miercuri, 16 noiembrie 2016

ARHANGHELUL MIKAEL prin Leslie-Anne MENZIES : Tot ceea ce este împins ca să iasă la Suprafaţă, este pentru TRANS-FORMARE ! (14 noiembrie 2016).



ARHANGHELUL MIKAEL
prin Leslie-Anne MENZIES

Tot ceea ce este împins
ca să iasă la Suprafaţă,
este pentru
TRANS-FORMARE !

(Traducere : Aurelia DIDA)

– 14 noiembrie 2016 –





Nota MarYan :

Deşi acest mesaj poate fi văzut şi din perspectiva unuia „pentru spălat creierele”, cu mesaje „edulcorante” – atât de dulci, încât ţi se poate „apleca” de atâta frumuseţe şi „perspective luminoase”...

...Noi îl postăm, mai ales acum, în aceste Momente teribile, când energiile sunt într-o mişcare nu doar agitată şi „zbârnâitoare” ci, chiar, uneori, de-a dreptul „nebune” şi, aparent, extrem de haotice !

Spunem acest lucru nu doar din teoria textelor metafizice ale prezentului, ci mai ales din observaţiile şi experienţele noastre directe, din ultima vreme (şi, mai ales, din ultimele zile), când situaţia devine tot mai clară : aflaţi în zone cu vortexuri şi portaluri polarizate negativ, devine tot mai dificil de a coabita în acele spaţii energetice, astfel că cea mai înţeleaptă atitudine pare a fi aceea de a te feri din calea acestor energii diz-armonioase care caută cu disperare, rezoluţie, adică Eliberarea prin Trans-Formarea lor !

După eoni de „înţepenire” în cele mai jos-nice vibraţii, aceste energii sunt acum provocate, de Noile Frecvenţe Galactice care inundă Planeta, ca să se Elibereze prin trans-mutarea lor în Noile Dimensiuni ale Luminii.

Şi, deşi acest proces poate suna, declarativ, foarte „frumos”, în realitate avem de-a face cu unul dintre cele mai tensionante procese care are loc în prezent, în Univers : de la frecvenţe extrem de joase, ale unei manipulări archonice de cea mai „joasă speţă”, la energii de cea mai înaltă frecvenţă, ale CENTURII FOTONICE (cu Radiaţii X şi Raze Gamma) în care pătrundem, în prezent, tot mai adânc.

De aceea, acum, mai mult decât oricând, avem nevoie să ne re-amintim de perspectiva care stă în faţa noastră, doar „la un pas” distanţă, şi pe care nu o putem zări, încă... poate şi din cauza mulţimii cu care, încă, ne identificăm...

Fie ca şi acest mesaj să ajute la acea „ridicare pe vârful picioarelor”, pentru a putea Zări, în fine, „vedetele” care evoluează pe Scena Cosmică şi pe care, încă, nu prea reuşim să le Vedem : LUMINA, PACEA, BUCURIA şi IUBIREA DIVINĂ.

...Şi, într-adevăr, suntem atât de aproape, încât nici nouă nu prea ne mai vine să credem că mai sunt doar câţiva „milimetri” de Răbdare şi de lucru cu Lumina şi Iubirea ! :






Salutări, Dragii mei.

Arhanghelul METATRON, Fecioara Maria și Eu, Arhanghelul MIHAIL, am fost încântați să ne petrecem ziua împărtăşind energiile și vibrațiile noastre cu toate frumoasele Suflete prezente.

Noi vă mulțumim pentru că vă onorați Chemarea Sufletului, la acest Moment Critic din evoluția voastră.

Atât de multe se întâmplă pe Planeta voastră, o Mare Schimbare și răsturnare de situație ; acest lucru este doar o reflectare a propriei voastre călătorii interioare : precum în interior, la fel și afară.


TOTUL se apropie de a fi transmutat, înapoi, în Lumină.

Întunericul a avut timpul său pe Planetă și, Acum, Creația decretează că este Momentul ca Lumina să strălucească din nou.

Tot Ceea Ce Este forțat să iasă la suprafață, Este pentru Transformare și Transmutare, astfel încât, ceea ce apare ca întunecat, urât, inimaginabil, pleacă, permițând ca tot ceea ce nu mai este dorit sau necesar, să plece.

Nu vă apucați să rețineți toate astea, doar îngăduiți, Dragilor, deoarece vor pleca din proprie inițiativă.

Voi sunteți chemați să îmbrățișați LUMINA, ÎN ORICE SITUAȚIE CARE APARE ÎN CONŞTIINŢA VOASTRĂ.

Zilele de luptă, argumentări, apărare a vechiului s-au terminat.

FIŢI LUMINA PENTRU CARE AŢI VENIT SĂ FIŢI !
Simplu, într-adevăr !!!




Dragii noștri, rămâneți în neutralitate, rămâneți în LUMINĂ.

Eliberați ceea ce nu vă mai servește.

Trimiteți IUBIRE, Fiţi doar IUBIRE și urmăriți cum totul se transformă, fără efort.


Ceea ce vă dă putere și energie pentru a crește :

LĂSAŢI CA IUBIREA SĂ FIE PUTEREA ŞI ENERGIA VOASTRĂ.

Doar FIŢI, Dragilor, doar EXISTAŢI.


Lumina voastră strălucește atât de puternic, Acum, când întunericul nu mai are unde să se ascundă, încât toate ies și se ridică la Suprafață din tranșee, tranșee care au fost ocupate de eoni de timp...

Atât de multe schimbări glorioase apar pentru voi, Suflete dragi – Voi, Lumina care sunteți, stați ca o Santinelă, pentru ca Toți să vadă.

Voi sunteţi înconjuraţi şi susţinuţi de Fiinţe din toate Dimensiunile, în acest moment al Marii Evoluții.

Toți zâmbesc, ținând mâinile întinse pentru a lua mâinile voastre în ale lor, pentru ca TOŢI să se îndrepte spre cel mai măreţ rezultat al tuturor timpurilor.

Magie și Minuni vă așteaptă pe fiecare dintre voi, Dragii noștri...


FIŢI IUBIREA, FIŢI LUMINA !


Şi Aşa Este !

EU SUNT ARHANGHELUL MIHAI.



prin

Un comentariu:

  1. Namaste<3 Va iubesc ,iubire lumina liniste ,pace, compasiune , armonie , imbratisari divine <3

    RăspundețiȘtergere