marți, 21 august 2018

ARCTURIENII prin Daniel SCRANTON :Vă deblocaţi Amintiri Ancestrale ! (18 august 2018).



ARCTURIENII prin
Daniel SCRANTON

Vă deblocaţi
Amintiri Ancestrale !

(Traducere : NoRo)

– 18 august 2018 –





Nota MarYan :

Acest articol al Arcturienilor (de fapt, Consiliul Arcturian de Dimensiunea a 9-a), la fel ca şi altele, deşi este foarte scurt, totuşi este foarte concentrat în informaţie şi, mai ales, energii eliberatoare...

...Aspect care nu poate fi doar observat mental, ci mai ales SIMŢIT, în cazul unei minime receptivităţi a "cititorului" – care, apropos, ar putea fi nu doar un cititor pasiv, o persoană care doar "ia la cunoştinţă" cunoştinţe şi informaţii (date, precum un computer), ci, în primul rând, SIMTE ceea ce citeşte, inter-acţionând dinamic cu energiile informaţiilor din materialul respectiv.

Am început abrupt "metafizic" Nota din acest articol, observând aceeaşi condensare informaţională ce provoacă la multiple comentarii şi Note...

Doar un aspect dorim să-l subliniem, în mod deosebit : ideea de bază din acest scurt articol, referitoare la INTEGRAREA ASPECTELOR DE SUFLET ALE NOASTRE DIN ALTE VIEŢI ŞI ALTE PĂRŢI ALE GALAXIEI (pe unde ne-au mai purtat paşii experienţelor noastre trecute) – acesta este un aspect cu adevărat Esenţial pentru noi şi Evoluţia noastră ca Fiinţe Armonioase şi, mai ales, ÎNTREGI !

Într-adevăr, în cercetările noastre, un parametru esenţial este SULFLETUL NOESIC – sau cât de Întregit este Sufletul nostru. Şi, din experienţă, s-a observat că, cu cât procentul este mai aproape de 100%, cu atât evoluţia Fiinţei respective este mai accelerată şi creşterea sa (în frecvenţă) este mai eficientă.

De altfel, atunci când acest parametru energetic al Fiinţei ajunge în jurul valorii de 50%, se pune deja problema supra-vieţuirii în Planul fizic – căci, efectiv, corpul fizic nu mai are suficientă susţinere energetică, la nivel de suflet, pentru a-şi continua funcţionarea în mod optim.

Iar faptul că, în prezent, aceste eliberări ale părţilor de Suflet prinse în alte zone galactice se datorează activării Memoriilor acelor experienţe din acele zone, care are loc în prezent, sub acţiunea (presiunea!) Valurilor Energetice din ultimele Luni (doar accentuată în prezent, căci deja în ultimii ani acest lucru a devenit o "obişnuinţă")...

...Este, iarăşi, evidenţiat în cercetările noastre prin observarea altui parametru, "KARMA ANCESTRALĂ" – sau, altfel spus, "afacerile neterminate", dar nu ale celor de pe Pământ, ci din alte părţi ale Galaxiei (sau alte zone din Univers, pe unde am experimentat).

Este foarte interesant de observat cum, în această perioadă, acest parametru – care este mult mai dificil de acţionat asupra lui – totuşi, în prezent, este în dinamică (la cei care lucrează cu toate aceste aspecte), ceea ce confirmă exact ce transmit arcturienii, referitor la activarea acestor părţi din noi, blocate în alte Sisteme Stelare şi care, acum, cer Rezoluţie (Eliberare) pentru Re-Integrare.

Şi, ca ultimă paranteză, dacă nu am spus-o până acum, haideţi să observăm şi acest aspect : aceste SISTEME STELARE se referă, la o majoritate a celor Treziţi şi care sunt "în evoluţie", la PLEIADE şi SIRIUS (prin observaţiile noastre din cercetarea  ADN-ului majoritar al fiecărei Fiinţe) ; Arcturienii, în schimb, sunt foarte foarte rari, în timp ce Orionienii, încă majoritari numeric pe Planetă (încă!...), sunt în mare parte din cei ne-treziţi, care încă fac figuraţie în Jocul Dualităţii, condus de aceiaşi Păpuşari Draconieni (şi Siriusieni întunecaţi) cu directive archonice...

Aşadar, mai jos puteţi studia mesajul original care a provocat, iată, alte lungi remarci :






Salutări !
Suntem Consiliul Arcturian.
Suntem încântați să ne conectăm cu voi.


Noi vă trezim în interiorul vostru memoriile a cine aţi fost în vieţile trecute şi vă transmitem energia necesară pentru a vă integra acele versiuni ale vieților voastre trecute.

Noi nu doar vă trezim memoriile şi aspecte ale voastre din vieţi anterioare din Sistemul Arcturian, ci vă activăm toate aspectele vieţilor trecute pe care le-aţi avut în alte părţi ale Galaxiei.


Acum, unul dintre motivele pentru care aceste Treziri sunt atât de importante, este pentru că voi aţi mai fost în cea de-a 5-a dimensiune, în alte Sisteme Stelare.

Voi aveţi deja, în interiorul vostru, memoriile din aceste vieţi de dimensiunea a 5-a, unde, până acum, au stat în latenţă.

Voi aţi așteptat momentul potrivit pentru a debloca toate aceste amintiri, iar noi, la fel ca şi alţii, am aşteptat oportunitatea de a vă sprijini în accesarea acestora.


Din nou, motivul pentru care Acum sunteți mai pregătiți decât ați fost vreodată în această viață este datorită modului în care ați gestionat recentele Valuri de energie ce au sosit pe Pământ din toată Galaxia.

Cu toții vă demonstrați abilitatea de a lucra cu aceste energii de înaltă frecvență, precum și abilitatea de a asimila energiile din diferite Sisteme Stelare.

Și toate acestea demonstrează abilitatea voastră de a vă debloca amintirile vieților anterioare și a versiunilor ce le-ați avut, deja, în aceste alte lumi din aceste Sisteme Stelare.




Astfel, veți deveni din ce în ce mai conștienți de vibrația voastră și veți putea primi din ce în ce mai mult de la frații și surorile voastre galactice.

Vă veți activa din ce în ce mai mult din abilitățile voastre cinci-dimensionale, vă veți reaminti din ce în ce mai multe din visele și călătoriile voastre astrale, unde vă conectați cu frații și surorile voastre galactice.

Acesta este un moment de imensă integrare și reasamblare a părților din voi ce le-ați uitat și care au dormit mult timp în interiorul vostru.

Suntem bucuroși să vă sprijinim, pentru a accesa aceste aspecte despre CINE SUNTEŢI CU ADEVĂRAT !


Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.



prin

3 comentarii:

  1. Și ar trebui să te/va credem pe cuvânt? Aceleași exprimări patetice, siropos-sentimentale, feminin-lacrimogene (feminin nu in sens sexual ci ca aspect yin, în sensul penibil al polarităţii), formulări vagi, generaliste. Un exemplu: nu toţi avem vieți anterioare, ca să avem ce accesa. Surpriză, nu-i așa? Detaliul acesta de ce nu-l menționează nimeni? Atât deocamdată... dacă se va mai permite publicarea opiniilor care deranjează.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant.Puteti dezvolta subiectul?Respect.

      Ștergere
    2. nu-l poate dezvolta, caci a spus o Prostie, doar ca sa se bage in seama !!

      Ștergere