vineri, 20 iulie 2018

TANAAZ : ASTROLOGIA INTUITIVĂ pentru Luna IULIE 2018 (28 iunie 2018).



TANAAZ

ASTROLOGIA
INTUITIVĂ
pentru
Luna IULIE 2018

28 iunie 2018





Nota MarYan :

Iată că, deşi luna Iulie 2018 este aproape „pe ducă” (cam două treimi din aceasta, deja trecând)...

...Noi nu ne putem abţine de a nu re-veni cu alte „detalii esenţiale”, referitoare la semnificaţia acestei luni extrem de interesante ! – cumva, ca o continuare a articolului anterior, proaspăt postat, care tratează acelaşi interesant subiect („Energiile de Ascensiune din Iulie 2018 – Familia Universală”, de Jamie Price).

Dacă aceste informaţii ar fi reprezentat doar nişte chestiuni strict teoretice, de tip astronomic-astrologic, care să satisfacă o anumită „cunoaştere ezoterică”, este evident că nu ar fi fost cazul de a insista cu acestea, care, iată, vin în cascadă, din mai multe surse...

...Însă, fiind vorba de elemente cât se poate de practice, care atenţionează în privinţa intenselor mişcări ale Energiilor Cosmice din această perioadă, cu puternice „Manevre Cosmice” (prin multiple Eclipse şi Planete retrograde), pe care le simţim, probabil, cu toţii, „pe pielea noastră” – atunci este evident faptul că „nimic nu este prea mult” în a acorda atenţie acestei Perioade şi a oferi cât mai multe informaţii relevante, disponibile ! :






Iulie 2018 vine cu o Lună Plină, cu Portalul lui Sirius, Două Eclipse și un total de 5 planete retrograde, inclusiv Marte și Mercur...

Toată această energie va crea o oprire și continuare, tipul de lună care într-adevăr va cere să ne echilibrăm și să rămânem centrați pe tot ceea ce vine în Calea noastră.


Eclipsele indică întotdeauna schimbări majore – schimbări și transformări.

Toată lumea simte Eclipsele în mod diferit, dar intensitatea lor este, adesea, ceva care nu este ușor de pierdut.

Ultimele Eclipse pe care le-am avut au fost în ianuarie-februarie 2018, astfel încât este posibil ca orice s-a întâmplat în acea perioadă, ar putea fi revizuit pentru închidere.

S-ar putea să aflați că, indiferent cu ce aveați de-a face în acea perioadă, vine înapoi într-un mod nou, astfel că veţi putea rezolva lucrurile, odată pentru totdeauna.


Eclipsele testează întotdeauna puterea lucrurilor din viața voastră.

Dacă există puncte slabe sau lucruri care trebuiau să fie eliminate de ceva timp, sezonul Eclipselor are adesea grijă de lucruri, pentru voi.

Acesta este cel mai bun lucru despre Eclipse : vă pun unde trebuie să fiți și evidențiază zone din viața voastră care nu vă mai folosesc.

Ele fac acest lucru într-un mod atât de clar, încât vă ajută să nu ghiciți și vă permite știți exact în ce direcție dorește Universul să vă conducă.


Dacă lucrurile dispar sau se întrerup în timpul sezonului Eclipsei, este de obicei o idee bună să acordați atenție și să mergeți cu Fluxul.

Încercarea de a merge împotriva curentului de energie este posibil să nu funcționeze în favoarea voastră, astfel că abandonați-vă și fiți deschiși spre orice vă îndreaptă.


Prima Eclipsă este Eclipsa de Soare pe 12 iulie 2018, în semnul Racului.

Nu am mai avut o Eclipsă în Rac din 2011, aşa că va fi cu siguranţă o energie nouă, cu care lucrăm cu toții.

Eclipsele de Soare înseamnă de obicei Noi Începuturi.

Gândiți-vă la ele ca la o LUNĂ NOUĂ super-încărcată, care ajută să lumineze Calea noastră înainte și să ne gândim la Nou...

Este posibil ca evenimentele din 2011 să re-apară sau puteți descoperi că viața vă duce într-o Nouă Direcție !

În perioada acestei Eclipse, planeta de acțiune și motivație, MARTE, va fi retrogradă, ceea ce înseamnă că, deși Eclipsa Solară poate aduce o nouă energie, s-ar putea să nu putem lucra încă, pe deplin, cu ea.

S-ar putea să trebuiască să oferim timp lucrurilor și să le lăsăm să se așeze, înainte de a merge mai departe.


Următoarea Eclipsă cade pe 27 Iulie 2018, în Semnul Vărsătorului.

Aceasta este o Eclipsă de Lună și este legată de ceea ce s-a desfășurat în cursul lunii Februarie 2018.

Această Eclipsă lunară ne va ajuta să clarificăm lucrurile și să învățăm lecții din trecutul nostru.

Vă puteți gândi la această Eclipsă ca la o LUNĂ PLINĂ super-încărcată.




Emoțiile sunt susceptibile de a fi crescute, ca intensitate, și pot exista unele evoluții importante.

Pot fi dezvăluite secrete sau tensiunile care bolboroseau la suprafață pot da pe dinafară și trebuie să fie rezolvate.

Eclipsele sunt întotdeauna ceva cărora să li se acorde atenție și sunt întotdeauna un moment bun pentru a asculta cu adevărat și a verifica împrejurimile voastre.

Chiar dacă energia lor poate fi intensă, ele ne îndrumă mereu și ne ajută să știm exact în ce direcție trebuie să călătorim, pentru Scopul nostru Cel Mai Înalt.

Eclipsele au fost mult timp respectate ca fenomene puternice, dar de care nu e motiv de teamă.

În schimb, putem să le privim ca pe niște mesageri puternici din Univers și o oportunitate de a ne fi arătată calea înainte.


MERCUR merge, de asemenea, retrograd de pe data de 25 iulie, cu doar câteva zile înainte de Eclipsa Lunară, ajungându-se, astfel, la un total de 5 planete retrograde !

Cu atât de multe planete în mod retrograd, lucrurile vor încetini și este posibil să nu avem multă motivație sau ambiție pentru a merge mai departe.

De fapt, Iulie nu este cea mai bună lună pentru a avansa cu planuri mari.

În schimb, este într-adevăr timpul să dați înapoi, să fiți atenți și să vă predați Fluxului Universului.

Să fiți răbdători poate fi o strategie bună, deoarece Iulie 2018 ar putea să agite lucrurile și să aducă niște surprize în calea voastră...

Nu încercați să forțați, încercați să mergeți cu Fluxul și să urmați ceea ce se simte Natural.

Acest lucru nu înseamnă că nu puteți să acționați și să vă urmați instinctul, ci să tratați cu atenție și să fiți siguri că vă ascultați și vă acordați la inima voastră.


Cu atât de multe planete retrograde și cu energii intense ale mai multor Eclipse, îngrijirea și iubirea de sine vor fi și ele super-importante !

Folosiți această lună ca pe o oportunitate pentru a vă reîncărca și restabili bateriile și pentru a vă face timp să fiți cu voi înșivă.

Iulie 2018 este o lună interesantă, cu multa energie.

Această energie se mișcă lent, dar este și ea intensă. Cea mai bună modalitate de a naviga înainte este să vă predați și să vă permiteți să fiți călăuziți.

Folosiți această lună pentru a vă concentra asupra voastră înșivă și asupra întăririi conexiunii interioare, deoarece aceasta vă va ajuta cel mai mult !


TANAAZ



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu