marți, 14 august 2018

Adele ARINI – Mesaj de la MAMA DIVINĂ : RESPIRAŢI Adânc şi Uşor ! (3 august 2018) – Partea 1-a.



Adele ARINI

Mesaj de la
MAMA DIVINĂ :

RESPIRAŢI
Adânc şi Uşor !

(Traducere : Const. Mihăilescu)

– 3 august 2018 –

Partea 1-a





Nota MarYan :

Iată cum, fără a medita (la subiect), adică "a pre-medita", acum realizez că acest articol chiar "s-a aşezat" într-un mod intersant : Partea 1-a în această seară, iar mâine, miercuri, Partea a 2-a.

La prima vedere, acest aspect nu ar părea relevant în vreun sens, dacă nu ne-am uita la data de mâine : 15 august 2018...
 
...Care este o zi interesantă din punctul de vedere al Simbolisticii Creştine, moment de celebrare a Mamei lui Isus, MARIA Fecioara, cea care, în acea zi de 15 August, acum vreo 2.000 de ani, "s-a înălţat la Ceruri" – adică, iată, la propriu a Ascensionat !

Iar aspectul cel mai interesant acum vine.
Iată ce ne transmitea mediumul Sal Rachele, ca informaţii venite de la Fondatori, încă din anii 1990, despre "MAMA MARIA" : "Un alt SUFLET PRIMAR care se trage direct din MAMA DIVINĂ, ce a inspirat creştinismul, asigurând corpul fizic pentru ca Isus să se încarneze pe Pământ".

Astfel, dacă vă uitaţi la Sursa acestui Mesaj, de aziMama Divină – şi momentul de celebrare de azi-mâine, a Mamei Maria (Fiică Primară a Mamei Divine)... iată cum sesizăm, încă odată, că Rezonanţa funcţionează foarte interesant, în acest Univers, dacă permiţi Energiei Cosmice să se des-făşoare...

Aşadar, fără alte comentarii, haideţi să vedem ce ne transmite şi acest Mesaj care, deşi venit de la Mama Divină – aţi putea crede că este "prea abstract" şi "pentru Ceruri prea înalte" – vom avea surpriza să descoperim nu doar aceleaşi informaţii detaliate despre "momentele fierbinţi" prin care trecem în Prezent, dar şi despre soluţii cât se poate de practice pentru a trece mai uşor de această perioadă...

...Exact cum numai o Mamă (Divină, a tuturor Copiior din acest Univers) poate avea grijă (adică atenţie) pentru unii dintre puii Ei care, în prezent, sunt în mari Focuri Cosmice ! :






Copiii mei iubiți,

Eu sunt Mama voastră Divină.
Acum este momentul pentru Mine să joc un rol și să contribui la minunatele contacte inter-dimensionale superioare pentru a vi le oferi vouă, iubiții Mei copii.


Fluxurile masive de energie care au început să vină pe Pământ ca o adevărată explozie (mai ales în ultimele 2 săptămâni), au făcut pe mulți dintre voi să treacă prin multe provocări intense, în toate aspectele ființei voastre totale : fizic, mental, emoțional și spiritual.

Declanșarea acestor foarte puternice fluxuri, a fost un experiment prin care nu ați mai trecut niciodată înainte, în nicio viață avută anterior pe Pământ, ori cea prezentă.

Știu că puțini dintre voi ați realizat ce se întâmplă cu adevărat, deși foarte mulți au perceput la nivel destul de confuz că ceva se întâmplă în voi și în jurul vostru.

Acelora care nu ați intrat în posesia celor mai actuale știri în plan spiritual, vă recomand să citiți recentul și foarte importantul Mesaj al Arhanghelului METATRON (N.MY. : Pe care-l vom posta şi noi, sperăm în timp cât mai scurt), deoarece vă va ajuta mult la înțelegerea Programului Divin, mai ales în perioada iulie-aug. 2018.


O bună exemplificare a stărilor și problemelor cu care vă confruntați în această perioadă pot fi cele prin care a trecut acest canal uman (channeler Adele Arini), prin intermediul căruia comunic cu voi.


În ultimele două săptămâni, ea a avut frecvente probleme de concentrare, stări de somnolență și de epuizare, suficient de accentuate.

Destul de des a avut grețuri, dureri de cap, vedere neclară, momente de uitare pasageră precum și o presiune ridicată asupra chakrei capului / coroanei.

Ca urmare, în ultimele câteva zile a revenit la vechiul ei obicei de a consuma lichide cofeinizate, pentru a face față mai bine nevoilor programului său zilnic de activitate.

De asemenea, și-a mărit consumul de lichide, ajungând ca în unele zile să bea chiar și 3-4 litri de apă.

Oboseala resimțită a compensat-o dormind noaptea mai mult decât de obicei, uneori, cu reprize de somn și ziua.

Avantajul ei este că poate comunica și înțelege corect nevoile corpului său fizic și mental, oferindu-și un program adecvat.

În particular, în ceea ce o privește, în ultimii ani, Adele și-a reglat mai corect necesitățile legate de aspectele emoționale, mentale și spirituale, multe dintre vechile ei obișnuințe fiind modificate, adaptate și modernizate, pentru a corespunde mai bine nivelului său actual de vibrație.

Aspectul fizic al Sinelui ei beneficiază acum de un câmp mai larg de manifestare. A înțeles regulile noului joc și se simte mult mai confortabil...


În aceste vremuri tumultoase, pe care le trăiți, CHEIA este să rămâneți în permanență în acord, și dacă se poate, ancorați la Sinele vostru Superior și la corpul fizic (în sensul de a-i înțelege necesitățile).

Acum, comunicarea deschisă este crucială pentru voi : rămâneți întotdeauna echilibrați și nu vă simțiți copleșiți de nicio situație !

Ascultați-vă corpul și discutați cu el ; discutați cu inima voastră, căci ea vă va oferi întotdeauna îndrumarea potrivită care rezonează cel mai corect cu ființa voastră totală – asta ajutându-vă să vă corectați imediat orice dezechilibru care apare în voi ori în activitatea voastră.

Corpul vostru fizic, ca vas/gazdă a Spiritului vostru, este cea mai densă și cea mai slabă componentă, ca nivel vibrațional, a Sinelui vostru încarnat.

Întotdeauna, această parte este ultima care se schimbă.

(Nota MarYan : Acest aspect îl putem şi noi confirma, prin prisma scanărilor radiestezice, în cadrul cărora am observat cum Nivelul de Conştiinţă al corpului fizic, întotdeauna este cel mai mic, comparativ cu Nivelele de Conştiinţă ale celorlalte corpuri mai "subtile", adică cu o frecvenţă mai crescută – aceasta pentru că acesta este foarte bine conectat cu corpul mental şi mai ales cel emoţional, astfel că Nivelul corpului fizic ne arată, practic, Nivelul de conştiinţă al corpurilor emoţional şi mental.)




În această perioadă în care ascensionați (ceea ce înseamnă, implicit, că vă ridicați nivelul vibrațiilor), trupurile voastre fizice se schimbă de la structura de Carbon la cea CHRISTALINĂ (Siliciu), iar provocările fizice, emoționale, mentale, care decurg din această transformare, nu trebuie niciodată subestimate.

În funcție de locul în care vă aflați în călătoria voastră spirituală, simptomele voastre pot fi cu totul diferite, de la individ la individ, deci pot fi diferite și de cele resimțite de acest canal uman (Adele).

Unii oameni au declarat că s-au simțit atât de deprimați, anxiosi, letargici chiar, prinși într-o spirală a negativității fără de sfârșit...

Alții ați simțit că regresați spiritual și ca stare de sănătate fizică ori psihică, ori că v-ați întors din nou la "noaptea întunecată a sufletului sau a minții", proces despre care credeați că s-a încheiat de mult în viața voastră.


Vă rugăm să vă amintiți, copiii mei, că există întotdeauna un motiv superior și important pentru tot ce se întâmplă.

Toate lucrurile pe care oamenii le etichetează ca fiind "negative" în viața lor sau în lume, sunt, de fapt, întotdeauna necesități pozitive, chiar dacă pe moment nu le considerați benefice.

Eu vă spun : nu există experiențe rele, chiar dacă, atunci când treceți prin ele, vi se par altfel. Toți ați experimentat de multe ori acest lucru, pentru voi și pe voi înșivă.

