sâmbătă, 18 august 2018

ARCTURIENII prin Daniel SCRANTON : Energiile Viitoare vor fi mult mai uşor de manevrat ! (16 august 2018).



ARCTURIENII prin
Daniel SCRANTON

Energiile Viitoare
vor fi mult mai uşor
de manevrat !

(Traducere : NoRo)

– 16 august 2018 –





Nota MarYan :

Iată, continuă reverberaţiile produse de manifestările energiilor din ultimele săptămâni – cele ale ECLIPSELOR şi ale PORTALULUI LEULUI/LEILOR – care au solicitat intens sistemele noastre energetice (poate mai mult ca niciodată până acum)...

...Aspect recunoscut şi de către Arcturieni, în acest scurt şi concentrat Mesaj, dar care vine şi cu o "compensaţie" (sau re-compensă), de fapt un fel de promisiune, cum că energiile viitoare nu vor mai fi atât de turbulente, ca cele din această perioadă !

Această promisiune nu ar reprezenta doar "nişte vorbe de liniştire a copiilor", ci s-ar baza chiar pe imaginile oferite de către Noile Linii Temporale create şi întărite cu această ocazie, în această perioadă – ceea ce face ca totul să devină şi mai interesant şi, totuşi, poate ceva mai relaxant ca până acum... :






Salutări !
Suntem Consiliul Arcturian.
Suntem încântați să ne conectăm cu voi.


Am explorat Noile Linii Temporale ce au devenit disponibile din cauza recentelor energii ale Eclipselor și Portalului Leilor.

Motivul pentru care aceste noi linii temporale sunt acum disponibile pentru voi se datorează faptului că ați încorporat foarte bine aceste energii de înaltă frecvență.

Acum, în plus față de deschiderea acestor noi posibilități, ați vibrat, de asemenea, în afara liniilor temporale mai puțin dorite.

Și, prin urmare, vă dorim tuturor să profitați de ocazia de a vă bucura și a o lua mai ușor.


De asemenea, am observat că unii dintre voi ați avut mai multe Simptome ale Ascensiunii, ca urmare a energiilor pe care le-ați încorporat.

Dar, totodată, vrem să înțelegeți că atunci când treceți prin simptomele Ascensiunii, înseamnă că faceți o curățare serioasă.

Și acesta este un lucru minunat, pentru că odată ce v-ați demonstrat abilitatea de a face față energiilor ca cele recente, bineînțeles, veți începe să primiți din ce în ce mai mult.


Noi, din Tărâmurile Superioare, privim mereu pentru a vedea cât de bine manevrați energiile pe care le primiți.

Și când vedem că vă descurcați atât de bine, vă pregătim pentru mai mult și mai mult

Acesta este modul în care se vor desfășura lucrurile, pentru că aceasta este Călătoria pentru care v-ați înscris.

Dar nu vă faceți griji, pentru că aceste energii viitoare vor fi mult mai ușor de manevrat.

Dacă întâmpinați simptomele Ascensiunii, atunci acestea sunt tipurile de energii care vor completa golurile rămase după tot ceea ce ați curățat.

Și se petrece multă Curățare.


Știm că această Călătorie nu a fost foarte ușoară.

Pentru aceia dintre voi care sunteți treji, a fost deosebit de provocator pentru că ați fost de acord să preluați atât de mult pentru restul Omenirii.

Amintiți-vă, totuși, că recompensele vor fi minunate.

Și, de asemenea, recunoașteți că este mult mai minunată Călătoria pentru că sunteți treji.

Vă invităm, de asemenea, să conștientizați că experiența de a manevra aceste energii vă transformă pe toți în Ființe Creatoare, deosebit de capabile.


Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu