luni, 23 iulie 2018

Consiliul ARCTURIAN prin Daniel SCRANTON : Dezbateri GALACTICE (30 iunie 2018).



Consiliul ARCTURIAN
prin Daniel SCRANTON

Dezbateri
GALACTICE

– 30 iunie 2018 –





Nota MarYan :

Acest Mesaj, primit prin Daniel Scranton de la Consiliul Arcturian (cei care se declară a fi din Dimensiunea a 9-a a Conştiinţei), face parte din acele mesaje scurte, dar con-centrate şi cu informaţie şi energie de esenţă, pe care ne-am propus a le prezenta periodic, pe blog, într-un alt tip de format, apropiat celor din Categoria PoVestirilor zilnice de altădat

Până atunci, haideţi să ne bucurăm de aceste scurte „Flash”-uri de Energie ale Actualităţii Cosmice care se prezintă, în faţa noastră, în aceste Vremuri, deja cunoscute (şi intens Trăite, pe propria piele, a fiecăruia), ca fiind de majore Transformări Planetare (în această perioadă de 20 de ani – 2012-2032) :






Salutări !
Suntem CONSILIUL ARCTURIAN.
Suntem încântați să ne conectăm cu voi.


Suntem în Proces de deliberare cu alte Consilii și alte Colectivități, iar subiectul acestor deliberări este dacă este adecvat să se descarce mai multă energie în Sistemul vostru Solar, în acest moment.

Cu toții vrem același lucru pentru Omenire, dar nu suntem de acord uneori cu cât vă puteți descurca și dacă într-adevăr vă servește să primiți în acest moment ceea ce putem oferi...


Extratereștrii fizici au o sarcină și mai dificilă pentru că ei decid cu cât de mult contact fizic vă puteți descurca. Ei decid dacă sunteți pregătiți să primiți contactul, tehnologia și prezența noastră pe cerul vostru.

Prezența extraterestră pe Cerul vostru vă activează.

Ea activează amintirile din viețile trecute când ați avut experiențele contactului, făcând cunoscută prezența noastră.

Acum sunteți cei ce se uită în sus la Stele, căutând asistență și conexiune.


În opinia noastră, sunteți pregătiți pentru mult mai mult și, uneori, acționăm în consecință...

Și prin acțiune, înseamnă că vă oferim impulsuri de energie, valuri ce vă vor activa cunoașterea a cine sunteți cu adevărat.

Uneori vă oferim îmbunătățiri ale ADN-ului, iar alteori vă oferim descărcări ce vă vor activa anumite abilități.




Toate acestea sunt în acord cu voi, bine-nțeles.

Nu facem nimic dacă voi nu ne cereți să-l facem, dar trebuie să fim răbdători din cauza a tot ce purtați în corpurile voastre, în chakrele voastre și în câmpurile voastre energetice.

Trebuie să vă oferim ocazia vă pregătiți pentru ceea ce putem oferi.

Să vă pregătiți înseamnă să fiți împământați, să fiți prezenți și să fiți atenți la ceea ce simțiți.

Aceasta înseamnă să aveți grijă de voi fizic, odihnindu-vă, hidratându-vă și hrănindu-vă cu alimente de înaltă frecvență.


Vom continua observațiile și deliberările noastre, iar când simțim că sunteți în totalitate pregătiți, vă promitem că există foarte multe lucruri pe care avem să vi le oferim.


Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.



prin

Un comentariu:

  1. Mulţumesc domnule drag pentru atît de NECESARELE INFORMAŢII-AVEAM NEVOIE DE ELE ! Observi că s-a lăsat o misterioasă tăcere şi raritate de informaţii de pe frontul nevăzut ? Ca o adîncă linişte prevestitoare a ceea........ ce......ce va urma ? -Cine ştie...poate nimeni dar toţi cei în atentă observare ,mereu în stare de alertă,aşteptăm cu sufletul mic cît un puric.....DECLANŞAREA......acum se pot citi semnele...prin tiparele fără stabilitate ale vremii cu manifestări dintre cele mai incredibile şi de neprevăzut,cu mişcări telurice ,de la blînde pînă la zguduiri şi distrugeri,APA-SFÎNTA APĂ vine în şuvoaie de nestăvilit şi ne arată NE-simţirea albiei de porci- scuze ,dar vremea mînuşilor a cam trecut...şi cred că aceste zguduiri vor continua pînă CÎND CONŞTIINŢA OMULUI VA FI ZGUDUITĂ DIN TEMELII. La întîlnirea celor doi preşedinţi în afară de desfăşurarea planificată după agendă s-a mai întîmplat că----cred eu ,că asta a fost---ÎNTÎLNIREA DE TAINĂ TET A TET ÎNTRE COLOŞII PLANETARI ,SUBIECTUL FIIND ELIMINAREA FORŢELOR OCULTE care îngreunează grăbirea MARELUI EVENIMENT.......(am spus-asta cred că s-a discutat .) Nu s-ar explica simpatia şi concesiile făcute de Tramp lui Putin aşa deodată cu riscul de a fi aspru criticat de americanii lui.Ca să înghiţi atîta oprobiu tre să ai motive care ţin de cu totul alte tărîmuri. Şi -NIMENI...NIMENI... NICI ACUM DUPĂ O BUCATĂ BUNĂ DE TIMP NU SCOATE UN MURMUR.....???????????????????????????????????????????????????????????????????

    RăspundețiȘtergere