După ce a trecut suficient timp, ceea ce ați crezut a fi fost o proastă experiență de viață s-a dovedit a fi antidotul și soluția cea mai bună și corectă pentru evoluția voastră.

Până la urmă, TOATE experiențele voastre vă ajută să vă ridicați, să evoluați, să fiți fericiți, să vă maturizați, să vă apropiați și mai mult de Starea de MAESTRU către care tindeți și care vă justifică existența și menirea.

"Nenorocirile", eșecurile, disperările sunt întotdeauna temporare și se transformă în evenimente "pozitive", atunci când sunt observate de la nivel superior.


Sinele vostru superior acționează nu sub imperiul timpului liniar ci al conceptului universal și divin că "TOTUL se întâmplă în eternul și minunatul moment de ACUM".

Trecutul și viitorul nu există.

TIMPUL este o iluzie puternică, și este adevăratul vinovat și cauza principală a tuturor temerilor și spaimelor voastre.

Dar tot el este și fundamentul și structura tuturor experiențelor tri-dimensionale.

Fără timp, iluzii puternice, precum Frica, Lipsa și Separarea, vor înceta să existe, din toate aspectele experienței umane.

Canalelor umane conectate cu „Cerul” li s-a spus recent că : "Timpul și frica sunt parteneri" și sunt sincronizați și titrați corespunzător.

Fără conceptul de Timp, tu, omule, n-ai mai avea Teamă.
Timpul și Teama merg mână în mână și nu poate exista unul fără celălalt.

Fără teamă, absolut toată lumea va putea trăi în Momentul etern de ACUM ; în consecință, abordările și rezolvările vor deveni  provocări numai atunci când apar ; dacă n-ar exisita timpul liniar nu v-ar mai preocupa problemele trecutului ori viitorului, care sunt, de fapt, niște ficțiuni.

Există întotdeauna suficient „timp” pentru tot ceea ce dorești : a face, a fi, a avea și a experimenta – „un timp fără de sfârșit, ceva care, dacă ar exista, s-ar întinde până la infinit.


Noi, cei din dimensiunile superioare, am afirmat în repetate rânduri că Mama Pământ și Colectivul Uman în Ascensiune sunt în prezent supuși unei purificări extrem de intense și super-profunde, care va duce, în cele din urmă, la eliberarea eternă de tot ce nu vă mai servește.

Acest "tot" include : toate traumele curente și cele din trecut, toată karma neclarificată (nestinsă), toate credințele și condiționările bazate pe paradigma că există teamă, lipsă, separare apărute de eoni prin experiențele avute în dimensiuni inferioare.

Fricile provenind din iluzia puternică a timpului sunt, de asemenea, ceva ce umanitatea curăță chiar acum.




Nașterea atât a Noului Pământ, cât și a dimensiunilor superioare (în acest caz, majoritară fiind dimensiunea a 5-a) se poate face numai după ce tot ceea ce este inferior vibrațional va fi eliberat complet de corpul planetar al Gaiei și al celorlalte corpuri pur energetice : mental, emoțional, spiritual.

Aceia dintre voi care v-ați trezit spiritual de ceva vreme, ați fost de acord ca, în afara propriului vostru proces de ascensionare, să sprijiniți cu propria voastră energie ascensiunea planetei, ușurând astfel deosebit de dificila sarcină a înălțării pe care și-a asumat-o Gaia ; povară creată, în principal, de comportamentul, gândurile și acțiunile ființei umane, în prezent și de-a lungul veacurilor.

Aceasta înseamnă că unele sau majoritatea energiilor negative cu care vă confruntați pot proveni și din eliberarea întunericului / negativității adunată încă din vecie și aruncată pe spatele planetei.

Unii dintre voi continuați să faceți tot ce vă stă în putință pentru a vă îndeplini una dintre promisiunile voastre superioare : de a juca un rol important în activitățile de vindecare planetară, transmutând această negativitate planetară globală în vibrații mai înalte ale luminii.

Aceste activități le desfășurați la nivel conștient sau subconștient.

Oricum, contribuția voastră este esențială și indispensabilă, căci, conform unor legi universale, orice vindecare trebuie să fie opera celui, sau celor, care a (au) produs dezechilibrul.

Noi vă ajutăm în primul rând să vă treziți și să înțelegeți că dețineți această putere.


(continuare în Partea a 2-a)



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu