joi, 8 octombrie 2015

COBRA : MAREA UITARE din anul 1996 (6 octombrie 2015).



MAREA UITARE
din anul 1996

6 octombrie 2015





În timpul invaziei din 1996, Archonii şi Chimera au creat o BARIERĂ NEGATIVĂ la marginea Sistemului nostru Solar (numit „Helio-pauză”).

Toate ființele din interiorul acestei Bariere, aflate în Sistemul Solar, inclusiv toți oamenii de la suprafața Planetei, toate Facțiunile Cabalei, toate ființele subterane (cu excepția a foarte puține persoane), întregul personal al Programelor Spațiale Secrete, precum şi toţi Pleiadienii, Siriusienii, Andromedanii, Arcturienii, Draconienii, Reptilienii, Zeta-Reticulienii și toate celelalte ființe simțitoare – cu toţii au fost implantaţi cu Implanturi Plasmatice și conectaţi la Rețeaua de Inteligenţă Artificială a Chimera (VOAL-ul).

Marii majorităţi a ființelor care erau în conexiune cu Maeştrii Ascensionaţi le-au fost tăiate aceste legături.

Multe amintiri de natură spirituală au fost şterse atunci, prin „dizolvarea electronică a memoriei (EDOM).

Multe ființe care erau destinate să elibereze informaţii către populația de la suprafață au fost programate mental şi, în multe situaţii, au fost implantate informaţii şi amintiri false.

Toţi „canalizatorii” (mediumii) au fost implantaţi, iar cele mai multe conexiuni de canalizare au fost grav perturbate.


Mecanismele Bombelor Strangelet şi Toplet au fost plantate pentru a preveni contactul umanilor cu Fiinţele Înălţate.

Acest lucru a făcut ca, efectiv, acest Sistem Solar să fie una dintre zonele cu cele mai puţine contacte cu Fiinţe Ascensionate.

Chiar şi Pleiadienii din interiorul Sistemului nostru Solar nu au putut ajunge în mod direct în contact cu Fiinţele Înălţate, acestea fiind extrem de limitate.


Aceasta poartă numele de MAREA UITARE din anul 1996.

Această uitare a fost atât de mare, încât foarte puţini umani îşi re-amintesc de contactele spirituale cu Sufletul lor şi cu Fiinţe Ascensionate, de dinainte de anul 1996.

Această uitare a fost atât de completă, încât multor oameni le va fi foarte greu ca să înţeleagă despre ceea ce voi vorbi în continuare.


În prezent, cea mai mare parte a acestui blocaj este deja eliminat, însă toţi cei prezenţi în interiorul Sistemului Solar (inclusiv umanii de la suprafaţă, cu aproape toate fiinţele din subteran şi din alianţele din spaţiu) încă mai au acea parte a implanturilor care taie conexiunea lor cu Fiinţele Ascensionate, fiind în acelaşi timp încă legaţi de mecanismele Bombelor Strangelet/Toplet, controlate de Chimera.

Acesta este motivul pentru care încă nu am eliberat informaţii referitoare la PLANUL ASCENSIUNII, deoarece situaţia generală încă nu permite.

Dacă cineva se mai îndoieşte că Bombele Strangelet sunt reale, aici puteţi vedea detalii despre fizica din spatele conversiei „Strangelet”.




În anul 1999, Forţele Luminii au început construirea unei BARIERE DE LUMINĂ, în zona Heliopauzei Sistemului Solar, cu intenţia de a menţine „infecţia” întunericului în interiorul Sistemului Solar, ca apoi, ulterior, acesta să fie curăţat.

Această Barieră a fost în mare parte construită către sfârşitul lui 2014 şi deplin terminată în luna Mai 2015.


Din Septembrie 2015, Forţele Luminii au făcut mari progrese în privinţa îndepărtării implanturilor.

Implanturile nu mai sunt Găuri Negre Rotative în interiorul unui câmp magnetic, însă PORTALURILE DE SINGULARITATE încă mai conţin în interiorul lor anomalii plasmatice de quarci-gluoni provenite din Tunelurile de singularitate ale implanturilor.

Toate implanturile încă sunt conectate cu „Găurile de Vierme” Plasmatice hiper-dimensionale („Tunelurile lui Seth”), într-o REŢEA de Inteligenţă Artificială ce comunică de cealaltă parte cu Vortexul Plasmatic al Sistemului Solar (YALDABAOTH) şi care Reţea este legată la Bombele Plasmatice Strangelet/Toplet.

Această Reţea încă este conectată şi la Acceleratorul de Particule RHIC (N.MY.: „Relativistic Heavy Ion Collider” de la „Brookhaven National Laboratory”, Long Island, New-York, SUA) şi, într-o mai mică măsură, cu LHC („Large Hadron Collider”) de la CERN (N.MY.: De lângă Geneva, Elveţia).

Aceste acceleratoare furnizează particule de tip „strangelet” în această REŢEA (de Inteligenţă Artificială), în cea mai pare parte prin interacţiuni între gluonii de fuziune :



Forţele Luminii se vor putea ocupa acum, destul de uşor, de plasma de gluoni-quarci din interiorul implanturilor, însă Anomalia Cuantică Primară din „vidul de singularitate” („naked singularity”) al centrului implanturilor, ascunsă în interiorul forţelor responsabile de legarea gluonilor, ar putea fi ceva mai problematic...

Implanturile sunt principala cauză a prezenţei Mecanismelor Psihologice bazate pe NEGARE şi pe PROIECŢII.

Aceste două mecanisme psihologice reprezintă cele două cauze ale luptelor constante între Lucrătorii în Lumină („Ai un Ego mare !” ; „Ba tu ai un Ego mare !”) şi Luptătorii Luminii („Eşti un agent dezinformator !” ; „Ba tu eşti un agent dezinformator !”).

Aceste două mecanisme psihologice sunt susţinute de entităţi negative non-fizice şi de tehnologia Archonilor/Chimerei de tipul Voal-ului”.


Forţele Luminii mi-au comunicat că la suprafaţa Planetei ar trebui constituită o ALIANŢĂ / Coaliţie a Lucrătorilor în Lumină / Luptătorilor Luminii, care să lucreze împreună la obiectivul comun al Eliberării Planetare şi care să se abţină de la a se mai provoca la permanente lupte.

O astfel de Alianţă este esenţială pentru deplinul succes al procesului de Penetrare a Luminii prin Compresie.

Forţele Dragonului au comunicat că o astfel de coaliţie ar servi ca un canal pentru energiile care vor fi eliberate la Momentul penetrării prin compresie, pentru a facilita Tranziţia.

Dacă această Alianţă nu este formată, Forţele Luminii au un plan alternativ de a efectua penetrarea prin compresie (a Luminii).

Acest plan secund este mai lent, însă mai sigur.

Detalii despre acest Plan nu vor fi lansate pe acest blog, însă doar atât voi spune, că acesta nu va afecta modul în care o persoană „normală” va experimenta Evenimentul.

Mişcarea de Rezistenţă mi-a comunicat că îl vor contacta pe DRAKE chiar înainte de Eveniment, oferindu-i informaţii substanţiale care să fie făcute publice.


Privind la populaţia de la Suprafaţa Planetei, Forţele Luminii sunt într-o frustrare constantă când observă luptele permanente dintre oameni care se presupune că sunt lideri ai schimbării la suprafaţa Planetei – lupte care par că nu se mai termină...

Acesta este motivul pentru care, uneori, cei din Reţeaua Agarthei văd populaţia de la suprafaţă ca fiind barbară.

În loc de a se complace în negare şi de a-i proiecta pe Agarthani ca fiind elitişti, poate că oamenii ar face mai bine ca să se privească adânc în oglindă, recunoscându-şi barbaria din interior pentru a o îmblânzi.

A fost nevoie de multe sute de ani şi chiar milenii, pentru ca multe din facţiunile din Agartha să lucreze total dedicat cu Sinele, până când au învăţat ca să trăiască în Pace.

După Eveniment, după ce Bombele Strangelet vor fi eliminate, ei (Agarthienii) vor fi în măsură să ajute omenirea, interacţionând în mod direct cu umanii, însă vor interacţiona cu prudenţă, căci nu doresc ca ei să devină ţinte ale atacurilor şi proiecţiilor umanilor de la suprafaţă.


Eu însumi am experimentat atacurile şi proiecţiile umanilor, în a doua jumătate a lunii Septembrie 2015. Cât de predictibil : unii oameni sunt atât de bine programaţi ca să devină marionete archonice, încât acum eu chiar pot calcula, cu certitudine matematică, momentul în care aceştia vor erupe.


În acest moment doresc să transmit că eu eliberez aceste informaţii pentru a împuternici oamenii ca să gândească cu propriul lor cap şi să-şi extindă propriile lor orizonturi, şi nu pentru a crea adepţi.

De asemenea, am eliberat informaţii despre Eveniment nu pentru a-i face pe oameni ca să aştepte în mod pasiv, ci pentru a-i determina ca să participe în mod activ la crearea Evenimentului, în oricare mod în care aceştia se simt ghidaţi.

Chiar şi la cel mai înalt nivel, informaţiile sunt puternic compartimentate şi solicită cunoştinţele de bază, astfel că nici eu nu ştiu totul, iar înţelegerea mea asupra celor mai adânci nivele ale „vizuinii iepureluievoluează şi aceasta cu trecerea timpului, pe măsură ce apar noi informaţii.

Totuşi, sursele mele de informaţii sunt foarte fiabile, nefiind supuse tulburărilor de personalitate, subiectivităţii şi programării mentale pe care le suferă sursele de informare de la suprafaţă.


Mulţi oameni sunt frustraţinu văd încă schimbările drastice.

Orice schimbare drastică, cum ar fi o dezvăluire majoră prin eliberarea informaţiilor în mass-media, ori o intervenţie fizică directă a Forţelor Luminii de la suprafaţă, ar declanşa o cascadă de evenimente care ar duce la declanşarea Bombelor Strangelet.

Drept urmare, acţiunile drastice ale Forţelor Luminii se vor produce numai atunci când toate Bombele Strangelet şi Toplet sunt îndepărtate şi nu vor mai reprezenta nicio ameninţare.

Ca răspuns la urgentele nevoi planetare actuale, în privinţa implanturilor, a ataşamentelor diverselor entităţi („posedare”) şi a vindecării psihicului uman, surse Dragon îşi îmbunătăţesc în mod constant tehnologia lor de îndepărtare a implanturilor şi a entităţilor, protecţie aurică şi vindecarea corpurilor fizice şi non-fizice.




Există schimbări geo-politice masive care au loc chiar acum şi care vor duce la înfrângerea definitivă a Cabalei.

De asemenea, există o interesantă sincronicitate în faptul că intervenţia super-eficientă rusă în Siria a început la doar o săptămână după ce am lansat Meditaţia de vindecare a Vortexului Sirian cu ajutorul „Ceramicii Halafian”.


Zona Vortexului Zeiţei Hassuna-Samarra (în Siria şi, cel mai probabil, în curând şi în Irak) este în prezent terenul de joc pentru războiul de proximitate dintre Alianţa Estică şi Cabala (Occidentală).

Acum, Statul Islamic încearcă să distrugă cât de mult poate din locuri frumoase, înainte de înfrângerea finală.



Cu ani în urmă, Chimera a blocat mai mulţi ostatici Pleiadieni în corp fizic, în închisori de pe cuprinsul Siriei şi a Afganistanului.

Acei ostatici au fost capturaţi de către forţele Chimera, în timpul invaziei din anul 1996 din întregul Sistem Solar, iar mai târziu au fost transferaţi pe Pământ.

Aceştia sunt de importanţă strategică pentru Chimera, deoarece îi pot folosi ca un mecanism de blocare a înaintării flotei Pleiadiene spre Pământ, în cazul în care aceasta ar dori ca să ajute la Eliberarea Planetei.

Aceşti ostatici reprezintă adevăratul motiv ascuns din spatele prezenţei armatei americane negative în Siria şi Afganistan.




În prezent au loc mişcări importante „în spatele scenei, despre care eu nu pot să vorbesc, chiar dacă mi-aş dori.

Acum voi spune doar că, în ciuda faptului că nimic nu s-a schimbat, încă, la modul drastic, totuşi, chiar acum este aşezată temelia pentru schimbările pozitive care vor transforma lumea noastră pentru totdeauna.


Victoria Luminii !




2 comentarii:

  1. Buna seara!
    Am incercat sa revad documentarul/documentarele despre Nava lenticulara,Cometa ison sau despre Conflict in spatiu!!!!
    Am avut o surpriza tare neplacuta cand am descoperit ca s-au sters toate filmele pe care le-au realizat cei de la ESOTERICGOLDENSPIRIT!
    DE CE????????
    Chiar le este frica celor care conduc lumea din umbra??????? ca ne LUMINAM???????
    Ar fi frumos sa se mai tina conferinte in Bucuresti cu invitati speciali ,cum sunt Siriat si Alkesh
    Cu respect,Monica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred că le-a șters cineva anume, galactis.net nu mai este, contul de pe facebookul nu mai este, se pare că s-au retras..

      Ștergere