miercuri, 15 august 2018

Adele ARINI – Mesaj de la MAMA DIVINĂ : RESPIRAŢI Adânc şi Uşor ! (3 august 2018) – Partea a 2-a.



Adele ARINI

Mesaj de la
MAMA DIVINĂ :

RESPIRAŢI
Adânc şi Uşor !

(Traducere : Const. Mihăilescu)

– 3 august 2018 –

Partea a 2-a





(continuare din Partea 1-a)


Întotdeauna, la nivel conștient sau inconștient, voi contribuiți la aceste activități de Vindecare Planetară în perfectul Timp Divin, căci Sinele vostru le cunoaște și vă ghidează mereu spre relizarea lor.

Cea mai mare parte a omenirii este încă adânc înrădăcinată în Matricea 3D a "mentalității de victimă".

Foarte mulți mai cred că gândurile / corpul / emoțiile îndeplinesc rolul de Maestru al Ființei, deși Spiritul vostru, adică Sinele Înalt, are acest rol.

El trebuie să fie recunoscut drept Maestru.
Și, din moment ce voi și Sinele vostru Superior sunteți UNA, prin extensie, aceasta înseamnă că sunteți Maestrul tuturor aspectelor Sinelui vostru !

În termeni practici, acest lucru înseamnă că, indiferent de durere, indiferent de simptomele pe care le puteți trăi, ele există pentru că ați ales să le aveți, ați ales să le experimentați, îmbogățindu-vă astfel Cunoașterea, cea care vă va apropia tot mai mult de Starea de MAESTRU.


Universul fizic este o structură gigantică materială care conține Linii de Timp diferite, Dimensiuni / Realități diferite, Planete / Galaxii / Civilizații diferite, oferind tuturor sufletelor opțiuni diferite și infinite de a alege din meniul general.

Vi se dă întotdeauna mână liberă, adică autoritate deplină în a decide : unde să jucați, ce rol să aveți, când să jucați și cum să jucați, alegând din infinitele posibilități și variante pe care le conține Universul.

În prezenta viață particulară, Sinele vostru Superior a ales să experimenteze procesul extrem de obositor de Trans-formare a tuturor aspectelor de Sine de la 3 la 5 D, în același timp jucând un rol important în crearea și manifestarea 3D-ului (stării fizice) pe Pământ.

S-ar fi putut ca voi să luați în considerare momentul în care Pământul 5D ar fi fost deja bine stabilizat, fără să mai suportați rigorile acestui proces dur și aproape epuizant...

Alegerea aceasta ar fi făcut ca voi să vă nașteți (să vă luați un corp fizic rafinat) direct în viitorul Pământ 5D unde viața este mult mai ușoară, iar provocările masive ale Înălțării, pe care majoritatea dintre voi le întâlniți în prezent, ar fi fost doar amintiri dintr-un trecut îndepărtat al rasei umane, amintiri pe care voi le-ați fi citit în cărțile de specialitate ale istoriei Planetei...

Însă, nu, voi toți ați decis că nu aceasta este varianta indicată pentru evoluția voastră, ca rasă umană ; cel puțin nu de data asta.

Sunteți cu toții fermi și hotărâți în intențiile voastre ; voi ați ales să jucați pentru potul cel mare, al celui mai dificil "Joc de Viață" inventat vreodată, în scopul creșterii individuale a Sufletului !




Permiteți-Mi să folosesc acum analogia cu jocul pe computer, pentru a ilustra mai bine acest punct de vedere.

Multe dintre jocurile voastre online, pe computer, au fost create cu nivele diferite de dificultate, conținând diferite provocări.

Când ați început să jucați și să învățați un anumit joc, puteți considera că făcei parte din catregoria „începători.

Pe măsură ce cunoștințele, abilitățile și experiența voastră încep să se dezvolte, deveniți capabili să abordați provocări mai complexe.

Curajul personajului selectat de voi în acest joc va fi adesea testat, aducându-i în față diverși adversari și circumstanțe din ce în ce mai provocatoare, astfel încât să puteți avea deplină experiență pentru a putea fi considerat "de succes", imbatabil, la acest nivel, după care, veți trece la nivelul următor, ș.a.m.d.

Observați cum jocurile pe computer pot imita perfect realitatea voastră ca ființă umană infinită și veșnică ?

Singura diferență dintre jocurile video și "jocurile vieții în plan fizic" este că acestea din urmă nu au în vedere niciun alt scop decât facilitarea intrării cu mai multă ușurință în planul fizic.


Pe măsură ce țintiți Ascensiunea la următorul nivel de creștere / evoluție a Sufletului, în cele din urmă veți ajunge la un nivel superior, o treaptă superioară care urcă spre dimensiuni mai înalte.

Până atunci, pe fiecare treaptă, deveniți un expert în a juca aceste jocuri existențiale...

Cu alte cuvinte, odată ce omenirea, ca ansamblu, va fi ajuns la 5D, va începe să se pregătească pentru următorul salt evolutiv, și anume 6D, ş.a.m.d., până când rasa umană va ajunge la cea mai înaltă dimensiune a existenței, posibilă în acest Univers fizic.

Acel ultim pas spre înălțimea maximă a acestui univers va fi suficient de sus încât se va putea spune că ați încheiat drumul de întoarcere în Rai.


Ce se va întâmpla în acel moment, după ce ați experimentat vieți în toate Dimensiunile Universului ?

Veți putea alege să rămâneți în Tărâmurile Înalte, participând la Proiecte ale Înaltului Consiliu, a căror amploare și importanță depășesc cu mult puterea voastră actuală de înțelegere.

Complexitatea acelei vieți pe care o veți putea alege va fi, fără îndoială, dincolo de închipuirea unei ființe din dimensiuni inferioare sau din primele superioare.

În timp ce veți continua cu bucurie să vă testați puterea creativă prin diversele variante existențiale, veți continua să vă ridicați nivelul de cunoaștere și să vă îmbunătățiți abilitățile, devenind adevărați Dumne-zei proveniți din Ființe umane.

(Nota MarYan : Exact acesta este şi Mesajul fundamental pe care îl transmit FONDATORII prin Sal Rachele ; spre deosebire de aceştia, în acest Mesaj totul este exprimat mult mai simplu şi mai concentrat, în doar câteva fraze...)




Probabil, până acum, unii dintre voi v-ați putut întreba : "Care este scopul înțelegerii conceptului spiritual superior al vieții veșnice, așa cum s-a explicat mai sus ?"

Iubiților, v-am făcut suflete fără teamă, îndrăznețe, super-curajoase care au ales să vină pe Pământ să participe la acest Mare Proiectîn parte, datorită dorinței voastre pure de a fi în serviciul Iubirii și al Luminii și, în parte, cu scopul individual de a evolua spiritual ca entități.

Nu există bun sau rău.
Nu există și nu a existat niciodată un proces de judecare, de tragere la răspundere, din partea Mea,  a Tatălui sau a orcărei ființe din Tărâmurile Înalte. Judecata nu este niciodată necesară, pentru că, în cele din urmă, TOTUL este Iubire și toți aparțin "Echipei Luminii".

Dualitatea este un concept care există doar în dimensiunile inferioare.

Prin ceea ce faceți în această viață, și în toate celelalte, nu puteți să nu reușiți să ajungeți la destinație, indiferent de unde ați veni, indiferent pe ce poartă ați intra.

Ca ză zicem aşa : sunteți condamnați la reușită  !


Chiar dacă uneori Calea este ocolitoare, drumul este diferit de al celorlalți, în final, nu aveți cum să ratați destinația.

Cel mult, o puteți rata la unele încercări, dar oricare încercare aduce măcar un dram de cunoaștere, de îmbogățire.

Mereu drumul spre eternitate este la dispoziția voastră. Înafară de voi, nimeni și nimic nu vă poate bloca (temporar) înaintarea.

Când te așteaptă o Eternitate, nu există nicio grabă pentru a merge oriunde...

Sunteți exact unde v-ați ales să fiți, sunteți acolo unde ați intenționat și v-ați planificat să fiți.

Nu este nici bine nici rău, sunteți în fluxul creației, pe drumul spre Măiestria voastră.

Acesta este, iubiților, motivul fundamental al existenței voastre pe Planeta pe care v-ați ales să experimentați la maximum o variantă de viață fizică.

Sinele vostru Superior, echipajele Spiritului vostru, precum și un aspect al Meu, ca Mamă / Tată Dumnezeu, am campat în această Zonă a Universului pentru a permite fiecăruia dintre voi să vă împliniți așteptările.

Da, voi / Sinele vostru Superior ați elaborat un plan pentru derularea vieții voastre actuale ; cu toate acestea, voi puteți modifica componente ale acestui Plan, dând un alt curs evenimentelor în care să vă căliți voința, caracterul, personalitatea.

Totul depinde în întregime de voi, de alegerile voastre !


Dorința noastră cea mai profundă este ca toți să fiți fericiți oriunde v-ați afla în prezent ; asta pentru a experimenta mai multă bucurie în zilele trăite în acest plan : "Îmi urmez Bucuria și lucrez la asta !" ar trebui să fie sloganul fiecăruia dintre voi.




Eliberați-vă de toate așteptările impuse de programul sinelui în ceea ce ar trebui să fie "Procesul de Ascensiune".

Renunțați la toate temerile legate de timp, care pot pune o inutilă presiune pe ceea ce ar trebui, în primul rând, pe o limtă de timp.

Faceți totul cu viteza și la altitudinea cea mai convenabilă Ființei voastre totale.
N-aveți motive să vă comparați cu altcineva.

Faceți din acest proces o plăcere, o modalitate de a vă distra responsabil !

Implicați-vă pe deplin în Procesul de Trezire, a voastră și a celorlalte ființe umane, căci destinația este multi-dimensionalitatea voastră.

Aveți răbdare, nu vă precipitați, infinitatea și nemărginirea sunt la dispoziția voastră.

Aceasta, cu atât mai mult cu cât Procesul de trecere și integrare de la 3D la 5D este extrem de complex, atât ca aspect în interiorul cât și exteriorul vostru.

Dovediți compasiune iubitoare, infinită răbdare și înțelegere pentru tot și pentru toate, căci nimic nu este înafara voastră.


Nu vă izolați !
Puteți naviga mult mai bine prin influxurile enorme ale viitoarelor nivele Cosmice dacă formați o colectivitate puternică de suflete.

Găsirea unor suflete asemănătoare și înconjurarea lor cu dragoste și înțelegere participativă – ar trebui să fie acum una dintre prioritățile cele mai înalte ale voastre.

Și în acest caz, ca și în oricare altul, unirea face puterea.
Numai astfel calea voastră de înaintare va fi mult mai ușoară și atingerea destinației mult mai sigură.

Colectivitatea vă ajută să fiți mai calmi, mai încrezători, mai siguri, mai optimiști.

Mai ales în următorii 20 de ani, va fi nevoie de unirea forțelor și voințelor, de identitatea scopurilor, căci multe schimbări se preconizează.

Vă rugăm să rețineți că veți avea mai multe reușite dacă veți înainta în Grup, și aceasta se va resimți atât în activitate cât și în timpul recuperării forțelor, căci alimentarea voastră energetică se va face de la o sursă mult mai puternică.

Interesant este că această Sursă, din care vă prelevați necesarul, este, la rândul ei, reîncărcată de energia iubirii dintre voi, de spiritul de într-ajutorare și de comportamentul compasiv.


Ori de câte ori suferiți, vă rog să înțelegeți că orice suferință este un bun sfetnic, o terapie de vindecare.

Nu vă doresc suferință, dar atunci când ea vine, acceptați-o ca pe un învățător, pe drumul călătoriei pe care ați ales să o faceți.

Tratați durerea cu un sentiment de înțelegere și recunoștință căci ea a venit la voi exact atunci când era mai mare nevoie de ajutorul ei în procesul vostru de evoluție.

Durerea (orice durere : fizică, mentală,  emoțională, spirituală) aduce un mesaj și face o atenționare.

Informațiile pe care le deține suferința provin din cunoaștere profundă a ființei respective și de aceea, de recomandările ei trebuie să se țină seama, căci ea pune diagnosticul cel mai precis.




De obicei recomandările pe care le face suferința (durerea) se încadrează în una dintre aceste două Categorii :

1. Te vei simți mai bine, te vei însănătoși și te vei întări dacă vei face mai mult și vei insista în această direcție.

2. Viața și condiția ta se vor îmbunătăți dacă vei înceta sau vei renunța să mai faci asta.


Cele două posibilități se exclud reciproc.
Aici, interpretarea și orientarea sunt cruciale.
Odată ce primim mesajul durerii și urmăm sfatul ei, durerea dispare !


RECOMANDĂRI pentru a diminua stresul și disconfortul care pot apărea în perioada Ascensionării :

1. Mâncați alimente bogate în energii cu frecvenţe înalte și beți băuturi nutritive ne-alcoolice.
Păstrați-vă corpul fizic bine hidratat și odihnit.

2. Înconjurați-vă casa cu Energie Christalină, generată de cristale amplasate în jurul casei voastre și / sau conectați-vă (prin meditație) la vortexul creat de zona cristalină din arealele ARKANSAS ori BRAZILIA.

3. Plimbați-vă desculți în natură și încercați să comunicați cu ea (în special cu copacii, apele curgătoare, viețuitoarele, iarba crudă și pământul reavăn).
Faceți cât mai des exerciții de împământare.

4. Meditați minim o dată pe zi ; considerați acest lucru un Timp Sacru care vă ajută să fiți mai receptivi la conectarea voastră interioară cu Sinele Superior.

5. Gândiți pozitiv și rostiți numai cuvinte pozitive atât la adresa voastră cât și a celorlalți.

6. Ori de câte ori vă simțiți slăbiți, mai ales moral, ori vulnerabili, nu uitați să vă înconjurați doar de oameni blânzi și sensibili.
Evitați mulțimile (aglomerația), pentru a nu prelua de la ele vibrații negative.
Practicați doar activități care vă aduc pace, bucurie și dragoste.

7. Dacă activitatea voastră actuală nu vă oferă satisfacție, bucurie, împlinire, mai bine renunțați la acea activitate.

8. Ascultați muzică liniștitoare, relaxantă, de meditație.
Faceți zilnic duș sau baie, apa fiind un element calmant și destresant și care vă curăță de încărcături energetice negative.

9. Ori de câte ori vă confruntați cu un simptom fizic neplăcut, nu uitați să apelați imediat la îndrumarea voastră interioară.
Dacă starea de disconfort persistă, puteți apela la cadre medicale specializate, mai ales la cele care aplică Terapii naturiste.

10. Ori de câte ori vă simți pierduți, anxioși, deprimați sau singuri și abandonați, vă rog ca întotdeauna să apelați la Mine, ori la entități divine cunoscute (Mama Maria, Iisus, Arhangheli, Maeștrii ascensionați, Ghizi spirituali).
Invocați Prezența și Ajutorul unuia dintre aceștia sau al mai multora.


Vom răspunde mereu la chemarea voastră de ajutor și vom fi gata să vă acordăm asistență, într-un mod care să vă revigoreze și să vă dea putere fizică și psihică.

Noi nu suntem departe de voi, suntem doar la distanță de un gând !...


Cu toată dragostea,
Mama Divină.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu