vineri, 20 iulie 2018

Jamie PRICE : Energiile de ASCENSIUNE din IULIE 2018 – Familia UNIVERSALĂ (29 iunie 2018).



Jamie PRICE

Energiile de  ASCENSIUNE
din
IULIE 2018 :

Familia
UNIVERSALĂ

29 iunie 2018





Revizuirea lunii Iunie


Energia din Iunie 2018, a întrupării suportului fizic, stabilește Scena pentru o Mare Transformare.

Așa cum am eliberat trauma trecută (o mare parte din ea a fost trăită prin simptome fizice, mai ales gât și ochi, pentru mulți) și deschisă la mai multă conexiune – printr-un accent pe straturile de familie; am început un puternic catalizator de schimbare, pe care îl introduce trimestrul al treilea din 2018.

Iunie a început o transformare a Familiei Pământului ; modul în care ne simțim conectați și susținuți în domeniul fizic.

Acest lucru este important pentru a evolua într-o conexiune mai mare, pe măsură ce omenirea progresează dincolo de separare, în următorul nivel de conexiune – Familia Universală.

Energia din iunie a subliniat faptul că a lăsat să treacă percepții dureroase din trecut, astfel încât devine fundamentul mare al susținerii și al clarității ce a fost mereu destinat să fie.

Când v-ați conectat la puterea și compasiunea pe care vi le-a oferit trecutul, ați devenit mai coerenți (mai degrabă decât „separați” în interior, datorită fricii sau durerii) și puternici.

Aceasta schimbă Viitorul...


Energiile din Iulie 2018


Energiile din iulie se bazează pe sprijinirea Familiei Pământului într-o extindere a deschiderii către Familia Universală.

Această energie se referă la Ascensiunea pe baza Legilor Universale, permițând conștiinței noastre mai degrabă să conducă cu mai multă claritate, decât să încalce responsabilitatea noastră în lumea exterioară...

De la dualitate la Trinitate, începem să operăm cu inimile și inima în legătură invizibilă.

Acest lucru ne ajută să întrupăm (energiile luniii iunie) legile universale (energiile din iulie) care înseamnă mult mai mult despre energia subtilă – motorul invizibil vast care construiește forma.

Luna a șaptea va vedea multă activare a Chakrei Coroanei, pe măsură ce energia spirituală dispersată se intensifică în experiența noastră.

Vom fi chemați să vedem dincolo de regulile fizice și să folosim „imaginația” pentru a iniția noi idei, inspirație și posibilități.

Lucrarea vă menține rezonanța la această nouă vibrație.

Nu faceți acest lucru prin perfecțiune, faceți asta prin autenticitate, pe măsură ce permiteți rezonanței voastre să se adapteze la noul vostru potențial.

Uneori pare plăcut, uneori se simte ca și disconfortul eliberării și transformării – o stare creativă.

Îmbrățișați-vă schimbarea, avansați la nivele noi !




Familia Universală


Familia este legată de conexiune și un aspect al Ascensiunii noastre începe să se conecteze cu Cosmosul, într-un mod mai mare.

Nu cred că este vorba despre DEZVĂLUIRE, ci despre încorporarea valorii voastre în schema universală a lucrurilor.

Sunteți din stele, sunteți importanți.

Aveți propria expresie profundă a vieții – sunteți voi.
Vi s-au dat Cheile Împărăției.

Iunie a ajutat la formarea unei noi fundații, iulie vă ajută să vă catalizați într-o nouă viziune.

Este Timpul !


Timpul este ceva ca o expresie valoroasă pentru tărâmul fizic. Aceasta ne ajută să marcăm această experiență liniară.

Cu toate acestea, este o energie subtilă și, prin urmare, nu interacționează în domeniul subtil.

Aveți o relație cu Timpul, care este mai maleabilă decât pare. Imaginația voastră, inspirația voastră, natura voastră spirituală sunt mai înzestrate cu energia subtilă a Timpului.

Apoi fizicitatea voastră are nevoie de răbdare (ugh!) pentru a permite subtilului să se construiască în formă.

Răbdarea este neutralitatea care vă permite să descoperiți „Calea” către o nouă formă.

Când pașii pe care îi faceți în fizic sunt oferiți punții voastre subtile (gânduri, emoții și intuiție), sunteți liberi să vă adaptați la informații noi. Este conexiunea voastră universală care vă deschide un flux mai larg de informații.


Timp de vis


Observați-vă visele în luna iulie, deoarece este posibil să procesați, să învățați sau să creați mai multe în visele voastre în această lună.

În starea de vis, activitatea creierului curge într-o rezonanță care nu este legată de regulile de densitate fizică.

Aceasta este o modalitate mai ușoară de a interacționa cu energiile universale pentru mulți, eliberându-vă de legăturile timpului și ale formei.

Observați ce persistă în visele voastre, pentru că nu aveți nevoie de toate detaliile, pur și simplu accesați neutralitatea (cât mai mult posibil) pentru a păstra conectarea la următorul punct, la următorul punct, la următorul punct...

Forma se construiește.


Puteți găsi multă activitate în perioada eclipsei din Iulie 2018.

În 12/13 iulie 2018, Eclipsa de Soare în Rac va amplifica conexiunea Familiei voastre Universale, pe măsură ce treceți de învelișul greu al formei și îmbrățișați apele (emoții/ energii subtile) care vă înconjoară și vă susțin.

Acest lucru vă poate mișca dincolo de zona voastră de confort, dar vă pregătește pentru zona de disconfort a creativității, unde frica și emoția se estompează...

În 27 iulie 2018 (N.MY. : Vineri, ora 23.20 , ora României) avem o Eclipsă de Lună în Vărsător, care amplifică îngrijirea, care va fi relaxarea perfectă înainte de energiile din augustși Eclipsa finală din Leu, pe 11 august 2018 (N.MY. :  Eclipsă de Soare de Sâmbătă, ora 12.58 , ora României).




ECLIPSELE reprezintă un flux concentrat care oferă un punct de „resetare”.

Pentru a vă concentra în jurul acestor momente, acestea se însoţesc cu o amplificare puternică a transformării voastre, cu ajutorul acestor trei eclipse, triangulând în al treilea trimestru al acestui An al Amplificării !

Ce frumoasă trinitate !


Concluzie


MERKABA voastră se consolidează, astfel încât să fie mai puțină atracție de frecare și mai multă emoție, pe măsură ce vom continua să Ascensionăm în Spirală, într-un Nou Nivel de Conexiune și, în cele din urmă, Creativitate...

Fundația noastră de sprijin în Familia Pământului ne dă puterea de a ne extinde în legătură cu Familia noastră Universală.

Iulie 2018 ne va oferi o expansiune prin puterea unei noi viziuni.

Ce vedeți când vă uitați în jurul vostru ?
Căutați potențialele, există întotdeauna îmbunătățiri disponibile, chiar și de la provocări.

Fiți acea schimbare.
Este Vremea !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu