miercuri, 4 iulie 2018

Natalia ALBA : ENERGIILE LUNII IULIE 2018 (30 iunie 2018).



Natalia ALBA

ENERGIILE
LUNII  IULIE 2018

30 iunie 2018





Prea-iubiților,

Începem luna iulie și sfârșim luna iunie – deși cu adevărat, nu există inceputuri sau sfârșituri, intrucât totul este intotdeauna legat – cu o Lună Plină la 6 grade în Capricorn.

Această Lună introduce energiile din iulie și a cărei conjuncție cu SATURN retrograd ne ajută să ne asumăm responsabilitatea pentru tot ce am creat sau la ce dăm naștere în acest moment și să vedem manifestarea pe care nu mai dorim să o repetăm precum și cele pe care dorim să le aducem în practică.
                                                                                                                       
Din perspectiva planetară, această Lună afectează nu numai materializarea dorințelor sufletului nostru, datorită Pământului Yang al Capricornului, ci merge mai adânc și ajută integrarea Planetei noastre – această lumină în corpul pământean – coborând în esența ei frecvențele cristaline care aduc această profundă transformare în cadrul Planetei noastre.

În prezent, Lucrătorii din Rețea și Stabilizatorii ajută Gaia să se conecteze cu aceste frecvențe cristaline pentru a repara Rețelele Pământului și pentru a restabili conexiunea inițială.


Din perspectivă umană, Luna în Capricorn, așa cum mulți împărtășesc, în opinia mea umilă, nu este una ca să ne simțim vinovați și triști – doar pentru că Saturn este retrograd – pentru lucrurile pe care le-am creat, care nu au fost aliniate cu Sinele nostru Dumnezeiesc.

Dimpotrivă, această Lună se află într-un triunghi cu Uranus, Aducătorul de Schimbare și ne ajută să dizolvăm acele linii temporale cu care nu suntem în rezonanță și să aducem vindecarea și schimbarea, care ne vor ajuta să trecem de la tipare vechi repetitive și să începem pentru a crea ceea ce dorim, dintr-un spațiu împuternicit și conștient.

Ca o altă confirmare pentru noi de a renunța la tot ceea ce nu servește scopul nostru superior, până când creăm spațiul interior pentru a permite acestei Lumini Noi să invadeze întreaga noastră ființă, este numărul universal 9 pe care îl deține luna iulie.

Așa cum spun întotdeauna, Noi Suntem întotdeauna Începutul şi Sfârșitul (începând din nou în această Spirală Cosmică veșnică), iar numărul 9 este concluzia, dar și noul început, pe care îl experimentăm.

Acesta este sfârșitul unui ciclu micro sau personal și, împreună cu el, “pierderea” necesară, care va veni, dacă dorim cu adevărat să ne extindem și să ne reinventăm.

În Tarot, numarul 9 este reprezentat de Pustnic, care ne reamintește că suntem înțelepți, ne mișcăm în interior și ca și Pustnicii, ne concentrăm pe Lumina noastră Interioară (Adevărul)... să umblăm printre umbre, până când ajungem pe Noul Ţărm, folosindu-ne doar Lumina noastră interioară ca singură busolă care navighează prin realitatea noastră actuală, căci nu mai avem nevoie de nimic pentru a putea discerne modul în care este aliniat cu Sinele nostru Dumnezeiesc și care nu ne mai folosește.

Și chiar de Calea Solitudinii nu este întotdeauna ușoară, este esențial să ascultăm îndrumarea noastră interioară, înainte de a intra într-o Nouă Linie Temporală, în care deja avem un aspect mai înalt care ne adăpostește.


Incepem luna iulie având pe CHIRON, numit Vindecătorul Rănit, pe care prefer să-l numesc Vindecător Cosmic, ce devine retrograd pe 5 iulie.

Dupa cum stiți deja, am lăsat in urmă cu mult timp viziunea limitată a perioadelor retrograde. Căci nu numai că este o iluzie pe care o avem de pe Pământ, dar atunci când ieșim cu adevărat din perspectiva 3D a modului în care ne afectează retrogradarea sau nu, se întâmplă atunci când începem să ne dăm seama că nu ne-au făcut niciodată nimic.

Aceste planete evoluează ca și noi, fără a interveni în călătoria cuiva.

Esența lui Chiron este aceea de a merge în interior și de a privi mai adânc la rănile/ aspectele din noi înșine pe care încercăm atât de mult să le ascundem, dar ele încă locuiesc, în durere, în noi.

Atunci când dorim în mod conștient să ne aliniem cu frecvența unei anumite Planete, stea sau asteroid, dacă este bine direcționat, putem să ne conectăm cu conștiința acestui corp stelar și să integrăm frecvența sa de vindecare, pentru a ne ajuta să dizolvăm ceea ce este încă fragmentat și care nu ne permite să experimentăm calea și potențialul adevărat al sufletului nostru.




Pe 9 iulie, VENUS, Planeta geamănă, Planeta Iubirii și a Abundenței, va intra în Fecioară. Venus în Fecioară ne va reaminti că adevărata iluminare vine atunci când practicăm devotamentul și interacțiunea conștientă cu Tot.

Dacă nu răspândim toată iubirea care suntem, dacă nu folosim Forța Vieții noastre prețioase pentru a avea compasiune față de ceilalți și pentru a ne ajuta de altfel, atunci suntem încă mișcați de dorințele noastre egoiste, lucru pe care trebuie să-l experimentăm cu toții în această călătorie umană, iar destinația noastră, deși nu există niciodată una finală, în această Spirală veșnică a evoluției conștiente, este de a servi tuturor, care nu are nimic de-a face cu sacrificiul de sine.

A doua zi, pe 9 iulie, JUPITER, Planeta Expansiunii, intră, iarăşi, în mişcare directă.

Acesta este un moment minunat pentru introspecție, pentru că Jupiter locuiește în Scorpion și reflectă dorințele sufletului nostru.

Acesta este un moment pentru a ne extinde sentimentele, în mod emoțional și pentru a-i îmbrăţişa pe toți ca fiind egali, amintindu-ne că aici începe adevărata vindecare şi expansiune, de la a iubi pe toți cei care suntem şi de a crea sinteza interioară care ne va ajuta să creăm o realitate echilibrată.

Jupiter în Scorpion ne amintește cum Creația și Expansiunea ulterioară nu se petrec doar în exterior, ci încep în interior prin cunoașterea și vindecarea noastră, pentru înțelepciunea și lumea care este atât de dornică pentru a căuta în afară, sunt în interiorul nostru și este esențial ca, în timp ce umblăm pe acest plan uman, unde toată importanța pare a fi pe aspectele tangibile, ne va lua ceva timp să ne amintim de unde începe tot ceea ce vedem.


Pe 12 iulie vom saluta prima Eclipsă, o Eclipsă de Soare a Lunii Noi Parțiale la 20 grade în Rac.

Această Eclipsă iubitoare va fi influențată în principal de Soare, opus lui Pluto, care este retrograd.

Această Eclipsă va fi un catalizator pentru o schimbare profundă, deoarece va provoca un apel interior, pe care unii îl vor numi „criză”, ceea ce va determina schimbarea pe care cu adevărat dorim să o facem, dar pe care sinele nostru inferior este încă reticent să o pună în practică, pentru că se teme de schimbarea și de libertatea care vin din ea.

Pe 16 iulie, Uranus în semi-sextil cu Chiron, ne va aduce vindecarea profundă de care avem nevoie, în această perioadă de transformare interioară, dacă suntem dispuși să ne confruntăm cu ceea ce ne limitează și suntem deschiși să experimentăm eliberarea adevărată.

Procesul de auto-vindecare și eliberare nu se termină, pentru că de fiecare dată când întrupăm un nivel mai înalt al conștiinței, trebuie să respingem anumite convingeri care nu mai sunt aliniate cu un nivel superior și așa mai departe, deoarece Călătoria noastră către Sursă trebuie combinată cu Eliberarea constantă a vechiului nostru sine și a jumătăților de adevăruri și limitări.


Înțeleg că aceste aspecte planetare vor fi luate de mulți ca fiind haotice...

Ca întotdeauna, energiile există, pur și simplu, și este important să vedem dincolo de orice etichete și iluzii umane, adevărata esență a acestor forțe planetare de a le putea întrupa fără o interpretare umană, căci aici stă diferența dintre a ne permite să fim conduși de forțe exterioare sau de către Sinele nostru Suveran.


Pe 22 iulie Soarele va intra în Leu și a doua zi vom avea Mercur retrograd.

După cum bine știți, nu mai aleg să creez în realitatea mea iluzia lui Mercur ca fiind retrograd, pentru a fi sinceră, când am eliberat în totalitate această credință limitată, tot ceea ce am trăit de ani de zile a fost expansiune și libertate, deci în realitatea mea, nu mă afectează, pentru că am ales să mă eliberez de această credință 3D...

Pe măsură ce acționez cu integritate, nu mă voi concentra pe ceva care pentru mine este o credință creată colectiv și, prin urmare, va fi reală pentru unii, chiar dacă ea nu este reală deloc.

Cu Soarele în Leu putem să întrupăm această esență de foc pentru a ne împuternici și pentru a ne exprima inimile stând ferme în Cine Suntem și exprimându-ne unica noastră Scânteie Divină.

Ca întotdeauna, Esența Leului pur și simplu Este, iar această energie nu este pozitivă sau negativă – este ceea ce noi decidem să facem cu ea.

Dacă direcționăm corect această frecvență, am putea fi curajoși și îndrăzneți să ne urmăm Calea. Dimpotrivă, un exces al acestei frecvențe de foc ar putea să ne ducă la aroganță – de aceea, ECHILIBRUL este Cheia, ca întotdeauna, să putem discerne pentru noi înșine dacă folosim aceste energii pentru auto-împuternicire sau doar pentru dorințele noastre egoiste ca să ne simțim superiori.


În cele din urmă, pe 27 iulie, avem o altă Eclipsă, o Eclipsă Totală de Lună Plină, la 4 grade în Vărsător.

Vărsătorul, un semn fix care, chiar dacă aparține elementului Aer, este reprezentat de Purtătorul de Apă, ca un memento că El curge și cu libertatea și se adaptează la schimbare, așa cum face apa.

Vărsătorul este condus de Saturn si Uranus, și tocmai combinația acestor două planete face ca Vărsătorul sa fie vizionarul perfect care El Este...

Eclipsa ne va provoca pe noi și la tot ceea ce am lucrat in timpul verii, mai ales când se intâmplă în semnul fix al Vărsătorului.

În cele din urmă, suntem eliberați de ceea ce obișnuia să ne înrobească ?
Am folosit aceste energii puternice pentru a arde vechile punți care ne conectează cu trecutul nostru ?...
...Sau suntem încă atașați de o realitate veche, manifestând aceleași situații vechi care ne împiedică să fim pe deplin în puterea noastră și să manifestăm ceea ce dorim cu adevărat ?

Pentru a dizolva ceea ce vedem în realitatea noastră fizică, care nu rezonează cu cine suntem acum, mai întâi trebuie să pătrundem înlăuntrul nostru, de unde totul a luat naștere, și să înlăturăm credințele noastre limitate în timp ce ele continuă să proiecteze în exterior ceea ce este încă polarizat în interior.

Această Eclipsă de Lună Plină în Umbră vă va ajuta să vă eliberați de tot ce vă ține separați de tot ceea ce doriți să trăiți în viața voastră – abundență, relații autentice în cadrul Iubirii Divine.

Amintiți-vă că Iubirea include, nu exclude, Iubirea integrează și unifică.

Întrebați-vă pe voi înșivă dacă deveniți iubirea care voi sunteți cu adevărat în esență, care vindecă și vede toate lucrurile/ ființele cu compasiune și egalitate, dacă încă mai alegeți să vă împotriviți îmbrățișării acestui adevăr și eliberându-vă de atașamentele vechi umane care vă țin sub iluzia că puteți deține alți oameni și lucruri, în loc să îi eliberați și să salutați situații și suflete noi care sunt cu adevărat menite să împărtășească Calea voastră.


Aceasta este o Lună pentru o Predare completă.

Ca oameni, nu putem înțelege în mod clar ce se întâmplă la un nivel mai profund, pe Calea noastră umană.

Când ne confruntăm cu provocări, este vital să pășim dincolo de viziunea noastră umană limitată a ceea ce credem că se întâmplă, pentru că numai prin acest lucru putem permite Sinelui nostru Dumnezeiesc să se ocupe de situația actuală și să o soluționeze, în cel mai bun mod posibil – nu numai pentru noi înșine, ci pentru Toți.


Să aveți un Iulie binecuvântat și iubitor, Preaiubiți prieteni !


Cu Lumină și Iubire,

Natalia ALBA



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu