Lansarea unei Serii de
CONFERINŢE
sub genericul
EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE
prin
Echilibrare
Psiho-Emoţională
şi Nutriţie
Holistică
în Braşov, Liceul Maghiar Aprily LAJOS
(miercuri, 4 noiembrie 2015, orele 18.00–20.00)
Printre atâtea evenimente tot mai dinamice
şi mai “trepidante”, care inundă actualitatea ultimelor zile şi săptămâni, iată
că ne-am găsit ceva timp să ne re-amintim că, totuşi, una din componentele de
bază ale activităţii noastre se referă, fundamental, la Sănătatea Holistică.
Aşa cum în primăvara acestui an, 2015, vă invitam la un Curs de preparare în Alimentaţia Naturală (cu demonstraţii practice cu degustare), acum vă invităm să
participaţi şi la lansarea unei serii de Conferinţe,
sub egida Asociaţiei “CESAN” : “Educaţie pentru Sănătate prin echilibrare Psiho-Emoţională şi Nutriţie Holistică”.
Aşadar, fără alte comentarii, iată cum arată
prezentarea acestui eveniment, la
care vă aşteptăm cu acelaşi drag ! :
Asociaţia “CESAN”
(“Centrul de Educaţie pentru Sănătate”)
iniţiază
o serie de CONFERINŢE sub genericul
EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE
prin
Echilibrare
Psiho-Emoţională
şi Nutriţie
Holistică
în BRAŞOV, Liceul Maghiar Aprily LAJOS
(miercuri, 4 noiembrie 2015, orele
18.00–20.00)
“Re-amintiţi-vă :
sunteţi propriul vostru MEDIC !”
CINE susţine această Conferinţă ?
- Marian
PARASCHIV : Medic ofiţer(r) ; specialist Biorezonanţă Magnetică şi Nutriţie
Naturală ; Formator Nutriţie la “Centrul
Naţional Postuniversitar de Perfecţionare în Domeniul Sanitar al Ministerului
Sănătăţii” ; Doctorand în Alimentaţia Naturală la „Catedra de Igienă şi Ecologie
Medicală” din cadrul „Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol
Davila” Bucureşti, de pe lângă „Institutul Naţional de Sănătate Publică”,
Bucureşti.
- Andreia
CLAUDIUS : Psiholog şi Nutriţionist, cu peste
20 de ani de experienţă în practica Alimentaţiei Naturale, alături de
marele terapeut Valeriu POPA, precum şi prin cursurile şi evenimentele
organizate în cadrul Asociaţiei de metafizică “ELTA-Universitate” şi,
din anul 2001, în cadrul Asociaţiei “CESAN” ; cu Reţete de Alimentaţie Naturală, create pe baza experienţei
acumulate, inclusiv prin susţinerea unei activităţi de catering cu meniuri de
Alimentaţie Naturală.
- Silvia BRUTARU : Psiholog, specialist psiho-informatolog
(absolventă a Universităţii Internaţionale de Studii Fundamentale Oxford),
terapeut specialist în medicină alternativă, atestat ANATECOR (“Asociaţia Natională de Terapii Complementare
din România”).
În CE constă această Conferinţă ?
1. Aspecte generale privind Nutriția holistică : Alimentaţia
Naturală sau Hrana Vie Vegetală,
cunoscută şi sub numele de „raw vegan” (Medic drd. Marian PARASCHIV).
2. Sănătatea
FICATULUI, cheia sănătăţii organismului : metode practice cu rezultate în
detoxifierea ficatului şi eliminarea pietrelor de la ficat şi vezica biliară,
recomandate de dl. Inginer Valeriu POPA
și Andreas MORITZ (Psiholog Nutriționist Andreia
CLAUDIUS).
3. Introducere în Terapia psiho-energo-informaţională (Terapeut Psiho-informatolog Silvia BRUTARU).
În cadrul evenimentului, Asociaţia „CESAN” va lansa şi oferta
de Catering cu Meniuri Naturale
ale Bucătăriei fără Foc, fără Carne şi fără alte chimicale – constând din
preparatele naturale ale meniurilor tradiţionale : aperitive (pateuri, salate
a-boeuf ş.a.), ciorbe, sărmăluţe, chifteluţe, pâine (azime), pizza, deserturi,
etc.
Unde şi când va fi evenimentul ?
- BRAŞOV, miercuri, 4 noiembrie
2015, orele 18.00 – 20.00.
-
Locaţia exactă : Sala de festivităţi a Liceului Aprily Lajos (zona “Livada Poştei“).
Cum pot să particip ?
Pentru rezervări şi alte detalii : tel.
0723.50.20.17
Email : cesan.christalin@gmail.com
INTRAREA LIBERĂ !
MarYan
Va asteptam si la Bucuresti dle doctor ! Neaparat pana in decembrie !
RăspundețiȘtergereToate bune !
Inca o data vin mesaje de sustinere si incurajare in a manca sanatos si sacru, folositor si inaltator pentru fizic si spirit.
RăspundețiȘtergereSa reusiti in ceea ce va propuneti. EU sunt convinsa de mult de acest drum. Cand pot face comanda de papica buunnnnaaa?
Cu drag, un om.
Mai există ceva natural prin piață?, toate au cam același gust, chiar dacă culorile și denumirile diferă.
RăspundețiȘtergere