joi, 26 iulie 2018

Awareness Act : Pregătiţi-vă pentru o Schimbare masivă de energie ! (17 iulie 2018).




Pregătiţi-vă
pentru o
Schimbare masivă
de energie !

17 iulie 2018





O ECLIPSĂ TOTALĂ DE LUNĂ nu este ceva ieșit din comun, de fapt se estimează că avem câte una la 2-3 ani.

Totuși Eclipsa de Lună pe care o vom avea în 27 iulie 2018, are ceva unic.
De ce ?

Experții spun că va fi cea mai lungă Eclipsă a Secolului 21 și coincide cu Luna Plină Sângerie.


O Eclipsă Totală se manifestă când Pământul se află între Lună și Soare și, astfel, blochează razele soarelui să se reflecte de pe Suprafața Lunii.

La momentul Eclipsei totale, întreaga Lună este acoperită de această umbră, lăsând-o în întuneric total și lipsită de orice lumină.

Întregul proces va dura aproape patru ore, ceea ce este incredibil de mult pentru acest fenomen.

Ca să creăm o perspectivă mai clară asupra întregului proces, menționăm că ultima Eclipsă Totală de Lună, din 31 Ianuarie 2018, a durat o oră și 16 minute

Durată este semnificativă, deoarece va intensifica transformarea energetică.




Eclipsele de Lună aduc cu sine concentrarea pe umbra interioară, pe partea întunecată a personalităților noastre, pe acele aspecte pe care le ținem ascunse de restul lumii.

Acestea sunt acele aspecte ale noastre de care ne jenăm sau care ne supără, caracteristici pe care, deseori, le considerăm slăbiciuni.

Când se trage cortina, suntem forțați să ne arătăm întreaga personalitate lumii, cu bune și ne-bune.

Acest lucru va fi, probabil, neconfortabil, dar necesar, dacă dorim să identificăm acele aspecte care au nevoie să crească în viețile noastre.


Această energie va fi combinată cu cea a Lunii Sângerii, care va accentua și mai mult trăirile și emoțiile pe care le vom experimenta.

Ciclul Lunar va culmina cu Luna Plină, un moment în care gândurile, trăirile, emoțiile noastre sunt accentuate la maximum !

Din acest motiv, multe persoane asociază Lunile Pline cu haos, mi ales pentru că mulți oameni se simt copleșiți de aceste trăiri și iau decizii impulsive și necugetate.

(Nota MarYan : Acest aspect este asemănător cu asocierea Numărului 13 cu “ghinionul” – un număr cu o vibraţie atât de puternică, încât foarte puţini “fac faţă” la frecvenţele sale, care amplifică tot ceea ce există în interiorul Fiinţei umane.)

Când aceste emoții intense ale Lunii Sângerii se combină cu o Eclipsă Totală de Lună, ne confruntăm cu momente dificile și provocatoare în viețile noastre…

Nu numaivom fi forțați să stăm față în față cu secretele noastre cele mai întunecate, pe care am încercat să le ascundem de lume, cu orice preț, dar o vom face-o în timp ce emoțiile noastre vor fi amalgamate și împinse peste cotele obișnuite !



 
Străduiţi-vă să nu acționaţi în mod nesăbuit !...

Când te vei confrunta cu aceste trăiri negative intense, fă un pas înapoi și numără până la zece.

Gândește-te bine la scopurile tale și la oportunitatea cea mai bună, pentru a le materializa.

Te vei întâlni cu o oportunitate unică, ce îți va permite să te adresezi unora dintre cele mai întunecate părți ale personalității tale și, astfel, vei putea crește și evolua într-o versiune superioară a ta.


Poate că NU vrei să ratezi acest moment !

Prin liniștirea minții și adoptarea de decizii raționale și logice, te vei poziționa în așa fel încât vei vedea cele mai grozave beneficii pe care acest moment le aduce cu sine



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu