 ianuarie 2015

Georgi STANKOV : Explozia de Anul Nou – MARELE SOARE CENTRAL ALCYONE



Georgi STANKOV
Explozia de Anul Nou –
MARELE SOARE CENTRAL ALCYONE
- 1 ianuarie 2015 -



În ultimele câteva zile au existat numeroase rapoarte pe Internet referitoare la faptul că Soarele şi-a schimbat dramatic forma și aspectul exterior :



Există multe speculații cu privire la ceea ce ar putea fi cauza, și unii dintre voi m-au întrebat care este opinia mea despre acest fenomen.

Știm însă că soarele nostru este pur și simplu un portal pentru Marele Soare Central Alcyone, din Pleiade, sursa de unde sosește toată energia procesului de Ascensiune - aceasta, încă din 11.11.11, în urmă cu mai bine de trei ani, atunci când s-a deschis portalul, începând faza cea mai intensă a procesului de Ascensiune a Gaiei și a umanității.

În noaptea Anului Nou, Anthony a trimis Carlei următorul mesaj, pe care l-a primit spontan. Carla a cerut permisiunea de a-l publica pe acest site… iată-l :

Dragele mele surori,

Să fie cel mai fericit, sănătos și prosper an pentru voi, pentru noi și pentru întreaga lume. Tocmai trimiteam urarea lui Julian, când am primit acest mesaj de la EA, Marele Soare Central Alcyone :

Energiile Marelui Soare Central sunt aici și se îndreaptă spre Planetă… valul tranziției care se apropie, un val de proporții uriaşe. EA, energia feminină a Pleiadelor, va aduce aceasta. EA determină acum mișcările cosmice care vor demara Procesul.

Cea mai importantă sarcină a EI în acest moment este completarea numărului Primilor Călători de la mai puțin de 1.000, la 33.000.
(“Completarea” lui Anthony înseamnă, cel mai probabil, transfigurarea noastră, PAT - Echipa Planetară a Ascensiunii - în Primii Călători – Notă Georgi.)

Tot ceea ce trebuie să facem în următoarele 7 zile este de la puțin la mai nimic… cu alte cuvinte, să fim într-o stare de grație interioară și să păstrăm ceea ce știm, ca fiind adevărul. Fără minuni, fără vreo intenție de a salva ceva sau pe cineva, fără energii cheltuite inutil… nimic, în afară de a fi împreună cu noi înșine.

Intrați în propriile surse de energie și rămâneți acolo până pe data de 7 (ianuarie 2015).

Toate vor fi clare!“ 
Anthony


Am verificat acest mesaj în această dimineață și el rezonează cu ceea ce am primit de la Sinele meu Înalt.

Suntem acum în cea mai importantă fază a Ascensiunii, când această Planetă-Mamă este inundată prin Marele Soare Central Alcyone cu un tsunami de energie de la Sursă, pregătindu-se pentru destrămarea finală a vechii matrici 3D și schimbarea concomitentă a actualei linii temporale, pentru noua lume 4D.

Concomitent, acesta va fi momentul Ascensiunii noastre.

Așa după cum ați simțit, energiile au fost foarte puternice în ultimele zile și continuă să crească în spirală, odată cu începutul noului an - Anul de cel mai bun augur din istoria omenirii, când Ascensiunea va avea loc (N.MY.: cel mai probabil).

Nu veți experimenta întreg acest an în această realitate… nu trebuie să existe dubii cu privire la acest lucru. Singura întrebare este când vom ascensiona… din perspectiva mea, acest moment este foarte aproape.

De două săptămâni primesc în mod constant mesaje de la Sinele meu Înalt pentru pregătirea misiunii mele de a introduce umanității noua Teorie a Legii Universale. După cum am menționat deja, nu am nicio idee dacă va fi pe această linie temporală, înainte de începutul evenimentelor, sau după Ascensiune.

Dar crearea acestui scenariu se întâmplă acum : Flacăra Verde a Vindecării, Adevărului și Ştiinței infuzează acum această Linie Temporală, în toate modurile posibile, și o pregătește pentru schimbarea de paradigmă.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu