miercuri, 5 octombrie 2016

Maria MAGDALENA prin Pamela KRIBBE : Două profunde FRICI.Maria MAGDALENA

Două profunde
FRICI

Traducere : Monica POKA

Nota MarYan :

Iată, în următorul articol, un mesaj transmis prin Pamela Kribbe, care pare a fi de importanţă capitală – cel al FRICILOR profunde din fiecare, care ne blochează creşterea şi dezvoltarea, într-un fel sau altul.

Deşi mesajele Pamelei Kribbe nu le-am găsit a fi cu un nivel foarte bun de Adevăr Divin – mai ales cele de acum vreo 6-7 ani, în care expunea anumite date despre Viaţa lui Isus – totuşi, consider că acest mesaj este foarte util oricăruia dintre noi, reamintindu-ne de problematica fricilor.

Şi, după cum am tot precizat prin PoVestiri şi Editoriale – cel mai detaliat şi precis, într-unul dintre primele Editoriale, în trei părţi, intitulat chiar aşa : „Frica şi Nivelul de Conştiinţă” – se pare că FRICA reprezintă CEL MAI MARE OBSTACOL ÎN CALEA ASCENSIUNII/ÎNĂLŢĂRII ÎN CONŞTIINŢĂ, cea care ţine pe loc o persoană în a face Salturile Cuantice în Conştiinţă, către nivelurile următoare...

Deşi poate părea ciudat sau eronat, totuşi, cercetările noastre au dus la concluzia foarte clară că, practic, cvsi-totalitatea problemelor umanilor pro-vin din aceeaşi sursă diz-armonioasă, numită anxietate-teamă-frică-panică-groază (observaţi că am luat-o în sens crescător, ascendent, al intensităţii acestei energii dezechilibrate).

De aceea, considerăm că mesajul de mai jos, fie că vine de la Maria Magdalena sau nu, fie că este „chanell”-izat sau nu, important este că transmite, încă odată, o „atenţionare de cod roşu” în privinţa Fricilor şi a nevoii de a ne debarasa cât mai rapid de acestea !

Pentru că METODELE de Eliberare de aceste frici reprezintă o altă PoVeste (care nu-şi are locul aici), acum vă propunem să ne con-centrăm pe informaţiile oferite mai jos de către Pamela Kribbe, legate de frici – pentru a fi dez-legate, în acest fel, prin acelaşi Proces de con-ştientizare, după cum am repetat deseori în ultimul timp : „Când ştii cine eşti, nu mai eşti”, căci deja ai dat drumul acelui „ceva” care ERAI atunci când îl contemplai şi de care, Acum, în Prezent, eşti Eliberat...

Iată de ce este vital ca să ne „întâlnim” cât mai relaxaţi cu fricile noastre, pentru a nu le mai hrăni, ci ca, de data aceasta, să  le dăm drumul, eliberându-le în Oceanul Energiei Primordiale.

Deşi pare foarte „complicat”, în Realitate este cât se poate de Simplu – o Simplitate pe care ne-o re-aminteşte şi Maria din Magdala, prin Pamela Kribbe :


Eu sunt Maria Magdalena.

Îngenunchez în fața voastră, cu admirație și respect pentru ceea ce faceţi pe Pământ.

Voi deschideți Noi Căi ale Conștiinței și faceți acest lucru în timp ce continuați să cărați povara trecutului în voi.

Vechea durere și anxietate ies la suprafață, tocmai pentru ca Noile Căi ale Conştiinței să pătrundă în conştientizarea voastră, în corpul vostru și în emoțiile voastre.


Prin crearea efectivă de Noi Căi ale Conștiinței, voi vindecaţi vechea durere.

Pare că acest lucru ar fi trebuit să aibă loc în trecut – ați mai fost de atâtea ori pe Pământ, înainte – dar, atunci, nu a fost posibil ca să creați Noi Căi.

Pe atunci exista încă mult prea multă conștiință prinsă în vechile instituții ale puterii și autorității, iar oamenii erau prizonierii propriei lor frici pentru supraviețuire – prin anxietatea din planul fizic – sau prin frica de a fi social ostracizaţi.

Aceste FRICI rulau foarte profund în oameni. Dacă nu știți cine sunteți, dacă sunteți scufundați în structurile in-conștienței menținute de societate, atunci credeți că sunteți corpul vostru, iar Frica de Supraviețuire vă atinge în miezul vostru cel mai profund : a muri înseamnă a fi distrus.

Apoi, apar impulsuri foarte profunde de a opune rezistență, iar acest lucru vă poate face să distrugeți o altă persoană, dacă este nevoie, pentru a vă asigura supraviețuirea. Aceasta este o frică primitivă de bază.

Apoi există și frica de a fi ostracizat social, de a nu mai aparține grupului. Și aceasta este o frică foarte profundă în oameni.

Dacă nu sunteți conștienți de Sinele vostru Suflet, Centrul vostru Divin, atunci voi credeți că :

- sunteţi corpul vostru, și

- că sunteţi forma unei personalităţi sociale în acel corp.


PERSONALITATEA, care este formată prin influențele sociale ale trecutului, a fost și este încă modelată de frică.

Voi vreți să aparțineți grupului ; voi vreți să fiți acceptați de alți oameni.

În fiecare persoană există o parte neajutorată, care dorește să fie susținută, aprobată și îmbrățișată.

Aceasta este partea din voi care vrea să aparțină, iar acea parte este încă foarte puternică în fiecare persoană.

În Prezent, voi de-abia ați ieșit dintr-un mod de gândire și de viață dominat de Putere și lipsa puterii, de dominare prin frică.

Simțiți în voi înșivă, în propriul vostru câmp de energie, unde mai lucrează acele energii vechi. Simțiți-le intuitiv.

Vedeți dacă sunt zone vizibile, gri sau chiar mai închise la culoare, în aura voastră sau în corpul vostru.

Simțiți acele energii vechi care mai funcționează, cum ar fi anxietatea, supunerea exagerată, Frica de SUPRAVIEŢUIRE şi Frica de A FI RESPINS (şi, astfel, de A FI SINGUR).

Acestea sunt cele mai mari Două Frici care i-au limitat pe oameni, în vremurile care au trecut.
Tranziția spre Nou are nevoie de Timp.

Vă puteți cu siguranță imagina că, pentru a da drumul vechilor frici, este nevoie de multă muncă, pentru a ajunge cu adevărat să aveți încredere în conștiința inimii, într-o conștiință nouă, care spune : Tu nu ești doar corpul tău !

Corpul vostru este o parte din voi, o parte prețioasă în care locuiți temporar și prin care vă exprimați pe voi înșivă.

Dar sunteți cu mult mai mult de atât. Voi sunteți o conștiință-suflet ; voi sunteți o Lumină Vie care este independentă de formele fizice și materiale.

Ce SALT ÎN CONŞTIINŢĂ este acesta !

Și poate un salt și mai mare este faptul că sunteți liberi de constrângerea socială. Pentru că această constrângere socială, care ține de grup, adeseori trage oamenii la cel mai jos nivel vibrațional : CONŞTIINŢA DE GLOATĂ...

(Nota MarYan : Cea mai cunoscută expresie, similară în acest caz, este „conştiinţa de masă” sau „de grup”, care este specifică încă regnului animal, cu manifestările corespunzătoare acestuia...)

Adeseori se întâmplă ca ceea ce domină un grup sau o mulţime, o structură a puterii sau o persoană, să trezească cele mai mari frici în oameni și să-i manipuleze.

Aceste frici sunt cele mai mari două obstacole pe care oamenii le-au experimentat în trecut. Și, din cauza acestor frici, oamenii au coborât în spațiul  lui noi”, al apartenenţei, care se opune altor oameni sau la ceva din afara grupului lor.

Apoi, începeți să gândiți în termeni de „noi contra ei” ; devine vital să aparțineți grupului vostru.

Apoi, frica trebuie să fie întotdeauna confirmată, împreună cu remediile ei justificate : modul de a face față acelor frici include violența și dominarea față de cei care nu fac parte din grup.

Aceste teme au ieșit foarte puternic la suprafață în acest moment, după cum puteți vedea în lumea din jurul vostru.


O conștiință mai înaltă este cerută acum, una care conectează și vede asemănarea în toți ceilalți oameni, chiar dacă ei vin dintr-un mediu cu totul diferit, cu o istorie diferită și o cultură diferită – să vedem ce avem în comun cu cealaltă persoană, chiar dacă acea persoană este foarte diferită.

Aceasta este sarcina acestui moment, atât la nivel interior cât și între țări și culturi. Aceasta este marea descoperire care va vindeca această lume.

Cel mai mare pas către această vindecare este să dați drumul identificării voastre cu corpul și cu personalitatea voastră, social formată ; să vă ridicați deasupra acestor identificări și să recunoașteți, din nou, chemarea sufletului vostru.

Sufletul vostru vă spune că orice este posibil, în timp ce frica insinuează în voi că foarte puține sunt posibile, că este nevoie să vă protejați împotriva altora sau împotriva bolilor, de exemplu.

Dar Sufletul care trăiește în voi este curajos şi puternic, el transcende limitările !


Aș vrea să vă spun, persoanelor cărora le vorbesc, că voi aţi contribuit deja, prin multe vieţi şi pentru un timp foarte îndelungat, la creșterea Conștiinței pe Pământ.

Înaintea acestei vieți, voi ați gustat deja Sentimentul UNITĂŢII de care vă vorbesc : faptul că voi sunteți mai mult decât corpul vostru ; sentimentul de A FI UNA cu un altul, chiar dacă celălalt venea din condiții foarte diferite.

Voi cunoașteți deja sentimentul de a dori să vă ridicați deasupra clasei și statutului vostru social, chiar dacă această energie nu a fost întotdeauna binevenită pe Pământ.

A fost un proces de învățare pentru voi, să aveți de-a face cu diferența dintre felul în care voi simțiți și gândiți și modul în care lumea din jurul vostru simte și gândește, sau modul în care majoritatea oamenilor percep lucrurile.

Nu uitați că o mulțime de oameni ar dori să gândească altfel, ar dori să simtă altfel, pentru că nimeni nu este fericit în strânsoarea fricii, nimeni nu vrea aceasta.

Ceea ce se întâmplă în aceste momente este că un număr din ce în ce mai mare de oameni s-au săturat să trăiască o viață bazată pe frică.

Este atât de multă Energie Nouă, în atmosfera Pământului – un sentiment atât de puternic că există posibilitatea ca lucrurile să fie diferite – încât oamenii se trezesc.

Și, cu siguranță, tineretul, noile generații care se nasc acum pe Pământ, gustă din ce în ce mai mult această energie pe care voi ați purtat-o timp de secole, și le plac din ce în ce mai puțin vechile căi.

Dar, din perspectiva tiparelor de gândire existente, această energie a Noii Generații este văzută ca şi sălbatică, una care nu se potriveşte în normele stabilite, ca fiind haotică sau una care duce la probleme de comportament.

Totuși, această energie conține durerile nașterii ; ceva Nou vrea să se Nască...
Acum ajung la punctul principal al acestei discuții. Voi sunteți aici ca și mentori, ca să serviți drept MOAŞE la naşterea acestei Noi Energii, în acest moment.

Totuși, asta cere foarte mult de la voi, pentru că voi încă mai purtați în voi traumele greşelilor de judecată şi respingerea : tu știi cum este să fii judecat pentru ideile tale noi.

Face parte din moștenirea voastră să fiţi izolaţi de societate, să fiţi diferiţi, iar acest lucru a lăsat răni emoționale în voi, încă din ziua în care v-ați născut.

De fapt, acestea au fost în voi, chiar înainte ca această viață să înceapă.

Acum a sosit momentul în care vi se va cere să ieșiți din carapacea voastră, să vă arătați, să ajutați NOUA ENERGIE care acum se manifestă, în principal, prin intermediul tinerilor și să-i ghidați, ca să zicem așa.

Puteți fi un canal, pentru că voi aveţi o profundă înţelegere, atât a vechiului cât și a noului.

Voi staţi cu un picior în vechi, și ați ajuns să fiți răniți de vechi, așa că sunteți capabili să aveți compasiune pentru oamenii care se tem să fie respinși și singuri. Voi aveți compasiune și pentru oamenii care se tem să moară, pentru că ei cred că nu există nimic altceva decât acest corp fizic.

Conștiința voastră s-a expansionat, tocmai pentru că a trebuit să trăiți și să munciți în  întuneric și, prin urmare, voi sunteți cei care pot fi o PUNTE de legătură între Vechi și Nou.

Așa că, apelez la voi. Vă cer să vă luați locul vostru natural, cu toate că știu cât de mult vă poate costa acest efort.

V-ați obișnuit atât de mult să credeți că nu există nici un loc pentru voi, încât vă simțiți complet epuizați de acest efort.

Dar acesta este tocmai acel punct în care începe sarcina voastră.

Atunci când sunteți în punctul în care gândiți:  Mă dau bătut, nu pot face mai mult”, atunci apare punctul de cotitură, în care puteți permite în cele din urmă ca, orice s-ar întâmpla să curgă prin voi. Vă predați voința personală, ideile despre cum credeți că ar trebui să fie lucrurile și vă dați voie să mergeți mai departe, împreună cu curgerea sufletului vostru.

Puterea pe care ați dezvoltat-o, precum și Durerea pe care ați suferit-o, v-au înfrânt într-un fel ego-ul.

Acesta este un proces dureros, pentru că fiecare ego se opune durerii și înfrângerii. Totuși, aceasta este singura cale, pentru că durerea și trauma pe care o purtați în voi fac parte, într-un fel, din Cale.

Când simțiți cu adevărat această durere și o înconjurați cu compasiune, îi daţi drumul. Deveniți, într-un fel, dispuși să „muriţi”, datorită cunoașterii faptului că ceva mai mare are grijă de voi.

Vă predați celui mai profund și adevărat miez al vostru și nu vă mai luptați cu realitatea pământească.


De asemenea, renunțați la încercarea de a-i convinge pe alții, pentru că voi ați devenit cu adevărat voi înşivă. Nu mai sunteți aici pentru a-i schimba pe alții și nu mai sunteți aici pentru a vă schimba pe voi înșivă : sunteţi aici doar pentru A FI VOI ÎNŞIVĂ.

Și exact aceasta este funcția de Punte de Legătură care este locul vostru natural. Este ceea ce vreau să spun atunci când spun : să vă luaţi Locul vostru Natural.

Aveți compasiune pentru voi înșivă și pentru durerea veche care a rămas în viața voastră, și lăsați ca vindecarea să aibă loc, pur și simplu.

Văzând acest proces ca parte din Calea voastră și lăsând vechea durere acolo, vindecarea va avea loc, de la Sine.

Veți fi ajutați din toate părțile. Tot ceea ce aspiră la Viață și la Dezvoltare și Bucurie dorește să vă servească : Ghizii şi celelalte Forţe ale Universului care ajută.

Trebuie doar să fiți dispuși să vă luați locul vostru natural și să vă spuneți : „Nu voi mai trăi în frică. Fricile pot fi prezente în continuare, dar eu sunt mai mult, cu mult mai mult de atât. Și îmi reamintesc acest lucru în fiecare zi.

Apoi veți vedea că viața vă va duce în locul de care aparţineţi, unde vă simţiţi bine, unde puteți experimenta Bucurie şi Veselie.

Să fii un Lucrător în Lumină, aducătorul schimbării, nu mai este nevoie să fie o datorie grea și plină de agonie.

Asta aparține trecutului și nu mai este destinul vostru.

Calea către Nou înseamnă pentru voi și o NOUĂ NAŞTERE : în Pace cu Pământul și unde vă luați Locul, într-un mod Natural.

Și, în final, vedeți dacă aceste cuvinte – „să vă luați Locul Natural” – nu vă aduc în minte imagini, în mod spontan. Poate vă vin în minte locuri din viața voastră de zi cu zi ; sau situații, sau preocupări, sau poate apare ceva ca o posibilitate pentru viitor.

Unde vă simțiți, cu adevărat, relaxați și fericiți ? Acelea sunt locurile în care vă puteţi lăsa energia să curgă în mod natural.

Vedeți dacă cineva apelează la voi ; poate este fața cuiva cunoscut. Sau poate că vă apare un loc în ochiul minții – este ceva care vă invită, într-un mod plin de bucurie, să mergeți acolo ?

Nu vă temeți să încercați lucruri, pentru că este foarte mult loc pentru a vă Juca în mod liber.

Să intrați în Puterea voastră înseamnă să veniţi Acasă, pe Pământ, ca Cine Sunteți și să vă luaţi Locul, Aici.


Sună foarte Simplu, dar acesta este punctul culminant al unei lungi Călătorii pe care voi ați creat-o, ca și Suflet.

Vă cer să vă predați acelui loc – nu mai este atât de departe...

Vă mulţumesc foarte mult pentru atenția voastră !prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu